SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremzedeleri Hedef Alan Hırsızlar Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-03-23 03:05:09
Depremzedeleri Hedef Alan Hırsızlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

ŞANTİYEYE GİRDİLER, BEKÇİYE YAKALANINCA BIÇAKLA TEHDİT EDİP KAÇTILAR.. İl merkezinde deprem hasarlı binadan, Pütürge ilçesinde de depremzedeye verilen AFAD'a ait konteynerden çeşitli malzeme çalan 4 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı.

DEPREM HASARLI BİNADA..

Salköprü Mahallesi'nde, 24 Ocak 2020 depreminde hasar gören ve tamiratı devam etmekte olan, vatandaşların boşalttığı bir binadan 6 adet kombi, 5 adet elektrik saati, 6 su saati ile miktarı belli olmayan kalorifer peteğini çalanların, A.K. ve Y.G. olduğu polis tarafından belirlendi. Şüpheliler, çalıntı malzemelerden 2 kombi (fotoğrafta) ile birlikte yakalandılar. Kombiler sahiplerine teslim edilirken, adliyeye verilen 2 şüpheli tutuklandı.

DEPREM KONTEYNERİNDE HIRSIZLIK..

Bu arada, Pütürge ilçesi Ormaniçi Mahallesi'nde, evi 24 Ocak 2020 depreminde hasar gören C.B. adlı vatandaşa AFAD tarafından tahsis edilen konteynera ait kapı, sac, termosifon ve diğer malzemelerin çalındığının belirlenmesi üzerine harekete geçen jandarma, C.A. ve H.Y. adlı şahısları, malzemeleri yükledikleri kamyonetle yakaladılar. Gözaltına alınan şahıslar, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı sonucu, karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

DİĞER OLAYLAR...

Akçadağ ilçesine bağlı Ilıcak Mahallesi'nde oturan S.E., jandarmaya başvurarak, bağ evinden 1 adet piknik tüpü ile 26 litre mazotun çalındığını bildirdi.

Kale ilçesi Kıyıcak Mahallesi'nde oturan M.S.A. adlı şahıs, evinden 10 adet şark köşesi minderi ile 3 adet tül perdenin çalındığını belirterek şikayetçi oldu.

Yeşilyurt ilçesinin İkizce Mahallesi'nde bulunan bir enerji firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Ş.U. adlı şahsın, jandarmaya başvurarak, firmanın şantiye sahasına gece saatlerinde giren tanımadığı şahıslara müdahale ettiğinde, bu şahıslar tarafından bıçakla tehdit edildiğini bildirdi.

Jandarma, bu olayların faillerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • asha (3 yıl önce)
    DEPREM KONTEYNERİNDE HIRSIZLIK.. Serbest bırakıldı başka bir yeri soyması yada can yakması için
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hurdacı görünümlü hırsızlık amaçlı dolaşan bazı pikaplar??
    0
    0
    Yanıtla