SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu'nun Temsilcisi Bu 'Küstah' Trol mü?

0
Güncellendi - 2021-03-17 11:50:54
Sultansuyu'nun Temsilcisi Bu 'Küstah' Trol mü?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya halkının ortak değeri olan ve devlet bütçesine her yıl milyonlarca lira gelir sağlayan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde; daha sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı yapılan TİGEM eski genel müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece'nin talimatı, Malatya Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilinçli suskunluğu ve seyirci olmayı tercih etmesiyle, başlatılan yıkım projesi ve özelleştirme amaçlı uzun vadeli kiralama ihalelerine yönelik Gazeteci Güler Hazar imzalı haberlere kurumsal bir cevap veremeyen Sultansuyu Harası yönetiminde yer alan, küstah, haddini bilmez bir "devlet memuru!", kendini kurumun yerine koyarak, malatyahaber.com ve Gazeteci Güler Hazar'a hakaretler yağdırdı.

Haranın elemanı gazetecilere ve ESOB Başkanı Şevket Keskin'e hakaretler yağdırdı

Sultansuyu Yıkım Projesinin mimarı aslen Elazığlı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Sultansuyu Harası'nın bağlı olduğu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü; Gazeteci Güler Hazar'ın, Eylül ayından bu yana Sultansuyu'nda yürütülen yıkım ve özelleştirme peşkeşinin, kamuyouna duyurulmasını sağlayan hiç bir haberine kurumsal kimlik ile resmi bir cevap veremedi.

Sultansuyu Yıkım ve Özelleştirme Projesi'ne yönelik haberlerin resmi muhatapları olan söz konusu kurum ve kişiler; tam anlamıyla kamusal çıkarları korumayı hedefleyen Gazeteci Güler Hazar'ın, ilkeli, doğru ve tümüyle belgeli gerçeklere dayalı gazetecilik faaliyeti yürütmesi karşısında haberin yayınlandığı malatyahaber.com'a cevap veremedi.

Sultansuyu Yönetimi, kamuoyunu yanıltıcı bilgilendirmeleri için kendilerine yakın gördükleri mecraları tercih ederken, Sultansuyu Harası'nda İnşaat Şube Şefi olduğu öğrenilen, ancak sosyal medyasında haradaki görevlerini  'Müdür Yardımcısı, İdareci, Danışman, Yönetici, Mühendis' olarak belirten, görevde yükselme sınavlarında ise başarı gösteremediği için, bahsettiği görevlerde vekâleten bulunduğu iddia edilen Veysel Kaya Yığmatepe  adlı şahıs, konuya ilişkin haberlere gönderdiği "yorumlarda", küstah, haddini bilmez, ahlaktan yoksun, gerçekleri gizleyici ve çarpıtıcı bir tavırla, görevini yapan gazetecilere hakaret etti ve tehditler savurdu.

"Hepinizi ezer geçerim" tehdidi!

Malatya'nın kamusal çıkarlarını ve bu bağlamda Türkiye'nin en önemli Arap atı taylarını yetiştiren, son derece nitelikli onbinlerce dönüm tarım arazisindeki üretim ile Türkiye ekonomisinin lokomotif kurumlarından biri olan Sultansuyu Harası'nın üç-beş kişiye peşkeş çekilmesi tezgâhını deşifre eden malatyahaber.com ve Gazeteci Güler Hazar'a yönelik olarak, "Uydurma haberci, üfürükçü, ajan, yalanlarınızdan boğulacaksınız" gibi hakaret ifadeleri kullanan Veysel Kaya Yığmatepe adlı şahıs, malatyahaber.com ve Güler Hazar'ı tehdit ederek, yazılanlara cevabı olduğu iddiasıyla "Hepinizi ezer geçerim" dedi.

Ahlaksızlığın böylesi...

"Gazeteci misiniz, KAZTECİ mi ?" diyen söz konusu şahıs, Gazeteci Güler Hazar'ın Sultansuyu Harası'nın imkânlarını sömürdüğü şeklinde ahlak dışı iddialarda bulundu.

Sultansuyu yıkımcısının hemşehrisi!

Devlet memurluğu sorumluluğu ile kendi görevi yerine, Devlet Memurları Kanunu'na aykırı biçimde, alt-üst ilişkisini ve kurumsal hiyerarşiyi yok sayarak ve trollüğe soyunarak, kendisinin muhatabı olmadığı bir konuda, görev tanımıyla tümüyle ilişkisiz biçimde, üstelik tehdit ve hakaretle malatyahaber.com ve Gazeteci Güler Hazar'ın, hepsi resmi belgelere ve gerçek bilgiye, istihbarata dayalı haberlerini yalanlamaya kalkışma cür'etinde bulunan söz konusu elemanın, TİGEM Genel Müdürü iken buraya bağlı olan Sultansuyu Harası'nın yıkım ve özelleştirme mimarı 'Sultansuyu Yıkımcısı', mevcut Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece gibi Elazığlı olduğu öğrenildi.

Şevket Keskin'e yönelik "Yalancı ve Utanmaz" deme küstahlığı

Veysel Kaya Yığmatepe adlı eleman, Şevket Keskin'i de utanmazlıkla suçlayarak, Keskin'in, Sultansuyu Harası ile ilgili gerçekleri ortaya koyan açıklamalarının yalan olduğunu öne sürdü.

Malatya'nın en büyük meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşu olan Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in, Sultansuyu Yıkım ve Özelleştirme tezgâhına karşı, Malatya Milletvekilleri ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın sessiz kalmasını eleştirmesine de öfkelenen söz konusu eleman, Şevket Keskin'e de hakaret eden "yorumlar" gönderdi.

Söz konusu şahıs, Keskin'in  Sultansuyu Harası ile ilgili olarak ER TV'de yaptığı ve malatyahaber.com'da "Keskin, Sultansuyu ‘Peşkeşi’ İçin Bombaladı.. “Malatya’yı Toptan Satın Biz de Kurtulalım!” başlığıyla haber olarak yayınlanan açıklamaları nedeniyle gönderdiği 'yorum'da, Şevket Keskin’e yönelik olarak şunları yazdı:

"Koskoca MEDOB Başkanı ya utanmadan Yalan Söylüyor yada birilerinin parmağında oynuyor. Bilgisizlik Düzeyi de arşı âlâ'ya çıkmış durumda... 1.si Hollanda arazisinin kaç dekar olduğundan bi haber sözde iş adamı Hayret Diyorum. 2. Sultansuyu ilk kez geçen yıl kar etti yani bu müdürün Zamanında oda 5 milyon tl, 3. sü Sultansuyu'na bu kadar sahip çıkmaya meraklıysanız biz sınır komşularımızla arazi davası güderken vatandaş hara arazilerine çökmek isterken, orada çalışıp Malatya'lı olmayıpta Malatya'nın Drğerlerine ve Bu Kurumun Topraklarına Biz Sahip Çıkarken Sizler Neredeydiniz Acaba? Niye Sessiz kaldınız ?".

Adı geçen şahıs, Şevket Keskin’i ayrıca, maaşlı elemanı olarak korumak zorunda oldukları haranın komşularıyla olan arazi sorunlarına sahip çıkmamakla suçladı.

Malatya'nın siyasileri ve yerel yöneticileri Malatya'nın çıkarlarına değil, kişisel kariyerlerine odaklanınca...

Malatya'nın ekmeğini yiyip, Malatyalılara hakaret eden söz konusu elemanın, küstahlığının altında ise, AKP ve MHP Malatya Milletvekillerinin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, Malatya'nın çıkarları yerine, kendi siyasi kariyerlerine odaklanmaları bulunuyor.

Bir zamanlar Türkiye'yi yöneten Malatyalıların, bugün iki tane maaşlı memurun hadsiz sözlerine ve yıkım faaliyetlerine karşı duruş gösterecek yöneticisinin olmaması Malatya'nın talihsizliği ve utancı olarak yorumlanıyor.

Bu arada, malatyahaber.com, Gazeteci Güler Hazar ve ESOB Başkanı Şevket Keskin'e, Sultansuyu Harası tezgâhının deşifre edilmesi nedeniyle, hakaret ve tehdit yağdıran işletmenin maaşlı elemanının, hara bünyesinde 'bakım, onarım, inşaat' gibi para harcanacak işler yaratmak için özel bir çaba harcadığı öne sürülürken, savunma mantığı, bu konudaki cansiparane çabası, hadsizliğinin de,  haranın tarihi binalarını 'deprem hasarı' gerekçesiyle yıkma fikrini ortaya atanlardan biri olmasından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Sultansuyu'nun yöneticileri, 'Gerçek dışı' olduğu öne sürülen deprem hasar raporları ve ihalesiz yıkımlar nedeniyle halen soruşturma altında olan, yine hemşehrisi bir müdürün görev yaptığı dairenin onayladığı, binaların yıkılmasına temel oluşturan 'deprem ağır hasarlı' raporuyla yıkım süreci hazırlanan, bu konuda aylardır malatyahaber.com'da yapılan haberlere ve haberlerdeki binaların çökme durumuna gelmiş olması demek olan 'ağır hasar'la ilgili görüntü veya fotoğraf verilmesi taleplerine bugüne kadar sessiz kalmışlardı.

Haraya yıkımdan önce kimseyi sokmayan, 'ağır hasarlı görüntüler nerede?" sorularına kulak tıkayan, hara yönetimini aklamaya yönelik yorumlar göndermeye başlayan söz konusu elemanın, binalar yıkıldıktan ve olmayan deprem hasarının görüntülü- fotoğraflı tespiti imkanının ortadan kalkmasından sonra, basını  enkazın fotoğrafının çekilmesi için haraya davet ettiği 'çarıklı kurnazlığı'  ise komik bulundu.

malatyahaber.com

GÖRSELLER: Sultansuyu elemanının, Keskin'le ilgili olarak gönderdiği yorumlar ile bir sosyal medya hesabındaki tanıtımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Veysel Kaya YIĞMATEPE (1 yıl önce)
    Evet çok kıymetli yazar ve gazeteci arkadaşlar. Bu gün hâlâ bu haberi sitenizde tutup alkışı hak ediyorsunuz. Yorumlarında yazılanlarında cevabını şu an apaçık zaman verdi. Birde bunun hak davası var inanıyorsanız eğer onunda zamanı gelecek kim doğru kim yanlış kimin boğazından devletin tek kuruşu geçmiş, kim çıkarları için hareket etmiş hepsi en saf haliyle açığa çıacak. Kalın Sağlıcakla.
    Editörün Notu: 2020 depreminden çok önce hasarlanmış binaları 10 ay önceki depremden hasar almış gibi yutturmaya kalkışarak, sapasağlam binaları sipariş 'düzmece' raporlarla çürük diye yıktırarak ciddi maliyetli yeni bina projelerine yol açanların hangi hesabın içerisinde olduklarını o zaman yazmıştık, şimdi de aynı düşüncedeyiz. Şimdi, bazı ebleh tipler, düzmece çürük raporlu o binaların yıkılmış olmasını 6 Şubat depremlerinde olası yıkımın önüne geçmiş olacağını, sanki öyle olmuş gibi yutturmaya çalışarak savunuyorlar. O binalar sipariş raporlarla yok edilmemiş ve son depremlerde yıkılmış olsaydı, sizin gibiler haklı olabilirdi. Ama öyle bir şey yok. O dönem Sultansuyu Harası'nda yapılan işlerin aynı memleketli bir grubun, işi verenden işi alana zincirleme bir faaliyeti olduğu çok net ortada ve yazdıklarınızın hiçbir değeri bulunmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı. (3 yıl önce)
    O ukala hala sultansuyu TİGEMDE çalışmaya devam. Ediyorsa bundan sonra Malatyalılara daha çok hakaret ve tehdit savurur ama buna sebep olanlar siyasiler
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Malatya'daki en büyük trol Yeşilyurt Belediyesi'nde. Ben anlamıyorum Mehmet Çınar niye trollerle çalışır. Başlık bana bunu hatırlattı
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    Sayın Şevket Başkan bu düşünceden dolayı size teşekkür ederim. Malatya da kimler peşkeşçi bütün Malatya lı gördü. Burayı temsil edenler acaba milletin yüzüne bakacak yüzleri var mı. Seçilmişler yukarıda gelen emirle mi verdi. Bu iktidar nasıl milli ve müslüman iktidar ne kadar kıymetli yer varsa sattı. Sultan suyunu tarım işletmesini satanlara sesini çıkarmayanlara yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ARGALIOĞLU (3 yıl önce)
    Sultansuyunda 1930 lu 1940 yıllarda yapılmış hala hizmet veren işçi lokali. Atölye yemekhane, Anbar.,Tavlalar,Ahırlar mevcut, amaç depreme dayanıklılıklarının testi ise neden sadece idare binası lojmanlar ve misafirhane in 24 Ocak depreminden aylar sonra test yapılmış olması insanlarda kuşku yaratıyor deprem testi yapılmayan binalar daha eski Arap atı tanıtım ve tsrapi merkezinin zarar ediyor diye 55 dönümlük bir arazi ile kiraya verilmesi insanlarda Sultansuyu nıun Sümer bank, Tekel, Etbalık gibi özeleşmesinin önümü açılıyor endişeye neden oluyor adı üstünd Arap Atı Tanıtım ve Terapi merkezi burası sosyal sorumluluk projesi amacı ile tesis edilmiş ünite buralarda kar beklenmez Şevket Keskin başkanın tepki ve tereddütler dikkate alınmalı aksi halde buralardaki binaların yeniden yapılması kimseyi rahatsız etmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı. (3 yıl önce)
    Haddini bildirmek TİGEM Yönetimine kalmış Malatya ın en büyük Sivil toplum kuruluşu başkanına hakaret etmek kamuda çalışan bir memurun haddi olmamalı yorumlarla hakaret etmek sıradan birisi tarafından yapılması garip geliyor bu müdür burda görev yaptığı sürece bu kurum halkla barışık olmaz siyasilerin ona dikkat etmeli sizleri ezer geçerim ajanlar diye biliyorsa bir memur bu hakaret vari yorumlar yazan şahıs demekki idarece kollanıyor artık bunun hesabını Şevket başkan sarar sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (3 yıl önce)
    Haddini bileceksin had bilmek iyidir haddini bileceksin...???
    0
    0
    Yanıtla
  • TİGEMLİ (3 yıl önce)
    İşletmenin 2020 yılında 5 milyonlara kar ettiğini bu müdüre bağlayanlar yanılıyorlar 2013 2016 yıllarında işletmede müdürlük yapan işletmenin çehresini değiştiren Hipoterapi merkezinin yapılmasını sağlayan atıl arazilere işlev kazandıran Atların barındığı cayır ve meraları düzenleyen şurası bilinsiki atcılıkta bir yarış tayında istenilen gelir elde etmek için 4 yıl süreye ihtiyaç var 2016 yılında doğan bir tayın yarış sahalarında ki geliri 2020 yıllarına denk gelir değerli müdürümüz Murat Durmaz ın Sultansuyunda ki başarılı çalışmasının eseridir Sultansuyu nun 2020 yılındaki karı At satışları ve yarışta sultansuyu nun taylarının yarışta gösterdiği perfonsfan kaynaklı kimse bu geliri sahplenmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Her dönem ağa çanağını yalayıp geçinenler vardır, ama ağaları da sonsuza kadar yaşamaz elbet birgün onun da vadesi dolar işte o zaman bu çanak yalayıcıları barınakları bırakın sokaklar dahi kabul etmez bedenen ve fikren uyuz olurlar bir metruk da yok olup giderler. Bunun örnekleri geçmiş de çok gelecekte de olacaktır. Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün bu memleket kadir kıymet bilir insanı baş tacı ettiği gibi lağım çukuruna gömmesini de bilir. Bu haberi yapanlara kamuoyu gündemine taşıyanlara ve bu konuya sahip çıkan herkese saygılar sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALÇADAĞLI (3 yıl önce)
    Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz bu haddini bilmez Şevket başkan için söyledikleri kendisinin kalitesini ortaya koyuyor. Sayın genel müdür Malatya nın en büyük STK Başkanına hakaret eden kamu görevlisi ni Sultansuyun da hala durduruyorsa demekki kendilerinin bilgisi dahilinde bu hakaret içerikli yorumlar yazılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Elâzığ lı olması mı suç. Bunu neden özellikle vurguluyorsunuz. Ayıp değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Safa Yatan Aşağışehirli (3 yıl önce)
    Sultasuyu için idarenin ortaya koyduğu resmi belgeler örnek ODTÜ raporu, Sivas kültür varlıkları yazısı, mimarlar odası vs. Tamamen verilere dayalı sizin ortaya koyduğunuz doneler tamamen afaki hiçbir tarafı tutacak gibi değil, tamamen siyasilere saldırmak için yapılmış film senaryosu gibi yaptığınız haberlerden gözlemlerim bu,
    0
    0
    Yanıtla
  • Bununla ilgili bir şeyden haberin yok. Bütün bu Sultansuyu Harası işini kurgulayanların senaryosuna inanarak yazmışsın. Deprem senaryosu zaten tam bir komedi. Şener Şen'i senaryosu düzmece deprem olan Değirmen adlı ünlü filmi gibi. Belki de bu filmden esinlendi, sivri akıllının birisi. Depremde, koca Akçadağ'da bir tek hara mı zarar gördü. Hem de, güya ağır hasarlı binalar kullanılırken 10 ay sonra alınan ağır hasar raporu. Şu küstah memur haberini okudun mu, senaristlerden biri bu zannedersem. Sonra piyasadaki birilerine siparişle deprem hasarı raporu hazırlatılıyor. Sonra Çevre ve Şehircilik (ne tesadüf müdürü, haradaki küstah gibi Elazığlı) bu raporu onaylıyor. Sorulunca, resmi kurum içindi, onun için incelemeden onayladık diyorlar. Sonra itirazlar yükselince, bu kez Elazığlı eski genel müdür, ODTÜ'den bir profesörü Malatya'ya gönderiyor. Bunun görevi zaten o hasar raporunu temize çıkarmak. Hiçbir teknik inceleme yapmadan, sipariş olduğu üzere eski raporu onaylayıp gidiyor. Bu gerçek dışı hasar durumu aylardır gündeme gelirken, binalardan tek bir hasar görüntüsü verilemiyor. Yıktıktan sonra basını çağırıyorlar. Senin gibi saf arkadaşlar da bunlara inanıp buralara yorum yazıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Sultansuyuna yapılan kötülüğü hiç unutmayacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (3 yıl önce)
    TÜM BÜROKRATLAR rantçılar SULTAN SUYU HARASINI peşkeş çekenler bu şehrin sefiridir ŞEVKET KESKİN . Malatya sahipsiz değildir , kimsesiz değildir. Başkan gibi yüreği geniş mert yöneticilerimiz var. sultan suyu harası kimsenin babasının malı değildir. dürüst gazetecilerimiz var İnşallah bu konu Cumhurbaşkanımıza gider de bu düzeni bozar. tüm malatyanın birlik olma zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BİLGEHAN (3 yıl önce)
    Malatya'nın malını kimseye yedirmeyiz. Haddini bilmeyen veysel sen kim oluyorsun da Malatya'mızın en yürekli ismine hakaret edebiliyorsun. Şevket Başkan herşeye rağmen Malatya için yüreğini mertçe ortaya koymuştur. Allah ondan razı olsun, sizleri de ıslah etsin.. SULTANSUYU MALATYALILARINDIR, ATA YADİGARIDIR, BU SAATTEN SONRA ŞEREFİDİR...!
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (3 yıl önce)
    Her kes iyi yada kötü yazıyor, konuşuyor, aklı başında bir önder yok ki gelin toplanalım Millet vekilleri zaten Malatya yı , parsellemişler Toplanalım Mülki amir olarak Vali bey den randevu alalım memlekete sahip çıkalım .... yazıklar olsun, zengini de yoksulu da bitmiş Malatya m
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Malatya da bunu da gördük ya... pes vallahi pes billahi de pes. Ne kadar sahipsiz bir memleket. Milletvekiliyle, belediye başkanıyla, diğer yöneticileriyle, zenginleriyle ölü toprağı serpilmiş sanki, kimseden çıt yok. Malatya, Malatya olalı böyle zulüm görmedi. Uyanın artık , şehrimizde dışarıdan birileri gelip ahkam kesiyor, hakaret ediyor. Biz koca şehir öylece bakıyoruz. Gün birlik olma günüdür. Demokratik tepkimizi ortaya koymalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (3 yıl önce)
    EEE MALATYADA MALATYALI İDARECİ YAPILMAZSA BÖYLELERİ BÖYLE KONUŞUR ....Malatyaya atanan elalem Malatyanın varlığını korurmu !hele bir malatyalı elazığda idareci olsun bakalım başına ne geliyor...Siyasiler rant peşinde koşup Malatyanın derdi ile ilgilenecek zamanları kalmıyorki...
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (3 yıl önce)
    Malatya hiç bir değerine sahip çıkamıyor maalesef. Allah diyerek Allah'ın yasakladığı her şeyi yapan bir güruh var ve bunlara karşı duracaklar da sindirilmek isteniyor. hepimiz bir "dilsiz şeytan" olmamak adına elimizden geleni yapmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya seven (3 yıl önce)
    Bir zamanlar Türkiye’yi yöneten Malatyalıların, bugün iki tane maaşlı memurun hadsiz sözlerine ve yıkım faaliyetlerine karşı duruş gösterecek yöneticisinin olmaması Malatya’nın talihsizliği ve utancı olarak yorumlanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İddia ediyorum Doğuda ,hiçbir şehirde,bu kadar yabancı yerel makamlarda hem yönetici olarak hemde çalışan olarak yer iştigal etmiyor.Çevre illerde bu durumu istediğiniz kıstasa göre oranlayın göremezsiniz..Sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlılar. (3 yıl önce)
    Adam edepli bir memur değil tam bir tüccar bu ve benzeri tüccarlar karına cebine girene bakar, onun için sağlam bina yıkılmış özelleştirme için adım atılmış önemli değil, essob Başkanı Sn keskini ve görevini yapan gazeteciye tehdit kar yazılar yorumlar yazmış. Bu arkadaş görev de yükselme sınavlarını hakkıyla yapamadığı için herhalde buradan trol lük yapıp burada ve benzeri yerlerde konuşarak yazarak yapmaya çalışan biri, bu ve buna benzeri düşünceye sahip troller Akçadağ ve Malatya menfaatini düşünmeyip kişilere yağ yapan? amirlere ve memurlara derhal işlem yapılması gerekiyor, aksi durumda bunlar meslek haline getiriyor. Bu gibi zatlara gereğini yapmak idareci siyasilerin Akçadağ ve Malatyalıların asli görevidir. Akçadağ ziraat Odası Baskanı bağlantılarından dolayı önceden terk edilmiş binalarda bir mimar mühendis gibi Fendoğlu ile poz vermeyi biliyor, ama hemşerisi Akçadağlı STK Başkanı ve hemşeri si gazeteciye hakaret eden bu şahıs sözde memur karşısında poz vermeyi açıklama yapmayı beceremiyormu? Yazık Akçadağım uyan, Malatyam uyan, sahipsiz Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (3 yıl önce)
    Malatya bürokrasisinin çevre illerce talan edilmiş hatta yağmalanmış durumda olduğu uzun zamandır bilinen birşeydi.Ancak bunda suçlu ne bu görevlerde bulunanlar ne de onları buralara getirenlerdir. Tek suçlu karakteri, kişiliği ne olursa olsun partizan zihniyetle bu tür zihniyetlere çanak tutan destekleyen vatandaşın ta kendisidir. Ağlamanın anlamı yok sarı öküzü Malatya halkı verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (3 yıl önce)
    kimin uşağısın sen.. senin haddine mi düşmüş Malatyanın malına sahip çıkmak maaşlı bir insansın sen.. ayrıca sen Şevket Keskin adını abdestsiz ağzına alma. Seni tükürüğü ile boğar .. senin malatyayı tanımadığın malatyalıyı bilmediğin belli . baltayı taşa vurdun oğlumm..ekmek yediğin yere pislik etme. neden demiyorsun milli park olsun.. başkan bunu dedi peşkeş çekilmesin dedi .. bunu neden diyemiyorsun sahiplerine söyle yazıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Malatya nın vekillerine belediye başkanına yazıklar olsun diyorum. Ak partili bir seçmen olarak sizden utanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • RIDVAN (3 yıl önce)
    (Sultansuyu Yıkım Projesinin mimarı aslen Elazığlı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece) Cümlesi sizin haberde mevcut. Irkçılık yapmayın ve bütün Elazığ'lılardan özür dileyin.Elazığ'lıya ne sizin haranızdan,yıkımınızdan. Yukarıdaki haberi okuyunca Hara Memuruna hak vermek geliyor içimden.Habercilik adı altından Elazığ düşmanlığı yapmayın.Öncelikle memleketinize sahip çıkın.Anlayana...
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye Elazığlılar ayrı bir ırk mı, ırkçılık yapılsın? Bu haberlerde yazılan Elazığlıları niye tüm Elazığlılarla bağdaştırıyorsun? Bu densiz hara memuruna hak vermeye meyilli olduğunu yazarak zaten meşrebini ortaya koyuyorsun. Bana göre bu haberden Elazığlıların alınması, tüm Elazığlıların üstüne alması gibi bir durum yok. Sadece, 'arızalı' olanlardan bahsediliyor. Yoksa, Elazığlı kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var, ama bunların değil. Daha önce deprem ve ihale ile ilgili bir yolsuzluk olayı vardı onun da tarafları yine Elazığlı bazı şahıslardı. Bilip bilmeden konuşmayın. Bu haberlerden sadece arızalı olan adamlar gocunması lazım. Hemşerilik ayağına bunlara sahip çıkarsanız siz de onlardansınızdır. Bir tane Malatyalı amirin görev yapmasına izin verilmeyen bir şehrin insanlarının (düzgün, dürüst çalışan, hemşericilik yapmayanları tenzih ediyorum) Malatya'da önemli görevlere yerleştirilip bir de hemşeri organizasyonu kurmalarına izin verilmemeli. Ama bunun için Malatya'nın doğru düzgün siyasetçilere ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    Elazığlıya demişler sen ne istersen iki katını malatyalıya vereceğiz. elazığlı demiş benim bir gözümü çıkarın. Şevket başkan noldu ekmek fiyatları fırıncılar odası sana bağlı neden hala çözemedin işine bak milletin ekmeği ile oynatma
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    ben bir malatyalı olarak basının yanındayım iyiki varsınız yoksa haberimiz olmaz. şevket başkanı tebrik ederim rabbim kuvvat versin ona.
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (3 yıl önce)
    Şevket başkan bu konuyla alakalı gerçekleri su yüzüne çıkarmıştır. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. arkandayız başkanım hakkımızı savunmya devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    İşte Malatya ve Sultansuyunun yıkım projesi. Elazığ kökenli Tarım Bakan yardımcısı, yine Elazığlı Sultansuyu harası müdür yardımcı ve yıkımcı Sultansuyu tigem müdürü, hepsi bir olmuşlar Sultansuyu harasının başına çökmüşler burayı yıkmak yok etmek için. Tabi bizim vekiller ve belediye başkanları boş durur mu, onlarda bu yıkımcı Elazığlı bürokratlarla bir olmuşlar vurun Malatya ya. Olayın özeti bu ne yazık ki. Malatya sahipsiz olunca, bu güzel şehri yok etmek için özellikle de komşu il Elazığlı bürokratlar elbirliği ile yıkmaya devam ediyorlar. İşin acı olan tarafı Malatya ya bu darbeleri vurmak için adeta tezgah kuran bu Elazığlı bürokratlara bizim milletvekili ve belediye başkanlarınında seyirci kalması, karşı çıkmaması ve belkide onlarla bir olup, bütün bunlara olur vermeleri. Koskoca Malatya da Sultansuyu harasının başına getirilebilecek bir Malatya lı müdür bulamadınız mı? Bu Elazığlı sultansuyu müdür yardımcısı hangi cüretle Malatya ya meydan okuyor. Sultansuyunu yıkıyor yok ediyor. Bu Elazığlı tarım bakan yardımcısı hangi cüretle Malatya ya meydan okuyor. Bunların arkasında kim var? Malatyalı vekiller mi yoksa? İşin acı tarafı koskoca Malatya, Elazığlı birkaç bürokratın elince oyuncak durumuna düşürülmüştür. Bu da Malatya milletvekilleri, belediye başkanlarının ayıbıdır. Bu ayıpta bunlara ömür boyu yeter. Malatya milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyorum. Biraz gururunuz var ise istifa edin. Yok istifa etmiyorsanız başta Elazığlı bakan yardımcısı olmak üzere, Elazığlı Sultansuyu müdür yardımcısı ve Sultansuyu tigem müdürünü görevden alın. Malatya milletvekilleri ve belediye başkanları eğer bu sorunu çözmezseniz, sultansuyu özelleştirmesini iptal ettirmezseniz, başlayan bu sultansuyu yıkımlarını durdurmazsanız Malatya halkı olarak iki elimiz yakanızda olacaktır. Nereye gitseniz bu yanlışınız yüzünüze vurulacaktır. Her yerde bu hatanız, bu ihanetiniz sizinle beraber gelecektir. Malatya nın hakkını hukukunu savunan Malatyahaberin değerli yöneticilerine, gerçek Malatyalı gazeteci Güler Hazar hanımefendiye bu onurlu davranışı için çok teşekkür ediyorum. MALATYA MALATYA OLALI BU İHANETİ GÖRMEDİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Şevket Keskin bence de üzerine vazife olmayan işler ile ilgili açıklamalar yapıyor. Sanki sizin de hoşunuza gidiyor. Gazeteci refleksiyle hemen haber yapıyorsunuz. Ama bu yağma tepe de boş konuşmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (3 yıl önce)
    Milletvekillerinin ve müdürlerin milletin karşısına çıkacak yüzü olmayınca devreye trolları sokmuşlar. Şevket başkanın Malatyanın kaymağını yiyen şelalecilere bir ara dalmasından dolayı kuyruk acısı olan, bu gurubun mensubu olması nedeniyle bir dönem belediyenin çok iyi yerdeki reklam noktasını 1 liraya alıp başkalarına 10 liraya kiralayarak önemli paralar kazanan ancak daha sonra bu iş elinden alınan bir şahıs ile Malatyada herşeye maydanoz olması kendisine görev bilen bir başkası Sultan Suyu ile ilgili tezgahları ortaya koyan haberlere karşı harayı yemeye çalışanları aklamaya çalışırken bu çabaları tam fiyaskoydu.Aynı bu trolun durumuna düştüüler.
    0
    0
    Yanıtla
  • LEVENT (3 yıl önce)
    Sürüyü Çevirirsen Ters Yöne; Topal Koyun Geçer En Öne...
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla