SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadında Yine 3 Puan Yok:2-2

0
Güncellendi - 2021-03-20 23:20:45
Yeni Malatya Stadında Yine 3 Puan Yok:2-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, sahasında Gaziantep Futbol Kulubü takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 4 golünden 3'ü penaltılardan gelirken, 34. dakikada rakip takımın teknik direktörü Pinto, 85. dakikada ise Yeni Malatyaspor'lu Hadebe kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Karşılaşmada iki kez mağlup duruma düşen Yeni Malatyaspor'un gollerini 36. ve 79. dakikalarda penaltıdan Adem Büyük kaydetti.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Mert Güzenge (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi), Esat Sancaktar (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Özgür Ertem (Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Onur Özütoprak (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Fırat Aydınus (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Murat Erdoğan (Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi),

YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Afriyie Acquah (Dk.77 4.Stephen Patrick Mallan), 8.Ruben Fernando Zuqui (Dk.46 20.Ahmed Ildız), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 17.Teenage Lingani Hadebe, 19.Benjamin Tetteh, 21.Moryke Fofana (Dk.72 9.Umut Bulut), 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 57.İssam Chebake (Dk.67 26.Semih Kaya), 77.Mustafa Eskihellaç, 99.Adem Büyük,

YEDEKLER: 1.Abdulsamed Damlu, 4.Stephen Patrick Mallan, 9.Umut Bulut, 12.Aly Malle, 20.Ahmed Ildız, 26.Semih Kaya, 39.Erkan Kaş, 90.Kubilay Kanatsızkuş, 92.Bülent Cevahir, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 1.Günay Güvenç, 6.Alin Dorinel Toşca, 7.Kenan Özer, 10.Muhammet Demir (Dk.75 20.Zvonimir Kozulj), 13.İraneuton Sousa Morais Junior (Dk.62 9.Andre Felipe Ribeiro De Souza), 16.Pawel Miroslaw Olkowski, 24.Roderick Jefferson Gonçalves Miranda, 28.Andre Alexandre Carreira De Sousa, 32.Osama Rashid (Dk.75 8.Jefferson Nogueira Junior), 44.Alexandru İulian Maxim (Dk.62 77.Enver Cenk Şahin), 74.Amedej Vetrih (Dk.88 14.Bilal Başacıkoğlu),

YEDEKLER: 25.Çağlar Şahin Akbaba, 3.El Hadji Papy Mison Djilobodji, 8.Jefferson Nogueira Junior, 9.Andre Felipe Ribeiro De Souza, 14.Bilal Başacıkoğlu, 15.Ertuğrul Ersoy, 17.Oğuz Ceylan, 20.Zvonimir Kozulj, 77.Enver Cenk Şahin, 88.Furkan Soyalp

TEKNİK SORUMLU: Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto

GOLLER: 36 ve Dk.79 penaltı- Adem Büyük (Yeni Malatya), Dk.13 Muhammet Demir, Dk.69 penaltı- Kenan Özer (Gaziantep FK),

KIRMIZI KARTLAR: Dk.34 Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto (Teknik Direktör- Gaziantep), Dk.85 Teenage Hadebe (Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Adem Büyük (Yeni Malatya), Kenan Özer, Sousa, Muhammet Demir (Gaziantep F.K.),

Dakika 2: Gaziantep sağdan Olkowski ile atak geliştirmek istedi, Fofana araya girdi.

Dakika 4: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Fofana kullandı, defans uzaklaştırdı.

Dakika 6: Yeni Malatya atağında Adem Büyük, geriden gelen uzun pasta topu Tetteh'e aktarmak istedi. Ancak kaleci çıkarak topu aldı.

Dakika 12: Karim Hafes ile Olkowski arasındaki mücadelede, Hafez'in müdahalesi faul olarak değerlendirildi.

Dakika 13 GOL: Kazanılan faul atışını Sousa kullandı. Gelen topu Muhammet Demir, kafayla ağlarla buluştu.  VAR incelemesi sonucu gol geçerli sayıldı:0-1

Dakika 17: Muhammet Demir- Zuqui arasındaki mücadelede, Muhammet rakibine faul yaptı. Serbest atışı Zuqui kullandı. Gelen topu kontrol eden Chebake ceza sahasına ortaladı, savunma uzaklaştırdı.

Dakika 19: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Karim Hafes kullandı. Topa yükselen Adem Büyük ile kaleci Günay çarpıştı, kısa süreli sakatlık geçirdi.

Dakika 20: Gaziantep soldan Morais ile atak geliştirmek istedi. Ancak Chebake, bunu engelleyen futbolcu oldu.

Dakika 23: Tetteh atak yapmak isterken, Kenan Özer tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Wallace kullandı, sonuç yok.

Dakika 26: Vetrih, Yeni Malatya yarı alanının ortalarından kaleye şut çıkardı, top kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dahiha 29: Yeni Malatya sağdan Mustafa Eskihellaç ile geldi. Bu futbolcunun ortasında, savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 30: Gaziantep ceza sahasının önünde Miranda, Tetteh'in müdahlesiyle yerde kaldı. Bu futbolcunun kaşı açıldı ve bir süre tedavisi yapıldı.

Dakika 33 PENALTI: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Fofana kullandı. Adem Büyük, Morais'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Penaltı itirazları yapılırken, hakem VAR'a gitti ve daha sonra penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 34 KIRMIZI KART: Gaziantep teknik direktörü Pinto, penaltı itirazları nedeniyle 4. hakemin uyarısı sonucu önce sarı kart, sonra kırmızı kartla saha dışına gönderildi.

Dakika 36 PENALTI-GOL: Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını Adem Büyük kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda önce direkten dönen top, kaleci Günay'a çarpıp ağlarla buluştu:1-1

Dakika 39: Kenan Özer, Yeni Malatya ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı, aut.

Dakika 41: Yeni Malatya Fofana ile atağa kalkarken, orta sahada Olkowski tarafından faulle durduruldu. Atışı, Acquah kullandı. Ancak Tetteh, topu ceza sahası önünde elle kontrol edince, atak son buldu.

Dakika 44: Yeni Malatya atağında Tetteh sağdan ceza sahasına ortaladı. Topa Olkowski müdahale etti, kornere gönderdi. Fofana'nın kullandığı atıştan sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Gaziantepten Muhammet, ceza sahasına girdi ve şutunu attı. Defansa çarpan top kornere çıktı. Atışı Maxim kullandı. Topu defans uzaklaştırdı.

İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

Dakika 47: Soldan atak geliştirmek isteyen Kenan, ceza sahasına girdi, ancak topa basarak düşünce tehlike sona erdi.

Dakika 48: Chebake, orta sahadan çıkarken Vetrih tarafından faulle durduruldu. Atışı Ahmet Ildız kullandı, sonuç yok.

Dakika 51: Gaziantep'in kullandığı atışta, Muhammet topu kontrol edemeyince, fırsat kaçırdı.

Dakika 52 GOL-OFSAYT: Yeni Malatyaspor tehlikeli atak geliştirdi. Adem Büyük'ün ara pasından gelen topu Tetteh filelere gönderdi. Ancak, yardımcı hakem Tetteh'in ofsaytta olduğunu belirledi.

Dakika 56: Gaziantep soldan tehlikeli atak geliştirdi. Kenan Özer'e son anda Wallace müdahale etti, topu kornere gönderdi. Atışı Maxim kullandı, sonuç alınamadı.

Dakika 59: Yeni Malatya atağında Adem Büyük sağdan ceza sahasına topu gönderdi. Acquah topa elle müdahale ederek, bu atağın sonuçsuz kalmasına yolaçtı.

Dakika 66: Gaziantep atağında, Enver Cenk Şahin ceza sahası önünde kaleye şutunu attı. Defansa çarpan top kornere çıktı.

Dakika 67: Korner atışını Enver Cenk Şahin kullandı. Adem Büyük ile Alin Tosca arasındaki mücadelede Tosca yerde kaldı.

Dakika 68 PENALTI: Hakem, VAR'dan gelen uyarı sonucu pozisyonu monitörden tekrar izledi ve  Adem'e sarı kart çıkarırken, penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 69 PENALTI- GOL: Gaziantep'in kazandığı penaltı atışını Kenan Özer kullandı ve topu ağlarla buluşturdu:1-2

Dakika 72: Bu dakika Gaziantep ekibi gole çok yaklaştı. Olkowski'nin ortasında top ayaklardan sekti. Uygun durumdaki Andre kötü bir vuruşla zor olanı yapıp, topu auta gönderdi.

Dakika 74: Enver Cenk Şahin, sağdan ceza sahasına ortaladı. Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 76: Yeni Malatya atağında, Adem Büyük'ün şutuna ceza sahası içerisinde Olkowski elle müdahale etti. Hakem bu pozisyonda, VAR'dan gelen uyarı üzerine inceleme yaptı.

Dakika 77 PENALTI: Pozisyonu monitörden izleyen hakem Mert Güzenge, penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 79 PENALTI- GOL: Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını kullanmak üzere bir kez daha Adem Büyük topun başına geldi, vuruşunu yaptı ve beraberliği sağladı:2-2

Dakika 81: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Karim Hafes'in kullandığı atışta kaleci Günay topa sahip oldu.

Dakika 84: Gaziantep atağında Enver Cenk Şahin topu ceza sahasına ortaladı.Semih Kaya'nın topu uzaklaştırdığı pozisyondan sonra orta sahada Hadebe'nin Kenan'a dirseği ile müdahalesi için VAR'dan uyarı alan hakem, bir kez daha monitörün başına gitti.

Dakika 85 KIRMIZI KART: Hakem Mert Güzenge, monitörden pozisyonu inceledikten sonra, Yeni Malatyaspor'dan Hadebe'yi direkt kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

Dakika 87: Yeni Malatya ceza sahasında topla buluşan Morais'in şutunda defans müdahale etti.

Dakika 89: Umut Bulut'un kaleye çapraz pozisyonda yaptığı ortayı Gaziantep defansı uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+4: Ahmet Ildız, uzak mesafeden Gaziantep kalesine şutunu attı. Top defansa çarptı.

Dakika 90+5 ÇİZGİDEN ÇIKARILAN TOP: Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Mallan kullandı. Gelen topu Semih Kaya kafayla kaleye yöneltti. Çizgi üzerinde müdahale eden Morais, mutlak bir golü engelledi.

Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Nuri çok şey yazmişsin ama hiç bir şey yazmamişsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malî kongreye katılan delegelerden ikisi hariç başkanın 60 trilyon borcunu ibra ettiler sayın delegeler gerçekten paraların nasıl harcandığını biliyormusunuz şu andaki borç ne kadar bu borçları kim ödeyecek kulüpleri borçsuz yönetmek zormu diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Nuriciyim bu kulüpta istasanda para yiyemasin çunkü parayok paranın olmadigi yerda para yiyemasin bu bir iftira kuru iftira
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben bir vatandaşım.Allah bu kulübün bir kuruşunu yedirtmesin.Ben bir taraftarım.Ama sen kullandığın cümle ile kafa karışıklığı yapıyorsun.Ne demek istesende para yiyemezsin demek?Orası para yeme yerimi?Siz bu kulübü öylemi görüyorsunuz?.Takım küme düşecek.Düşerse sizlerin yüzünden düşecek.Birde açıklayadığınız konularla ilgili başkası tarafından yapılan yorumlara iftira denmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Nuri para bahane siyaset şahanre
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüpü yiyip bitirin.Buna cevap veremeyeceğiniz için işin kolayına kaçıp,para bahane siyaset şahane deyin.Ne güzel değilmi?Malatyaspor siyaset üstü bir kurumdur.Siz bunu kavramadığınız için,kulübü bu hale getirdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya işte böyle...bunun adı suçluluk psikolojisi.. yakında daha neler görecek bu taraftar..Paralar nerede..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Takım oynamıyor ,her şeyini ortaya koyan candan oynayan oyuncu yok gibi ,eskiden biz köyler arası maçlarda hatta köyde kendi aramizda gazozuna oynadığımız maçlarda daha candan ve içten mücadele eder galibiyet için herseyimizi ortaya koyardık bunun tek suçlusu kulüp başkanıdır paralı transfer yapmadık o kadar oyuncu sattık yayıncı kuruluştan gelen paralar ama kulüp borç batağında sürünüyor örnek yönetilen kulüpler Sivas,Hatay, Alanya, Karagümrük, kulüpleridir.eger oyuncular insiyatif alıp oynamazlarsa geçmiş olsun lige veda ederiz işte o zaman adil başkan istifa eder borç batağında ki kulüp hızla amatöre gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (3 yıl önce)
    Futbolcuların kapestesi ancak bu kadar her maç %30u oranı geçemiyor. Hocaylada bir ilgisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    birinci golü kaleci ertaçın hatasıyla yedik... frikik lerde ve kornerden kaleye gelen toplarda genellikle ertaç çizgide bekleyip rakip oyuncuların topa yükselmesini bekleyerek kalemizde tehlikeye sebep oluyor.. tam bir çizgi kalecisi... golü yediğimiz pozisyonda da önce 3 adım ileri çıktı, ardından tekrar çizgiye döndü ve konsantrasyonu bozuldu. halbuki 1,82 metre boyu ile birde buna 60 cm. kol ile yükselme avantajlarını kullanarak bu topu tutamasa bile rahatlıkla tokatlardı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru söylediniz, çizgide kazık gibi duruyor,top havadayken gol olacağı belliydi, üç adım atsa topu yumruklayarak... Çekilecek cilemiz varmış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Son olarak “Sultansuyu” haberlerinde olmak üzere, yerel sorunlara önem veren ve arşiv-araştırma haberciliği yapan; kopyala yapıştır habercilikten ve papağanlıktan uzak duran bana göre Malatyamızın tek haber sitesi diyebileceğim “Malatya Haber” sizleri tebrik ediyorum. Çizginizi bozmayınız efendim. Bugünkü düşünen ve yorumlayan azınlık yarına umutla bakabilmemizin tek dayanağıdır.. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Suçlu ne tak başına başkandır ne oyuncular, ne Hamza, Sergen, Erol vb Hocalar ne de Ali Ravcıdır. Camiada ki sorun maddi, peki ya paralar nerede? Kim Adil Gevreği oraya getirdiyse Adil Gevrekte Başkan olarak görevde kalabilmesi için futbolcu maaşlarından önce başkanlık diyetini ödemek zorunda! Başkanın açıklayamadığı ağzında dolaştırıp durduğu kısım da budur. Tek başına o kadar parayı bu yönetime yedirmezler! Bir de kim sıradan bir iş yeri açıp Adil gibi vizyonsuz bir adamı işin başına getirir. Ben bakkal açsam orayı bile emanet etmem. Biz işin küçük kısmına takılıp bir birimizi yiyoruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • kmyc alanya (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Tek kelimeyle mükemmel bir yorum. Anlayan ve düşünen insanlar için diğer kulüpleri kimlerin yönettiğine, Milli piyango ve bahis ihalelerinin kimlere verildiğine bakılsa yeter. Onun için Adil Gevrekmiş, Ali Ravcıymış ,O hocaymış Bu futbolcuymuş ,bunlara takılıp kalmayın.!! Ne güzel söylemişsiniz '' Tek başına o kadar parayı bu yönetime yedirmezler! ''
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İki yıldan beri futbolcuları cek caklarla oyaliyorsun oyuncular bir yere kadar sabreder alacaklar ödenmiyor 2020 Mayıs ayına kadarki borç 60 trilyon bugünkü borç ne kadar bilen yok söylentilere göre 150 trilyon civarında borç var alacağını almayan oyuncular oynamiyorlar bu ligde maddi sorunu olan takımlar düserler Malatya bu filmi geçen sezon yaşadı ve düştü şans eseri düşme kalktı olması gereken başkanın görevi bırakmasıydi maalesef 1 vekil dışında 5 vekilimiz ve sayın Gürkan gorevi bırakmasını istemesine rağmen görevi bırakmadı rahmetli Demirel'in bulun 276 yi hükümeti düşürün demesi gibi beni delegeler götürsün diyor oda biliyorki delegeler eş dost akraba ve arkadaşlarından oluşuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Necmeddin Çamcı (3 yıl önce)Efsane malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gittiğin gün biz Malatya lılar arkadan lokma döktüreceğiz bende arkandan söz teneke çaldıracağım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Necmeddin Çamcı isimli kullanıcı yorumuna
    Necmettin bey bir gitsin soykan meydanında çifte davul çaldırip irmik helvası dağıtacağım.Artik bu başkan beni futboldan nefret eder hale getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcuların günü geçmiş alacağı Yok.Bunu takımın içini bilen önde gelen bir isim söylüyor.Sizler ancak dedikodu ve kaostan beslenen ipi birilerinin elinde olan kişileriniz.Malatyasporun size taraftar olarak hiçmi hiç ihtiyacı Yok.Takımı seven iyi günde de kötü günde de destek olan taraftardır.Sizler gibi baltalayan değil.Mahkeme kadıya mülk değil.Biri çıkıp aslanlar gibi aday oldu da itiraz mı ettik.Lütfen gölge etmeyin.Sayılarınızda sandığınız gibi öyle çok değil 70-80 ‘ni geçmez.Öncelikle takımın arkasında yüzbinlerce seveni gönüllüsü var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcuların para sorunu olduğunu sanmıyorum döklüntü futbolculardan bir cacık olmaz. Futbolcu alırken iyi araştırmak lazım yabancı futbolcuların hiçbiri beş para etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 saygılar bir söz var köpek adamı ısırsa hiç bir şey olmaz adam köpeği ısırsa haber olur dikkat çeker bunlarda hic bir şey bilmedikleri için başkana hocaya yönetime saldırmayı marifet sananlar hakemde söz eden yok hiç yok yere kırmızı kart veren hakeme değilde oyuncuya kızmak ve kaleci de insan hata yapabilir o kadar yüklenmek insafsizlık olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahminle borç ödeyip,hayal kurarak takımı bitirdiniz.Şimdide kalkmış aday mı vardı da itiraz mi ettik gibi milletin aklıyla dga geçiyorsunuz.Bu takım küme düşürmenizi rağmen bırakmadınız.Kim nasıl aday olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Takımın fizik gücü yetersiz.Milli arada Hiç bir futbolcuya izin verilmeden yoğun şekilde çalışsınlar. Başarı çok yakın gelecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Kim nedersedesin malatya bir sevdadir kümeye düşsDa amatora düşdada sonuna kadar malatyaliz başka takım tutmayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok öyle,takımı batarıp git ondan sonrada takım amatöre gitse başka takım tutmayız palavrasını.Futbolcuların parasını ödeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Sorgen erol hamza irfan hocaların hepsine gitsin diyenler Hocaları eleştirenler siz önce kendinize bir düzen ve de mantıklı olmayı ögretin güneş olmuyorsanız gölge yapmayın Önce malatyalı olmayı öğrenin gerisi gelir sizin gibileri olduğu sürece düşmana gerek kalmaz Sizin gibiler malatya sporu yuhlar Yazık bee kaysı yeyin de beyniniz Biraz olsun çalısın bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (3 yıl önce)
    Gaziantep sumudica ve yeni hocasi oyuncularıyla sistemli ve bana gore ilk 7 deki takimlardan biri.. bizdeki oyuncular sakatlanınca degisim icin bile alternatifiniz neredeyse yok sayilir.. bu neden 1 puan iyidir .. bu saaten sonra bu takim oynayacak bizim gibi ve bizden kotu takimlari yenelim yeter ..baska care yok su an
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    4 galibiyet alıp plakayı yakalayamazsak işimiz çok zor. Futbolcular çok rahat, başkan ve hoca masaya yumruğunu vursun artık. düşersek çıkması çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli yaşar (3 yıl önce)
    sıkı tutunun beyler düşüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu halimizle süper ligde kalmamız mümkün değil.orta sahası hiç olmayan,hücum organizsayonu nedir bilmeyen,kanatları hiç olmayan bir takımız.umut bulutu sahaya çıkaracak kadar çaresiziz.sonumuz belli.bundan sonra hiç kendimizi hırpalamaya gerek yok.Futbolcusuyla,hocasıyla,yönetimiyle taraftarıyla bu takım düşmüştür.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (3 yıl önce)
    malatyada görev almak istemeyen hocalar malatyada oynamak istemeyen futbolcular bir düşünün bakalım neden?
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Her ne olursa olsun o bizim göz bebeğimiz yenildimi çok üzülüyoruz bize gurur heycan veren malatya sporu cok seviyoruz 1 puanda iyi diyelim Yenemiyorsan yenilme
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Tarihten ders alınsa tarih tekerrür edermiydi efsane Malatya sporu amatöre gönderdiler bugünde yenisini efsanenin yanına gönderiyoruz sahipsiz Malatya'ya hayırlı uğurlu olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    antebin penaltisi penaltiyla alakasi dahi yok. cekin takimi sagadan.hersey aleyhe
    0
    0
    Yanıtla
  • Günpınarlı (3 yıl önce)
    Malatyalı kardeşler. Niye olumlu bir paylaşım yapmıyorsunuz Malatya düşerse ne yapacaksınız. Her hafta heyecan veriyor Başarılar dilerim.Haksız eleştirilere yorumlar kapanmalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yorumu yazarken bir gol daha yedik.Bu yönetim ve ekipden hâla birşey bekleyenler hayal görüyorlar.Yönetimden ,kalecisine,orta sahasından forvetine bu takımdan hiç bir şey olmaz.Taķımda ne hırs ne istek nede arzu var.Güle güle süper lig.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yönetim hiçbir sistemi, taktiği olmayan İrfan Buz’u getirerek büyük bir hata daha yaptı. 2 senedir çok büyük hatalar yapıyorsunuz. Bari bu sefer erken davranıp doğru düzgün sistemi olan bir hoca getirin şu takıma. Şu maçı kazansak dahi bu sistemsizlikle düşme ihtimalimiz çok yüksek!
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu takım kadro yapısı olarak Türk parasıyla beş para etmez koşamayan mücadele edemeyen sanki sahaya yapışmış tff'de sanki seçilmiş ne kadar iskarta oyuncu varsa Adil hepsini burada bir araya getirmiş, Adil Gevrek ve yönetiminde bulunanlara yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Basri bey sorun yönetimde başka yerde sorun aramayalim irfan hocayı getiren baskandir bir çok hocada takıma gelmediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Ortsaha yol geçen hanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bu Tiyatronun sonunu görür gibiyim sağolsun irfan Buz Çıkardı irfan Buz Düşürecek Adil BeG de aldığı yere bırakacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (3 yıl önce)
    Bu macı alamassa kümede
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Güle güle bir alt lige Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bir kaleci takımın yarısı bu kaleciyi çokmu aradınız.Zuigi diye bir adam var henüz adamın adını duymadık.Ahmet ıldızin tırnağı olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve Ali Ravci gitmediği müddetçe bu takım ligde kalamaz ,bu saatten sonra gitselerde ligde zor kalırız,giderlermi isterlerse giderler yoksa kimse götüremez çünkü kulüp tapulu mülkleri gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alillllllll (3 yıl önce)
    Ver MEHTERI adil gevrek malatya bu maç böyle sonuçlanırsa acı son dahada yakındır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bu takım ancak 3 lig de oynar
    0
    0
    Yanıtla