SON DAKİKA
SON DEPREMLER

32. Haftanın 'Büyük' Kaybedeni Yeni Malatyaspor!

0
Güncellendi - 2021-04-04 22:01:17
32. Haftanın 'Büyük' Kaybedeni Yeni Malatyaspor!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 32. hafta karşılaşmaları biri hariç tamamlanırken, ligden düşmeme mücadelesi veren takımlardan Ankaragücü, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa takımları haftayı 3'er puanla tamamlarken, 10 haftadır galibiyete muhtaç olan Yeni Malatyaspor, kendi sahasında 7 haftadır galip gelemeyen Medipol Başakşehir'e 3-1 yenilince, kritik hattaki takımlar arasında kendi sahasında rakibine yenilen BB Erzurumspor'la birlikte haftanın kaybedeni oldu. Alt sıralardaki takımlardan Çaykur Rize ve H.Kayseripor takımları da haftayı 1'er puanla kapattılar.

Ligin 32. haftasına 32 puanla 14. sırada giren Yeni Malatyaspor, M.Başakşehir mağlubiyeti ve rakiplerinin aldığı sürpriz puanlarla 16. sıraya düştü. Kritik sıralarda bulunan takımlardan Çaykur Rizespor kendi sahasında Fatih Karagümrük'le 0-0, H.Kayserispor ise yine kendi sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 1'er puanla yetindiler.

32. haftaya girilirken puan sıralamasında Yeni Malatyaspor'un altında olan Gençlerbirliği, Ankaragücü, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa takımları rakiplerini mağlup ederek, ligde kalma mücadelesinde çok önemli olan 3'er puanın sahibi oldular. Bu takımlardan Kasımpaşa, lig lideri Beşiktaş'ı mağlup ederek, deplasmanda A.Alanya'yı 2-1 yenme başarısını gösteren Gençlerbirliği ile birlikte haftanın sürprizine imza attı.

Ligde Pazar akşamına kadar oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

HES Kablo Kayserispor- Göztepe:1-1

DG Sivasspor- Trabzonsppor:0-0

Çaykur Rize- Fatih Karagümrük:0-0

Atakaş Hatay- Galatasaray:3-0

BB Erzurum- İH Konyaspor:1-2

MKE Ankaragücü- FTAV Antalyaspor:1-0

Aytemiz Alanya- Gençlerbirliği:1-2

M.Başakşehir- Yeni Malatyaspor:3-1

Kasımpaşa- Beşiktaş:1-0.

Süper Lig'de, 32. hafta karşılaşmaları, 5 Nisan Pazartesi akşamı 19.00'da Fenerbahçe- Y.Denizlispor maçıyla sona erecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

Süper Ligde Pazar akşamı itibarıyla son puan durumu şöyle:

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • FFM (2 yıl önce)
    Hoca dedik gönderildi yakınd adil başkanda gider yine hiç bir şey değişmez düşünün bir şehrin yüzde ellisi üç büyükleri destekliyor malatyada yaşıyor o havayı soluyor çevreyi kirletiyor malatyadaki maçta rakip takımı alkişlıyor babası hacda gelse havalimanında karşılamaz ama o 3 takım için kendinde geçenler var böylesi kücük şehrin kulübü de bundan ileri gidemez mac esnasında kendi takımını yuhlayan Başka il yok hep başkan. hoca yönetim. demiyelim birazda kendimize bakalım içimizdeki çürükleri temizliyelim yardim kampayaları kermesler düzenleyelim damalaya damlaya göl olur yoks çöl olur gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (2 yıl önce)
    malatya akp seyret malatya düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Böylesi taraftar yok anlamınd partiyle sporun bir arada olmadiğını bilmeyen malatyalı olamaz yanlış yoldasın arkadaş Malatya spor bütün malatyanın Göz bebeği o bu yok hepimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (2 yıl önce)
    Demek ki sorun umut kubilay hamza değilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Boşuna sevinmayin malatya düşmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisi_Kentli (2 yıl önce)
    Takımımız iyi mücadele etti. En kötü bir puan alabileceğimiz bir maçtı. Ligde kalacak gücümüz var. Feneri yenersek herşey lehimize döner. Sabırlı olalım. Takımımıza destek olalım. Bu takım ligde kalacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav he he (2 yıl önce)
    Çok bilmiş Malatya yöneticileri ve çok iyi futbol anlayan sayın Malatyalılar Hamza hamzaoglunu beğenmiyordunuz takım 10 dk da Konya’dan 3 gol yedi diye hocayı gönderiniz bu takım Hatay deplasmanın da Fener den üç puan alarak geldi hoca takımı ligde tutardı ama artık çok inşallah düşer şu Başkan yönetim şu basındakı çıkarcı futbol bilmişleri alt yapıyı maf eden hocalar hepsinden kurtulur takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Ancak, Alttakı takımlara yenilerek,küme düşmeyi garantiliyebilirsiniz.Klüp bunu yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid44 (2 yıl önce)
    Adil, şaka gibi 2 yıl ustuste takımı küme düşürüyor....her seçim Malatya halkına onlarca söz veren siyasiler sadece izliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)Kovid44 isimli kullanıcı yorumuna
    Onlarda adil le kolkola Gerçek Malatyaspor a sahip çıkmayıp tarihe gömende onlar çakması nın ömrü de çok kısa sürdü Çakma yenimalatyaspor borcu 200 trilyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Bu mağlubiyet yönetim yagdanlikcilarina ve yönetime yazar.Oyle sosyal medya aracılığıyla atıp tutanlar siz degilmiydiniz başkanın yönetimin arkasında olan.Malatyasporu borç batağına sokan tarihe karıştıran ile bugünün ne farkı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Son 11 haftanın 5 puan toplayan sonuncu takimiyiz Mali kongre oldu bir belediyeden yetkili birde gazeteci olarak saygı duyduğum sayın Mikail pelit el kaldırmadı diğer üyeler indir kaldır başkanı 60 trilyon borçla akladilar soruyorum onlara vicdanen rahatlarmi son bir yılda borç ne kadar artı bilen yok ,kısacası bu borçla olacak olan şudur,oyuncular federasyona giderler transfer yasağı gelir aynen Mersin,ordu, Diyarbakır,Elazığ, Gaziantep, Bursa, Şanlıurfa, Eskişehir, Karabük, Sakarya, Kocaeli ,efsane malatyamiz gibi oluruz.bu sefer belki 20 yıl sonra yeniden malatyasporu kurar lige çıkarız yeniden İstanbul yollarında başkan ararız,biz goremiyiz ama göreceklere hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    malatya her haftanın kaybedeni.haftaya ligin dibini görmeye hazırmıyızzzzzz...
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bu işi yapamiyoruz o kadar üzüntü yaşamak zorundamıyız birde dünyaca para gidiyor Futbol bize göre değil ankadık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kişilerle ilgili bir problemi genelleştirerek problemin kaynağını neden genele yayıyorsunuz..Futbol bize göre değilmiş ne demek?Bu şehir 1980 lerden beri süper ligi bilen,yaşayan bir şehir.Tek sıkıntı Rahmetli Nurettin Soykan dışında bu klübe başkan olanlar,Klüp başkanlığını farklı algılamalarından kaynaklıdır Adil gevrek yönetimi ise bunların hepsini ekarte ederek,beğenmediğimiz yönetimlere rahmet okutacak tarzda,Belkide dünyada ilk kez olan bir durumu bu şehire yaşattı.Başarısız olup,Küme düşürdüğü takımı bırakmıyan başkan olarak tarihe geçti.Bunu da ikinci kez takımı küme düşürerek adını futboldaki tuhaflıklar tarihine kazımış olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruhi (2 yıl önce)
    Adil Gevrek nerelerde gören var mı? Neyseki Fener maçi var tvlerde boy gösterir. Şehir destek vermiyor, mali olarak yalnızız hikayelerini persembe aksami fener maglubiyeti sonrasi dinleriz. Lig sonuncusu olacagimiza inandik sende inan başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruhi (2 yıl önce)
    Suanki mali yapısıyla Yeni Malatyasporumuzda amatöre kadar gider. Taze Malatyaspor icin sehrin ileri gelenleri çalışmaya başlayabilirler.
    0
    0
    Yanıtla