SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKF Kongre Yaptı, Özdemir Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2021-03-24 21:11:00
MASKF Kongre Yaptı, Özdemir Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) 15.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. MASKF’nin mevcut başkanı Seyfullah Özdemir, tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen MASKF’nin 15 Olağan Genel Kuruluna Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanvekili ve TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Ata Yıldırım, İl Hakem Kurulu Temsilcisi Mustafa Yayan, İl Disiplin Kurulu Başkanı Faik Demez, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nurettin Karaağaç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesis Müdürü Ahmet Yücel ile kulüplerin temsilcileri katıldı.

168 delegenin katıldığı 15.Olağan Genel Kurulda tek listeyle seçime giren MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, yeniden başkanlığa seçildi.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya amatörüne gönül vermiş insanların çoğunluğunun katılımıyla kongrelerini gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Malatya amatörleri çok zor bir iş yapıyor” dedi.

15.Olağan Genel Kurulu’nu güzel bir ortamda gerçekleştirdiklerini dile getiren Özdemir, “Bugüne kadar birçok hizmet yaptık. Birçok hizmet yaptık ve bundan sonrada hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Özellikle yapmış olduğumuz çalışmalarla Malatya’da tesisleşme adına önemli çalışmalar yaptık ve hizmetler kazandırdık. Malatya’da tesis noktasında çok önemli bir yere geldik” diye konuştu.

Özdemir, Malatya’nın spordaki potansiyelinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, Malatya’da gençlerin iyi bir ortamda spor yapmaları için gece gündüz deneden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Özdemir, başkanlığında oluşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yönetiminde şu isimler yer alıyor:

“Kahraman Fırat, Aziz Yiğit, Adnan Fırat, İsmet Biratlı, Rıfat Türkmen, Erkan Van, Ergin Turan, Nurettin Uçar, Muharrem İçen, Erol Akdeniz, Sedat Kayış, İbrahim Coşkun, Sedat Turgut, Sezai Köroğlu, Cengiz Akay.”

Denetim Kurulu ise şöyle oluştu:

“Yusuf İzzettin Cengiz, Mehmet Duman, Cemal Top.”

Disiplin Kurulu'nda şu isimler yer alıyor:

“Fahrettin Eserdi, Murat Turgut, Şerif Büyüktaş.”

Konfederasyon Delegeleri şu isimlerden oluşuyor:

“Seyfullah Özdemir, Kahraman Fırat, Aziz Yiğit, Adnan Fırat, Rıfat Türkmen, Erkan Van, Ergin Turan, İsmet Biratlı, Erol Akdeniz, Ramazan Öztatar, Cumali Dedeoğlu, Nurettin Uçar, Muharrem İçen, İbrahim Coşkun, Sedat Kayış.”

Onur Kurulu'nda yer alan isimler şöyle:

“Nurettin Öndeş, Müslüm Boztaş, Abdullah Kuzucu, Orhan Barman, Mustafa Güner, Aziz Arkın, Hepsen Metin, Erdal Kaçan, Cumali Yağmur, Ahmet Yücel, Ömer Dağdelen, Ali Topal, Basri Duran, Hacı Ali Tankız, Mustafa Nadir Kınık, Mustafa Tatar, Mahmut Kömürkara, Selçuk Günaydın, Eren Özbay, Murat Kılınç, Nedim Türk, Hikmet Alkan.”

Danışma Kurulu'nda ise şu isimler yer alıyor:

“Mehmet Gündüz, Doğan Çelebi, Necmettin Akdağ, Hasan Basri Karakuş, İsmail Menekşe, Murat Ezen, Cemal Kurhan, Savaş Yılmaz, Bülent Karakaya, Bayram Acar, Nurullah Ertaş, Ali Karaca, Hasan Ünlü, Berkan Erkoç, Hasan Koç, Erkan Şimşek, Ramazan Özdemir, Ali Aygün, Ramazan Koçak, Erdal Talas, Sezer İnce, Ömer Turgut.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ramis (3 yıl önce)
    Ölüm var mı, yok mu? Cengiz han dünyayı fethetti bu kadar oturmadı başta. İcraat sıfır , koltuğa sınırsız rezervasyon yapılmış. Gerçi her yer böyle haset Malatya da. 20 tane soy adı var. Her yeri parsellemisler. Bilmedikleri , atlamadiklari alan yok... Aynı adamlara da sorsan Malatya'nın sorunu bu derler. Ama kendi yaptiklari buna dahil değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat KUTSAL (3 yıl önce)
    Öncelikle yeniden seçilen Malatya ASKF Yönetimine başarılar dilerim.Türkiye ASKF nin kurucu Başkanı Sayın Rıza SÜMER in teşvikleri ile Malatya da oluşturulan MASKF Başkanı Kaysıgo Selahattin ÖZKAN ağabeyim benim Elazığ Keban Barajında çalıştığım ve Keban TEK Spor kulüp Başkanlığını yaptığım 1985 86 87 yıllarında bizi teşvik ederek Elazığ ASKF yi kurduk.Bu yıl Elazığ ASKF yönetimi bizleri onurlandırarak bize Hizmet Şildi takdim edildi. Allah razı olsun İlk Başkan Rıza SÜMER ve Selahattin Ağabeyim ilk kongremize teşrif ettiler.Bugüne kadar da gerek MASKF gerekse EASKF nin çalışmalarını ve hizmetlerini takip ediyorum.Bu vesile ile Sayın Selahattin ÖZKAN abime Sayın Eski Başkan Fahrettin ESERDİYE selam ve saygılar sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zekai ülgen (3 yıl önce)
    İleriki genel kurulda başkanlığa adayım bilginize
    0
    0
    Yanıtla