SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesi Makine Parkı Güçlendi

0
Güncellendi - 2021-04-13 02:25:13
Battalgazi Belediyesi Makine Parkı Güçlendi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, satın aldığı 5 adet iş makinesi ile araç parkı filosuna güç kattı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 5 adet iş makinesinin 2’sini teslim aldıklarının altını çizerek, 10 milyonluk yatırımı ilçeyle buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Daha hızlı ve kaliteli hizmet için son sistemle donatılmış 5 adet iş makinesinden Loder ve Ekskavatör’ü teslim alan Battalgazi Belediyesi, araç parkı filosuna güç kattı. Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan iş makineleri, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. İş makinelerinin teslimatı sırasında açıklamalarda bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 milyonluk yatırımı ilçeyle buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

“MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Satın alınan 5 adet iş makinesinden 2’sini teslim aldıklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’ye hizmetkar olmaya devam edeceklerini belirterek, “Almış olduğumuz hizmet bayrağını daha ileriye taşıma noktasındaki gayretlerimizi gece gündüz sürdürüyoruz. Görevi devraldığımız ilk gün şunu ifade etmiştik. Özellikle Battalgazi Belediyesi’nin kullandığı araçların Belediyeye ait olması gerektiğini belirtmiştik. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde 25 milyonluk yatırım ile 50 adet çöp kamyonu, 30 adet hizmet aracı, süpürge araçları, kamyonlar, eskavatör, asfalt sathi kaplama kombi aracı, tuzlama robotları gibi ekipmanları Battalgazi’mize kazandırdık. Bugünde 10 milyon yatırım ile araç parkımızı güçlendirdik. Satın aldığımız 5 adet iş makinelerinden ekskavatör ve loderimizi bugün teslim aldık. Diğer 3 adet iş makinemizi de birkaç gün içerisinde teslim alarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Araç ve makine parkımızı güçlendirmemizde ki tek amacımız; Battalgazi’deki vatandaşlarımıza hizmeti daha hızlı ve kolay bir şekilde sunmaktır. Malumunuz üzere 2 yıllık zaman zarfında yol çalışmalarımız kapsamında 150 milyonun üzerinde bir yatırımı, Battalgazi’miz ile buluşturmuştuk. Bu yatırımlarımızı kiralık makineler ile değil de belediyemizin envanterine kazandırdığımız makineler ile düşük maliyetle yaptık. Bu canda bu bedende olduğu müddetçe Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatları doğrultusunda AK Parti ruhu ile milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Kazasız ve belasız çalışmalar nasip etsin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin de bu siyasetçilerin milletimizin hizmetkarı olacağız kelimesine gülüyorum Örnek vereyim eski devlet hastanesi karşısında ekmk bütçesinin tam karşısında bir metruk ev vardı bunu belediye yikti yıkarken bitişiğindeki apartmanlarin istinat duvarını da yıktılar 40 defa battalgazi belediyesine müracat ettim duvarın yapılması için ve o çöplüğe dönen enkaz yığının kaldırılması için malesef sonuç alamadim ha bugün he yarın diye diye 2 yıl geçti bende dedim birinci elde halleden Battalgazi belediye başkanı na ulaştım yarın kaldıracak dendi 1 yıl geçti milletin hizmetkarları ışte böyle
    0
    0
    Yanıtla