SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Kolay, Esas Olan Birlikteliği Sağlamak"

0
Güncellendi - 2021-03-20 01:12:21
A- A+ PAYLAŞ

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın ikincisi, Kale İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak ve Kale Belediye Başkanı Murat Koca ile birlikte siyasi parti temsilciler ve ilçe başkanları katıldı.

2021 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı yatırımların görüşüldüğü, ilçe mahalle muhtarları ve ilçe STK’ların istek, talep ve görüşlerinin alındığı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın ikincisi Kale İlçesi’nde yapıldı. Kale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, AKP Kale İlçe Başkanı, MHP Kale İlçe Başkanı, CHP Kale İlçe Başkanı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı, Saadet Partisi Kale İlçe Başkanı, Daire Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın açılışında konuşan Kale Belediye Başkanı Murat Koca, “2019 yerel seçimlerinden bugüne kadar aşağı yukarı iki yıllık bir süre geçti. İki yıl içerisinde Büyükşehirimizin Kale ilçemizde özellikle Yol ve Altyapı, MASKİ ve diğer birimlerinin yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Toplantımızın ilçemize ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Muhtarlar Koordinasyon Toplantısında konuşan Kale İlçe Kaymakamı Abdulselam Bıçak, “2021 Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesinin Kale ilçemizdeki personelleri olsun, ildeki personelleri olsun bizimle uyum içerisindeler. Herhangi bir hiyerarşik bağımız olmamasına rağmen arkadaşlarımız bizleri amir memur olarak görüyorlar ve istediğim her şeyi yerine getirmeye çalışıyorlar. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Başkanımızın şahsında adaletli, mezhepçilik, ayrımcılık, particilik, ırkçılık yapmadan adaletli bir şekilde herkese her şeye yetişmeye çalışıyorlar. Kaymakamlıkların, Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışmalarını yürütmesi, gerçekten Türkiye’ye örnek olması gerekiyor. Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine disiplini ve özverili çalışmaları sağladıkları için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise, “Yapılan Koordinasyon Toplantısıyla Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları, muhtarlarımızdan gelen taleplerle, isteklerle zenginleştirilerek Kale ilçemize hizmet ve yatırımların gelmesine toplantılarımız vesile olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsında bütün ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın geçmiş dönemlerde Anadolu’ya örnek bir şehir olduğunu, bugün ve gelecekte de herkesin bu örnekliğin devam ettiğini göreceğini ifade eden Başkan Gürkan, “Kale ilçemizde gerçekleştirdiğimiz Muhtarlar Koordinasyon Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 2021 yılı içerisinde yapacağımız ve bir önceki dönemde yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini ve yapılacak çalışmaların istişare edilmesi için toplantımızı gerçekleştirdik. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak, hizmetleri yapmak kolay iştir. Biz göreve gelmeden önce projemizi soranlara en büyük projemizin sosyal entegrasyon olduğunu ifade ettik. Çünkü bir yerde birlik ve beraberliği sağlarsanız hizmeti yapmak kolay olur. Bizlerde bu birlik ve beraberliği sağladığımızı düşünüyoruz. Bizim yönetim anlayışımız adil ve adaletli olmak üzerinedir. Biz herkese eşit şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Dün bu şehirde Danişmend Gaziler, Battalgaziler kahramanlık destanları yazdılar. Dün bu şehirde Niyazi Mısriler, Sadrettin Koneviler, İbni Arabiler, Mevlana Celaleddin Rumiler, Abdulvahap Gaziler ilim irfan destanları yazdı. Bizlerde burada hep birlikte sevgi destanı yazacağız. Sevgi destanı yazdığımız zaman hizmette hepimizin başına, yerleşim yerine taç olarak gelecek. Dün Malatya nasıl ki Anadolu’ya örnekse bugün de önümüzdeki süreçte herkes bunun devam ettiğini görecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın grup toplantısında verdiği Malatya örneği tesadüfi bir örnek değildir. Önümüzdeki dönemde herkes Malatya’da olan sevgi atmosferi nasıl oluşuyor diye araştırmalar yapacaklar. Hemşerilerimiz bunların hepsinin kahramanları olacak. Hizmetler yapmak kolay. Esas olan birlikteliği sağlamaktır” diye konuştu.

Başkan Gürkan’ın konuşmaları sonrasında MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, geçtiğimiz yıl içerisinde Kale İlçesi’nde yapılan çalışmaları ve 2021 yılında yapılacak olan çalışmaları katılımcılara aktardı. Konuşmaların ardından toplantıya katılan muhtarlar, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, mahalleleri ile ilgili sıkıntı ve sorunları dile getirdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız