SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TVF'den Arapgir'deki Okullara Voleybol Seti

0
Güncellendi - 2021-03-25 01:23:29
TVF'den Arapgir'deki Okullara Voleybol Seti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu, ilçelerdeki okullarda voleybol branşının geliştirilmesi ve sevdirilmesi amacıyla başlattığı kampanya kapsamında Arapgir'deki bazı okullara voleybol setleri gönderdi.

Daha fazla öğrencinin voleybol öğrenmesi, oynaması ve sevmesi, gelecekte voleybol branşında profesyonel biçimde yer almasın teşvik etmeyi amaçlayan Türkiye Voleybol Federasyonu'nun gönderdiği voleybol setleri, Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından, önceki gün, Arapgir Kerem Aydınlar Lisesi,Fatma Fikriye Kutlay Anadolu İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi, H. Sadık Polat Ortaokulu ve Mehmet Akif İlkokulu yöneticilerine teslim edildi.

malatyahaber.com

FOTO: Arapgirspor Sosyal Medya Hesabı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız