SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyeri Kurşunlayan, Hırsızlık Faili Çıktı

0
Güncellendi - 2021-03-25 23:34:07
İşyeri Kurşunlayan, Hırsızlık Faili Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

KURŞUNLANAN İŞYERİ SAHİBİNE GÖRÜNTÜSÜNÜ DE ATMIŞ!.. Malatya’da bir işyerini kurşunlayıp, daha sonra videosunu sahibine gönderen 2 şüpheli 1 adet tabanca ile birlikte yakalanıp gözaltına alındılar. Aynı şüpheliler, 3 ayrı hırsızlık olayının da faili çıktılar ve tutuklandılar.

-Kurşunlamış, sonra görüntüsünü atmışlar

Olay, Sancaktar Mahallesi Okul Sokakta meydana geldi. Bir işyerinin saç darabasına tabanca ile ateş açıldı ve ardından çekilen video sahibine gönderildi.

İşyeri sahibi, Asayiş Şubesi ekiplerine M.G. isimli şahsın kurşunlama konusu ile ilgili kendisine video atıp daha sonra sildiğini söyledi.

Asayiş Şubesi ekipleri M.G. ve İ. Ç. Adlı şüphelileri olayda kullanılan 1 adet tabanca ve 4 adet fişek ile birlikte yakaladı.

-3 hırsızlık olayının da faili çıktılar

Kurşunlama olayının faili olarak yakalanan M.G. ve İ.Ç. adlı şüpheliler, 3 ayrı hırsızlık olayının da faili çıktılar.

Şüphelilerin 27 Şubat 2021 tarihinde Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen failli meçhul motosiklet hırsızlığının ve Başharık Mahallesinde bir inşaattan 15 bin TL değerinde kablo çalınması olaylarının da failleri oldukları da tespit edildi.

M.G. adlı şüphelinin sorgusunda İstanbul’da 15 adet çalıntı cep telefonunu Malatya’ya getirdiğini itiraf etmesi üzerine 10 adet çalıntı cep telefonu saklanılan yerde bulunarak el konuldu.

Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız