SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 13 Hafta Sonra Nihayet: 1-0

0
Güncellendi - 2021-04-17 20:27:24
Yeni Malatyaspor 13 Hafta Sonra Nihayet: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi ve 64. dakikada Hadebe'nin attığı golle, 14 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Karşılaşmada ev sahibi ekibin 2 golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, konuk takımın bir topu uzatma süresinin son dakikasında direkten döndü.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan (Hakem), Ceyhun Sesigüzel (1. Yardımcı Hakem), Mehmet Kısal (2. Yardımcı Hakem), Onur Özütoprak (Dördüncü Hakem), Özgüç Türkalp (VAR), Oğuzhan Uğurlu (AVAR),

HELENEX YENİ MALATYASPOR:25. Ertaç Özbir, 6. Afrıyıe Acquah (Dk.46 90. Kubilay Kanatsızkuş), 9. Umut Bulut, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 17. Teenage Lınganı Hadebe, 20. Ahmed Ildız, 21. Moryke Fofana (Dk.87 27. Erıc Ndızeye), 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 57. Issam Chebake, 61. Zeki Yavru (Dakika 90+5 92. Bülent Cevahir), 99. Adem Büyük (Dk. 90+5 12. Aly Malle),

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 12. Aly Malle, 14. Doğukan Emeksiz, 24. Olcay Şahan, 27. Erıc Ndızeye, 39. Erkan Kaş, 66. Jospın Nshımırımana, 90. Kubilay Kanatsızkuş, 92. Bülent Cevahir, 98. Jetmir Topalli,

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

AYTEMİZ ALANYASPOR: 28. Jose Carlos Coentrao Marafona, 10. Elhadjı Babacar Khouma (Dk.86 75. Tayfur Bingöl), 21. Jacques François Moubandje, 22. Berkan İsmail Kutlu (Dk.69 19. Mustafa Pektemek), 23. Efkan Bekiroğlu (Dk.69 8. Salih Uçan), 24. Juan Francısco Moreno Fuertes, 26. Emmanouıl Sıopıs, 31. Georgıos Tzavellas, 44. Steven Roy Caulker, 91. Davıdson Da Luz Pereıra, 92. Damıan Kadzıor (Dk.75 9. Adam Fernando Bareıro Gamarra),

YEDEKLER: 30. Serkan Kırıntılı, 3. Ahmet Gülay, 4. Alpay Çelebi, 5. Fatih Aksoy, 6. Ceyhun Gülselam, 8. Salih Uçan, 9. Adam Fernando Bareıro Gamarra, 19. Mustafa Pektemek, 27. Umut Güneş, 75. Tayfur Bingöl,

TEKNİK SORUMLU: Semih Tokatlı

GOL: Dk.64 Hadebe Teenage (H.Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Afriyie Acquah, Teenage Hadebe, Moryke Fofana, Zeki Yavru (H.Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Sağdan ceza sahasına giren Fofana'ın arka direğe ortaladığı top taça gitti.

Dakika 4: Siopis'in pasıyla solda buluşan Moubanje ortaladı, Berkan'ın 6 pastaki kafa vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 9: Yeni Malatya atağı soldan Karim Hafes'le başladı. Topu süren Hafes, yerden ön direğe doğru ortaladı, Umut Bulut gelen topa dokunamadı ve önemli bir gol fırsatı kaçtı.

Dakika 13: Kadzior'un Babacar'a göndermek istediği top Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 15: Alanya atağında Berkan soldaki Efkan'a pas çıkardı, bu futbolcunun vuruşu aut.

Dakika 18: Malatya atağında Zeki Yavru, rakip yarı alanda Berkan tarafından faulla durduruldu. Atışı Karim Hafes kullandı, ancak kaleci topu aldı.

Dakika 24: Juanfran, Yeni Malatya ceza sahasının önünde kaleyi karşısına alıp şutunu çekti. Ertaç Özbir bu topu aldı.

Dakika 26: Wallace, Alanya kalesine uzak mesafeden şut çıkardı. Top auta gitti.

Dakika 27: Davidson'un pasında hamle yapan Kodzior'a savunma engel olmak isterken, seken topu önünde bulan erkan Kutlu'nun şutunu Ertaç Özbir kurtardı.

Dakika 32: Zeki Yavru'nun soldan kullandığı korner atışından gelen topu kaleci Morafana yumrukladı.

Dakika 33: Chebake sağdan ortaladı, Moubbanje'den seken top Adem Büyük'e geldi, ancak bu futbolcu kontrol edemeyince Babacar tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 37: Fofana'nın pasıyla soldan buluşan Karim Hafes, kaleye ortaladı. Marafona topu aldı.

Dakika 38: Yeni Malatyaspor tehlikeli geldi. Acquah'ın pasında savunma arkasında buluşan Umut Bulut, topu ayağından açınca kalesini terk eden Marafona gole izin vermedi.

Dakika 42: Atak geliştirmek isteyen Hadebe, korner noktası yakınında Kadzior tarafından faulle durduruldu. Atışı Hadebe kullandı, savunma uzaklaştırdı.

Dakika 45: Fofana soldan Alanya ceza sahasına topu ortaladı, ancak defansta kaldı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 50: Umut Bulut ceza sahası yayı üzerinde topla buluştu, Adem Bulut'a pas vermek istedi, araya giren defans uzaklaştırdı.

Dakika 52: Alanyaspor bu dakikada tehlike yarattı. Berkan'ın arka direğe ortaladığı topu Efkan yere indirdi. Babakar topu kaleye yönlendirdi, Kaleci Ertaç direğin dibinden topu kornere çeldi. Atıştan sonuç yok.

Dakika 53: Adem Bulut'un pasıyla soldan topla buluşan Fofana'nın kaleye çevirdiği top Marafona'da kaldı.

Dakika 55 GOL-OFSAYT: Yeni Malatyaspor kontraatağında Fofana defansın arkasına sarktı, kaleciden sıyrılmak isterken top Umut Bulut'un önüne geldi. Bu futbolcunun vuruşunda top defanstan döndü, Fofana önüne gelen topla Marafona'yı geçip topu ağlarla buluştudu. Ancak, pozisyonda Fofana'nın ofsaytta olduğu belirlendi.

Dakika 62: Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Zeki Yavru kullandı. Ceza sahasında topla buluşan Hadebe, penaltı noktası civarından vuruşunu yaptı, aut.

Dakika 64 GOL: Yeni Malatyaspor, bu dakikada Hadebe'nin golüyle öne geçti. Soldan topla buluşan Karim Hafes'in ortasında Hadebe kale önünde bomboş durumda kafayı vurdu ve fileleri havalandırdı;1-0

Dakika 66 GOL -OFSAYT: Yeni Malatya atağında, Adem Büyük'ün pas attığı Fofana'nın ortaladığı topla buluşan Umut Bulut, kaleye gönderdi. Top ağlarla buluşurken, VAR incelemesi sonucu Fofana'nın pozisyonda ofsayt olduğu belirlendi ve gol geçersiz sayıldı.

Dakika 71: Alanya atağında soldan topla buluşan Boubandje'nin çizgiden yaptığı ortada savunmanın müdahalesi kornerle sonuçlandı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 77: Salih Uçan'ın pasında topu kontrol etmek isteyen Mustafa Pektemek'in tehlike yaratmasını Wallace önledi.

Dakika 79: Umut Bulut'un çevirdiği topa Fofana hareketlendi, kademeye giren Tzavellas uzaklaştırdı.

Dakika 82: Davidson'un soldan ortaladığı topu Ertaç kontrol etti.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Salih'in pasında soldan topla buluşan Davidson, Chebake'yi geçemedi.

Dakika 90+4 DİREKTEN DÖNDÜ: Alanya atağında defans topu uzaklaştırmak isterken, top Salih Uçan'a geldi. Bu futbolcunun vuruşunda topa ceza sahasının hemen dışında Adem Büyük elle müdahale etti. Kazanılan serbest atışı Salih Uçan kullandı. Gelen topa Tzavellas vurdu, üst direkten dönen topu defans taça gönderdi.

Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

60 yorum yapılmış

  • Bülent yasar (3 yıl önce)
    Kale boş iken ofsayt bile olsa gölü yapamayan umut bulut bırak git yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. Auqah değişikliği bence yerinde oldu ve chabekeninde biraz kendini toplaması gerektiği kanaatindeyim.Erzurum maçı büyük önem arz ediyor.Puan veya puanlarla dönersek çok büyük avantaj sağlarız.Bizi sevindirdiğiniz için teşekkürler kaplanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Takım kazanmış hala umut Kubilay yönetim diyenler var..Ya arkadaş bir düşün su takımın yakasından..Amacınız nedir anlamıyorum..Tek amacınız takıma zarar vermek sanırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Umuda rağmen yinede yendik. Rabbim bizi sana muhtaç kıldı ya ben başka birşey demem. Yine umud yine saçlarımız ellerimizde kaldı. Birde millet diyor illa Erzurum alınmalı. Kardeşim 6 puan alalımda nerden gelirse gelsin. Erzurum olmaz başkası olur. Ligin sonuna kadar ümitliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut Bulut bu takımın en çok koşan,futbolcu eksilten oyuncusudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geldiğinden beri takımın hiçbir maçını kaçırmadan izledim.Umut bulutun futbolcu eksilttiğini hiç görmedim.Rakipler onu ciddiye almıyor hatta markaj yapma ihtiyacı bile duymuyorlar.Acaba Amerikadaki rugby maçlarınımı izledin.bir karışıklık olduğu kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (3 yıl önce)
    YMS umuz. Erzurum macinda yenilmemeli beraberlik bile iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (3 yıl önce)
    Kubilay ve umut un takima katilmis olmalari sevindirici. Takim olan gucu ile bugun mucadele etti. Ozellikle mafez ve shaebaka nin hizli olmalari buyuk bir artiydi. Ahmet de iyiydi bugun . Fofana iyiydi. Aquah kac haftadir bayagi bir dususte. Adem kalan haftalarda vitesi bir tik daha yukseltmeli takimin ademin tecrubesine daha cok ihtiyaci var. Ertac iyiydi devam et boyle. Hadebe ile sozlesme uzatilmali. Para kazandiracak bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (3 yıl önce)
    Takimimizi ve irfan hocayi tebrik ediyorum. Bu galibiyet iyi geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Kurtuluşa bu kadar çok yaklaşmamıştık Şimdi,direkt rakiplerimiz olan ve ikili averajlara bakılacağı maçlara ;Erzurum,ankaragücü ve kayseri maçlarına çıkacağız.Umarım yönetim ne eder ne yapar bu maçlara özel bir ilgi ve alaka gösterir.Bugün çok ama çok önemli bir 3 puan aldık.T.Yönetime ve futbolculara teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Kizmaz yorumcu malatyanin vekilere belediye baskanlarina ihtiyaci yoktur Taraftarlar yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Karaburun (3 yıl önce)
    Erzurum’u yenin ligde kalışınızı tescilleyin. Çok zor bir maç olacak kontrata atak oynayıp defansı sağlam tutup Erzurum’u yenmemiz gerekiyor . Bunu yapabiliriz neden olmasın Erzurum’u yenersek kesinlikle ligde kalırız. İşimizi sonraki maçalara bırakmaz isek ligde kalırız. Tebrikler teknik heyete ve futbolculara. Yönetim de bir kez akıllıca bir iş yapsın Erzurum maçı öncesi futbolcu alacaklarını ödesin Erzurum maçında galibiyete devasa prim versin ve bunu şimdi ilan etsin. Bakın bakalım yönetim nasıl doğru bir karar vermiş olacak . Maç böyle kazanılır adil gevrek ha gayret.
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle doğru kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Teknik heyetine oyunculara emeginize saglik Tesekkurler isallah erzurum macinda puan Aliriz bol sanslar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (3 yıl önce)
    Hakeme rağmen kazandık Resmen Sahipsiz Malatya nerde vekiller nerde belediye başkanları hakemler Malatyayı düşürmek için herşeyi yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Malatya nın siyasileri Malatyaspor’a sahip çıksa o hakemler kendi sahanda oynadığın bir maçta konuk takım lehine bu kadar yanlı davranamazdı. Siyasiler liğin son haftaları yaklaşırken takımın yanında olsun. Düşme hattındaki takımlar düşmemek için her türlü oyunu sergilerken bizim siyasilerin sessizliği manidardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Vallahi ne yalan diyeyim bu kadar eksikle böyle bir oyun ve skoru beklemiyordum. Demekki kadro tam olsaydı daha müthiş olacaktı. Kocaman tebrikler İrfan hocam ve talebeleri. Bu hoca bu takıma inanç verdi. Allahına kurban olam senin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Bu takımı bu hale sokan Hamza ve şehrin ileri gelenleri in sahipsizliğiydi. Şimdi direniyoruz, oynuyoruz ve ligde kalacağız. Hamzanın yıkıntısındam bu şehir ayağa kalkacak. Yaktın, yıktın ve gittin hamzaaaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 yıl önce)
    Bu hakemlerin Malatya ile sorunu nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Oyun kötüymüş evet iyi değildi...hakem yanlıydı evet yanlıydı...ama sahadaki malatyaspor üç puanı aldı.. tebrik ederim hepsini...elestirelirimiz bu takimin daha iyi yerlere gelmesi icindi bu saatten sonra artik ligde kalmak onemli...insallah bu takim ve teknik ekip ligde kalacak ve biz o zaman gerekenleri yapmayan yönetimden hesap isteyeceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (3 yıl önce)
    Tebrikler irfan buz Tebrikler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Allah’a şükür sonunda kazandık. Yürekten oynayan başta Hadebe ve Ertaç olmak üzere tüm futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederim. Rakiplerimize 3 puan vermezsek (Erzurum, Ankaragücü, Kayseri)Allah’ın izniyle ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Acquah ve Chebake dışındakilerin emeklerine sağlık. İsteseler daha iyisini yapabilecek oyuncular da var tabiki. Yendik mutluyuz. Takımın biraz daha hırs ve motivasyona ihtiyacı var. İnşallah bu galibiyet de takıma bunları katar. 2hafta önce yazmıştım yine yazayım. Acquah ın değil aldığı para,içtiği su bile haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut’du,Kubilay’dı şimdide isim vererek Acquah diyerek takıma zarar veriyorsunuz .Bu saatten sonra bu yorumların faydası Yok.Var gücümüzle oynamıyanı da oynatmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sonunda galip gelebildik ama sorun hele maçı nasıl izlediniz... hele hele o son dakika Alanya'nın direkten dönen topu...Zor oldu ama tebrik ederim...hafta içi Erzurum'uda yenin sevindirin bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hakem bizim galip gelmememiz için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı utanmasa Alanya gol atincaya kadar devam edecekti,
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    şu lig bitsin adilin istifası için iyi bir organize olak değil türkiye dünya duysun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Değerli teknik heyet ve oyuncular emeklerinize , ayaklarınıza sağlık bu takımın var olduğunu gösterdiniz, inşallah Çarşamba bir beraberlik,sonra a.gucunu yenersek rahat bir nefes alırız,ligde kalma barajı 45 olur gibi geliyor,çünkü son haftalarda akıl almaz sonuçlar alınıyor,birazda fikstür şansı lazım şu andan itibaren Denizli ile oynayan takımlar hanelerine üç puanı yazmış olacaklar.Ben hep söylüyorum takımları birbirinden farklı kılan maddi sorun yaşayıp yasamadiklaridir,yoksa kadrolar 4 büyük dışında birbirlerine çok yakındır,
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Bu kadar eksik lider Beşiktaş'ta olsa maça çıkamaz. 10 eksikle Alanya gibi takımı yenmisiz lütfen tadını çıkaralım. İnşallah bundan sonra seri galibiyetler alırız. Erzurumu yenersek büyük ihtimal ligde kalacağız. Ben bir haftadır yazıyorum Alanya 4 maçta 3 mağlubiyet almış biz neden yenmeyelim dedim oldu sonunda. Erzurum'danda puan alacağımızı düşünüyorum yeter ki eksikler bir an önce dönsün ve tüm futbolcular kendisine dikkat etsin. Ligde kalacağız#
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sadece kalecimiz ve defansımızla bu maçı aldık.demekki orta sahamız ve forvet hattımızda olsa bu maçda fark yapardık.işte hamzaoğlu ile umut buluta kurban verdiğimiz takım onun için bu duruma düştü.kaplanlarıma tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Bende çok eleştirenler denim ama galibiyet alması mutlu etti bu saatten sonra kötü futbol iyi futbol değil puan ve puanlar gerekiyor.Gercekten bu 3 puan lig de kalma nedeni olabilir teknik heyet ve irfan hocaya basarılar çok eleştirdık kendisini utandırdı bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Arkadaşlar takım galip gelmiş bu galibiyetten menmun olmayanlar var bu nasıl Malatyasporululuk.Başkanı yönetimi seversiniz sevmezsiniz bende Başkandan ve yönetimden menmum değilim,ancak biraz sabır takımımız ligde kalsın ondan sonra yönetimin gitmesi için kampanya yapalım,şimdi takıma sahip çıkalım lütfen bize bu yakışır. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Bugün stad da rahmetli Turgut Özal'ın posterini göremedim.Belkide ben yanılmışımdır.Buradan merhum cumhurbaşkanımıza Allahtan rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Teşekkürler Malatyaspor kazandınız taraftarı sevindirdiniz, dilerim şeytanın bacağını kırdınız bundan sonraki maçlarıda kazanır ligde kalmayı garantilersiniz. Tekrar teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    skordan dolayı çok mutlu olduk.sonuçta 3 puanı alan taraf biz olduk.lakin oynanan futbol tekrar karamsarlığa itti bizi.Kubilayın isteksizliği,Umutun pas hataları,top kontrolünde çok kötü olmamız vs.Tabiki bu olumsuzlukları telafi eden Adem,Hadebe;fofana vs.iyiydi.Haftaya Erzurum maçı bu maçtan çok çok çok zor geçecek.Hocam önlemini iyi al.üç puanın rehavetine değilde,yükselişin azmiyle çalışıp maça çıkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Sadece bir maç aldık henüz tehlikeden tamamen uzaklaşamadık.Avantaj sağladık.Bu maçlarda oynamak kolay değil mücadelelerinden dolayı futbolcuları kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Çokkkk şükür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    İrfan hocam tebrikler.Tüm takımı yürekten kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra futbola takılmayın, 2 galibiyet, 1 beraberlik yani plaka inşAllah bizi ligde tutacaktır. Hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Emeği geçenlere hepinize çok çok teşekürler golden sonra hakenìn düşmanlığı hic çekinmede yansıdı Ona reğmen 3 puan bizin oldu Bütün malatyaya hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ahrar (3 yıl önce)
    kaybetmesini bekleyenlere gelsin bu kapak hakeme rağmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Tebrikler irfan hocam ve futbolcularımız ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Tebrikler hepinize. Yürekten kutlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Koskoca bir ilk yarıda kaleyi bulan bir şut yok, şimdi soruyorum bu takım düşmesin de kim düşsün, bu saatten sonra Morinho gelse de bizi düzeltemez, rakip fazla gelmiyor. Allah bizim takımın taraftarlarına sabır versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • En kısa zamanda doktora gitmeni tasfiye ediyorum 3 puan altında daha değerli nasıl bir kafa
    0
    0
    Yanıtla
  • fantazi zamanı geride kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Lütfen bu hafta galip gelin artık sevinelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Ya millet takımda adam kalmadı. Korona lı, kartlı bir sürü adam takımda yok. Neyin galibiyeti. Berabere kalsak işallah önümüzdeki hafta alırız. Hemen demeyin bu maç ölüm kalım maçı. Allahtan korkun. Vallahi berabere kalması harika olur. Anca bu yapılabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Değerli hemşerim futbolcularda gayret yok.Aguahı görmüyor musun.Erzurumspor hafta içi 3 as fufbolcuyu kadro dışı bıraktı, adamları bugün nasıl oynadıklarını izledik.Umarım 2 yarı daha farklı olur saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bu oyuncuların ligde kalmak gibi bir çaba ve gayretleri yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Gayret bu maçı mutlaka almalıyız,bundan daha iddiasız bir rakip bulamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Nedir bu chaebak den çektiğimiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar çok biliyorsun.Bu maçları oynamak o kadar kolay değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Saim bey oynamak diyorsun da koca takımı bu tip futbolcular yaptıkları basit hatalarla yıkıyor...malatyasporun son haftalarda yediği gillerin bir çoğunda hatası var hatası yetmediği gibi bir de sırıtıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    sürekli düşmeneye oynayan takımlardamı oynadın saim nereden biliyorsunN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Umut topa vurmuyor bu ilk değil hocam biz burada görüyoz takım şu an 10 kişi
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Bu maçı almalıyız. Başka yolu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Lütfen artık galip gelin haftalardır sizleri seven taraftarları üzmeyin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaspor için bu maç var yada yok olma maçı olacak, rakibi Erzurum Denizliden 3 puanla dönüyor bu moral ile haftaya Malatya ile oynayacak Malatyaspor mutlaka bu mazanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Olmak veya olmamak.
    0
    0
    Yanıtla