SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarı İçin Çok İyi Bir Ekibe İhtiyacınız Var"

0
Güncellendi - 2021-04-08 21:52:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan personelle bir araya gelip, hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plâket takdim etti.

Gedik Sosyal Tesislerinde, son 1,5 yılda emekli olan 38 personelden 31'iyle bir araya gelip sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi çatısı altında başarılı hizmetlerde bulunan personelin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesinden emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin gelişmesi ve halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yıllarca emek verdiniz, hepinize öncelikle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz belediyecilik hizmetlerinde başarılı olabilmek için çok iyi bir ekibe ihtiyacınız var. Bu ekipte mesleğini en iyi şekilde icra etmek için samimi gayret içinde olmalıdır. Çok iyi bir ekibe sahip olduğumuz için hizmetlerimizde her zaman en iyi noktalara ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediyemizde başarılı hizmetlerin altına imza atan ve ardından emeklilik hayatına başlama kararı alan personellerimizin hizmetlerini de asla unutmayacağız. Bizler ahde vefaya önem veren bir anlayışa sahibiz. Sizin emeklerinizi, çabanızı ve gayretlerinizi asla unutmayacağız. Sizlerle çalışmak bizim için onurdur. Bizde görevde olduğumuz her günümüzde, halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek, verilen sorumluluğu alnımızın akıyla, gerçekleştirmek için sizlerin bugüne kadar yaptığı gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz, sizlerle her zaman gönül birlikteliğimiz devam edecektir. Emeklilik hayatınızda sevdiklerinizle, çocuklarınızla, ailenizle inşallah tatlı bir emekli hayatınız olur. Allah sizlere hayırlı ömürler versin. Allah acı keder vermeden sağlıkla emekliliğinizi yaşamayı nasip etsin. Kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Belediye her zaman sizin evinizdir, her alanda tecrübelerinden faydalanmak isteriz." diye konuştu.

Duygusal anların da yaşandığı sohbetin sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından emekli personele plâket takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    O ekipteki başarılı adamları gönderip yerine yeğenler gelince işler sarpa sardı. Kendi ekibinizi dahi yönetemiyorsunuz kaçtane idareci değiştiniz hala başarılı ekip diyorsunuz. ÇOK SES ÇIKARIYORSUNUZ
    0
    0
    Yanıtla