SON DAKİKA
SON DEPREMLER

37. Hafta Tamamlandı.. 3 Puan HYMS'yi 14. Sıraya Çıkardı

0
Güncellendi - 2021-04-26 01:22:09
37. Hafta Tamamlandı.. 3 Puan HYMS'yi 14. Sıraya Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 37. haftası, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçıyla tamamlandı. Haftayı 2-1'lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle geçen Helenex Yeni Malatyaspor, aldığı 3 puanla 15. sırada girdiği haftayı 14. sırada tamamladı.

Haftanın kapanış maçında Kadıköy'de Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Fenerbahçe, üst üste üçüncü maçını kazandı ve zirve takibine devam etti.

Konuk ettiği Hes Kablo Kayserispor'u 3-1 mağlup eden lider Beşiktaş, iki maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Fraport TAV Antalyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray da haftayı üç puanla kapattı.

Sonuçlar ve puan cetveli

Süper Lig'in 37. haftasında alınan sonuçlar şöyle:

Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor: 2-1

İttifak Holding Konyaspor-Atakaş Hatayspor: 0-0

Trabzonspor-Fatih Karagümrük: 2-0

Fraport TAV Antalyaspor-Galatasaray: 0-1

Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor: 1-1

Beşiktaş-Hes Kablo Kayserispor: 3-1

Helenex Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 2-1

Gaziantep-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 2-3

Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor: 0-0

Fenerbahçe-Kasımpaşa: 3-2

Puan sıralaması da şöyle gerçekleşti:

38. hafta programı

Ligde 38. hafta karşılaşmaları önümüzdeki Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak.

Program şöyle:

27 Nisan Salı:

20.30 Atakaş Hatayspor-Gençlerbirliği (Antakya Atatürk)

28 Nisan Çarşamba:

16.00 Fatih Karagümrük-Fraport TAV Antalyaspor (Stat henüz açıklanmadı)

16.00 Göztepe-Trabzonspor (Gürsel Aksel)

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Yukatel Denizlispor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

20.30 Çaykur Rizespor-Beşiktaş (Çaykur Didi)

20.30 Galatasaray-İttifak Holding Konyaspor (Türk Telekom)

29 Nisan Perşembe:

16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir (Erzurum Kazım Karabekir)

16.00 Demir Grup Sivasspor-Helenex Yeni Malatyaspor (4 Eylül)

20.30 MKE Ankaragücü-Gaziantep (Eryaman)

20.30 Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe (Bahçeşehir Okulları)

İstanbul, AA- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Feryat (2 yıl önce)
    Allah aşkına biraz daha gayret edin. Biraz daha motive olun. Önümüzdeki iki maçında alın bizi bu stresten kurtarın.siz isterseniz olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu maçta bütün teşekkürler,kaleci Ertac'a,oyun berabere giderken yaptığı kurtarışla, maçı kurtardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (2 yıl önce)
    Ali Cengiz oyunları başladı bile.Daha önceki senelerde bu görevi Boluspır yapardı bu sezon G.Antep bu işe soyundu.Aman aman koca sezonun emeği masa başında gitmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sezonun en iyi maçını oynadık hikmet hocayı yendik,hakemlere özellikle var hakemine rağmen galip geldik,a.gucunu yendik camiamıza hayırlı olsun önemli olan bunun devamını getirmektir,devamlı olan zaferler anlamlıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Spor programlarini seyrediyorum Malatya'nın bir tane dostu olmazmi diyorum,Malatya'nın galip gelmesinden adamlar rahatsızlık duyuyorlar maalesef lobimiz yok takimlar bizim uzerimize oynuyorlar inanın haram bir puanimiz yok ama elimizden alınan bir çok puanımız var , inşallah 3 deplasmandan 2 veya 1 puan alırız içerdeki Kayseri ve Hatay maçlarından 6 veya 4 puan alıp ligde kalırız,bizim en zor maçımız Kayseri maçı olacaktır,çünkü o maçta hakemlerden çok korkuyorum,Rize maçına kadar Rize'nin Denizli maçını alıp rahat bir nefes almasını temenni ediyorum,yoksa Rize'nin lobisi ile ugrasamayiz,bir ricamda sayın başkanımıza olacak inşallah ligde kalırız emeklerin için teşekkür ederiz bazen zirvede iken görevi bırakmak takımın önünü açmak gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun İbrahim akdağ semihi belinden itiyor düşürüyor penaltimiz verilmiyor,iki sıfır öndeyiz ilk maçı üç bir kaybettik ikili avaraj eşit oluyor olası puan eşitliğinde genel avaraja bakılacak o zaman bizim genel avarajimiz çok iyi dakika 92 maçı adeta hakem katlediyor ceza sahasında Alper Potuk bizim oyuncunun şortundan çekiyor ve düşüyor bizim lehimize faul olması lazım ümit Öztürk penaltıyı çalıyor her iki pozisyondada var uyuyor kısacasi üç sıfır bitmesi gereken maç iki bir bitiyor sezon sonu a gücü ile aynı puanda olsak biz düşüyoruz a.gucu ligde kalıyor şimdi nasıl operasyonlar yapıldığını herhalde anlamış olduk,daha bakınız Alanya,Hatay,Karagümrük,Antep maçlarında ne tuhaf sonuçlar göreceğiz,lütfen uyanık olalım masa başı oyunları da yenelim.
    0
    0
    Yanıtla