SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS'ye 'Hamzaoğlu Ruhu' Geri Döndü!.

0
Güncellendi - 2021-04-29 18:59:38
HYMS'ye 'Hamzaoğlu Ruhu' Geri Döndü!.
A- A+ PAYLAŞ

SİVAS'A 88. DAKİKADA GELEN GOLLE MAĞLUP OLDULAR.. Helenex Yeni Malatyaspor, puan umuduyla gittiği Sivas deplasmanında son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup oldu. Teknik Direktör İrfan Buz'un, Hamza Hamzaoğlu dönemini hatırlatan ilk 11 tercihinin yanı sıra, oyuncu değişikliklerindeki tercih ve zamanlaması eleştiri konusu oldu. İlk oyuncu değişikliğini, bugüne kadar oyuna hiçbir katkı sağlamayan Olcay Şahan tercihiyle 82. dakikada yapan, oyuna katkı sağlamayan oyuncuları ısrarla sahada tutmaya devam eden, ayrıca özellikle uzaktan attığı şutlarla etkili olan Mallan'ı mağlup duruma düşüldükten sonra oyuna dahil eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz, bu tercihleriyle tepki topladı.

STAT: Sivas Yeni 4 Eylül

HAKEMLER: Alper Ulusoy (Hakem), Cevdet Kömürcüoğlu (1. Yardımcı Hakem), İlker Takpak (2. Yardımcı Hakem), Emre Kargın (Dördüncü Hakem), Serkan Tokat (VAR), Erdinç Sezertam (AVAR)

DEMİR GRUP SİVASSPOR: 35. Ali Şaşal Vural, 77. Ahmet Oğuz (Dk.61 99. Tyler Domınıc Boyd), 88. Caner Osmanpaşa, 14. Samba Camara, 3. Uğur Çiftçi, 6. Claudemır Domıngues De Souza (Dk.79 11. Jorge Felıx Munoz Garcıa), 37. Hakan Arslan, 76. Faycal Fajr, 17. Erdoğan Yeşilyurt, 7. Max Alaın Gradel (Dk.90+1 8. Robın Yalçın), 80. Olarenwaju Ayobamı Kayode (Dk.79 2. Arouna Kone),

YEDEKLER: 30. Mamadou Samassa, 25. Muammer Zülfikar Yıldırım, 58. Ziya Erdal, 8. Robın Yalçın, 20. Kerem Atakan Kesgin, 11. Jorge Felıx Munoz Garcıa, 5. Isaac Cofıe, 99. Tyler Domınıc Boyd, 29. Casımır Rodrıque Nınga, 2. Arouna Kone

TEKNİK SORUMLU: Rıza Çalımbay

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 9. Umut Bulut (Dk.59 77. Mustafa Eskihellaç), 17. Teenage Lınganı Hadebe, 19. Benjamın Tetteh, 20. Ahmed Ildız (Dk.90 98. Jetmir Topalli), 21. Moryke Fofana, 26. Semih Kaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 57. Issam Chebake, 61. Zeki Yavru (Dk.90 4. Stephen Patrıck Mallan), 90. Kubilay Kanatsızkuş (Dk.82 24. Olcay Şahan),

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 4. Stephen Patrıck Mallan, 6. Afrıyıe Acquah, 12. Aly Malle, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 24. Olcay Şahan, 27. Erıc Ndızeye, 77. Mustafa Eskihellaç, 92. Bülent Cevahir, 98. Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOL: Dk.88 Jorge Felıx Munoz Garcıa (Sivasspor)

SARI KARTLAR: Hadebe, Chebake, Karim Hafes (Yeni Malatya), Kayode (Sivasspor),

Dakika 2: Sivas atağında Fajr'ın pasıyla Gradel soldan topla buluştu, ceza sahasına girdi, çarpazdan vurdu, üstten aut.

Dakika 3: Sağdan Chebake ortaladı, Kubilay'ı aşan topu Sivas savunması uzaklaştırdı.

Dakika 4: Gradel'in pasıyla buluşan Kayode'yi Hadebe araya girerek engelledi.

Dakika 10: Tetteh'in soldan 2 rakibini geçerek sıfıra inip ortaladığı topu savunma ön direkte karşıladı.

Dakika 12: Soldan Malatya cesa sahasına ortalanan topa Hakan Arslan kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 15: Tetteh, derin topla Kubilay'ı kaçırmak istedi, Claudemir araya girip topu kalecisine verdi.

Dakika 16: Fofana'nın pasında savunma arkasına sarkan Kubilay Kanatsızkuş, sol çaprazdan vurdu. Kaleci topu çelerek gole izin vermedi.

Dakika 19: Erdoğan'ın şutu Malatya defansından kornere çıktı. Fajr'ın kullandığı atıştan gelen topu Zeki Yavru uzaklaştırdı.

Dakika 24: Erdoğan sağdan ceza sahasına girdi, sıfırdan pasını çıkardı, Semih Kaya araya girdi.

Dakika 32: Erdoğan'ın sağ çaprazdan attığı şutta top üstten auta çıktı.

Dakika 35: Soldan Gradel'in ortaladığı topu Ertaç çeldi. Kyode'nin önüne düşen topa bu futbolcu vurdu, Hadebe'nin ayak koyduğu top havalandı, Ertaç almayı başardı.

Dakika 38: Malatya atağında soldan Karim Hafez'in ortaladığı top defanstan döndü. Ahmet Ildiz yay içinde vurdu, bir kez daha savunma engel oldu.

Dakika 41 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya atağı soldan Fofana ile gelişti. Ceza sahasında topla buluşan Tetteh dönerek sert bir şut çıkardı. Kaleci Ali Şaşal, güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

Dakika 45: Sivas korner atışını Erdoğan'la kullandı. Karambolde top Ertaç'ta kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 47: Gradel soldan arka direğe ortaladı, Erdoğan dokundu, Ertaç kornere sektirdi. Fajr'ın kullandığı korner atışından gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 50 GOL POZİSYONU: Malatya atağında Tetteh sağdan topla buluştu, kale alanına ortaladı. Kubilay Kanatsızkuş hamle yaptı, ancak topa dokunamayınca mutlak bir gol fırsatı kaçtı.

Dakika 54: Fofana'nın soldan pasıyla Tetteh savunmanın arkasına koşu yaptı. Ancak kaleci Ali Şaşal, zamanında çıktı.

Dakika 64: Sol kanattan kazanılan korner atışını Karim Hafes kullandı. Gelen topu Caner uzaklaştırdı.

Dakika 65: Sağdan Hadebe'nin ortaladığı topa Semih Kaya kafayı vurdu. Kaleciden seken top üst ağlarda kaldı. Kazanılan korner atışını Zeki Yavru kullandı. Semih Kaya'nın kafa vuruşu auta çıktı.

Dakika 68 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya atağı hızlı gelişti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Mustafa Eskihellaç, çok uygun durumda topu auta gönderdi. Önemli bir fırsattı.

Dakika 72: Malatya savunması arkasına atılan topta rakip defans oyuncularına rağmen Kyode dokundu, Ertaç aldı.

Dakika 73: Karim Hafes'in kullandığı serbest vuruş autla sonuçlandı.

Dakika 77: Sivas'ın sağdan kazandığı korner atışını Fajr kullandı. Arka direkte yükselen Kayode kafayı vurdu, aut.

Dakika 82: Sağdan Tyler Boyd'un ortaladığı topu savunma kornere gönderdi. Fajr'ın kullandığı atıştan gelen topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 84: Mustafa Eskihellaç sağdan atak başlatmak isterken yerde kaldı. Zeki Yavru'nun kullandığı serbest vuruşta top kaleci Ali Şaşal'da kaldı.

Dakika 87: Ahmet Ildız, ceza sahası dışından kaleye şutunu attı, farklı bir şekilde aut.

Dakika 88 GOL: Sivas bu dakikada golü buldu. Gradel'in serbest atışında sol çaprazda topla buluşan Felix, yerden uzak köşeye vurdu ve golü attı:1-0

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve maçı Sivasspor 1-0 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- AA (Sivas)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

73 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya ne hale geldi bakın taraftarlar takıma sahip çıkmaz ise adil gibilere kalır boşuna üzülmeyin stresede girmeyin adil varsa bu böyle adamlara Yılmaz Vural ismini 50 kere yazdık duymadılar bile neymiş irfan buz da buldukları başarısı nerde ben neden görmedin oynamayın Malatya ile yeter yeter yönetim derhal git artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (2 yıl önce)
    Niye biriniz çıkıp da eldeki malzeme bu, hangi teknik direktör gelirse gelsin yapabileceği anlık motivasyondan başka bir şey yok demiyor! Her geçen gün takımı kalitesizleştiren kolunu kanadını kıran yönetim her şeyin sorumlusudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (2 yıl önce)
    demekki asıl sorun Hamzaoğlu değil siz futbol cahili kitlesiniz, en baştata bu sayfa editörü
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    T.heyete ve ,futbolculara Allah akıl fikir versin.Altın tepside önünüze sunulan puanları hep son dakikalarda elinizin tersiyle itiyorsunuz.Skoru korumak nedir,nasıl yapılır bilmiyormusunuz? Bu durum arka arkaya yaşanıyorsa, buna da şansızlık yada hata denmez ve art niyet aranır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Karabulut (2 yıl önce)
    Ahmet ıldız 90 dakika boyunca ne yaptı, ayağına gelen topu hep dışarı attı, bu adamdaki ısrarınız nedir? Mallan dediğin buna on çeker ama kenarda, zeki ayakta duramıyor adam sahada ama alternatifler kenarda. 90 dakka boyunca 1 tane oyuncu değiştiriyorsun o da ismi unutulan birisi. Hafez ve şabek keyfine göre oynuyorlar, boşuna kart görüyorlar ama adamlar sahada. Zaten Kubilay sadece saçını düzeltiyor, kale dibinden topa vuramıyor. Yani maçları kendi elinizle veriyorsunuz. Ne taktik var, ne disiplin var, kusura bakmayın ama nede bilgi var. Kaç maçı böyle verdiniz saydınızmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Haberin başlığı maalesef uygun olmamış, Teknik direktörümüz İrfan Buz için ağır ithamda bulunmuşsunuz. Hamzaoğlunun ruhu falan değil, gerçek ve acı olan şu: karşınızdaki rakip Sivas, teknik patronu Atom Rıza, bizim takımda ise kim yok kim yok Adem Büyük yok. Yani kaptan yok. Sivas'tan 1 puan alabilmek bile imkansızken Malatyamız bir kaç dakika daha dayanabilseydi puanı alırdı.Kalecimiz Ertaç ise yediği gole kadar çok başarılıydı. Kalede Altay, Uğurcan veya Muslera olsaydı dünkü Sivas takımından en az 3-4 gol yer dönerdik. Teknik direktörümüzün hamleleri ve oyunu okuyuşu gayet iyi. Tetteh ve Kubilayın toplarını çıkaran Sivas kalecisi Ali de gününde olmasaydı kazanmamız içten bile değildi. Bu kadro ile 0-1 yenilip geri gelmek bence umut verici bir durum. Bu takım Rizeyi de Kayseriyi de yenerek 6 puan alacaktır. Kimse üzülmesin ve panik yapmasın. En az 46 puan ile bu ligi bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (2 yıl önce)
    Maç boyunca Ahmet ıldızı izleyin ne faydası oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Arkadaşlar kayseri oyun olarak bizden çok iyi bu macı mümkün değil almak beraberlik bile iyi sonuç takımda ruh yok erzurum sivas son dakika golleri olmasa şu anpuanımız 42 puandı
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Beydağ'ı Erciyes'i yenerse Hatay'da künefe yeriz kayseri yi yenemesek kayısıyı yutarız ben aslında Sivas ta umutluydum 88 dakikayı yada Orhan beyin yazdığı gibi Sivas resmen puan verecekti biz alamadık hesap edememişim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Fazla forvetle çıkmak fazla gol atmak anlamına gelmez sen 4 forvetle çıktın kaç gol atın madem sen gölü dusuniyorsun ozaman hücum oyna niçin defans oynuyorsun burda son daka Galib takım gibi oyunu değiştiriyorsun zaman geçirmek gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Bir takımda,arkadaşının çalışıp,çektiği yüküne, yabancı kalanlar,takımın yoluna taş koyanlardır,yapmadığı mücadele ile takımını eksik bırakıp, KAYBETTİĞİ TOPA KOŞMAYAN,ARKADAŞINA YARDIM ETMEYİP,SEYREDEN sırıtan,böyle futbolcu,KÜMEDE KALMA DUYGUSUNUN NERESİNDEDİR. eğer alacak konusunda bir sıkıntı varsa,para bir araçtır,önemli olan DEĞER olmaktır,mücadelenle,oynayarak,alacağın değer,paradan çok kıymetlidir,şimdi isimler üzerinden bir şeyler demekten ziyade,( mustafa FB ye gol attı lig bittimi,geldiğinden belli oyun olarak bir tık üstüne koyamadın,Kubilay bir adım dan golü atamıyorsun,takım puan kaybediyor,Fofana çalım atacak kimseyi bulamayınca,dönüp birde kendine atıyor,maç mı seçiyor anlamıyorum,Zeki nin varlığı ile yokluğu belli değil,yani isimlerden ziyade hepsi kötü............................
    0
    0
    Yanıtla
  • arkadaş iyi güzelde. aguah arap takımlarından biriyle anlaşttığı için aylardır oynamıyor. bu klubün başkanı ve yönetimi yokmu. sportif drektörü yokmu hocası ve yardımcı hocaları yokmu. bu saydıklarım dan birileri kenara çeker beynini yıkar.oynaması için herkes izliyor. mustafa eskihellaş konusunda haklısın o adam bence bu ligin oyuncusu değil. çünkü mücadele yok ama hata yapıyorsa irfan hoca düzeltmesi lazım. 38 lik umut ve kubilay nedir ya. bu ligin oyuncularımı. bazı maçlar allt mally ve eric dene oyuncuları oyuna alıyor neden almadan irfan hoca kalkıp topalli dene n kişyi alıyor. açık ve net irfan hoca bu ligin hocası değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Nezihi (2 yıl önce)
    Sevgili Malatyalılar Saygıdeğer İrfan Buz Hocamızın oynattığı futbol gelen gideni arattırır şeklinde devam ediyor.Gitti Hamza hoca geldi İrfan hoca. İsimler farklı taktik oyun anlayışı aynı. İrfan Buzun hocalık yaptığı son üç takım olan Samsunspor, Bursaspor, Kasımpaşaspor takımlarındaki başarısızlığı buradada devam ediyor. Hasbelkader bir maç kazandı takım.Hocayı yere göğe siğdıramadılar.Halbuki bizim takım futbol oynamıyor.....Kayseri maçı nefes alma maçı.kaybetmemiz halinde bizi kimseler kurtaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasüt Malatya (2 yıl önce)
    Kayseri’yi 2 farkla yenersek ligde kalıyoruz. Bu ne felaket tellallığıdır arkadaş?!
    0
    0
    Yanıtla
  • Son haftalarda,küme düşme hattındaki takımlara karşı bu takım,Maçların son dakikalarında, hayati önem taşıyan 2 puanı ve ikili averajını kaybetti.Buna dayanarak,göz göre göre artık Ligde kalması %99 Kayseri maçına kalması sizce iyi mi oldu?Ya kayseriyi yenemezsek.Mesela berabere kalsak Onların da son şansı.Ne olur?Kimse kusura bakmasın.Burası Türkiye.Bu saatden sonra bir bakarsın hakem,öyle bir pozisyonda karar verirki bir anda takımın feleğini şaşırtır..Geçmişte Malatyasporun süper ligdeki serüvenlerine bir bak.Hep böyle kader maçlarında kaybetmiştir.Çünki bu haftalarda mualesef başka etkenlerde devreye girmektedir.Korkumuz ,endişemiz,kaygımız bundandır.Sizin gibi düşünenlerin rahatlığıdır,Hele şimdi Bu kadro yapısı ve T.yönetimin maçı okuyamaması ile korkumuz ikiye katlanmaktadır. inşallah haftaya daha maçlar var.Hatay yada rizeyi olmadı, deplasmanda Galatasarayı yendik mi bu iş tamamdır demeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İrfan hocam,Bu işler de sadece pozitif enerji yeterli olmuyor.Rakibi iyi analiz edip,zamanında ve yerinde müdahaleler yapmamız gerekiyor,denizi geçme ihtimalini gerçekleştirmemize rağmen dere de boğulma ihtimalini hâla hissediyoruz.Klüp olarak artık,Kayseri maçını alıp milleti hesap manyağı yapmaktan kurtarın.Gerçekten usandık.Bu taraftara, 2 yıldır ,bu yönetim öyle stres yüklediki anlatılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Topla oynama oranın 35 dakika sen daha oyuncu deyiştirmiyorsun çok mu hoşuna gitti bu Kubulay kazması umut dersen bitik sen bu sana yazar irfan hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (2 yıl önce)
    hayırlısıyla şu lig bi bitsede bizde şu umut, kubilay, ahmet, olcay, adil gevrek, ali ravcı,dan kurtulsak
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    bu başlığı atan gazeteci arkadaşı kutluyorum... yeminle futboldan anlıyor vallahide billahide aynen öle kardeşim hamza hamzaoğlu ruhu geri döndü. bu ne yaa kendi memleketinde kovulan umut ve kubilay gına geldi vallahi yaa umutun yaşı olmuş 38. yeter bee yeterrrr adamı hasta etmeyin burası aceze yurdumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (2 yıl önce)
    Ankaragücü maçı kazanıldıktan sonra yapılan yorumlardan bir tanesine (Nuri isimli arkadaşın yorumuna) cevap yazmıştım. Maalesef Malatya spor'un bu ligin en kötü futbol oynayan takımı olduğunu belirterek biraz gerçekçi olmamız gerektiğini belirtmiştim. Ancak yaptığım yorumu 13 arkadaş beğenmeyerek olumsuz olarak işaretlemiş. Olumlu bulan yok. Bu gün o arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum. En kötü futbol oynayan takım olmamıza rağmen yine de gönlümüz Malatyamız'dan yana bunu da belirteyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif bey,Siz nerelisiniz yada hangi takımın taraftarısınız bilmiyorum. Çünkü yorumunuz kümede kalma mücadelesi veren bir takım için bir anlam ifade etmiyor..Son bir yıldır, Klüp yönetimini ve takımın kötü oyununu ,benden daha çok eleştiren bir başka Malatyalı,yada Malatyaspor taraftarı yoktur.Olamaz.Ancak Küme düşme mücadelesi veren bir takımdan iyi oyun değil ,puan alması beklenir.Seni eleştirmemin,benim de anlayamadığım konu bu.Çok iyi oynayıp puan almamaktansa,ligde kalmak için kötü oynayıp puan almak ligde kalmak adına çok daha anlamlı.Siz bunu anlayamıyorsunuz. Bu yüzden son haftalarda Malatyasporun puan aldığı maç da takımı tebrik edip ,benim ve diğer yorumcuların size 13 dislike atmaları bu yüzden.Bilmem konuyu anladınızmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaşım, önce şunu belirteyim. Ben Malatya'nın yerlisiyim. Gerçek Malatyalıyım. Şurdan burdan gelmedim. Yaşım 56 belki de yaşça sizden büyüğüm. Bilemiyorum. Malatya spora gelince 2. yarı oynadığı 16 maçta toplam 13 puan alıyorsa İyi zaten değil. Kötü de oynasa yine de puan alamamış demek ki. ilk yorumuma dislike atan 13 arkadaşın da da gerçeği görmeyen, görmek istemeyen fanatik ruhlu arkadaşlar olduğunu düşünmekteyim. Öncelikle bir sorun olduğunu görmek ve kabullenmek sorunun % 50 sini çözmek demektir. Bilmem konuyu anladınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim 1 beğeni 1 beğenmemeyi siliyor. Senin yorumunu beğenen olduysada beğenmeyenler beğenenden 13 fazla olduğu için sen öyle sanmışsın.Halbuki beğenen sayısı ayrı beğenmeyen sayısı ayrı verilse bir sorun olmayacak.Editörün dikkatine sunulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Sivas resmen puan verecekti biz alamadık yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Ç. (2 yıl önce)
    On beş maçtır yenilmeyen, avrupayı hedefleyen bir takımla oynuyorsunuz, niye yenildi diyorsunuz.. takım yine de canla başla çalıştı ve gol pozisyonlarına girdi.. Kayseriyi yenemezse söyleyin söyleyeceğinizi... Tabi onlarda bizim şansımıza bu hafta altı gol attı havalara girdiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Surekli ayni seneryo denizli erzurum sivas Maclari 3 puan uctu kayseri macinda butlaka 3 puan almamiz gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Yav valla piskolojimiz bozuldu bir suru derdimiz sıkntimiz var bi de ustune bunlara uzuluyoruz valla ayiptir bu ne ruhsuzluk yaw dusmeye oynayan bi takim varini yogunu ortaya koyar oynar bu nedir ya. Haberdeki kisa aciklamaniz zaten her seyi ozetlemis. Yaziklar olsun valla yaziklar olsun ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hunkar (2 yıl önce)
    Kayseri maçında ilk yarım saat 2 tane atmazsak o maçta gider ve küme düşeriz....bu korkak futbolu kim öğrettiyse bunlara Allah belasını versin...bunlar bu beyinle Kayseri maçında beraberliğe oynar..birileri hatırlarsın yenmek zorunda olduğumuzu....41 puanla küme düşülüyor diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Dereli (2 yıl önce)
    Ben bu başlık ve maçtan vs şunu anlıyorum her gelen teknik adam kadroyu kurmamış ve ilk onbir i onlar hazırlamamış arkadan biri ya da birileri liste yapıp oynatmış almış vs... hangi maça bakarsan bak zihniyet aynı kaç tane teknik direktör geldi ama oyun tarzı stili değişmedi demek ki meselede teknik direktörlerin suçu yokmuş ki gelen hocaların tarzı da birbirinden farklı vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    ali ravcı ve adil gevrek allahınızdan bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Takımın fizik gücü çok düşük. Sanki hiç antrenman yapmıyor lar. Erol Bulut'un en sevdiğim yönü takımı zımba gibi yapardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaattin Çakmak (2 yıl önce)
    Bu korkak futbolla basiretsiz yönetimle biz bu ligi hak etmiyoruz bu takımı bu hale düşüren yönetimdir vizyon yok lobi yok hak arama yok en önemlisi başkan züğürt para yok merak ediyorum adil bey başkan seçildiğinde kamuoyunun bilmediği bir maddemi varki ortada bu kadar bir başarısızlık varken istenmediği halde takımı bırakmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Erzurum da san saniyede Sivasspor Sondakika gölü hoca sen niye önlem almasin cokmu Zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takımın mualesef durumu bu.Bu klüp iki yıldır bir ileri iki geri,tutarsız kör topal,parasız pulsuz giderken hasbelkader ligde kalmış,ama hâla bunun kıymetini anlamamış Mualesef kamuoyunda hiç dostu olmuyan Hiç sevilmeyen Düşmanı bol bir klüp haline gelmişiz.(Bunu niçin yazdığımı geçen haftalarda alttaki takımların aldıkları anormal skorları gördük Onun için yazdım).Bunun neden kaynaklandığını da aşağı yukarı tahmin edersiniz..Yalan yok artık bu takım, Hiç hesapta olmayan,Hafta sonu oynuyacağımız kayseri maçında son dakikalarda gol yiyip de gene maceraya sürüklenirse hiç şaşırmam.Çünkü bizim takımda bu potansiyel fazlası ile var.Ha.. şimdi bazıları çıkıp Hatayı yada rizeyi yendik mi tamamdır gibi yorumda yapabilirler.Onada şaşırmam.Demem o ki bu takım,vaziyeti kontrol altına almayı bilmiyor,beceremiyor..Allah bu takıma yardım etsin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (2 yıl önce)
    İrfan hoca son haftaların hocası degil daha oyunun başında bir puan alayım yeter hesabi yaptığı için kaybetti korkak futbol ve korkak bir hoca 5 tane oyuncu degisikligin var neden son anlara kadar bekliyon neden
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerine sokacak adam mı var birader TLF bırak adam olmadı mı seni alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Hocam insan yanlislarindan ders cikarir Gecen haftadaki gibi devam ediyorsun Bu Zeki, Ahmet ile olacak is degil MALLEN gibi elinde oruc tutmayan ve Sut becerisi iyi olan bir oyuncu var ne zaman oynatacaksiniz ? Antreman maclarindami ? Aquach i küstürdün zaten bize gelen her hoca bir oyuncuyu küstürüyor Mustafa gibi hizli mücadeleci bir oyuncu var Umut ile basliyorsun? Dakika 90 oyuncu degistiriyorsun yedek oyuncularla resmen dalga geciyorsun Tek güvencemiz düsme hatindaki rakiplerimizin kalan maclari oranla bize göre zor bir birileri ile oynuyacaklar Kayserisporu yenersek ve Hatayspordan Yada Rizespordan 1 puan alirsak ligde kaliriz Tabiki hocamiz bir sihirbazlik yapip kalede Tehteh Geride Adem , Kubilay , Umut ,Toppali Orta sahada her zamanki mükemmel is bitirici orta sahada israr etmeli Birde ileri ucda Abdulsamet i denesin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Umut bulutun sahaya çıktığı maçta yüzümüz gülmüyor.önünden geçen topa ayağını uzatmaya mecali yok.oyuncu değişikliklerinden sonra benim irfan hocadanda umudum kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Adem tek başına bir takımmış be.varlığı kazandırıp,yokluğu kaybettiriyor.Ademi iyi besleyin.o kadar gereksiz topçu varki,kim vesile olup getirmişlerse allah onları bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Nedir bizim bu son dakikalardan çektiğimiz bu kaçıncı maçtır son beş son iki dakika kala verdiğimiz maçlar bu kadar zorludur bu dakikaları gol yenmeden geçirmek, sizde biraz maçın hani diyorlar ya maçı soğutma vs.birşeyler yapın hiç değilse bir puanda puandır bu süreçte, her neise unutalım önümüzde altı puanlık Kayseri maçı var alın ver son haftalara biraz daha umutlu ve stresten uzak girelim. Size güveniyoruz. ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Şehrin psikolojisini bozdunuz.Bu filmi her hafta izlemek zorunda mıyız?Yeter Allah aşkına.Yürek soğutan bir maç oynamadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAĞAN (2 yıl önce)
    HEP SON DAKİKA Kaç maç oldu hatırlamıyorum. Bir çok maçı son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettik. Yazıklar olsun. 11 kişi sıkı bi defans yapsalar hiç gol yemezlerdi. Hocanın buna çözüm bulması ve heyecan vermezi lazım. Ama ne yazık ki ruh yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Ali ravcı kulübede bostan korkuluğumusun ne işe yarıyorsun bu nasıl kadro nasıl oyuncu değişimi niye ikaz etmiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İrfan sende ne taktik var ne teknik oyuncu bile seçemiyor sun bu kadar yanlış oyuncu değişimi olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender (2 yıl önce)
    Bu adamlar oynamasın diye hoca değişti çıldıracağım beş pas yapamayan bir takım ya ne işi var bu topcularin sahada bu kadro ile oynayacaksa Hamza hoca neden gitti kanser olduk ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (2 yıl önce)
    Irfan hoca hamsanin tam kapyasi , böyle bir kadro ile cikilmaz. Acquah , mellan ile bayaması lazım. Kayseri macini alamasak yandik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Başla mallaenle genç bı çocuk all mally koy onu olusu bile ısrar ettiğiniz futbolculardan iyidir zqui koy bizim giremedigimiz neyi görüyorsunuz bu ısrar niye sayın başkan kümede kalırsak takımın yarısından fazlasını revizyona götür irfan hocam sana güveniyoruz sizde giden TD gibi olmaya başladınız 90 dk defans yaptır sonda 1 tane böyle yer kalırsın isde yakalamissin ataman sıvasi saldirt
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Şu Ahmet (insanın attığı şut kaleyi tutmaz mı, verdiği pas yerini bulmaz mı? orta saha yol geçen hanı, olumlu bir tane hareketi yok), Kubilay'ı, Zekiyi, Şebek'î izlettiren futbola lanet olsun. Bunların aldığı para da, içtikleri suda hakkım varsa haram olsun. Diğer topçuların da hakkına giriyor, bu futbol fukaraları...Bunları oyunda tutan teknik direktöre de yazıklar olsun. O da benim gibi, defansın golü seyrettiği gibi seyrediyor. Erzurum da son dakika Sivas da son dakika... bu kader olamaz. Ayrıca bu ne Umutmuş arkadaş kimse vazgeçemiyor. Adam topa vurmayı unutmuş, koşmayı unutmuş hala oynuyor, hala oynuyor. Kim var bunun arkasında merak ediyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumunuza tebrikler. Umut'a gelince onun arkasındaki isim kesin adil gevrek dir. bu adam bizi resmen verem etti. Malatya'yı düşürmek için de elinden geleni yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadroyu kuran futbol fukaralarini ,komisyoncuları unutmuşsun kardeş. Ahmet,Zeki,Kubilay,Chabek,Olcay 3.lig topçusu. Umut topçu bile değil. İrfan hoca ise büyük hayal kırıklığı. Bana 1.ligde de bile Ahmet kadar kotu bir orta saha gosteremezsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Böyle maclar ha 1-0 veya 5-0 Yenildikten sonra. Erzurum son dakika gol yemeye gidiyoruz. Bu maclar ölümüne ve savasarak oynanir. 1-0 Yenildikten sonra madalya verecekler bizimkilerine. Irfanhoca bu mentalite yanlis. Böyle kayseriyede yeniliriz. Hirs ve ruh asilanmasi gerek. Yazik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Dünyada son dakikalarda gol yiyerek en çok maç kaybeden takım.H.Malatyaspor.Oyunu okuma 0,Gol atma becerisi 0,Mücadele hırsı 0,
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Küme düşmeyi hak eden tek takım biziz yazıklar olsun aldığınız paranın hakkını verin siz bu şehre ihanet ediyorsunuz hiçbiriniz yürekten isteyerek oynamıyorsunuz düşünde bizde kurtulak geçen sene reis kurtardı bu sene kim kurtaracak sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık bu ruh ve oyunla biz küme düşmez isek diğer takımlara haksızlık olur ama içimiz yanıyor inşallah kayseri maçını alıp biraz nefes alırız tabi hoca umutla kubilay kazmasıyla ve ruhsuz bazı futbolcularla oyuna başlarsa kendimizi kanser etmeden maç bitene kadar biryere yatıp istirahat etmek en iyisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan44 (2 yıl önce)
    Oyuncu değişikliklerini malatyaya gelince mi kullanacaksınız? Dakika 65'ten sonra fofana, zeki, ahmed, kubilay oyundan düşmüş; umut bulut zaten oyuna en başından hiç dahil olamamış. Koşan pres yapan canlı biri sahadaki gezen oyuncudan daha iyidir. Ali ravciyi koy oyuna onun bile daha fazla katkısı olur. Yeter artık bizi üzmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun Erzurum ve Sivas'ta yediğimiz son dakika golleriyle 2 puan gitti. İnşAllah düştüğümüzde aramayız bu puanları.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın gardaş.Eğer bir takım son dakikalarını yönetemiyorsa,hep son dakikada yeniliyorsa problem teknik ekipte demektir.Olcay değişikliği nedir yahu.Aly Malle kenarda hareketli oyuncu.Eric Ndiziye kapı gibi çocuk.Wallace kenarda defans oyuncusu.Sen artık 89 a gelmişsin 1 puana baksana.Bu nasıl kenar yönetimi.OLCAY,UMUT fantezisi çok düşündürücü.Eğer bu Erzurum ve Sivas maçlarını vermeseydik şimdi 42 puanda çok rahattık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Sivasspor’a teşekkür ederim atmamak için direndiler ama bizim takım zorla kendisine attırdı. Deplasmanda 1 puanın altın değerinde olduğu bir maçta çıkarılan kadro, sağ bek Zeki ve top kontrolü ve pas atmayı bilmeyen Ahmet orta sahada takımı atağa kaldıracak koşamayan Umut ile Kübilay ile gol atacak. Kayserispor şuan keşke bu kadro haftasonu karşıma çıksında bir altıda bunlara atayım diyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (2 yıl önce)
    mustafa eskihellaç’ın ve zeki yavru’nun gol yediğimiz pozisyonda yaptıkları defansı bende halısahada yapıyorum. Profesyonel futbolcu böyle oluyorsa beni de takıma alın, ahmed ıldız’ın, mustafa eskihellaç’ın, zeki yavru’nun oynadığı futbolu bende oynarım. En azından Malatya’nın evlatlarıyla kaybedersiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İrfan hamza sende on kat daha akıllı olcay kadar kafana taş düşsün bize gelen teknik direktörler hepsi egolu kişiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner an 44 (2 yıl önce)
    Yazik günah izlerken verem oluyoruz son dakika gol yemek nasil inşallah düşerizde kurtuluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu maç ırfan buza yazar ya hoca sivasin gol atmaya niyeti yok..çıkardığın kadroya bak..son dakikalar oyuncu degistirmiyorsun...o kadar paraya imza atıyorsunuz..azıcık hakkını verin ya..oyuncusuda aynı teknik direktorude aynı...dinleri imanları para olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Olcayı almak ikinci sınıf hocalık mantıgıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (2 yıl önce)
    sivas istese 5 atardı....böyle ruhsuz bir malatyaspor olmaz,,,.yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Defans yap son dakkada 1 tane yersin kalırsın 1 puandanda olursun takım kümede kalırsa takımda yarıdan fazla revizyona gitmesi lazım başkanın irfan hocam sende giden t.d yolundasin biraz yenilik yapmak lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kusura bakma İrfan hoca takımda motivasyon yok hırs yok, değişiklik kararını hep gec veriyosun ta ki golü yiyene kadar.Erzurum maçında dahi ders almamışsin. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Allah sizin cezanızı versin. Böyle gol mü yenilir?
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    58 nci dakika Allah aşkına şu Umut’un bir katkısını gören var mı? Adamın ayakta duracak hali yok.Faydası yok zararı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hocam umut ve Ahmedi çıkar,Mustafa ve Mellan ı al
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    ahmet ildiz top kendisine gelmesin diye toptan kaçıyor umut zaten bildiğiniz gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sivas gol atmak istemiyor ama bizim futbolcular illa gel at diyor..ya önündeki adama pas bile veremiyorsun ey zeki ey hafez,ey umut,ey ahmed ...biraz dikkatli oynasak 1 puan bizim hatta 3 puan bile olabilir..hadi malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    1 puanın bile çok önemli olduğu bir maçta 4 forvet. Orta sahamız zayıf ve umarım sonucu orta alan oyuncuları belirlemez. İnşallah sonuç hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Yine mi Umut ve Kubilay mı diyeceğim, dönüp yedek kulübesine bakıyorum orada da Mallan dışında adam yok.
    0
    0
    Yanıtla