SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Görevde Başkanımızın Yanındayız"

0
Güncellendi - 2021-03-12 01:41:44
A- A+ PAYLAŞ

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, “Cumhur İttifakı memleketin istikbaline matuf olan ve memleketin geleceğini düşünen bir ittifaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gürkan ile Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve önümüzdeki dönemde yapacağı projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Pandemi dolayısıyla uzun süredir Başkan Gürkan ile bir araya gelemediklerini söyleyen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımızın bundan sonraki çalışmalarında Cumhur ittifakı Yeşilyurt teşkilatı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız. Üzerimize düşen her görevde başkanımızın yanındayız. Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Başkanımızın çok güzel çalışmaları var ve Malatya’nın çehresini değiştirdi. İnşallah bundan sonra daha güzel çalışmalara imza atacaklar. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Siyasi Partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Cumhur ittifakı olarak yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, anlatılması, istişare edilmesi ve yeni yapılacak program çerçevesinde yol haritamızın belirlenmesi noktasında her zaman MHP’nin değerli İl Başkanı, İlçe Başkanlarının görüş ve önerileri bizim için anlamlıdır. Önümüzdeki dönemlerde de Malatya’nın mazisine layık istikbale hazırlanması noktasında da belediyemizin bütün birimleri olarak yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Cumhur ittifakı da hakikaten memleketin istikbaline matuf olan ve memleketin geleceğini düşünen bir ittifaktır. Bu anlamda da Cumhur ittifakımızın MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı ve teşkilatını ağırlamak bizlere onur vermiştir. Bizlere güvenenlerin güvenlerine layık olma noktasında Malatya’mızı istikbale götürürken daha güzel, çağdaş ve modern bir şehircilik anlayışının Malatya insanıyla tanışması ve hizmetin sunulması noktasında ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • orhan ince (3 yıl önce)
    sultansuyu harasını yıkımına başlandı başkanın yanındamısınız mhp ilçe başkanı ve üyeleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın MHP ilçe başkanı Selahattin başkana Sultansuyu harasının durumunu sorma zahmetinde bulundunuz mu? Gerçi sayın Fendoğlu da önce bir efelendi sonra oda sus pus oldu. Sahi bu yıkım, yoketme ve rant projesinin nasıl bir efsunu var ki, herkesin bu konu olduğunda basireti bağlanıyor. Deme ki rant o kadar büyük.
    0
    0
    Yanıtla