SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya- Fenerbahçe Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-04-05 18:35:46
Yeni Malatya- Fenerbahçe Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Perşembe akşamı oynanacak Yeni Malatyaspor- Fenerbahçe maçını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’de 33. haftanın hakemlerini duyurdu. Buna göre Beşiktaş-Alanyaspor maçında Ümit Öztürk, Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında da Halis Özkahya düdük çalacak.

Süper Lig’de haftanın hakemleri şöyle:

6 Nisan Salı

16.00 Göztepe-Ç.Rizespor: Mustafa Öğretmenoğlu

16.00 Fatih Karagümrük-A.Hatayspor: Volkan Bayarslan

19.00 Trabzonspor-Kayserispor: Atilla Karaoğlan

7 Nisan Çarşamba

16.00 Gençlerbirliği-BB Erzurumspor: Suat Arslanboğa

16.00 İH Konyaspor-MKE Ankaragücü: Arda Kardeşler

19.00 FT Antalyaspor-DG Sivasspor: Özgür Yankaya

19.00 Beşiktaş-Alanyaspor: Ümit Öztürk

8 Nisan Perşembe

16.00 Denizlispor-Kasımpaşa: Alper Ulusoy

16.00 Gaziantep FK-Medipol Başakşehir: Abdulkadir Bitigen

19.00 Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: Halis Özkahya

Yeni Malatyaspor- Fenerbahçe maçının hakemi Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını, Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken, İzmir Bölesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yaparken, 4. hakem olarak İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak görev alacak.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Aydin (3 yıl önce)
    Halis Ozkahya ile Fb yi kupada 2-1 yenerek elemistik
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ortada Bitmiş,tükenmiş bir malatyaspor ve buna sebep klüp yönetimi varken, bu saatden sonra en yukarıdaki ve en alttaki takımların hiç biri bizimle yapacakları maçları artık tesadüflere bırakmazlar.Geçen yıl bırakmadılar, bu yıl da bırakmıyacaklar.İbret alınsaydı,tarih tekerrür edermiydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Malatyanın ölmediğini göstermek için, Yükselen olumsuzluğa rağmen Bitmediğimizi göstermek için Her onurlu insan gibi, Yediği ekmeğe haram katmam diyenlere sesleniyorum. Bu takımın başına getirilen İrfan BUZ’a sesleniyorum. Fenerbahçeyi ezerek, fark atarak ve cesurca oynayarak yenelim ki Var olduğumuzu ve öyle kolayca Yıkılmayacağımızı gösterelim. Takımımıza kefen biçenlerle 10 haftalık süreniz kaldı diyenlerin Kursağına öyle bir takılalım ki; Unutulmayalım. Malatya Ekibinin Fenerbahçeyi ezerek yeneceğine yürekten inanıyorum. İrfan Buz, Sen ve ekibin de inanırsa Takımımız Perşembe günü adeta Lıverpol oluruz.
    0
    0
    Yanıtla