SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesi Kitap Okumaya Davet Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2021-04-03 01:40:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında okuma programı düzenlendi.

Fahri Kayahan Bulvarındaki Hilal Park alanına gelen gençler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturdu ve kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev, her alanda ve her anlamda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade edip, “Ciddi ve önemli bir hareketin temsilcileriyiz. Bizler sahip olduğumuz alt yapı itibariyle örnek olmalıyız. Okuyan gençlik idealine sahip gençlik olarak her dönem ve her zaman çeşitli organizasyon ve etkinlikler yapmaktayız. Kütüphane Haftası kapsamında AK Parti Malatya İl gençlik kolları olarak, Malatya'mızda farkındalık ve bilinç uyandırmak açısından üç farkı bölgede üç farklı okuma halkası ve okuma şenliği gerçekleştirdik. Bu gün ise Hilal Parkta üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. İlki Sümer Parkında, ikincisi Hürriyet Parkında üçüncüsünü de Hilal Parkta gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın kendi belirlediği kitaplarla burada okuma şenliği düzenliyoruz. Bizler her alanda ve her anlamda gençliği temsil etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Etkinlik düzenlerken korana virüs kurallarına uygun olarak maske ve sosyal mesafe kurallarına uyduklarını bildiren Özhüsrev, kitap okumanın önemini dile getirdi. Özhüsrev, “Herkesi her zaman kitap okumaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Siz gercekden bunları yaparak insanların aklıyla dalga geciyorsunuz allah size yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla