SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotikten Torbacı Operasyonu.. 5 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

UYUŞTURUCU- UYARICI, SİLAH VE 'HASILAT' ELE GEÇTİ.. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından sokakta uyuşturucu ve uyarıcı satan 'torbacı'lara yönelik yapılan üç ayrı operasyonda, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler, satıştan elde edilen ve bir kısmı maşrapaya gizlenmiş para ile silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

[embed]

[/embed]

Emniyet Müdürlüğü, yapılan operasyonlarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan 3 farklı çalışmada toplam;

- 1 kilo 46,6 gr kubar esrar

- 129 gr toz esrar

- 156,39 gr Metemfetamin,

- 33 adet yeşil reçeteye tabi hap

- 2 adet tabanca ve 31 adet fişek

- Uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 78.950 TL ve 300 Dolar ele geçirilmiş, toplam 5 şahsa TCK 188 maddesinden işlem yapılmış ve şahıslar mahkemece tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kirkor (3 yıl önce)
    Bu kadar zehirci şerefsiz namussuz nerden çıkıyor yakalamakla bitmiyor soysuz köpekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece yargici (3 yıl önce)
    Uyusturucuya gercekten hayr
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli yaşar (3 yıl önce)
    uyuşturucu ya Hayır. uyuşturucu ya Hayır. polislerimizi kutluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla