SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüzbey'deki Cinayetle İlgili 1 Kişi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-03-29 23:30:51
Gündüzbey'deki Cinayetle İlgili 1 Kişi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

OLAYIN ASLİ FAİLİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN ŞÜPHELİ ARANIYOR.. Gündüzbey'de, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra bir kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. Cinayetin asli faili olduğu öne sürülen Uğur K. ise aranıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri,  27 Mart Cumartesi sabaha karşı 01.45 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi Hıdıroğlu Sokakta, 38 yaşındaki  Cihan Şakar'ın pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili sürdürdüğü soruşturmada, cinayeti işlediği öne sürülen ve halen firarda olan U.K.'nin yanı sıra A.K., M.K. ve B.A. adlı şahısları da olaya karıştıkları gerekçesiyle yakaladı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K, çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, M.K. adli kontrol şartıyla, B.A. ise savcılıkça serbest bırakıldı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi'nde, 27 Mart'ta çıkan kavgada, pompalı tüfekle vurulan Cihan Şakar, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Hasan Çalık Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Şakar, Akçadağ'ın Ören Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Bu arada, olayın asli faili olduğu öne sürülen ve olaydan sonra firar eden U.K. adlı şahsın yakalanması amacıyla araştırmalar sürüyor.

Bülten- malatyahaber.com- AA

ARŞİV FOTO: Olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız