SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktör Kamyonla Çarpıştı, Sürücüsü Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyon ile çarpışan traktörün sürücüsü hayatını kaybetti, kamyon devrildi.

Kaza, Malatya- Elazığ karayolu Kapıkaya mevkiinde meydana geldi. Nurettin Ayargil'in (66) kullandığı 44 BR 251 plakalı traktör ile sürücüsü öğrenilemeyen 51 EA 394 plakalı kamyon çarpıştı.

Kazada, traktör sürücüsü Nurettin Ayargil olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası olay yerine 112 acil servis ambulansı, Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri yönlendirildi.

Kamyonun da devrildiği kaza nedeniyle yolda bir süre trafik aksadı.

DİĞER KAZALAR..

Akçadağ İlçesi Esenli Köyünde Ali Karsavuran yönetimindeki araç, yolun sağında bulunan şarampola yuvarlandı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada sürücü ile araçta bulunan İbrahim Karsavuran yaralandılar.

Yeşilyurt Fatih Köyü sınırlarında 1. OSB girişinde Ali Beykoz yönetimindeki motosiklet ile direksiyon hakimiyetini kaybetti ve Ercan Şekerci yönetimindeki araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Doğanşehir Kurucaova Köyünde de Batuhan Demirbağ yönetimindeki motosiklet ile Bilal Arslan yönetimindeki traktöre çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan Mehmet Emre Alkan'ın yaralandığı öğrenildi.

Kazada yaralananlar sağlık kuruluşlarında tedavi altına alınırken, jandarma kazalarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erkan (2 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Öncelikle ama şunu ifade etmekte fayda var o yolda sürekli Traktör ve araçların birçok kez ters yönden geldiğine şahit oldum.Öncelikle kurallara uyulmasını istirham ediyorum. Ne zaman ne fazla gidilecek yol canınızdan kıymetli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Traktör ters döndüğü için düz çevirmişler ve yönü ters duruyo ama olayda tır şoförü hatalı arkadan gelip traktörü sollamak isterken kasasıyla vuruyo ve ikisi de takla atıyo bilip bilmeden faraziden yorum yapmayın bu haberleri ölen kişilerin ailesi de okuyo saygılı olun insanların acısına ezbere yorumlarınızla acı katmayın yitip giden bir can var burda
    0
    0
    Yanıtla
  • Edebi saygıyı terbiyeyi ahlakı sizmi öğreteceksiniz bana! Önce yazılanı anlayın sonra edep çerçevesinde yorum yaparsınız olurmu!!!Ben bu kazada traktör şoförü yada kamyonet şoförü suçludur vs gibi ithamdamı bulundum!!!! Yoksa konuya başsağlığı ile başlayıp o yolda sürekli araçların ters yönden geldiğini belirtip kaza oranlarının artabilme olasılığından mı bahsettim !!! Şimdi yorumu tekrar okuyunuz ve idrak ediniz olurmu sevgili Nur Hanım.... Bir daha ithamda bulunmadan önce daha sakin ve seviyeli mesaj yazarsanız iyi edersiniz! Üslubum bu değildir ama ne yazık ki cevaben yorumunuza bu şekilde mukabelede bulunmam iktiza etti! Tekrar tekrar baş sağlığı diliyorum. Allah ailelerine sevdiklerine sabırlar versin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Maalesef trafik kurallarına uyulmuyor, araçlar hız sınırlarının çok üzerinde sürat yapıyorlar bunun sonucu olarak kazaların olmaması mümkün değil kontroller yetersiz örneğin radarla kontrol yapılıyor kontrol noktasına gelmeden bir tabela koyuluyor radarla hız kontrolü yapıldığı belirtiliyor hızlı gelen araçlar yavaşlıyor kontrol noktasını geçer geçmez yetkililerin gözü önünde yeniden sürat yapıyor onun içinde kazalar önlenemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin. bu traktör kazasında malatya en çok il
    0
    0
    Yanıtla