SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe'yi Taraftarları Karşıladı

0
Güncellendi - 2021-04-07 19:36:48
Fenerbahçe'yi Taraftarları Karşıladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için Malatya’ya gelen Fenerbahçe'yi havaalanında taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Emre Belözoğlu yönetiminde İstanbul’da Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla akşam saatlerinde Malatya’ya geldi.

Fenerbahçe taraftarlarınca çiçeklerle havaalanında karşılanan kafileyi, havaalanı dışında da çok sayıda taraftar konfeti ve meşalelerle sevgi gösterilerinde bulundu.

Taraftarlar sloganlarla takımına destek verirken, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs güvenlik güçlerinin eşliğinde maç saatine kadar kampa gireceği otele geçti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • ATEŞ 44 (3 yıl önce)
    Lokum dağıtın sözüm ona Malatyalı arkadaşlara ?
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (3 yıl önce)
    güzel malatya sahipsiz malatya beceriksiz yönetim sayesinde düşüyor malatyada yönetici sıfatı taşıyan hainler seyrediyor yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Saner Karakaya (3 yıl önce)
    Ne G.Saray , ne Beşiktaş ne Fenerbahçe . Hiçbir takım Malatya'da böyle bir coşkuyla karşılanmamalı. Boş verin kendini büyük gören zavallıları. Onları büyük gösteren sizin bu saçma sapan hareketleriniz. Bu şehrin tek sevdası var: Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bu iş neden abartılıyor anlamış değilim ? Yahu tek malatya'da değil,bursa'da da,eskişehir'de de,izmirde'de ,Kocaeli,sakarya'da da o şehirde yaşayan binlerce insan kendi şehirlerinin takımı harici 3 büyük takımları tutuyorlar arkadaşlar ne bu tepki ? Siz tepkinizi bence dolu yerlere verin,boş yere tepkiden fayda gelmez !
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (3 yıl önce)
    Kimliksizler.... Başkada yorum yapmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Manzara içler acısı.rakip takımların bu kadar coşkuyla karşılandığı başka bir şehir yoktur.Yani taraftarı,yönetimi ve kadrosuyla süperlige yakışmadığımızı bir kez daha gösterdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    emreeeeeeeeeee.sana en güzel karşılamayı maçta vereceğiz diyeceğim ama,bizim takım,takım olmaktan çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Ercan (3 yıl önce)
    Emre yarın geçen yıldan kalan hesabımızı kapatacağız. Fener kümeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    malatya spor futbolcularında bir malatyalı olarak ricam bizim için ekmeğini az veya çok yediğiniz malatya için bu maça yüreğinizi Ortaya koyarak oynayın adil gevrek için değil paranızı almadığınız için değil yalnızca malatyalıların hatırı için
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Bunlar Malatyalıysa-inşallah değildir- Malatyaspor bu durumdayken bunu yapmak..
    0
    0
    Yanıtla