SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mesireler Doldu, Jandarma Anons Yaptı

0
Güncellendi - 2021-03-15 10:12:13
Mesireler Doldu, Jandarma Anons Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

VATANDAŞTAN MANGAL VE SEMAVER TEPKİSİ.. Pazar günü park ve mesirelerde  yoğunluk artması üzerine jandarma araçlarında koronavirüs ile ilgili tedbirlere uyulması konusunda sık sık vatandaşları uyarıcı anonslar yapıldı.  

Jandarma araçlarından yapılan “Tedbirlere uyulmaması nedeniyle hasta sayımız tekrar artmaya başladı” şeklindeki uyarı anonslarında “Alınan tedbirlere sabırla ve titizlikle uyalım”  denildi. 

“Vaka sayımızdaki düşüş sayesinde günlük hayatımızdaki bazı kısıtlamalar kaldırıldı.” bilgisi de verilen anonslarda “Rehavete kapılırsak salgın artarak yayılmaya devam edecektir. . Vaka sayısı artmaya devam ederse ilimiz riskli iller grubuna alınacaktır. Dikkatli olmazsak kaldırılan kısıtlamalar tekrar uygulamaya konulacaktır. Rehavete kapılmadan hep birlikte mücadeleye devam edelim. Zaruri haller dışında dışarıya çıkmayalım. Kalabalık ortamlara girmeyelim. Kapalı ve açık alanlarda mutlaka maske kullanalım.” şeklinde uyarılarda bulunuldu.

Bu arada, başta Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı olmak üzere kent çevresindeki mesirelere piknik için giden vatandaşların girişte mangal ve semaver yakmamaları konusunda uyarıldıkları, bu durumdan daha önce haberdar edilmeyenlerin mağdur oldukları belirtilerek, yetkili makamlardan bu konuyla ilgili aydınlatıcı bir açıklama beklendiği kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nazım (3 yıl önce)
    Akp kongre salonları da ağzına kadar dolu ama kimse anons yapmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)Nazım isimli kullanıcı yorumuna
    Kimde o yürek :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahıs (3 yıl önce)
    Çarşıda millet iç içeyken mangal yakmanın ne gibi bir zararı olabilir ki korona dumandan mı yayılıyor mantıksız saçma sapan kararlar alınmaya başladı ve artık bu millet daralmaya başladı vasıfsız insanların vasıfsız kararları!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Semaverimizi, mangalımızı, kahvaltılıklarımızı ve öteberimizi alıp Orduzuya gittik. Jandarma durdurup mangal ve semaver yakamazsınız dedi. Orayı Büyükşehir işletiyor. Bir cocuğun topu bahçeye kaçsa bülten yapıp haber eden Büyükşehir neden zahmet edip millete önceden haber vermiyor. Haftasonunuz zehir oldu. Yüzlerce aile mağdur oldu. Selahattin Başkan danışmanlarını gözden geçirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Son zamanlarda her kabahat danışmanlara yüklenmeye başlandı. Yöneticiler 10 numara ama işte danışman kötü! Sorumlu danışmansa o zaman o koltuğa danışman otursun.
    0
    0
    Yanıtla