SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçak Tehdidiyle Para Gasbetti

A- A+ PAYLAŞ

GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ.. Malatya'da bıçak tehdidiyle marketten para gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Çöşnük Mahallesi'ndeki markette iş yeri sahibi Mehmet B.'yi bıçakla tehdit edip kasadaki 350-400 lirayı gasbeden ve taksiyle kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini tespit ettikleri zanlı Mesut B.'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Basınla paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde gasp anı yer alıyor.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Salih BEYOĞLU (3 yıl önce)
    Emniyet personelini tebrik ediyorum. İnşallah yasalarda bu görüntülerden sonra en ağır cezayı alacak ceza vardır. Ercan Dağdeviren Müdürün gelişi ile bir vatandaş olarak gözlemim sokak olaylarının faillerinin yakalanmasında emniyet mensupları çok iyi görevini yapmakta. Uyuşturucu satışı bve kullanımı konusunda aşırı fazlalık var. STK lar ve siyasi partiler bu konu üzerinde çalışması ve cezaların artırılması konusunda çalışılmalıdır. Aksi takdirde şehrimizin gençleri adına büyük problemler ile karşılaşabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Hünkaroğlu (3 yıl önce)Salih BEYOĞLU isimli kullanıcı yorumuna
    Uyuşturucunun cezası arttırılsın elbette. Gençler neden uyuşturucuya yöneliyor? Bunla ilgili bir çalışma yapılsa, gerek maddi gerekse psikolojik destek verilse daha iyi olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla