SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Temmuz Şehidi Adına Cami Yaptırıldı

0
Güncellendi - 2021-03-28 02:37:11
15 Temmuz Şehidi Adına Cami Yaptırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesi’nde, 15 Temmuz şehidi Fuat Bozkurt adına yapılan cami ibadete açıldı.

İlçenin Altıntop Mahallesi’nde yaptırılan caminin açılışına, Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkanı Durali Zelyurt, İlçe Jandarma Komutanı Onur Kırcaer, İlçe Müftüsü Fevzettin Sönmez, Cami Dernek Başkanı Ahmet Bozkurt, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu ve Belediye Başkanı Durali Zelyurt yaptığı konuşmalarda, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Şehit Fuat Bozkurt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı şehidin amcası Ahmet Bozkurt'a plaket takdim edildi.

Okunan dualarla Şehit Fuat Bozkurt Cami açılışı yapıldı. Müftü Fevzettin Sönmez, Şehit Fuat Bozkurt Cami'de ilk namazı kıldırdı.

Ankara’da 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişimi sonrasında, darbe teşebbüsüne tepki için dışarı çıkan ve helikopterden ateş açılması sonucu Malatya’nın Doğanşehir İlçesi doğumlu 28 yaşındaki Fuat Bozkurt şehit olmuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız