SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, İstanbul Deplasmanından 3 Puanla Dönüyor

0
Güncellendi - 2021-03-24 21:24:18
MYB, İstanbul Deplasmanından 3 Puanla Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 24.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u 2-1 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 4.dakikasında Deniz Ataç’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, karşılaşmanın 62.dakikasında Mert Caymaz’ın kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 64.dakikasında Uğurca İkikardeş’in golüyle bir kez daha öne geçti: 2-1. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor mücadeleyi 2-1 kazandı.

Yeşilyurt Belediyespor’da Emre Gemici, maç öncesi ısınma hareketleri esnasında sakatlanırken, ilk 11’de çıkarıldı ve yerine Uğurcan İkikardeş dahil edildi. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’da Fuat Yaman, mücadelenin 70.dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

STAT: İstanbul Bolluca Stadı

HAKEMLER: Sercan Karaca, Yakup Erdoğan, Yunus Çiftçi, 4.hakem Bülent Berkay

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR:1.Mehmet Bayram, 4.Doğukan Çevik (Dk.46 Fuat Yaman), 7.Ferhat Uysal (Dk.67 Erkan Şentürk), 9.Umut Aydın, 61.Mert Caymaz, 16.Muhammed Raşit Şahingöz (Dk.81 İdris Güneş), 17.Ozan Karabacak (Dk.80 Murat Torun), 70.Onur Ural (Dk.88 İlyas Sarı), 73.Aykut Sarıdoğan, 77.Osman Bayrak, 90.Okan Duran

YEDEKLER: 85.Amaç Ulaş Bayram, 6.Fuat Yaman, 23.Murat Torun, 26.Erkan Şentürk, 55.Mertkan Cengiz, 53.İlyas Sarı, 10.İdris Güneş

TEKNİK SORUMLU: Sinan Bayraktar

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 21.Deniz Ataç (Dk.87 Güney Tutcuoğlu), 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal, 18.Ayhan Gürbüz, 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan, 61.Mücahit Çakır, 16.İzlem Anıl Balakkız (Dk.90 Erşan Yaşa), 70.Halil Çelik (Dk.80 Burak Balaban), 39.Uğurcan İkikardeş

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 2.Erşan Yaşa, 97.Yusuf Erdem, 89.Güney Tutcuoğlu, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz, 10.Emre Gemici

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.62 Mert Caymaz (Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor), Dk.4 Deniz Ataç, Dk.64 Uğurcan İkikardeş (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.70 Fuat Yaman (Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor)

SARI KARTLAR: Umut Aydın, Mehmet Bayram (Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor), Ayhan Gürbüz, Uğurcan İkikardeş, Erçin Ilgaz (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Semih44 (3 yıl önce)
    Öyle birşey yok söylentiyi senin gibiler çıkarıyor. Ayrıca para sorunu olsa ne olur takım oynamayacakmı. Şunu kafanıza sokun her futbolcu şampiyon takımın futbolcusu olmak ister ki piyasası artsın daha iyi transfer yapsın. Parasını alamasa bile şampiyonluğa oynar. Sizin gibi paradan başka şey düşünmeyen adamlar Yeni malatyaspor ve Yeşilyurt futbolcularını buradan karalıyorsunuz yolunuz yol değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (3 yıl önce)Semih44 isimli kullanıcı yorumuna
    nasıl belli kulüpte yönetici veya yönetime yakın futbolcu olduğun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (3 yıl önce)
    malatya yeşilyurt belediyespor'da para sorunu olduğu söylentileri var inşallah doğru değildir.
    0
    0
    Yanıtla