SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Çınar'ın Danışmanı!. 'İt Ürür Kervan Yürür..'

0
Güncellendi - 2021-04-20 02:26:03
Bu da Çınar'ın Danışmanı!. 'İt Ürür Kervan Yürür..'
A- A+ PAYLAŞ

ÇINAR'IN SKANDALIN GÖBEĞİNDEKİ DANIŞMANI ÇOK RAHAT!.. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın Danışmanı İsa Yumuk, kendisinin de içinde olduğu ileri sürülen ve Belediye'nin sağladığı Gri Pasaport ile, "insan kaçakçılığı" niteliğindeki bir organizasyonla Almanya'ya gönderildikten sonra geri dönmeyen 43 kişiyle ilgili skandalı gündemde tutanlara adeta meydan okuyan bir twitter mesajı yayınladı: "İt Ürür Kervan Yürür..."

Bu arada, Başkan Mehmet Çınar'ın, skandalda sorumluluğu olduğu gerekçesiyle, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuşu'u görevden aldığını açıkladığı "basın toplantısı"nın, Başkan Danışmanı İsa Yumuk'un organizasyonuyla, soru soracak gazetecilerin toplantıya katılmasını engellemek amacıyla sadece iki ajans muhabiri ile yapılması da büyük tepki topladı.

malatyahaber.com muhabirinin, skandala karşın partinin Çınar'a sahip çıktığı izlenimini vermek amacıyla AKP Malatya İl Başkanlığı binasında düzenlenen, birçok AKP'linin de yapılmakta olan soruşturmayı engellemek için partinin arkasına sığınmak olarak görüp eleştirdiği "basın toplantısı"nın neden sadece iki ajans muhabiriyle yapıldığı sorusunu yönelttiği İsa Yumuk, "Hızlı gelişti. Bu arkadaşlar partiye yakın bir noktadaydı, o yüzden sadece o iki kişiyi çağırdık" cevabını (!) verdi. malatyahaber.com muhabirinin, "O iki ajans muhabirinin partiye yakın noktada olduğunu, ya da bizim uzakta olduğumuzu nerden biliyordunuz, ajans muhabirlerine çip mi taktınız?" sorusuna, Mehmet Çınar'ın danışmanı Yumuk, "Biz öyle uygun gördük" karşılığını verdi.

Çınar'ın Danışmanı Yumuk'un, Almanya'dan geri dönmeyen 43 kişinin üye kaydını yaptığı iddia edilmişti

Almanya skandalında paravan olarak kullanılan Malatya Kişisel Gelişim Dünyası Derneği Başkanı Mehmet Sait Aytekin, Almanya'ya gönderilen ve çoğunluğu Bingöllü olduğu belirtilen 43 kişinin, dönemin Belediye Basın Yayın Müdürü tarafından üye kayıt defterine kaydedildiğini açıklamıştı.

Dernek Başkanı Aytekin'in, işaret ettiği tarihteki Yeşilyurt Belediyesi Basın - Yayın Müdürlüğünü, şu anda Başkan Mehmet Çınar'ın Danışmanı olan İsa Yumuk yürütüyordu.

"İnandığın yolda engel tanıma, İt ürür kervan yürür..."

Yeşilyurt Belediye Başkan Danışmanı İsa Yumuk, bir Vali Yardımcısı, bir Belediye Başkan Yardımcısı ve iki Daire Müdürü'nün görevden alınmasına yol açan skandalın, CHP'li meclis üyelerinin 7 Nisan'da meclise verdikleri soru önergesiyle kamuoyuna duyurulmasından sonra ülke çapında konunun en yoğun konuşulduğu günlerde, 13 Nisan tarihinde, Mehmet Çınar'ı En Başarılı Belediye Başkanı olarak gösteren bir anket görselinin eşliğinde şu mesajı paylaştı: "Yiğit ölür şan yürür, Dalda su damarda kan yürür, İnandığın yolda engel tanıma, İt ürür kervan yürür..."

Başkan Çınar'ın "basın toplantısı"nı gizleyerek, soru soracak gazetecilerin toplantıya katılmasını engelledi

İsa Yumuk, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın, skandalla ilgili AKP Malatya İl Başkanlığı'nda yaptığı "basın toplantısı"nı da Basın - Yayın Müdürü olmadığı halde organize etmiş ve Çınar'a soru soracak gazetecilerin toplantıya katılmasını engellemişti.

Mehmet Çınar'ın, Belediye Başkanı Yardımcısı Bekir Karakuş'un, Almanya Skandalı'nın sorumlularından biri olarak görevden alındığını açıkladığı "basın toplantısı"na sadece iki ajans muhabiri çağrılmıştı.

Almanya Skandalını yakından takip eden gazetecilerin toplantıya katılarak istenilmeyen soruların sorulmasını engellemek isteyen İsa Yumuk, malatyahaber.com. muhabirinin, "Bu olayı Malatya ve Türkiye gündemine taşıyan bir muhabir olarak Başkan Çınar'a sormak istediğimiz sorular vardı. Neden bu toplantının yapılacağını bize bildirmek yerine gizleme çabasına giriyorsunuz? Basın toplantısı yaptığınızı söylüyorsunuz, basın mensuplarını çağırmıyorsunuz. Gazetecileri çağırmayacaksanız neden adına basın toplantısı dediğiniz, bu toplantıyı düzenliyorsunuz? Neden sadece iki ajans muhabiri çağırıyorsunuz? Soru soracak gazetecilerden neden korkuyorsunuz?" şeklindeki sorularına, "Toplantıya aniden karar verildi. Çağırdığımız ajans muhabirleri partiye yakındı. O nedenle onları çağırdık" cevabını (!) verdi.

Sözleşmeli, belediye tutanağına göre 'YAMUK'!

Başkan Mehmet Çınar'ın soru soracak gazetecilerden gizlenen toplantısının düzenleme biçimini savunan Başkan Danışmanı, 2 yıllık yüksek okulu mezunu ve daha önce belediyede basın biriminde müdür olarak görev yapıyordu.

Ancak daha sonra bu görevden başkan danışmanlığına getirilen, yerine atama yapılmasına rağmen basın biriminin de sorumluluğunu halen devam ettirdiği bildirilen İsa Yamuk'un, Yeşilyurt Belediyesi'nde sözleşmeli statüsünde istihdam edildiği bildirildi.

Bu arada, yurt dışına 'geri dönmeyen' vatandaş gönderip iltica etmelerine olanak sağlayan iş ve işlemler, kamuoyunda 'Yamuk İşler' olarak yorumlanırken, olayın merkezinde yer alan ismin, Yeşilyurt Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan sözleşmesinin uzatılmasına ilişkin meclis kararında, soyadının da 'YAMUK' olarak yazılmış olması ironik bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi'nin internet sitesinde, "Başkan Danışmanı" modülünde, İsa Yumuk ismi geçiyor. Ancak, 10 Haziran 2020 tarihli Yeşilyurt Belediye Meclisi toplantısında, sözleşmeli belediye personele ödenecek ücretin belirlenmesi konusunda alınan Karar'da, "(...) Mahalli İdare Sözleşmeli Personeli Ücret Genelgesi doğrultusunda çalıştırılması için, Radyo - Televizyon Programcılığı Bölümü mezunu İsa YAMUK'un 08.05.2020 tarih ve 6478 sayılı Başkanlık Olur yazısına istinaden Sözleşmeli Tekniker çalıştırılmasına..." deniliyor.

Söz konusu karar şöyle:

Diğer yandan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın, Başkan Yardımcısı Bekir Karakuşu'u görevden alarak, skandalın faturasını sadece Karakuş'a kesmesi de ilginç bulunuyor.

Başkan Çınar neden koruma şemsiyesi altına aldı?

Malatya Kişisel Gelişim Dünyası Derneği Başkanı Sait Aytekin'in, Almanya'ya gönderilen ve geri dönmeyen 43 kişinin üye kaydını o tarihteki Yeşilyurt Belediyesi Basın - Yayın Müdürü'nın yaptığını söylemesine karşın, internet sitesindeki adıyla İsa Yumuk'u koruma şemsiyesi altına alması, "Başkanın, skandaldan baştan sona haberdar olduğu ve bu nedenle Basın - Yayın Müdürlüğü'nden Başkan Danışmanlığına getirdiği İsa Yumuk'u görevden almaktan imtina ettiği" ileri sürülüyor.

"Başkan Çınar'ın görevden uzaklaştırılması ihtimaline karşı, Başkan Vekilliği seçimi için kulis çalışmaları yapılıyor" iddiası

Bu arada, Başkan Mehmet Çınar ile ilgili nihai kararı da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verecek.

Başkan Mehmet Çınar'ın görevden uzaklaştırılması halinde, soruşturmanın sonuçlanmasına kadar Yeşilyurt Belediye Meclisi üyeleri kendi aralarında bir üyeyi Başkan Vekili olarak seçecek.

Yeşilyurt Belediye Meclisi üyelerinin, bu konuda bir gelişme olması ihtimaline, gruplar halinde toplantılar yaptığı ve muhtemel Başkan Vekili'nin kim olacağı konusunda kulis faaliyetleri de yürüttüğü ileri sürülüyor.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Başkan Çınar'a 'cansiperane' bir şekilde sahip çıkan AKP Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır'ın, Başkan Mehmet Çınar'ın açığa alınmaması için Ankara'da faaliyet yürüttükleri iddia ediliyor.

Her iki milletvekilinin, Türkiye'yi sarsan skandala sahip çıkan ve skandalın sorumlularının hesap vermesini isteyenleri "alçaklıkla" itham eden açıklamaları, vatandaşlardan çok sert tepki görürken, AKP Malatya İl Örgütü içinde de bu konuda ayrışmalar yaşandığı da belirtiliyor.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

KAPAK FOTOĞRAFI: Milletvekilleri Kahtalı ve Ahmet Çakır'ın, geçtiğimiz Cuma günü eski SSK Hastanesi'nin yerine yapılan Yeşilyurt Belediye binası inşaatını Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar eşliğinde gezdirildiği, Çınar'a destek açıklaması yaptıkları incelemeye, habere konu Başkan Danışmanı İsa Yumuk da (önde sağ başta, siyah maskeli) katıldı. Bu fotoğraf, skandalla ilgili 'birbirine destek' mesajı olarak nitelendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

125 yorum yapılmış

  • Hacer (2 yıl önce)
    İşinize gelmeyen yorumları neden yayınlamıyor sunuz EDİTÖR'den: Değişik isimlerle, aynı soyadını taşıdığınız şahısla ilgili yorumlar gönderdiğinizden..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Klavuzu karga olanın ...... demiş atalarımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Cengiz (2 yıl önce)
    Görevden alınsın. Yakışmıyor böyle insanlar makamlarına.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    çınar kervanın önünde giden bir canlı edinmiş onuda danışman yapmış klavuzu karga olanın hali meydanda
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Böyle danışmanı olan belediye başkanından ne beklenir ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Bazen havlayan köpek kendini kurt zannedermiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malemın (2 yıl önce)
    İnsan kaçakçılığı kervan yürüyüşüne mi benziyor muş?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (2 yıl önce)
    Bu Halk Size Bir Gün Bir Yürüyecek ,O zaman Anlayacaksiniz.Kamuyu TEMSİL Ediyorsun .Sokak Ağzını Herkes yapıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Birileri sesini kesmiş olsa gerek o tweeti atan Twitter hesabını kapatmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İstifa etmek bu kadar mı zor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Bu kervanlar eskiden vardı o deve kervanlarının önünde de birer merkep yürürdü o merkep arkasından gelen develere yol gösterir öncülük ederdi.... Anlayan anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalıyız (2 yıl önce)
    yazık derhal ıstıfası alınmalı çınarın
    0
    0
    Yanıtla
  • Musap kendirli (2 yıl önce)
    Elinize kendinizce bir güç almışsınız herkesin itibarını da emeğini de ekmeğini de kendine hak sayıyorsunuz. Habercilik adı altında tetikçilik yapmak. Yaradan yarına bırakırda yanına bırakmaz derler herkes için söylüyorum kim ne yaptıysa cezasını illa ki çeker nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • remen insan kacakciligi yapilmis hala neyi savunuyosun hafiz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Elinize bir güç almışsınız dediğiniz zaten medya tamamen kendi ellerinde, doğruları söyleyen doğrunun yanında olan dürüst gazetecilere bari çamur atmayın tetikçilik yapmayın görülmesini istemedikleri şeyleri doğruları yazan insanları tetikçilikle suçlamanız doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    terbiyesiz adam bunları başımıza getirenlerede yazıklar olsun adam millete resmen it diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Anladığım kadar belediye başkanı ne yaparlarsa yapsınlar bazılarına dokunamaz. Almanya'ya giden diğer başkan yardımcısı bu ağzı gevşek danışman. Bunlar reisin kara kutusu oldukları için dokunamaz kanaatimce.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Tanrıverdi (2 yıl önce)
    Hakkında konuştuğunuz insanların hiç birini tanımadığınıza eminim. Gazetecilik bu değil diye düşünüyorum. Slzlerin giremediği alanlarda alan açmak için yapılan çalışmalar kendini çok belli ediyor. görevden alınan başkan yrd cisinin yerine meclisten birini mi atamaya calisiyosunuz yoksa danışmanin yerine adam mı belirlediniz. Ortada henüz sonuç yokken Mehmet çınar in yerine bile isim belirlemisken birileri bu yaptıklarınız düşünen insanları tekrar düşündürüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi haklısınız belgelere dayalı tarafsız ve millet yararına , doğrusunu da yanlışını da ayırt etmeksizin haberler yazan memleketin başarılı gazetecilerini görmek sizi de rahatsız etmiş olabilir . Hiç kimse duymasın hiç kimse bilmesin hiç kimseler görmesin memleket uyusun . Teşekkürler malatyahaber ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım siz partizanlık uğruna yapamayacağınız şey yok.Her kötülüğü,her iğrençliği mübah saymak sizin beyninize ve aklınıza yerleşmiş.Bu çürümedir,bu bataklıktır..Nasııl bir haber yapmasını bekliyordun ? Yani nasıl bir başlık atacaktı site ? Sen vicdanınla haraket et bence önce git türlü çirkinlikleri kendilerine mübah sayıp,her türlü fenalığı kendine mezhep edinip ardından iğrenç söylemlerle insanların aklınca alay etmeyi düstur edinen zavallı ve zihniyetine bir tepki göster.Partizanlık bir ülkede her şeyi mübah kılan bir hale gelmişse o ülkede çürüme başlamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    zavallı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (2 yıl önce)
    Benim yaptığım yorumlar nerde neden yayınlanmıyor anında kaldırılıyor.gercekleri yayınlamak bu kadar zor mu. Yazıklar olsun.tarafsiz değilsiniz hayırdır. Hdp yi alkışlamasdik o nedenle mi yayinlamiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çapsız danışmanın yaptığı çapaçul iş o kadar zavallıca ki, buna destek vermeye çalışanlarda da aynı zavallılık görülüyor. Bu taife, bugüne kadar din, iman, kutsal değerler ticaretiyle, bunları alet ederek, bu nedenlerle hedef alındıklarını iddia edip istismarlarını savunurlardı. Ama bir ilerleme kaydetmişler, buna hdp filan demişler. Halbuki, bu arkadaşın anlayamadığı, artık milletin çoğunluğu bunları yemiyor, yutmuyor. Ayşe nickli kişinin yorumuna bu nedenle sadece gülüyorum. Zavallı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zavallı olan sizsiniz gerçekleri bilmiyorsunuz sadece sırf karalamak için çok başarılı bir belediye başkanını ve çevresindekileri karalamayı amaç edinmişsiniz. Bu haberin tamamı yalan bunu yakından biliyorum. Sizin düşünceniz ne bilmem ama çamur at izi kalsın politikası sürdürülüyor. Kaldı ki bu olay bakanlığa gitmiştir. Yanlış olan varsa gereği yapılır. Siz bunu beklemeyerek kişilik zavallı olduğunu ispatliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    ERASMUS projesi ile 1980 yıından itibaren dışarıya lisans öğrencileri,doktora yapmak için binlerce öğrencimiz ve öğretmenlerimiz gitti.Ortaokul düzeyinde öğrenclerimiz dışarıda geziler yaptı.Kimse gelmemezlik etmedi.Ama bu olay iyi araştırılmalı şu parti bu parti işi degil kimler bu işin içinde ise soruşturlmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlattığın erasmus projesi ile belediyelerin gri pasaport üzerinden insan kaçakçılığı arasında hiç bir benzerlik yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (2 yıl önce)
    1 yıl önce kadar malum belediyeden 15 e yakın mimar-mühendis imzalamadıkları bir iş için görevden atıldı , şu anda kaçak olarak yapılan yapılara kim müsade ediyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Ne bekliyoruz ki Yeşilyurt belediyesinden Hacı Uğur Polat kendi açıklarını kapatmak için yine Adıyamanlı olan Çınarı getirdi. Bu da hiçbir şey olmamış gibi daha başkanlık yapıyor. Yazıklar olsun sizi oraya başkan adayı yapanlara Ama ilk seçimde bu Adıyamanlılara güle güle inşallah belediye personeline bir bakın yüzde doksanı Adıyamanlı ne bekliyoruz bu başkandan sadece Adıyamanlıları iş sahibi yapmak görevi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (2 yıl önce)
    Çapsız bir kişinin konuşması ama bu şehire bu ülkeye bu tür insanların konuşmaları yakışmıyor. İnsana it diyen bir insan yazık. Söyleyen-söyleten-susan ilişkişi sonuç OY. Rabbim neylerse güzel eyler. Suçun torpili olmaz. Suçluya torpil hiç olmaz. Adalet herkes içindir. Sonuç okumuyoruz. Okuyalım ve bilgi sahibi olalım ki bu tür insanlar konuşmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin yurdakul (2 yıl önce)
    Öznur ablamız ne zaman konuşacak bakalım kendi adamları olan belediye başkanı yaptıkları iki adıyamanlı belediye başkanı var yeşilyurt ve battalgazi Malatyalılar a belediyeler de iş verilmiyor hatta esenlik e giden bir vatandaş a söylenen lafı söyleyim sen nerelisin denmiş Çok sükür Malatyalıyım diyen arkadaşa dalga geçercesine olmaz Adıyamanlı olsan işe başlamıştın denmiştir.. nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Başkanın danışmanı halkı it yerine koymuş ise bu hiç şık olmamış. O zaman sandıkta it yerine koyduklarından nasıl oy isteyecek? Halk ta bunlara nasıl oy verecek? Kervan da bu durumda Almanya ya uğurladıkları Bingöllüler olsa gerek. Yapılan iş kanuna aykırı insan kaçakçılığı ve ticaret. Nasıl normal karşılıyorlar. Kendileri de bu duruma bilerek veya bilmeyerek alet olmuşlardır. Dikkatli olsalardı alet olmazlardı. Belediyeyi nasıl dikkatli yönettiklerini gösteriyor. Ayrıca belediye Malatya nın, gönderilenler Bingöl lü. Bu nasıl iş? Nasıl bunu kabul etmişler? Ortada adam başı 6-7 bin dolar (50-60 bin tl) da para olunca insanın aklına başka şeyler de gelmiyor değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boybeyi (2 yıl önce)
    Bu işte bir YUMUKLUK bir de KiLİT var .Kilit Almanya'da Yumuk da yumuk işlerin içinde olduğu iddia edilen Çınar başkanın yanında. Ey çınar ben size temayül de oy vermiştim Hakkımı helal etmiyorum Bu çapsız beceriksiz insanları neden yanın da tutuyorsunuz Bunların Vasfi ne Hangi ünv okudular ODTÜ mu Boğaziçi mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Danışmanın danışmanı (2 yıl önce)
    Hazır başkan yardımcısı da görevden alinmisken danışmana yol göründü. Hadi yine iyisin danışman kaptın bonusu. Çokta yakışır başkan yardımcılığı üffffffffff. Sahi danisman olman için ne yapmak gerek. Hayır işsiz bir vatandaş olarak soruyorum. Bu dünyada bunun hesabını soran olmazsada bunun diğer tarafında var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    Yamuk yumuk konuşmamak. Gerçeklerden korkmamak gerek. Çiğ yemeyenin karnı ağrımaz. Ağzından kötü söz çıkmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • engineer (2 yıl önce)
    zaten sizlerin Malatya insanını ne yerine koyduğunuz her hareket ve tavrınızdan belli değil mi . bu güzide şehri yöenetenlere ve ünvanlarına bakın ve ağlayın . hep söylediğim gibi yazık bu şehre
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Kervan yürür derken ??? Daha nereye yürüteceksiniz kervanı. yürümüş yürüyeceği kadar.... Ucu Almanya varmış çoktan
    0
    0
    Yanıtla
  • Yumurcak44 (2 yıl önce)
    Belediye Başkanı danışmanı mimar yada mühendis olmalıdır.Açıköğretim den işletme bitirenleri 2 yıllık mezunları danışman yapmamak lazım.Ama kimin umurunda desenize :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    İnsanların haklarını yiyerekten mevki makam sahibi olan çapsız insanlar sürüsü..danısmana bakarmısınız “radyo tv mezunu” sanırsın ki mehmet cınar da belediye baskanı degilde medya ceosu..yoksa mimar mühendis bi danısman seçerdi..gerci aklı basında danısmanları ,yardımcıları ve ekibi olsa imiş bugun bu halde olmazdı..bekleyın aziz millet bekleyin bunlar(parti değil içindeki kendini bisey sanan avaneneler) geldikler gibi bile gitmeyecek..öyle bi gideceklerki o gidiş sonrası milletin yüzüne bakacak yüzleri dahi olmayacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • o gece gündüz çalışarak geldi dediğiniz kişi babasının hayrına yapmıyor bu işi. dolgun bir maaş ve belediyeden finanse ettiği şirketi var. buna iftira demeyin çünkü bizzat tanık oldum ve çocuğumun üstüne de yemin ederim. asıl siz bu adamların kim olduğunu bilseniz nasıl oy vermişiz elimiz kırılsın dersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yilmaz (2 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    hanimefendi ortada insan kacakciligi var oraya gitmek icin kisi basi 50-60 bin lira alinmis sen hala neyin kafasindasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Bi danışman bile bu kadar emin Arkasında Partiye Başkana güveniyor ama halkın nazarında ne kadar düştüğünüzün farkında değil dikkat edin sandık yakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenay Kut (2 yıl önce)
    Bu kadar arsızlaşmışlar demek ki. Memleketi babalarının çiftliği gibi görmeye başlamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (2 yıl önce)
    Gunlerdir linçe ugraştınız başkana bişe yapamadınız yedirtmediler diye şimdi de etrafındakileri mi yemeye çalışıyorsunuz bu kadar acizleşmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Good boy kaya efendi good boy. Paşa paşa gidecekler. Meraklanmayınız...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Boybeyi (2 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Kaya Bey siz bu işin neresindesiniz? Neden yapılan kaçakçılığı ve hırsızlığı savunuyorsunuz? Yarın bunların yasadışı örgütlerle bağı çıkarsa ki iltica başvurusunda bulunmuşlar bunlar Almanya da anladınız sanırım. Size de bu yasadışı örgütler e yardım yataklık da işlem yapılamayacağını garantisi var mı? Burda yapılan yorumların hepsinin ip si var.Hukuk çabuk bulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübegli (2 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Hacer Hanım emek emek demişsin ne emeği vermişler Allahını seversen. Partide takım elbise giyip dolaşıp ortalıkta rabia işareti yapanlar hep bu makamlarda. Sende onlardan birisin anlaşılan
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Belli ki bu belediye de çalışansın,ya da paralı bir trol her neyse bu kadar kötülüğü,bu kadar yolsuzluğu alkışlayıp savunanları sen cennetinden mahrum et allah'ım dcemekten başka bir şey gelmez elden yine de allah affetsin günahlarınızı.O kadar günahınız var ki inanın öbür dünya da işiniz zor arkadaşım.
    0
    0
    Yanıtla
  • birisi (2 yıl önce)
    başkan bu söylemi görüp duyacak vegerekeni yapacak mı yapmazssa partiside kendiside kaybeder
    0
    0
    Yanıtla
  • Seda (2 yıl önce)
    Bu işte bir yamukluk olduğu açık seçik ortada konuşana bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    İt kelimesi ağır olmuş danışman uçmuş şimdi başkandan şimdi bir jest gelebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural (2 yıl önce)
    Vallaha bu dünya size güzel kardeşim yetki var para var sizden hesap soran yok cebinizde kimliğiniz var milletin parası ile alınan arabalar var emrinizde danışman kadrosundan iyide maaş alıyorsunuz dur bende olsam dünyaya meydan okurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Halis (2 yıl önce)
    Kervan secimde yürütecek bunları. Bu çapsız kim ki millete it diyor. Esas kimin ürudügü belli. Zaten bir vasfı filanda yok belli tipinden. Suç bunda değil bunu adam diye vitrine koyanda
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    ünvanı ile örtüşmeyen bir zeka seviyesinde oldugunu bizlere gösterdi,.ćok komik
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (2 yıl önce)
    malatyahaber.com güzel işler çıkartıyorsunuz. Tebrik ederim öncelikle. Size bir ayrıntı vermekte fayda var. Malatya Kişisel Gelişim Dünyası Derneği Başkanı Mehmet Sait Aytekin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Danışmanı İsa Yumuk'un kankalığı Kanal Malatya'da birlikte çalıştığı günlere dayanıyor. Eski dostlar onlar. Kentsel Dönüşüm döneminde kurulan dernek ve ayrıntıları inceleseniz yine bu ikisi ile karşılaşacaksınız. Her şeyi de söylemeyeyim birazda siz araştırın :) Bu arada Sultansuyu meselesi bu işin gölgesinde kalmasın inşallah :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    İsa yumuk kimdir vasfı nedir memur mudur veya belediyede kimin referansıyla çalışmaktadır? Belediye ve parti olmasa açlıktan ölecek adamlar mevki makam emanet edilince kendilerini ADAM mı sandılar acaba? Öyle tweete biri şöyle cevap yazsa “sen sus sahibin konuşsun” dese ne kadar ayıp ve terbiyesizce olur değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit (2 yıl önce)
    Allah'ım sana şükürler olsun ki haksızlığa, yanlışlığa karşı duranların sayısı giderek artıyor. Bunların hepsi aynı, üstteki de aynı alttaki de aynı. Sandıkta öyle bir ders vermeliyiz ki, ülkeyi daha fazla mahvedemesinler. Varlığına varlık katanların hepsi yargı önünde er ya da geç hesap verecek, o günleride Allah' ın izniyle göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Bunların ekibindekiler de anca millete it der, alçak der hakaret eder. Reisin hatrı olmasa bu millet yerel seçimde AK Partiye bu kadroyla hayatta oy vermez. Aldığınız oyları kendinize sanmayın. İnşallah bu iş Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşır da gereğini yapar. Unutmayın hakaret ettiğiniz bu insanların oyuyla burdasınız. Yanındaki danışmanın ağzına sahip çıkmayan, söyleneni onaylıyor demektir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    It kelmesini soyliyen icindeki pisligi kusuyor Bu gibi kisiler belediyede gorev yapiyor bunlara oy verenler iyi dusunsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İt ürür kervan yürür söyleyene bakmayın onu söyletene bakın Malatyalılara bu az adamlar Malatya halkına bunu dememişlerdi onuda söylediler inşallah sandık geldiği zaman yine AKP seçilirse demekki biz buna layık insanlarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (2 yıl önce)
    Sol baştakini de gündeme alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öbürü (2 yıl önce)Birisi isimli kullanıcı yorumuna
    Kafam karıştı sağdakini almıyor muyduk gündeme, kaya gibi oldu kafam :/
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Akif Kani (2 yıl önce)
    Sayın Başkanın Şahsı İyidir, Kaliteli Adamdır. Ama Belliki haberde bahse konu ettikleriniz acayip şekilde zarar vermişler Allah yardımcısı olsun.. Zor bir durum ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet. Kalitesinden dolayı yanında böyle kaliteli danışmanlar, yardımcıları var
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (2 yıl önce)
    İzlenmesi olmayan Yeşilyurt Tv için Erzincanlı’ya binlerce lira akıttılar yine bu adamlar var işin içinde ne yanlarına kar kaldı? Radyo sizin neyinize tv neyinize sosyal medyada 5 kişi izlemiyor? Erzincanın günlüğü 7 ile 10 bin tl arasında? Vallaha mehmet çınar’ı bunlar bitirdi. Bekledikçe herşey kötüye gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Çınar başkan bu ekibini temizlemek için neyi bekliyor? Neyden korkuyor da bu karanlık adamları uzaklaştıramıyor yanında? Hadi herşeye eyvallah tamam dedik bunlar nie hâla yanında? Derneğe Üye kaydını bunlar yapmadı mı? Ne çıkar elde ettiler de yardımcıyla beraber belediyelere gezip gelin size bu projeden yapalım dediler? Al gitsin kardeşim AK Parti mi getirdi bunları sen gelirken getirdin yol ver gitsin Bu saatten sonra ne yapabilirsin ki başkanım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Ahirete ve hesap gününe inanlar, daima Hakkın ve Haklının yanında yer almalıdırlar. İnsan kaçakçılığı olarak gündeme gelen malum hadise MHP hariç diğer partili belediyelerde yaşanmış olsaydı eğer, soruşturmanın selameti açısından sadece memur kadrosundaki bir yönetici değil belediye başkanı derhal görevden alınır. Dolayısıyla da Danışmanlar dahil kimseye nezaketsiz beyanda bulunmasına izin verilmemiş olunurdu. Bu olayda farklı tavır sergilenmesi kamu vicdanını rahatsız edecektir. Ayrıca son derece kibar ve mütevazi bir insan olarak bilinen/tanınan Sn. ÇINAR nezaketsiz, keyfi davranan danışmanı hk. gereğini yapacaktır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (2 yıl önce)
    O sensin, kervanda bu işi düzenleyenlerin kervanıdır. Önce halka nasıl hitap edilir onu öğren ve kabahatini bil terbiyesiz insan kaçakçıları
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Bu cesareti nereden aldığı açık seçik belli bu kişinin, kimden aldığı ayan beyan ortada iktidardan alıyor bu gücü bu şahıs.Zatan akp iktidarında bu tipier fazlasıyla türedi! İşte ne diyor ; İt ürür kervan yürür yani biz yolumuzda elhamdürillah yürümeye devam ederiz demenin değişik bir söylem çeşididir.Bunları kabul edecek bir cennet olmadığı kesin yani bu mübarek ramazanda söylenecek tek şey günahınız çok beyler sizi kabul edecek bir ceent yok kanımca !
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Tüm işleri yamuk/yumuk bir de kendilerini kervana benzetiyorlar. Bu işte bir terslik yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bugün 6 belediyenin daha bu organizsyonda yer aldığını ulusal medyadan öğrendik.Belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport sağlanarak yurt dışına çıkış yapmalarına yönelik, 12 Mart tarihinde başlatılan soruşturma genişletiliyor. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Bu kapsamda, Balıkesir Gömeç, Adıyaman Gölbaşı, Burdur Yeşilova, Yozgat Yerköy, Şanlıurfa Suruç, Ordu Korgan belediyelerince "dans (folklor) gösterisi", "kültür turu", "gençlik programları" adı altında sivil toplum kuruluşları ile işbirliği protokolü düzenlenerek, yurt dışına kişiler gönderildiği tespit edilmiştir.AKŞAM GAZETESİ. 
    0
    0
    Yanıtla
  • kim olursa olsun,partisi önemli degil,bu insan kaçakcılığıın ortaya çkarılması geekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Biz iş aş bulamıyoruz danışmana bak hakaretler yağdırıyor bu ülke akp lere ve bu zatlara güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • İş aş bulamıyorsan çalışacaksın. Oturduğun yerden sana kimse iş aş vermez.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Adam olun adam yaptığınızdan utanmıyorsunuz da söyleyınce utanacağınıza üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • utandık (2 yıl önce)
    Telafuz ettiği çirkin söylem halka ve tüm basın yayın kuruluşlarına hitaben oluyor . Bir kurumu temsil eden bir insanın bu sözleri sarf etmesi çok utanç verici bir durum.. Kurumları temsil edecek insanların gelişi güzel seçilmesinin yegane göstergesidir bu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurum yada kişilere söylenmesi bir laf değil. Kendisine haksız eleştiri yapanlara söylenmiş bir laf neden üstünüze alıyorsunuz.yarası olan gocunur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Çapsızlığın liyakat diye yutturulduğu bir ülkede yaşıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz çapsizligi gayet iyi biliyorsunuz sanırım. Çünkü hiç tanımadığınız birine hemen yakistiriyorsunuz. Ama insan laf söylerken aynaya bakarmis. Kiskanmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mozart (2 yıl önce)
    İnsan kaynaklarından faks gönderilmiş almanya ya gelde kimsenin suçu yok de
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Tabi bu kadar aymaz ve pervasız olabilirsin.Garibanın boynuna fetoyu yükleyin siz de gezin ortada.Devletin sahibi olmayınca , parti devleti dönemin de size bir şey olmaz.Olan garibe olur.Uyan artık Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Malatyalilar secmedi mi.bu adamları? O zaman demek ki layığınız bu. Hiç şikayet etmeyin . Biz muhalif olunca terörist olduk bölücü olduk zillet olduk ama Allah a şükür olmadık. Yamuk olmadık
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Gücü malatyanın yuzde 60/70 oyundan alıyorlar maalesef çözüm yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yamuk (2 yıl önce)
    Sn.Yamuk'u görevden almak için daha neyi bekliyor Sn.Çınar anlayabilmiş değilim. Almanya organizasyonun ikinci adamı olan Sn.Yamuk'taki sır nedir, merak etmiyor değiliz. İsimlerin üyeliklerini dahi kendi eliyle yapan Sn Yamuk arkadaş'ın bahse konu dernekle ilişkisi nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    ben şahsen mehmet çınar başkanın kandırıldığına inanıyorum. dışardan gördüğüm kadarıyla başkan temiz ve ahlaklı bir insan, ama yanındakiler başkanı tezgaha getirmiş gibi.. başkan bey ismi geçen bu şahısları çoktan göndermeliydi. açıklama bile yaptırmamışlar başkana. Allah yardımcısı olsun. ekip çok önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Şahintepesine macera parkı yapıyor ihalesi yok Topsöğüt konutlarının ihalesi yok Gündüzbey fırının ihalesi yok Belediye binası pazarlıkla Kocaelinde fetöyle anılan firmaya verildi. Aynen aynen Başkan iyi niyetli dürüst
    0
    0
    Yanıtla
  • Amigo Hakan (2 yıl önce)
    Çınar Bizi Hannovere Götür
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Nasılsa herşey elimizde diyor. İstediğimiz gibi vurup çeviriyoruz diyor isa yumuk bey. Bunlar bunu söyleyecek gücü nereden alıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yurtdışına gri pasaportla gitme olayinda bunun parmağı var. Malatya basını ile değişik ilişkileri de sayarsak sayfalar dolusu yazılabilir. Ama Başkan Mehmet Çınar hala yanina almış geziyor. Demekki başkan ve İsa aynı kafa ve düşüncede. Mübarek olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Torpille işe alınınca böyle konuşma cüreti gösterebilir kişi.her türlü pisliğin içinde bulun ondan sobra kervandan itten takıl.seçimde gösterirler sana iti.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Başkan çıkar Çok güzel Bir ivme yakalamıştı Böyle danışmanları adamlar Büyük darbe vurdular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (2 yıl önce)
    Mehmet Çınar'da bu ekip varken düşmana lüzum yok. Başkan yardımcıları ortada, işe danışman ortada. Mehmet Çınar'ın klavuzu bunlar oldukça daha çoook sıkıntı çeker. Ne konuşmayı ne de susmayı biliyorlar. Sadece kendilerini değil, başkanı da partiyi de rezil ediyorlar. Yazık ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kimin yürüyeceği belli değil itinmi kervanınmı zaman gösterir ozaman böyle kamuoyuna hakaret edecenmi bunların hesabını hukuk önünde sende başkanında vereceksiniz öyle saltanat sürmeninde bir bedeli olacak isa bey bekle gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Kervan yürümüş zaten ... İt de ürüyor işte .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürsoy, Hacer, Deniz... (2 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    EDİTÖR'den: Yeşilyurt Belediyesi'nin insan kaçakçılığı işine alet edilmesinde adı geçen danışmanı savunmak amacıyla, aynı IP'den (178.244.100.105- 78.166.59.239) değişik isimlerle (Sadeca H.Y. olanı gerçek) gönderdiğiniz ve Engin adlı yorumcumuzu muhatap alan en sonuncusunda da terbiye sınırlarını aştığınız için yorumlarınız çöpe gönderilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • peki yorumların nerede hiçbirini yayinlamiyorsunuz. Siz çamur arıyorsunuz. 3 fakülte bitirmiş birini sırf sizin düşüncelerinizi taşımıyor diye yerin dibine sokuyorsunuz. YaZiklar olsun.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (2 yıl önce)
    Başkan bu üslup ile konuşma veya twit atma cesaretini kendinde gören adamı direk açığa almalıdır bu nasıl devlet adabı yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nefret (2 yıl önce)
    Siz bu işi çeketimizi assak kazanırızdan daha ileri götürdünüz nefret katbe kat artıyor bu nefret sizi bitirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya halkı herşeye müstahaksınız??
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Doğru söylemiş valla fazla uğraşmaýın mazaallah hepimizi cezaevine gönderirler adamların yargı elinde ,askeri güç elinde , eğitim elinde (cahil okumuşlaryetistiren sistem) siz kimlen uğraşıyonuz
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (2 yıl önce)
    helal olsun başka cümle bulamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Haberin birine yorum yazmışlar bir malatyalı da yoruma cevap vermiyor zoruna giden tek akp neden küçük yazdın sen akp li değilsin diye cevap yazıyor o kadar olayı görmeyen sadece küçük büyük kelime oyununa takılan bir yerde çakalar istediği gibi at oynatır boşuna dememişler dağına göre kar yağar kış olur diye böyle dar küçük beyinlere her şey layik
    0
    0
    Yanıtla
  • PİTON (2 yıl önce)
    BUĞZ ediyorum Tüm kalbimle. İnsanın midesi bulanıyor. Mahalle ağzıyla konuşanlar mevki makam sahibi oluyor işte yazık .Nice üniw. mezunlarıda cevherler de işşsiz. ALLAH a haval ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halis (2 yıl önce)
    Madem sizi takmadilar malatya haber olarak sizde bu çapsızlarin peşini bırakmayın. İki milletvekili milletin derdini düşünsün, mutfakta yangın var yangın. Bu vebali ödeyemez bunlar. Bak ağır toplaara konuşuyorlarmi hiç. Yumuk mu yamukmu her neyse bunun gibi capsizlari böyle basiretsizler savunur. Sizde cesaretli olun yayınlayın bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Yurt dışına kaçırılanlar,Fetocu mu,Pkk lımı,yoksa yolda gidenlere havlayan,YAMUK, yumuk larmı bilemedik,yazık Malatya ya yazık,Yeşilyurta yazık........bu memlekete sahiplik edenler bunlarmı, eyvah.........ki ne eyvah...................
    0
    0
    Yanıtla
  • Zorgu (2 yıl önce)
    almanya daki şirket sahibi kilit beni insan kaynaklarından aradılar üye kayıdını mektubu gönderdiler insan kaynaklarını araştırsınlar röportajını dinleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (2 yıl önce)
    başkan etrafındakileri bu işten uzaklaştırmazsa ise en son kendi gidecek gibi görünüyor..!
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    böyle eke eke konuşanları belediyeden uzaklaştırmaları lazım. ortada yanlış ve kanunusuz işler varsa yanlış işleri savunmak TC. devletinin kanunlarına aykırı hemide allah katında yasaklanmışttır..ben yeşilyurt güzelgahında oturuyorum 2023 seçimlerinde isa YAMUK denen kişiye kalsa ben şahsen oy vermem.. isa YAMUK denen vatandaş orası senin babanın çiftlğimi böyle saygısız konuşuyosun. böyle konuşma cesaretini nerden alıyosun. burda seçmen vatandaş var unutma saygısızlığa yer yok vatandaşın yanında unutma
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    siyaset isa yumuk kadar düşmemişti bu adam bu gücü nereden alıyorki böyle ahlaksızca bir açıklama yapıyor .yani ben istediğimi yaparım kimse bana karışamaz diyor buradan cumhuriyet savcılarına sesleniyorum bu bir hakarettir.bir vatandaş olarak sikayetciyim bu kişiden.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Utanmazın yüzüne tükürülmüş yağmur yağıyor sükür deyip kabul etmiş Allah yardım etsin Söylenecek söz yok ne dersen de az kalır para herşeyin önüne geçtiği yerde yaşanmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    nezaketin zayıflık mütavaziliğin aptallık,iyi niyetin enayilik tamda burda yüzsüzlüğün Özgüven,kazık atmanın kurnazlık görüldüğü siyasetin dürüst insanların yapamayacağı iş olduğunu kabullenmiş sürü psikolojisini içselleştirtilmiş toplum olmuş Allah'ınıza gurban malatyalılar. aşağı şeherli
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (2 yıl önce)
    Yakında belediye başkanlığına aday olur bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Şu Malatya nın düştüğü hale bakın. Yönetenlere bakarım birde etrafındaki saz ekibine. Üzülüyorum kahroluyorum. Bu şehir bu kadar sahipsizmi kalacaktı. Liyakatsizlerin eğitimsizlerin beceriksizlerin kariyersizlerin çalıp oynadığı bir düzen kurulmuş. Bunlardan hizmet beklemek ahmaklık olur. Yüksek sesle tekrarlıyorum. MALATYA YI GERÇEK MALATYALILARA TESLİM ETMEDİĞİMİZ SÜRECE BU ŞEHİR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDECEKTİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • çırmıhtılı (2 yıl önce)
    yürübe aslanım kim tutar seni millete hakaret etmediginiz kalmıştı.şeyh uçmaz mürid uçururmuş bombayı patlattınız çınar uçuşa geçti yakında atmosferi geçeçek uzaya az kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    İsa belliki bu güler metin ekibine yedirmemişsin yoksa bunlar senin üzerine gelmezlerdi. Yada öznur ablaları emrediyor bunlarda yazıyor. Çok komiksin malatyahaber sen ya. Siz gidin ali cengiz gibi harada besava pturup yiyip gezenlerin tetikçiliğini yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha çok birbirinize düşeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Isa (2 yıl önce)
    Sayin Bakanimiz Suleyman Soylu senin bu lafını duyarsa geregini öğreneceksin sayin danisman zat isa yumuk. Devleti çiftlik zannetmeyin devlet herzaman büyük herzamn genç siz kimsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner Şahin (2 yıl önce)
    Valla ben YEŞİLYURT belediyesini takdir ediyorum.En azından adamları sağsalim Almanya’ya ulaştırmışlar.Ya Banker Bilo gibi dolaştırıp dolaştırıp Adıyaman’da indirselerdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Siz milletin hakkını yiyerekten bir yerlere gelmiş ve geldikten sonra ise kendini bisey sanmıs kapasitesiz İnsanlar..SANMAYIN Kİ GELDİĞİNİZ GİBİ GİDECEKSİNİZ..Giderken rezil rüsfa olacaksınız ki sivil hayatta kimsenin yüzüne bakamayacak ve aslında hiç olduğunuzu anlayacaksınız..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural (2 yıl önce)
    Bu cesareti nerden alıyor vallaha pes nasıl olsa dokunamıyor hiç kimse
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek (2 yıl önce)Vural isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya'nın yüzde 75i memnun!!! 19 yıldır......ses cikarmaz kimse bunlara......
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    başkanın adamları çok kaliteli danışmana bakın artık başkan yardımcısı olmayı hak etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • dürüst adam (2 yıl önce)
    Geometride yamuk konusu vardır alanı ise: (a+c/2).h dır. :)))))))))))) Yamukların alanı bile yamuk be :)))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    işler böyle yürüyor,benden de bir söz gavur ekmeği yiyen,gavur kılıcı çalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burda gavur kim gavur dediğin kadar dürüst olsalardı ve olsaydık Sende gavurun anlamını öğrenirdin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    burada bir ironi var,atasözüdür.gavur ; yabancı, öteki ,bir başkası demektir.bir insan kimin ekmeğini yiyorsa onun adına çalışır.onun bir nevi sözcülüğünü yapar.kötü bir olayda bu durum yaşanırsa bu kişi gavur olarak tasvir edilir.
    0
    0
    Yanıtla