SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçta Tartıştığı Şahsı Vurdu, Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-04-27 02:45:49
Araçta Tartıştığı Şahsı Vurdu, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından, araç içerisinde silahla yaralama olayı nedeniyle yakalanan şahsın ayrıca bir aracın kurşunlanması olayının da faili olduğu belirlendi. Bu arada, bir işyerinin kurşunlanması olayının maskeli faili de kamera kayıtlarından belirlenerek yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin müdahale ettiği olaylarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Yavuz Selim Mahallesinde Müşteki M. B.; araçla TOKİ istikametine gittiği esnada araçta bulunan şüphelinin çıkan tartışma sonucu sağ bacak diz üstüne bir el ateş ettiğini ve araçtan inerek uzaklaştığını beyan eder. Şüpheli M. D.’nin ikametinde yapılan aramada; 1 adet tabanca ve 1 adet pompalı tüfek elde edilmiştir. Ayrıca şüphelinin 21.04.2021 günü Taştepe Mahallesinde bir aracın kurşunlanması olayının şüphelisi olarak aranmakta olduğu ve Malatya Asliye Ceza Masasınca Kullanmak için Uyuşturucu Madde Kullanmaktan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezasının olduğu anlaşılmış gözaltına alınmıştır.

• Yeşilkaynak Mahallesinde bir işyerine 2 el ateş edilmesi olayı ile ilgili müşteki kimseyle husumetinin olmadığını beyan etmiş, yapılan kamera incelemesinde olayı gerçekleştiren maskeli şahısın M. K. olduğu tespit edilmiş şüpheli tarafımızca yakalanmış adli makamlara sevk edilmiş ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

• 27.10 gr kannabinoid, 4.99 gr metamfetamin, 59 adet uyuşturucu hap, 5.97 gr uyuşturucu madde, 2 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 kesici alet ve 22 adet fişek ele geçirilmiştir.

• Seyran Mahallesinde bir ikametten Faili Meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayın şüphelisinin G. Ş. olduğu tespit edilmiş, şahıs yakalanmış ve 1 çeyrek altın ile 2.000 TL ele geçirilerek müştekiye teslim edilmiş, tahkikata başlanılmıştır.

• Beydağı Mahallesinde dur ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücüye araç kullanmaktan trafik cezası uygulanmış, motosiklet trafikten men edilmiştir.

• Yeşilkaynak Mahallesinde bir işyerine 2 el ateş edilmesi olayı ile ilgili müşteki kimseyle husumetinin olmadığını beyan etmiş, yapılan kamera incelemesinde olayı gerçekleştiren maskeli şahısın M. K. olduğu tespit edilmiş şüpheli tarafımızca yakalanmış adli makamlara sevk edilmiş ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

• Yenihamam Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 400 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız