SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yardımcı Olacak Durum Yok, İş ve Para İstiyor!'

0
Güncellendi - 2021-04-25 03:03:00
'Yardımcı Olacak Durum Yok, İş ve Para İstiyor!'
A- A+ PAYLAŞ

İNTİHAR EDECEĞİ TEHDİDİNDE BULUNUP TALEPLERİNİ SIRALADI.. Malatya'da ailesine intihar edeceğini söyleyerek evinden çıkan bir şahsın 'iş ve para' talebi karşısında polis çaresiz kaldı, şahıs da intihardan vazgeçti.

Olay Cumartesi günü meydana geldi. Polise yapılan ihbarda, bir şahsın intihar edeceğini söyleyerek evinden çıktığı ve belediye civarına gideceğini söylediği belirtildi. Bunun üzerine belirtilen bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Burada bulunan şahsın, kendisini engellemek isteyen polislere talebini iletmesi ve dengesiz hareketlerinin ardından, ekip görevlileri telsizden "Yardımcı olacağımız bir durum yok. Şahıs iş ve para istiyor." anonsu yaparak normal görevlerine döneceklerini bildirdiler ve bölgeden ayrıldılar.

Şahsın ise intihar girişiminden vazgeçerek evine gittiği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Oktay (2 yıl önce)
    Allah yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Dışarı çıktığı için para cezası yokmu. Arkadaşa güzelce yardımcı olaydınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Evinde karnın tok heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    sağolsun malatya milletvekilleri ve kurumların başındaki müdürler kendi çevresini ve yakınlarını işe yerleştiriyorlar başkaları umurlarındamı sanki intihar etmişsin kim takar sanki bu vekillere çevreleri ve tanıdıkları oy vermiş size verdiğimiz oylar haram zıkkım olsun işinize geleni istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz adalet mi? bazı kurum müdürlerine gidiyoruz iş için başvuruda bulunalım ama başvurumuzu almıyor arkamızı dönüyoruz 1 hafta sonra kendi köylüsü ve tanıdıklarını alıyorlar bu mu adalet artık sabrım kalmadı bu adaletsizliğe
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş Allah yardımcın olsun ama onu senelerdir AKP'ye oy verirken düşünecektin??
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Güzel kardeşlerim böyle insanlar organize sanayi de pazarda markette iş istemiyor. Masa başı memeurluk istiyor. Allah aşkına iş kurun sitesine girin asgari ücret sigorta veren en az 200 ilan var. Ama admin derdi o değil. Birde şu var ki o adama milletvekili bakan araya girip devlet memurluğu sözü verse veya atama yapsa kimse sokağa cikma yasağı dinlemez beylerderesi tohma kömürhan kuyruk olurdu. Bende dahil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen gerçekten gir ıskura gör bakalım kimi engelli alıyor devlet karşılıyor diye ,kimi 35 yaş yukarı almıyor , yorum olsun diye sallamayın 1 senedir takip ediyorum iskuru .
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Neden yardımcı olunamıyor? Yardımcı olunabilecek bir durum olması için milletvekili, belediye başkanı, il başkanına vs akraba mı olması gerekiyor. Nerede sosyal devlet, hak, hukuk, liyakelat adalet? Arıyoruz ancak bulamıyoruz nafile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    O duruma gelene kadar ne çekti kim bilir.?Kırk kapıya gidersin kırk dost var sanırsın bakarsın çare yok. En sonunda bu duruma gelirsin. Sonrada utanmadan intihar edenin namazı kılınırmı kılınmazmı diye al ver yaparlar. Bu insanoğlundan korkulur...
    0
    0
    Yanıtla