SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kentin Göbeğinde, Belediyeden Satılık!

0
Güncellendi - 2021-04-05 04:51:42
Kentin Göbeğinde, Belediyeden Satılık!
A- A+ PAYLAŞ

SATIŞ İHALESİ 15 NİSAN'DA 'AÇIK TEKLİF USULÜ'NE GÖRE YAPILACAK.. Battalgazi Belediyesi, Valilik arkasındaki 5 katlı ek hizmet binasını satışa çıkardı. Kentin merkezinde, Vilayet Parkı karşısında bulunan bina için 3 milyon 035 bin lira tahmini bedel değer belirlenirken, satış ihalesinin 15 Nisan Perşembe günü yapılacağı bildirildi.

Malatya'da 1960'lı yılların sonunda ilk iki katı İl Özel İdare Hizmetleri için, son 3 katı da lojman olarak inşa edilen ve İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokağı ile Mıh Osman Sokağı köşesinde yer alan bina, İl Özel İdaresi'nin CHP'nin eski il merkezi binasının bulunduğu 20 metre yandaki yerde yaptırılan binaya taşınmasıyla boşalmıştı. İl Özel İdaresi'nin Malatya'nın Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşmasının ardından kapatılmasıyla, yeni bina Battalgazi Belediyesi Başkanlığı olarak kullanılırken, satışa konu eski bina ise 'Ek Hizmet Binası' olarak değerlendirilmişti.

Battalgazi Belediyesi'nin Sivas Caddesi'ndeki yeni hizmet binasına taşınmasıyla, boşalttığı yeni bina Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na devredilirken, ek hizmet binası Battalgazi Belediyesi'ne kalmıştı.

Battalgazi Belediyesi, üzerinde 5 katlı bina bulunan bu taşınmazını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Toplam 254 metrekare arsa ve üzerindeki binanın 3 milyon 035 bin TL tahmini bedelle ihaleye çıkarıldığı, geçici teminatın 91 bin TL olarak belirlendiği bildirildi.

"Açık teklif usulü"ne göre yapılacak satışın, 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00'te Battalgazi Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hüseyin (3 yıl önce)
    satmayıp müze yapsalardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Devletin malına kondu diyenler, devletin arsası peşkeş çekildi diyerek yaygara koparanlar, haydi gidin de devletin açtığı ihaleye katılıp burayı siz alın. Sonra demedi demeyin... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Yani kısaca satmasinlar mi diyorsunuz...Ünlem kullandığınızı göre sanırım öyle...
    0
    0
    Yanıtla