SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB, Sahasında Hatay Büyükşehir'e Mağlup

0
Güncellendi - 2021-03-28 20:06:11
MBB, Sahasında Hatay Büyükşehir'e Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 yenildi.

Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, 21.haftada evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı, başhakem Eyyüp Şahin ile yardımcı hakem Furkan Salduz yönetti.

Mücadelenin birinci seti karşılıklı sayılarla başladı. İlk bölümde iki takımda üstünlüğü ele geçirmek isterken, Hatay Büyükşehir Belediyespor, hücumda daha iyi işler yaptı ve teknik molaya 9-12 üstün gitti. Teknik mola dönüşü farkı 6’ya çıkaran Hatay Büyükşehir Belediyespor, skoru 15-21’e getirdi. Farkın kapanmasına izin vermeyen Hatay ekibi, birinci seti 25-19 üstün tamamlayarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setinde ilk bölümde Malatya Büyükşehir Belediyespor, 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. Sete iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, skoru 6-2’ye getirdi. Hatay Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla 6-6’lık eşitliği yakaladı. Sonraki bölümde iki takımda karşılıklı sayılar üretirken, teknik molaya 11-12 üstün giden taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu.

İkinci bölümde 16-16 eşitlikle giden müsabakada eşitliği bozan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 17-16’lık üstünlüğü elde etti. Sonrasında eşitliği yakalayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, üstünlük sayısını da elde etti (18-19). Hatay Büyükşehir Belediyespor son bölüme 2 sayı farkla (20-22) girerken, ikinci seti 25-22 kazandı ve skoru 2-0’a getirdi.

Müsabakanın ikinci seti de karşılıklı sayılarla başlarken, ilk bölümde Malatya Büyükşehir Belediyespor 5-2’lik üstünlük yakaladı. Hatay Büyükşehir Belediyespor, sonrasında üst üste bulduğu sayılarla 9-9’luk eşitliği sağlarken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-11 üstün gitti. Teknik mola dönüşü üst üste sayı bulan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 12-14’lük üstünlüğü yakaladı. Hatay ekibi sonrasında farkı 4’e yükseltti (13-17). Son bölüme 6 sayı (14-20) farkla giren Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-18 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

1.set:21 dakika 19-25 Hatay Büyükşehir Belediyespor

2.set: 24 dakika 22-25 Hatay Büyükşehir Belediyespor

3.set: 20 dakika 18-25 Hatay Büyükşehir Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız