SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Erzurum'da Uzatmada Yıkıldı:1-0

0
Güncellendi - 2021-04-21 19:33:20
HYMS, Erzurum'da Uzatmada Yıkıldı:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Erzurumspor'un bir golünün ve penaltısının iptal edildiği, bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada ev sahibi takım 90+6. dakikada Obertan'ın golüyle Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti .

Maç öncesi ısınırken Wallace sakatlanınca, Yeni Malatyaspor bu oyuncunun yerine Semih Kaya ile maça başladı.

STAT: Erzurum Kazım Karabekir

HAKEMLER: Ali Palabıyık (Hakem), Kerem Ersoy (1. Yardımcı Hakem), Serkan Çimen (2. Yardımcı Hakem), Hakan Ceylan (Dördüncü Hakem), Ümit Öztürk (Var), Tarık Ongun (Avar)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR:29. Jakub Szumskı, 23. Gökhan Kardeş, 5. Hasan Hatipoğlu, 77. Mehmet Murat Uçar, 22. Leo Schwechlen, 13. Petrus Boumal Mayega (Dk.77 16. Rahman Buğra Çağıran), 8. Johanna Ochıeng Omolo, 17. Emrah Başsan, 4. Gabrıel Antoıne Obertan, 99. Cenk Ahmet Alkılıç (Dk.59 15. Elbasan Rashanı), 91. Rıcardo Jorge Pıres Gomes (Dk.67 61. Oltan Karakullukçu)

YEDEKLER: 1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 2. Bohdan Butko, 21. Zakarya Bergdıch, 30. Adolphe Teıkeu Kamgang, 88. Osman Çelik, 16. Rahman Buğra Çağıran, 15. Elbasan Rashanı, 11. Arvydas Novıkovas, 61. Oltan Karakullukçu, 55. Özgür Sert

TEKNİK SORUMLU: Yılmaz Vural

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 90. Kubilay Kanatsızkuş (Dk.77 98. Jetmir Topalli), 9. Umut Bulut (Dk.61 77. Mustafa Eskihellaç),  26. Semih Kaya (Dk.76 92. Bülent Cevahir), 17. Teenage Lınganı Hadebe, 20. Ahmed Ildız, 21. Moryke Fofana, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 57. Issam Chebake, 61. Zeki Yavru (Dk.68 4. Stephen Patrıck Mallan), 99. Adem Büyük

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 4. Stephen Patrıck Mallan, 6. Afrıyıe Acquah, 12. Aly Malle, 24. Olcay Şahan,  39. Erkan Kaş, 77. Mustafa Eskihellaç, 92. Bülent Cevahir, 98. Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOL: Dk.90+6 Obertan (BB Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Ricardo Gomnes, Teknik Direktör Yılmaz Vural (BB Erzurum), Karim Hafes (H.Yeni Malatya)

Dakika 4: Cenk Ahmet'in pasıyla buluşan Obertan ceza sahası dışından vurdu, yandan aut.

Dakika 5: Chebake'nin ceza sahasına ortaladığı topa Adem Büyük'ten önce Gökhan müdahale etti ve tehlikeyi önledi.

Dakika 6: Malatya atağında Zeki Yavru'nun ortaladığı topa Semih Kaya arka direkte kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 7: Adem Büyük'ün kaleye gönderdiği yerden şutu kaleci kurtardı.

Dakika 12: Semih Kaya'nın sağdan ceza sahasına ortaladığı topa hareketlenen Umut Bulut'u, savunma engelledi.

Dakika 15: Yeni Malatya atağı Fofana ile gelişti. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu defans kafayla uzaklaştırdı, dönen topa Adem Büyük vurdu, defans taça vurdu.

Dakika 17: Topu ceza sahası yayı önünde göğsüyle kontrol eden Ahmet Ildiz'in vuruşu üst ağlarda kaldı.

Dakika 22: Yeni Malatya atağında, Adem Büyük'ün pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş, sol çaprazdan kaleye şutunu attı, kaleci Szumski topu güçlükle kornere çeldi.

Dakika 17: Topu ceza sahası yayı önünde göğsüyle kontrol eden Ahmet Ildiz'in vuruşu üst ağlarda kaldı.

Dakika 22: Yeni Malatya atağında, Adem Büyük'ün pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş, sol çaprazdan kaleye şutunu attı, kaleci Szumski topu güçlükle kornere çeldi.

Dakika 27: Erzurum atağında Emrah sağdan ceza sahasına ortaladı. Arka direkte topa yükselen Ricardo Gomes'in kafa vuruşunda yerden seken topu Kaleci Ertaç aldı.

Dakika 33: Obertan'ın ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 36: Erzurum atağında Emrah soldan sıfıra indi ve ortaladı, Gomes dokunamadı.

Dakika 38 GOL İPTAL: Soldan kazanılan serbest atışta Emrah'ın ceza sahasına gönderdiği topa Ricardo Gomes kafayı vurup kaleye gönderdi. Ancak hakem, VAR incelemesi sonucu Gomes'in topa yükselirken Semih Kaya'ya faul yaptığını belirleyerek, golü geçerli saymadı.

Dakika 44: Emrah Başsan'ın sol çaprazdan şutu Adem Büyük'ten döndü.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45: Emrah Başsan'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkteki Hasan topu aldı, Gökhan'a aktardı. Bu futbolcu topu alırken Adem'e faul yaptı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 46: Yeni Malatya atağında geriden atılan uzun topa Umut Bulut yükseldi, ancak kontrol edemeyince kaleci Szumski topu aldı.

Dakika 47: Malatya atağı bu kez Fofana ile gelişti. Bu futbolcu soldan ortaladı, Kubilay Kanatsızkuş topu yerden kaleye yöneltti, Umut Bulut dokunamayınca konuk takım önemli bir fırsattan yararlanamadı.

Dakika 51: İssam Chebake'nin sağdan yaptığı ortada topa ceza sahasında yükselmek isteyen Umut Bulut, rakibin müdahalesiyle yerde kaldı. YMS'li oyuncular penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 53: Fofana soldan ceza sahasına girdi, arka direğe ortaladı. Adem Büyük'ün kafa vuruşu kalecide kaldı.

Dakika 56: Fofana soldan çalımla topu ceza sahasına taşıdı, ortaladığı top Boumal'dan sekip kornere gitti.

Dakika 57: Soldan kullanılan korner atışından gelen topa Adem Büyük voleyi denedi. Defanstan dönen top Hadebe'nin önüne düştü. Bu futbolcunun rövaşatası autla sonuçlandı.

Dakika 67: Mustafa Eskilellaç'ın ortasında topu kaleci yumrukla uzaklaştırdı.

Dakika 70: Emrah'ın ortaladığı topa Oltan'dan önce Semih hamle yaptı ve kornere çeldi. Bu pozisyonda Semih, kaleci Ertaç'la çarpışarak sakatlandı, sahayı sedyeyle terketti.

Dakika 74: Obertan soldan ortaladı, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 79: Yeni Malatyaspor korner atışını paslaşarak kullandı. Bülent Cevahir'in ortaladığı topu Szumaski kontrol etti.

Dakika 81: Mustafa Eskihnellaç'ın pasıyla ceza sahasına giren Adem Büyük şut açısı ararken araya Hasan girdi.

Dakika 82 DİREKTEN DÖNDÜ: Erzurumspor atağında Emrah Başsan'ın sağ çaprazdanr sert şutu, iki direğin birleştiği noktadan döndü, defans uzaklaştırdı.

Dakika 84: Obertan'ın sağ çaprazdan sert şutunu Hadebe kornerle engelledi. Atıştan sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+1 PENALTI İPTAL: Erzurum atağında Murat sağdan ortaladı. Rashani topla buluştu, ceza sahasına girerken Mustafa Eskihellaç'ın müdahalesiyle kendini yerde vurdu. Hakem Ali Palabıyık, penaltı noktasını gösterdi. VAR odasından gelen uyarı sonucu, pozisyon ceza sahası dışında olduğu belirlendi ve penaltı kararı iptal edilerek, serbest vuruş kararı verildi.

Dakika 90+4: Serbest vuruşu Emrah Başsan kullandı. Top kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 90+6 GOL: Erzurumspor bu dakikada golü buldu. Ceza sahası önünde Rahman Buğra'nın ortaladığı, Chebake'nin uzaklaştıramadığı topla buluşan Obertan dönerek sert bir vuruş çıkardı, top ağlarla buluştu:1-0

Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- Erzurum

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

64 yorum yapılmış

  • Codi44 (2 yıl önce)
    Kaleye şut atin.sut.şut.gol olması için şut atin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (2 yıl önce)
    takım kaptanı dediğin erzurum sporlu emrah gıbı olur son dakıka ya kadar takımını arkadaşlarını özveri ile ateşledi ve o sekılde oynadılar.bizimkileri ise ancak sahada cim yoldular yerden cim topladılar.extre pirim verilmedi paranızı mı alamadınız ne oldu sankı tum olumsuzluklar sızdeymıs gıbı.yapmayın be yapmayın ınsanı hasta edıyorsunıuz yonetımınızle bırlıkte. kalan maçları da bari alın kendi şerefinizi kurtarın.bence bu şehre bir vefa borcunuz var,silkelenin ve kendinize gelin kendinize yakışır bir oyun ile şu şehri mutlu edin birazcık ta üzdüğünüz yeter artık.size güvenmekten başka bir şansımız yok soyadı büyük olan kaptan ve ekibi........... .
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Koronadan korkma Malatyasporlu olmaktan kork direk kalbe vuruyor çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Erzurumu yenemeyen bir takım küme düşmeyi çoktan hak etmiştir, inşallahta düşersiniz bu günden ihtibaren hiç bir maçınızı izlemiyecem ve artık noktayı koyuyorum beterine düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Bence izleyeceksin..
    0
    0
    Yanıtla
  • MESELA (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra ligde kalsanız ne olur kalmazsınız ne olur. Siz futbol oynayın ilin hayali ile oynamayın. Aslında çok ağır konuşmak gerekir inşallah bir gün bu takıma biz taraflardan daha fazla sahip çıkan birileri gelir mesela yönetim mesela futbolcu mesela....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Ben bu takımın Ankaragücü ve Kayseriyi yeneceğine inanmıyorum.Alanya maçıyla bu ligde tutunacağımıza biraz inanmıştım.Ancak bu takım stratejik maçlardan puan almayı bilmiyor,beceremiyor.Erzurum maçı ile bunu birkez daha ispat ettiler.İki yıldır hep aynı durum.Bari bu iki maçta bizi yalancı çıkarın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (2 yıl önce)
    Bence bizim takımda hocalara akıl veren Ali ravci bizim beğenmediğimiz ahmed ildiz denen şahıs 2 sezondur bizde ama bu sezon her hoca tarafından kadroya alındı zarar vermeye devam ediyor halen oynuyor, cueva yi yedi, zuqui kesti, doğukan diye genç bir çocuk var onun hep önünde oldu, zaman zaman aquah kesti ama kendisi bir türlü kesik yemedi, bunun bölgesi takımı ileri taşıyacak ve rakibi ilk karşılayacak bölge ama takımın en vasıfsız oyuncusu oynuyor , burda, takımda kadro oluşturmada adaletsizlik var semih, adem ahmed umut bu takımı haketmiyor kubilay yedek alternatif olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay 25-30 dakika da bitiyor.kondusyon yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali uzun (2 yıl önce)
    Adem Ertaç Chabek,Aquah,Tette,Fofana,Zeki yavru ,Kerim hafez,defans candan oynarsa maçı alırız , yoksa zaten başkansız bir kulüp ile küme düşeriz. Bizim başkan nerde gören varmı? yeteneksiz ,liyakatsiz yönetim yok hükmündedir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Helenex kanserspor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    bu mağlubiyet irfan buza ve adem büyüğe yazılır. adem her maç olduğu gibi bu maç tada çok top ezdi ademi kulubeye çekecek cesaretli hoca varmı bilinmez.. ben şahsen santraforsuz oynardım umut ve kubilayı ilk 11. de oynatmazdım madem mustafa ve mallan sakat değil neden oyuna bunlarla başlamadın. umuta nasıl 70 dk sabır gösterdin ya adam 38 yaşına gelmiş içi boşalmış yeter yaa yeterr.. ilk yarı bittiğinde umut ve mallanı değişseydin eğer beş oyuncu değişikliğini dört defada yapma hakkı doğardı.. bu akadar isteksiz ve cidiyetsiz oyun olmaz yazıklar olsunnnn. iki pas yapmakttan aciz bi takımız
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (2 yıl önce)
    ankaragucune yenil bizi bu beladan kurtarin.bu saatten sonra mutlaka maglubiyet icin cikin.zaten normal sartlarda kevgire cevirirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Küme düşme hattındaki takımlara itina ile her türlü puan verilir. Müracaat:Helenex Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Malatyaspor Malatyalılar için coronadan beter oldu. Ruh sağlığımız bozuldu. Gülmeye, sevinmeye hasret kaldık. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Bi düşmediniz şu ligden burnumuzdan getirdiniz Düşünde Bizde kurtulak bu eziyetten bu cefadan gecemizi gündüzümüzü yediğimizi içtiğimizi zehir zıkkım ettiniz ik senedir ha bu hafta olmadı haftaya ha bu hocayla olmadı öbür hocayla bıktık usandık kötü rüyalardan kabuslardan şu Aziz mubarek günleri yüzü gözü hürmetine Yüce ALLAHIM Bizi bu duruma düşüreni sen biliyorsun Bizler birşey bilmiyoruz aha işte onun iki cihanda yakasını bir araya getirme haklarımız HARAM olsun zıkkım olsun çok değerli siz Malatyaspor Aşıkları Bir Aminnnnnn deyin eğerki çaldı çırptıysa her kimse o Yüce yaradan sen herşeyi bilen görensin Sayın Malatyahaber,cileri Benim artık dayanacak gücüm kalmadı Ben Bittim tükendim artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemali (2 yıl önce)
    Malatya kumede kalmayi hak ediyor dusecek tum takimlari sevindiriyor biz hariç 96.dk da hangi takim gol yer .yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Gemisini batıran kaptan. Ekmeğine ihanet eden kaptan. Sahada Ademin, Ahmet Ildız'ın ne yaptığını anlayan var mıydı. Bu ikisi olduğu müddetçe bir de Zeki bir de şebek bu takım gerçekten iflah olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    korkak futbol un sonucu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde huzur bırakmayan takim (2 yıl önce)
    Adem'in bizim ceza sahası civarında fazla bulunmaması lazım savunması iyi değil biz bu durumu bir çok maçta yaşadık Alanya maçında da son dakika bizi direk kurtarmıştı oldu olası bu uzatmada yenilen golleri sevmiyorum keşke ilk yarı gol yiyerek yenilseydik adam golü atıyor zaman yokki karşılık vermek için oynayasin içerdeki Ankaragücü ve Kayseri maclarimiz gerçekten çok zor geçecek,deplasmanda Sivas Galatasaray maçları da çok zor,inşallah deplasmanda oynayacağımız Rize bizim maça kadar ligde kalır,geriye evimizde Hatay maçı kalıyor, düşecek takımları bu sene Gaziantep kulübünün bundan sonraki oyunu belirler diyorum çünkü düşme hattındaki takımlarla maçları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Hocam Sen umudumuzdun Lakin senden önceki basarisiz hocalarin ilk 11 de oynattigi oyunculari sahaya sürüyorsun.Umut , Ahmet , Chabek, Zeki ilk 11 oyunculari degil. Adem 70. dakikalarda oyundan alip orta sahaya mücadele gücü yüksek bir oyuncu alsan iyi olur Fakat ezbere okuyan bir ögrencinin okudugu gibi Hic bir yenilik getiremediniz ayni oyun tarzi ile devam ediyordunuz. Madem hal böyle hoca degistirmenin ne anlami vardi ?? Ademin yerine Topali yada Mallan olmadi A.Male degisikligi iyi gelirdi Umut un yerine Kubilay secenekleri fena olmazdi haftayada Bu anlayisla Ankaragücüne yeniliriz Rakiplerimiz bizden aldigi puanlarla ligde kalir. Denizlispor,Kayseri,Erzurum ve Malatyaspor ligden düser Seneye PTT liginde bile tutunamayiz Bekle bizi Eskisehirspor Kim bilir belkide bir ilk gerceklesir Yesilyurtsporla Derby heyacanini yasariz?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44-Emekli Futbolcu (2 yıl önce)
    Bu kadar korkuyla oynarsanız sonucu bellidir. Son dakika golleri yersen Süper Ligden kesin düşersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Erzurumspor azmin ve olağanüstü mücadelenin sonucunu aldı. Bizde o hiç olmadı. Diğer takımlara bakıyorsun ne mücadele ne azim ne inançla oynuyorlar. Biz pısırık, korkak, oyun yok, azim yok. Acaba bu ligin e kalitesiz takımı Y. Malatyaspor mu? İzleyin pazar günü Ankaragücü ne mücadele ve azimle oynayacak. Yav düşüyorsun iki kat efor sarfet. Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Ligde kalma mücadelesi verdiği rakiplerini yenemeyen, süper ligde kalıp kalmayacağı belli olmayan kulübün başkanı ve kulüp Avrupa Süper Ligine karşıyız diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Futbolun içinde böyle goller var.Ancak,birçok yönüyle ligin en zayıf takımına karşı bırakın beraberliği galip gelmemiz gerekirdi son final paslarında bu kadar etkisiz olunur.Hatta son saniyelerde Eskihellaç biraz dikkatli olsa golü yapacaktık.Artık bu maç geride kaldı Öncelikle Ankara ve Kayseri’ye yenilmeden 7-8 puan almanın hesaplarını yapmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (2 yıl önce)
    Adem ne yaptın futbol oynamayı unutmuşsun. Hic bisey oynamayan Erzuruma nasil yeniliyor bu takim. 2 takim da dusmeyi hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Erzurum bu sene sahasındaki ikinci galibiyetini aldı.Şimdiye kadar süper ligde küme düşme hattındaki tüm takımlara puan kaybeden ,onlara ligde kalma adına elinden gelen herşeyi yapan,onlara puan kaybederek, moral ve motivasyonunu artıran tek takım olarak tarihe geçtin H.Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Maçın özet: Umut ve Kubilaya forma vermek futbola aykırıdır NOKTA. Şimdi diyeceksiniz adammı var evet yok sakat futbolcular var ama şu yeni alınan yabancılar bile bunlardan daha iyidir. Gelelim Bülent Cevahire ayıptır ayıp oyuna sonradan girmişsin obertana orada vurdurmayacaktın ne varya az mücadele edin koşun vurdurmayın kapatın ya. Son 20 dakika bir Emrah'ı durduramadılar İrfan hoca izledi ne var çek bir futbolcuyu uyar Emrah'ı kilitle yokkk oda izledi. Gelelim Ademe iyisin hoşsunda ve güzel kaptan lütfen şu bencil oyununu bırak ve Adem kardeşim ya. Takımda son 3 haftada ayakta sağlam kalan Fofanayı tebrik ediyorum ahhh birde o final paslarını tam yapabilsen ayakta alkışlanacaksın Fofana kardeşim. Hoca farkı işte maç sonu Yılmaz Vural açıklama yapıyor adam resmen Malatyayı ezberlemiş, son dakikalarda neredeyse saha içine girecek adam heyecan veriyor takıma futbolcusuna bizzz ise İrfan hoca bu maç burada kaldı önümüzdeki maça bakacağız diyor. Bu takımın bu hale gelmesinin tek sebebi işleyen ve parıldayan demiri eritip parçalara ayıran Adil Gevrek'in ta kendisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Korkak ve beraberliğe oynamanın acı sonu. Allah yardımcımız olsun. Çok zor olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Maalesef orta sahada göbekte problemimiz var, umarım önümüzdeki maç forvette tetteh oynar,uzatmada Adem'in hatasıyla golü yedik.Sonucta futbol hatalar oyunu.Aynı azim ve hırsla devam, fikstür avantajımız Erzurumun kurrtarmasi çok zor.Ankaragucu maçını mutlaka almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • celal (2 yıl önce)
    böyle ruhsuz oynayacaksanız bırakıp gidin Malatya'lı olarak çıkıp şerefimizce mücadele edelim. buna ihanet denir. bu şehre bu kadar kötülük olmaz. yeter be Erzurum takımın yarısı kadrodışı para alan yok ama gel gör ki çatır çatır top oynuyor. hepiniz bir Emrah başsan olamazsınız yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Ya bir defa da şu 6 puanlık maçları vermeyin. Bu ne ya bize rakiplerimizden puan lazım. Biz de tam tersi bütün rakiplerimize yeniliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yasar (2 yıl önce)
    Düsen takıma buğrayi veriyon o senin ipini çekiyor. Yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Seni tarih affetmeyecek sayın Adem.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Süper lig bize çok fazla geliyor ancak bu halimizle seneye tff.1ligde de tutunamayız.inşallah eskisinin yanına gitmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (2 yıl önce)
    bu ne yaa iki yıldır,hep aynı şey.Takım dedinmi antep ,kargümrük veya sivas gibi çatır çatır oynayacak yada cehennem olup gidecek kimse kızmasın.Son dakikada gol yiyorsun bu kaçıncı.Rezalet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Bu takım Erzurum'u yenemiyorsa hangi takımı yenecek.Ankaragücünden fark yer.Düşsede iki senedir çektiğimiz ızdıraptan kurtulsak.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Atamayana atarlar.Takımda bir tane uzaktan şut atan topçumuz yokki.Bu maçta şunu gördüm,Erzurumsporun kadrosu bizden daha iyiymiş.Yani o derce kötü takım oluşturmuşuz.Bu takımlada ancak bu kadar olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu maçın katili Adem...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu maçdan en az 1 puan almalıydık.İş tehlikeli bir duruma geldi..Bu mağlubiyet Başakşehir,Kasımpaşa,Ankaragücü Erzurum,kayseri,gençlerbirliğine ilaç gibi geldi.Başakşehirde,kasımpaşayı yenerse,Denizli dışında küme düşecek 3 takımı bu saatden sonra kimse tahmin edemez.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Adem ceza sahasında ne yapacağını unutmuş. Sağlık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    İrfan hoca da Umut ve Kubilay dan medet umacak duruma geldiyse bu takım düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)koray isimli kullanıcı yorumuna
    Umutu çıkarınca en çok umutun kendisi sevindi.acaba çıkana kadar hat-trick mi yaptı diye düşünenler olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun son dakikada o gol yenir mi belki 1 puanla ligde kalacaktık. Bundan sonra işimiz çok zor. A.gücü ve Kayseri maçlarını alamazsak kesin düşeriz,şansa bakın ki iki takımda kümede kalma savaşında rakibimiz ve ikisinin başlarında Malatya'nın eski hocaları Hikmet Karaman ve Hamza Hamzaoğlu var. İki hocada Malatya'ya hırslarından ölümüne top oynatacaklardır, işimiz gerçekten çok zor. Allah ve yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (2 yıl önce)
    insanin omrunu yersiniz. Ins. Kume duser
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Umutla devam edin bu malatyalıların günahı üzerinize ALLAHTAN bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Başka futbolcumuz var hoca ne yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun bir daha maç izlemem
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (2 yıl önce)
    Malatyaspor da Adem umut Zeki olduğu müddetçe KÜME DÜŞERİZ REZİLLL bir takım oyun oynuyor yazıklar olsun bu futbolculara ve bu yönetime
    0
    0
    Yanıtla
  • Mpeza (2 yıl önce)
    Allah sizi bildiği gibi yapsın yazıklar olsun yediğiniz ekmek haram olsun ruhsuzlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (2 yıl önce)
    Bu kadar kabiliyet yoksunu nasıl bir araya gelmiş hayret.Pozisyonlar bulduk ama son pası yapamamak mağlubiyete sebep oldu.Ahmet,Ümit Bulut boş hocam boş.Biliyoruz mecburiyetten oynatıyorsun.Adem ah adem iyi topçusun ama olacak yerde olmayacak işler yapıyorsun.Toparlanmazsanız durum kötü.Hep altınızdaki takımlara yeniliyorsunuz.Ankaragücü son şans artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Mübarek Ramazan ayında da burnumuzdan getirdiniz. Bu gurur sizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    İrfan buz benim için bitmiştir artık. O nasıl oyun . Yazıklar olsun ne diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan Buzluk bir durum yok.Takımın kapasitesi bu.Ama kapasitesinin üstünde oynamasını bekliyorsan,Futbolcuya para vereceksin onlarda oynuyacak.Rakip takım baştan sona iyi oynadı. hep mücadele ettiler penaltı pozisyonu yaptırdılar. penaltı değildi,Ama 90+6 da golü attılar.Bunları bu dakikaya kadar zorluyan neydi?Neden acaba?Adamlar kendi sahalarında bu yıl 2. galibiyetini de bizden aldı?Ademi gördünmü?Saçma sapan oynuyordu?İşte bizim en büyük eksiğimiz.Klüpde para yok.Ligde kalmak istiyorsak Ankaragücü ve Kayseri maçlarına özel bir ilgi ve alaka gösterilmelidir.Yoksa Ankaragücüde,Kayseride bizi malatyada rahat yener.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi ki irfan buzun hatası. Erzurum'un kapasitesi Malatya spor dan çok çok kötü. Şöyle bir baktığımızda takım kapanıyor korkuyor. Ne gereği var. Adamlar kaç tane pozisyon buldu en sonunda attılar. Çıkar erkek gibi oynarısn ona rağmen yenilirse kızmam. Erzurum ligin en kötü takımı. Gitmişiz onlara kapanıyouuz. Ne gerek var. Bak sonuç olarak kaybettik. Tek sorumlusu İrfan buz. Koşmayan admamı çıkarsın kardeşim.. bir puana oynamak aptalca .
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmediğin erzurum,bizim yenildiğimiz denizliyi deplasmanda 3-2 yendi.O zaman bu takımın başında İrfan buz mu vardı?İrfan buz sayesinde bu arada 5 puan aldık.Buna ne diyeceksin?Bu takım ligin dibindeki takımların hepsine zamanında puan kaybetti.Sen neyin hesabını yapıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim anlamıyorsun bu gün yenilginin sebebi kapanmak. Sanki karşı rakip Real Madrid. İrfan bir puan almak için oyun oynatmadı. Eski maçlara gelince o da hamzanın yüzünden. Hep bu hocalar maçların içine ediyorlar. Futbol oynatmıyor lar. Yaw Alanya gibi takımı yeniiyo sun. Erzurum dan bir puan almak için kapanıyor sun. İşte böyle gölü yer ortada kalırsın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Erzurum’a 6 puan hediye ettik, ihtiyaçımız olmasına rağmen. Semih’in sakatlanıp yerine sakatlığı eğer yok ise Wallace almıyorsa maçı kendi elimizle verdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hediyemi ilginç
    0
    0
    Yanıtla
  • basri (2 yıl önce)
    yazıklar olsun size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bir çuval inciri berbat ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    İki takımda 0 - 0 razı. Bencede bu kadar gerilimli ve birçok oyuncumuzun kartlı, corona lı olduğunu düşünürsek beraberlik süper.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Fofana ve Adem dışında aksiyon oluşturacak futbolcu yok maalesef. Özellikle Fofana’yı iyi kullanabilsek goller bulabiliriz. Zeki ve Ahmed’de ayağına aldıkları her topu geriye dönmekten başka bir şey yapmıyorlar. Bu kadar korkak olmayın, biraz dikine oynayın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Aquah'ın ilk 11 de olmamasına sevindim doğrusu. Haftalardır top filan oynamıyor çünkü. Bu hakikatin farkına varan İrfan hocayı tebrik ediyorum. Bu maçtan inşallah puanla ayrılırız. Onlar bizi bura yendiğine göre bizde onları orada yenebiliriz.
    0
    0
    Yanıtla