SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor İç Sahadaki 15 Maçta 20 Puan Toplayabildi

0
Güncellendi - 2021-04-04 00:15:02
Yeni Malatyaspor İç Sahadaki 15 Maçta 20 Puan Toplayabildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 31.hafta geride kalırken, oynadığı 29 karşılaşmada topladığı 32 puanla 14’üncü sırada yer alan Yeni Malatyaspor, bu puanların 20’sini iç saha maçlarında elde etti. Sarı siyahlı takım, son 6 iç saha maçında hanesine sadece 2 puan yazdırabildi.

Süper Lig’de 10 haftadır galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor, bu sezon özellikle sahasında oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamıyor.

Süper Ligin 30.haftasını bay (maç yapmadan) geçiren Yeni Malatyaspor, 31.haftada 20 Mart Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk etti. Doğu Anadolu ekibi, iki kez geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılarak, hanesine 1 puan yazdırdı.

Lig’de, sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen Yeni Malatyaspor, 29 haftalık süreçte 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşadı. Lig’de toplamda 10 haftadır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, şuana kadar topladığı 31 puanın 20’sini sahasında, 12’sini ise deplasman maçlarında elde etti. Sarı siyahlılar, son 6 iç saha maçında ise hanesine sadece 2 puan yazdırabildi.

Bu sezon sahasında son galibiyetini 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı 4-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 6 iç saha maçında 4 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı.

Süper ligde takımların iç saha maçları puan sıralaması şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Süper lig takımlarının deplasman sonuçlarına göre puan sıralamaları da şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yeni Malatyaspor’un son 6 iç saha maçında şu sonuçları aldı:

21.hafta Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1

22.hafta Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0

24.hafta Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 0-2

26.hafta Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3

28.hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-1

31.hafta Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: 2-2.

Süper ligde 31. hafta sonunda genel puan durumu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatyaspor- Gaziantep FK maçı seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız