SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Vekilinden Korona Önlemi Denetimleri

0
Güncellendi - 2021-04-03 00:08:52
Vali Vekilinden Korona Önlemi Denetimleri
A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle konakta istirahat eden Vali Aydın Baruş'un yerine vekalet eden Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, nüfusun yoğun olduğu il merkezinde bulunan kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyen Vali Vekili Şahin, esnaflara uygulanması gereken tedbirler hakkında bilgiler vererek, maske, temizlik ve mesafe konularında alınan tüm tedbirlere hassasiyetle uyulması gerektiğini belirtti.

İl Merkezinde gerçekleşen dinamik denetiminde Vali Vekili Şahin’e, İl Hıfzıssıhha Kurul üyeleri eşlik ettiler.

Bu arada Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 22 kişiye para cezası kesildi, izolasyon kurallarını ihlal eden 4 kişi yurda yerleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde son 24 saatte Kovid-19 tedbirlerine yönelik yapılan denetimlerde, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 22 kişiye 19 bin 800 lira ceza uygulandı.

Polis ekipleri, 262 iş yeri ile 201 toplu taşıma aracını denetlerken 11 araca işlem yaptı.

İzolasyon kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 4 kişi ise yurda yerleştirildi.

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kadir Can (3 yıl önce)
    Sayın valimize ve tüm hastalara Allah şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ülke genelinde yeni vaka sayısı 45 bini buldu ,işimiz gercekten çok zor maske,mesafe , kalabalık yerlerden uzak duralım,zaten psikolojimiz bozuldu ,en azından durumu iyi olan dostlar ,durumu zayıf olanlara destek çıkmayı unutmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi tabi gerekirse kendini eve kilitle..ne olur ne olmaz aman
    0
    0
    Yanıtla