SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS Taraftarına Rahatlık Yok!. 1-1

0
Güncellendi - 2021-05-03 18:19:25
HYMS Taraftarına Rahatlık Yok!. 1-1
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, kendi sahasında HK Kayserispor'la karşılaştı. Her iki takım için 6 puanlık diye nitelendirilen maçta 1-1'lik beraberlikle iki takım 1'er puan aldı. İlk yarıda rakibine üstünlük sağlayamayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda sahanın mutlak üstünü olmasına rağmen ele geçirdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi.  Kayserispor 41. dakikada attığı gole devre arasına galip giderken, Yeni Malatyaspor'un golü 65. dakikada kaptan Adem Büyük'ten geldi. İkinci yarıda Adem Büyük'ün iki topu direğe çarparak oyun alanından çıktı. 1-1'lik sonuçla ikili averaj da Kayserispor'a geçti.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Hakem), Ali Saygın Ögel (1. Yardımcı Hakem), Alpaslan Dedeş (2. Yardımcı Hakem), Hakan Ceylan (Dördüncü Hakem), Koray Gençerler (VAR), Erkan Engin (AVAR),

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 17. Teenage Lınganı Hadebe, 19. Benjamın Tetteh, 20. Ahmed Ildız (Dk.46 4. Stephen Patrıck Mallan), 21. Moryke Fofana (Dk.90 12. Aly Malle), 26. Semih Kaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 57. Issam Chebake (Dk.67 13. Wallace Fortuna Dos Santos), 61. Zeki Yavru, 77. Mustafa Eskihellaç (Dk.75 9. Umut Bulut), 99. Adem Büyük,

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 4. Stephen Patrıck Mallan, 6. Afrıyıe Acquah, 8. Fernando Ruben Zuquı, 9. Umut Bulut, 12. Aly Malle, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 24. Olcay Şahan, 90. Kubilay Kanatsızkuş, 92. Bülent Cevahir

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

HES KABLO KAYSERİSPOR: 16. Doğan Alemdar, 2. Nehuen Marıo Paz, 3. Joseph Larweh Attamah, 4. Dımıtrıos Kolovetsıos, 10. Pedro Henrıque Konzen Medına Da Sılva, 18. Zoran Kvrzıc, 21. Aziz Eraltay, 23. İlhan Parlak (Dk.60 42. Kevın Luckassen), 25. Aaron Justın Lennon (Dk.85 24. Melih Okutan), 44. Besard Sabovıc (Dk.85 15. Uğur Demirok), 96. Danıel Avramovskı (Dk.67 32. Karahan Yasir Subaşı),

YEDEKLER: 1. İsmail Çipe, 11. Muğdat Çelik, 14. Emre Demir, 15. Uğur Demirok, 17. Nurettin Korkmaz, 20. Ramazan Civelek, 22. Crıstıan-Ionut Sapunaru, 24. Melih Okutan, 32. Karahan Yasir Subaşı, 42. Kevın Luckassen

TEKNİK SORUMLU: Yalçın Koşukavak,

GOLLER: Dk.41 İlhan Parlak (Kayserispor), Dk.65 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Karim Hafes, Adem Büyük (Yeni Malatyaspor), Dımıtrıos Kolovetsıos (Kayserispor)

Dakika 2: Kayseri atağında Lennon, ceza sahasında topla buluştu, içeriye çevirdi. Defans ayak koydu, hakem Lennon için ofsaytı belirledi.

Dakika 3: Adem Büyük, Kolovetsios'un sert müdahalesi sonucu yerde kaldı ve bir süre sakatlık geçirdi. Hakem Kayserili oyuncuya sarı kart gösterdi.

Dakika 6: Malatya'nın kazandığı serbest atışı Zeki Yavru kullandı ve direkt auta gönderdi.

Dakika 8: Semih Kaya, korner noktası yakınında Avramovski tarafından faulle durduruldu.Semih atışı kullandı, sonuç yok.

Dakika 9: Adem Büyük, Attamah tarafından faulle durduruldu. Atışı Zeki Yavru kullandı, ceza sahasına gelen topu Tetteh içeriye çevirdi, hakem Tetteh'in ofsaytta olduğunu saptadı.

Dakika 14: Fofana soldan atak geliştirdi, ceza sahasına ortalamak istedi, araya Attamah girdi.

Dakika 17: Kayseri atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Avramovski kullandı. Gelen topa Henrique yükseldi, ancak top bu oyuncuyu aştı.

Dakika 18: Fofana sol çaprazdan Kayseri ceza sahasına girdi, topu içeriye çevirdi. Paz son anda ayak koyup kornere gönderdi. Karim Hafes'in kullandığı atıştan gelen topa çaprazdan Adem Büyük vurdu, sonuç yok.

Dakika 20: Mustafa Eskihellaç, sağdan ceza sahasına ortaladı, Tetteh gelen topa vurmak üzereyken, Kolovetsios ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

Dakika 24: Henrique sağdan çalımlarla ceza sahasına yöneldi ve girmeden şutunu çekti. Hadebe'ye çarpan top korner. Sabovic'in kullandığı korner atışından sonuç yok.

Dakika 26: Adem Büyük, Tetteh'i savunma arkasına kaçırmak istedi, pasını attı ancak Tetteh topa hareketlenmeyince Kayseri defansı topu kontrol etti.

Dakika 29: Kayseri atağında Henrique soldtan ortaladı, arka direkte Lennon sağ iç çaprazda karşıladığı topa vurdu. Savunmaya çarpan top kornere çıktı. Avramovski'nin kullandığı atış sonuçsuz.

Dakika 32: Ceza sahası sol iç çaprazında İlhan Parlak'un attığı şut kaleyi bulmadı.

Dakika 34: Lennon soldan çizgiye kadar indi, Chebake'nin müdahalesi kornerle sonuçlandı.Sabovic'in kullandığı atış sonuçsuz.

Dakika 41 GOL: Lennon'la Karim Hafes'in mücadelesinde Hafes yerde kaldı ve faul bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi, Sabovic'in ortaladığı topu İlhan Parlak ağlara gönderdi. Pozisyonun başında Hafes'e yapılan faulle ilgili VAR incelemesi yapıldı, ancak hakem golü geçerli saydı:0-1 Adem Büyük, itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 43: Fofana sol kanattan hareketlendi ve ortasını yaptı. Ancak, Tetteh'in yine ofsaytta olduğu tespit edildi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı gösterdi.

Dakika 45+1: Mustafa Eskihellaç, Attamah'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Mustafa'nın kullandığı atıştan gelen topa Adem Büyük kafayı vurdu, kalecide kaldı.

Dakika 45+2: Mustafa Eskihellaç sağdan topu ceza sahasına gönderdi. Adem Büyük topu kontrol edemedi, ardından Hafes vurdu. Sonuç yok.

İlk yarı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 46: Yeni Malatyaspor bu yarıya hızlı başladı. Fofana ceza sahasında topla buluştu va şutunu attı, Aziz Behich engelledi.

Dakika 47: Mustafa Eskihellaç, sağdan Kayseri ceza sahasına girdi, Paz müdahale ederek topu uzaklaştırdı.

Dakika 49: Mustafa Eskihellaç sağdan ortayı yaptı, savunma karşıladı.

Dakika 50: Mallan ceza sahasında topla buluştu, Sabovic'in müdahalesi korner. Zeki Yavru'nun kullandığı atıştan gelen topa Adem Büyük yükseldi, kafa vuruşu auta çıktı.

Dakika 53 DİREĞE ÇARPTI: Malatya atağında Adem Büyük, sağdan kaleye set bir şut çıkardı. Yan direğe çarpan top auta gitti.

Dakika 55: Mallan'ın sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 58: Fofana soldan çizgiye indi, içeriye çevirdi. Tetteh'ten önce savunma araya girip kornere gönderdi.

Dakika 61 GOL POZİSYONU: Karim Hafes soldan ceza sahasına ortaladı. Tetteh dokundu, az farkla auta çıktı.

Dakika 62 DİREĞE ÇARPTI: Soldan Karim Hafes'in ortaladığı topa Adem Büyük kafayı vurdu. Top üst direkten auta gitti.

Dakika 65 GOL: Yeni Malatyaspor bu dakikada aradığı golü buldu. Malatya atağında Tetteh sağdan ortaladı, ceza sahasında topa yükselen Adem Büyük kafayı vurdu ve golü attı:1-1

Dakika 70: Yeni Malatyaspor'un sağdan kazandığı korner atışını Zeki Yavru kullandı. Gelen topa Adem Büyük kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 73: Korner atışını Yeni Malatya yine Zeki Yavru ile kullandı. Seken toüpu Lennon uzaklaştırdı.

Dakika 75: Bir korner atışını daha Yeni Malatya Zeki Yavru ile kullandı. Bu futbolcunun ortaladığı top savunmadan kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 77: Malatya Fofana ile sağdan atak geliştirdi, ancak Henrique bu atağı kesti.

Dakika 81: Fofana, sağdaki Semih Kaya'ya uzun bir top çıkardı. Savunma, topu taça gönderdi.

Dakika 82: Mallan sağdan ortaladı. Kayseri defansında Kolovetsios kafayla kornere attı.

Dakika 86 GOL POZİSYONU: Adem Büyük'ün sol kanattan ortaladığı topa müsait durumdaki Umut Bulut kafaya çıktı, vuruşu üstten aut.

Dakika 87: Mallan'ın ceza sahası dışında sağ çaprazdan şutu aut.

Dakika 88: Karim Hafes sağdan ortaladı, arka direkte Aziz Behich'in kontrolunda top kalecide kaldı.

Dakika 89: Malatya atağında Adem Büyük soldan ortaladı. Tetteh topa hamle yaparken, hakem kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle oyunu durdurdu.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+3: Maçın hakemi Arda Kardeşler, iki takımın yedek kulübeleri arasındaki gerginliğin ardından YMS malzemecisi ve Kayserispor yardımcı antrenörüne kırmızı kart gösterdi.

Dakika 90+6: Attamah Yeni Malatya ceza sahasına topu şutladı. Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 90+7: Yeni Malatyaspor, bir kez daha korner kazandı, ancak bu atıştan da yararlanamadı. Karim Hafes'in ortaladığı topa arka direkteki Tetteh vücuduyla dokunup auta gönderdi ve son gol umudunu da değerlendiremedi.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

114 yorum yapılmış

  • mustafa (2 yıl önce)
    acilen 3 puan alın kümede kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • nesme (2 yıl önce)
    sayın y.ms yönetici başkanları İrfan hocayla uzun süreli bir anlaşmaya varınız. önceki hatanızı telafi edin fırsat varken. buradan İrfan hocaya da sesleniyorum, sizin görgülü saygılı başarılı bir tek. direktör olduğunuzu bilin başarılar diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Bu takım deplasmanda maç kazanamaz, son üç maçta alacağımız en fazla bir puan o da bize ne kadar yararı olur ikili averajların hepsi rakiplerimizde, rakiplerimizden puan alamıyoruz işimiz rakiplerimizin puan kayıpları yoksa bizde iş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Evde maç izlerken çatmadığımız bağırmadığımız kimse kalmadı.Bu ne işkence evde kalmak bir işkence Malataspor ikinci işkence iki haftadır kalenin içindeki topa ayak uzatamyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    En iyi savunma hücumdur. Bizim takım savunma yapınca rakip kaleyi nedense unutuyor. Rize maçında savunmayı ileride tutup rakip kalede golü aramalıyız. Yoksa sivas maçında Erzurum maçında olduğu gibi son dakikalarda golü kalemizde görürüz. Kayseri maçının ikinci yarısı takım güzel oynadı. Bu oyunun devamı gelir inşallah. İrfan hocada kadro konusunda daha dikkatli olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyaspor yönetimi, acilen yilmaz hocayı takımın başına getirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vecihi (2 yıl önce)
    Yorumlarda rize macina 1 puan yazilmis, gecen hafta sivasi almasakta olur kayseriyi yenelim dusuncesi vardi kamuoyunda, ikiside olmadi. 1 puan beklentisine girip irfan hocanin ekmegine yag surmek dogru degil, adam zaten beraberlik icin cikiyor sahaya. Ligde iddasi kalmayan takimlar puan ihtiyaci olanlardan 3 5 yiyor, bizde rizeden 1 puan bekliyoruz. Yok arkadas gidip 2 tane sallayip geleceksin senin galibiyete ihtiyacin var. Tek beklentimiz rakiplerin puan kaybı olmus bunun kadar acı birsey var mi. Kendi gobegimizi kendimiz kezmeliyiz yoksa bizi son haftada olsa harcarlar. Konya karagumruge 5, kasimpasa alanyaya 3 atiyorsa sende rizeye 2 3 atip geleceksin, kurbanlik koyun gibi fenerin yenmesini bekletmeyin bize
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya lig 3.sü olduğu zamanda kem kum bitmedi.ne ile mutlu olacaksınız siz Taraftarlar.kim istemez 3 puan alıp ligde kalmayi garantilemeyi.daha üç maç var ve 1 galibiyet yetecek.dünden yazdım 1 puan bile iyi olur yeterki yenilmesin. Matematik hesapları dönüyor lutfedip fixture bir bakın. Erzurum -Kasımpaşa ve Ankaragücü -Fener oynuyacak .neden bu kadar karamsarsiniz. Bugün alınan 1 puanin faydasını pazar günü göreceksiniz. Neden mi hafta ici Kasımpaşa -Ankaragücü maçı var .Malatya Rize'den de 1 puan alması şart hatta 3 alırsa is bitiyor.Ankaragücü ve Erzurum un yenilmesi ile baraj 44 de kaldı. Malatya nin kalan üç maçı Rize Hatay Galatasaray sadece ve sadece 1 maç kazanması yetiyor. Denizli Gençler ve Erzurum düştü 4.takım ya Kasımpaşa ya Ankaragücü olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya düğümü ankaragücü de çözdü hamd olsun. Çok şükür bu iş tamam. Hatta 2 maçı berabere bile bitirse bu iş tamam. Dediğin gibi kimse fikstür bakmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 43 puanla küme düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BANAZILI (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    GARDAŞ Düşecek takımlar denizli ,erzurum ,gençlerbirliği,ankaragücü ,neden ankaragücü çünkü kalan maçları fener kasımpaşa alanya ,alanyayı aldı kasımpaşa ile berabere kaldı diyelm 42 puan eder ve düşer .bizim tek beriberliğimiz ligde kalmamız demek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Demekki neymiş?Düz mantıkla,fikstüre bakıp deftere puan yazmakla bu işler olmuyormuş?Daha geçen gün bir sayfa yorum ve fikstür yazmışsın.Ne oldu?Kayseriyi yendikmi?Kasımpaşa,Alanyaya yenildimi?Bu hafta Antep,deplasmanda kayseriyi mi yenecek?Daha sonra Başakşehir,sahasında kayseriyi yenecek mi sence?Çok uzatmaya gerek yok.Kayseri maçından 3 puan alacağız diyen sendin?Şimdide Rize ve hataydan 4 puan alacağız öylemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Nuri baba ben hiç öyle birşey yazmadım. Karıştırmışsın.daha dün yazmıştım. Bu maçı alamaz. Bugünde diyorum ki biz bu düğümü ankarada çözdük. İşallah bir galibiyet VEYA en kötü 2 beraberlik bizi ligde tutacak. fikstür de en avantajlı biziz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Herkes de onu diyor zaten rizeden bir puan ve hatay galibiyeti. Ama sorun şurda sivas maci da dahil oyuncular da ruh yok ruh. Dusmeye oynayan takim her seyini ortaya koyar bu macin 2. Yarisi gibi yani. Milletin korkusu o takim da ışık yok 6 puanlik maclarin hepsini kaybetyik averajda da sikinti var. Taraftar mucadele ruhunu gorunce mutlu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bu şehire neler olmuş sevende çok sevmeyen var malatyalı 44 böylemi olurdu çok yazık ligde kalmasın isteyende çok düşmesine sevinen var ne olurs olsun en iyi takım malatya spor bana ne elin realında barsolanada munuchte GS FB bana ne en iyisi malatya 44 gördümü yüzüm gülüyor mutlu oluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bence de aqquah ile başlamalıydı hatta tettehi hiç iyi görmüyorum sanki günlerini sayıyor onun yerine de Kubilay daha faydalı olabilir yani Ahmet yerine Aqua tette yerine de Kubilay ile oynardım
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yorumcular hepiniz teknik hocasi oldunuz Bunlar bos Lafarge bu takim ligte kalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 50 yıldır futbol oynuyor ve izliyoruz bırak konuşalım fikrimizi belirtelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl kalacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Malatya bütün kritik maçları verdi, alamayacağı maçları aldı. Buda belliydi. Ama küme düşecekse biz düşmeyiz. Ankara ın, erzurumu yerinde olsaydık ne olacaktı. Onlar düşünebilir ama biz kümedeyiz işallah. Sadece 1 maç. Sadece 1 maç
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    tek sansımız fikstür avantajı. Allahtan rakibimiz olan takımlar ya kendi aralarından yada şampiyonluğa oynayan takımlarla oynuyorlar. bu biz avantaj sağladı. yoksa çoktan bu ruhsuz takımla lige havlı atmıştık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Rakipler kaybetmesse biz şuan çok aşağılardaydık, ve yine şanslıyız ki rakipler birbirleri ile oynuyorlar... Fener ve Başakşehir maçlarını kazanırsa bizim takım puan alamazsa bile ligde kalırız ama niye kendi göbeğimizi kendimiz kesmiyoruzki... Sonumuz hayır ola.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Eyyy hocam dün yorumda söyledim Ahmet Olcay umut ve Kubilay oynamasın yeneriz diye peki orta sahada aguah ve mallan ile başlamayı hicmi düşünmedin onudami söyleseydim ayıp günah yeminle kahrimizdan öldürecek bizi yazam kadro sana öyle oynat 4 4 2 oynat ortada mallan ve aguah araya ince top yapsın uzun oynasinlar sagli sollu bindirsinler santroforda Adem tetteh illaki yazarlar fofona ve Mustafa süratli çıkış yapan oyuncular
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 büyükleri çalıştır iyi olur kendini harcama hocadan daha iyi teknik adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin şortlu resmin varmı kardeş varsa konuşalım olurmu ben okulunu okudum yillarcada oynadım yeterlimi sana bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    15 Dakika kala umut bulut oyuna girince çok duygulandım.hala ağlıyorum ben.
    0
    0
    Yanıtla
  • Isa (2 yıl önce)
    Kimse kendini avutmasin 4cu düşen takim malatya hak etmiyor malatya bu futbolla bu yonetimle 2lig hatta ucuncu lig de anca oynar bu takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimin adamısın belirsiz bu sayfayı meşgul etmeyin böyle dilekte bulunanlar buraya yazmasın kötü sözmü istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Arkadaşlar yakumedusmaya oynuyacasin yada sapiyonluga oynuyacasin yoksa bu heyacani yasayamasin orta sıralardan iş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım sallanıyor ?Borçlarda iyice arttı.Düşerse kurtulursunuz değilmi?Şark kurnazlığıylada bunu heyecana bağlamak ne güzel.Bizim en çok heyecan duyacağımız olay,Bu Takımın ligde kalması ve bu başarısız yönetimin gitmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Taraftar 11i görünce Mallanın yerine Ahmetle başlanmasına yorumlarıyla tepki gösterdi. 2.yarı İrfan hoca Ahmetin yerine Mallanı aldı demekki doğrusunu taraftar görmüş İrfan hoca görememiş. İrfan Buz bu ligin hocası kesinlikle değil Allahtan Kayserideki Yalçın Koşukavak da bu ligin hocası değil. İlk yarı golü İlhan Parlakla buldu sonra onu oyundan alıp takımı geriye yasladı ardından Avramovskkiyi de oyundan aldı halbuki ilhanla Avramovski geçen hafta 4 gol atmış adamlardı. Böylece gol bulacak adamı kalmadı sahada. Takımı geriye yaslayıp 2.yarı oyunu ve topu Malatyaya hediye etti. 1-0ın üstüne yatmaya çalıştı Malatyanın 2.yarı iyi görünen futbolunuda Yalçın Koşukavak sağladı. İki beceriksiz hoca puanları paylaştı halbuki beraberlik 2 takımada yaramaz. Kayseri 2li averajı elde ederek biraz daha karlı ayrıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (2 yıl önce)
    Panik yapmaya gerek yok. Kalan 3 maçta bize 1 galibiyet yetecek. Bence 3 puandan daha fazlasını alacak kapasitedeyiz. Küme düşmeyeceğiz İnşaallah. Bizler takımımıza güveniyoruz Allah yardımcıları olsun. Gelecek sezon için ise Malatya gibi güzel bir Büyükşehre yakışan zirve yarışında bir Malatya bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru bir yorum. Yenemedik ama yenilmedik.En azından rakibe 6 puan vermedik. Rize maçından inşallah 1 puan, Hatay maçından da 3 puan alırsak bu iş biter. Ne yaparsın biz Malatyalılar zoru seviyoruz. Kanımızda var. Boşyere ağıtlar yakmaya gerek yok. Olacak inşallah, YMS süüper Lig’de kalacak. Tüm Malatya’ya sevgiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeref (2 yıl önce)
    İkili averajlar maalesef EYMS'nin aleyhine bu yüzden takımımızın kesinlikle bir galibiyete ihtiyacı var. İnşaallah hayırlısı diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Bu umut bulut, irfan hocam senide harcar bizide düşürerek harcar artık bu adamı koymayın maçlara lütfen ya mümkünse yedeğe bile almayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Bundan sonraki haftalarda hatır gönül işleri ligden düşecek son iki takımı belirleyecek. En güzel örnek Kasımpaşa-Alanya maçı, 45 puanı alan ligde kalır. Alırmıyız bugünkü ilk yarı kadrosu ve oyunla zor. Allah yardımcımız olsun. Haftaya şampiyon netleşirse son hafta Kayserispor Fenerbahçe’yi yener. Şuanki puan durumu bizi yanıltmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2.olan şampiyonlar ligine gidiyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)Ata isimli kullanıcı yorumuna
    Fenerbahce, son hafta Şampiyonluğu vermiş takım, şampiyonlar ligi ön elemesini mi kafaya takıpta oynayacak. Ama Galatasaray’ın genç oyuncuları Avrupa Şampiyonası kadrosuna girmek için çatır çatır top oynayacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Biz aldığımız bir puana sevinmedik ancak bu bir puanı sezon sonu ne kadar değerli olduğunu maçlar bitince dahada anlam kazanacak,Sivas maçı sonrasıda yazmıştım son dakikalarda kaybettiğimiz o puanlar hanemize yazılı olsaydı inaninki ligin en rahat takımları arasında olurduk.Bir çok arkadaşlar hocanın yanlış oyunucu tercihinden yakınıyorlar arkadaşlar çok kaliteli kadromuz olduğunu her halde kimse savunamaz bu kadrodan ancak bu kadar,burada kusurlu arıyorsak bu kesinlikle Adil efendi ve saz ekibindedir. Her kese hayırlı akşamlar,hayırlı iftarlar. ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Cok yazik oldu ikinci yari tek kale top oynadik ama olmadi. Bizi ligin sonuna goturecek bu oyuncu grubu o yuzden destek vermekten baska yol yok şu an için. Gs den puan almak cok zor gibi gorunuyor rizeden 1 puan, iddiasi kalmayan hatayi yendik mi bu seneyi atlatiriz Allahin izniyle. Artik iş biraz da şansa kaldi. Gün birlik gunu inşallah kalacagız. Şu taraftarin yuzunu güldurun artik Allah için
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Geçenlerde bu ligin en berbat futbolunu biz oynuyoruz,Kayseri,A.Gücü,Erzurum,ve hatta G.Birliği düşüpte biz kümede kalırsak yazık olmazmı diye yorum yapmıştım,ne Elazığlığım ne Adıyamanlığım kaldı neredeyse vatan haini ilan edildim.Şimdi Allah aşkına soruyorum bu ilk onbirden ve sonradan girenlerle beraber onaltı kişiden kaçı formayı hak ediyor ve kaçı Süper Lig de oynar.Yazıklar olsun adam hiç değilse rakibe oynayacak alan bırakmaz yeteneği yoksada koşmayıdamı beceremez.Ya arkadaş madem oynatmıyacan devre arasında aldıklarını biblo olarakmı kullanacan.Dedikce sinir basıyor terleyenlerin hakkını yiyenden bir halt olmaz.Seneye ızdırap çekmemek için galiba en hayırlısı küme düşmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuç odaklı yorum.Öyle oturduğun yerde konuşmak kolay.Bu maçları oynamak kolay değil.Stres baskı hiç kolay değil.Kaldıki ikinci yarı her yönüyle mücadeleci agresif oldukça iyi futbol oynadık.Siz Maçı nasıl seyrettiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Arkadaşlar takımların içlerinde yaşanan sorunlar düşen takımları belirliyecek bakın a.gucu ne çıkış yapmıştı hikmet hoca ve yönetim arasında tartışmalar yaşandı işte o günden beri a.gucu 5 maçta iki beraberlik aldı 3 maç yenildi bu 3 maçı moral ve motivasyon olarak iyi geçirenler azda olsa ödeme yapanlar ligde kalacaklar diğer 4 takım düşecek bize Rize ve Hatay'dan 4 puan lazım Galatasaray dan puan almayız ,son dakikalarda en az 12 puan verdik gelde arama son haftalarda Erzurum başakşehir Sivas maçlarında son dakikada 3 puan uçtu gitti.ilk devre 27 puanı bu takım aldı bir tek Yusuf'un gitmesi ile takım bu kadar düşüşe gecermi ,bunun için bu takıma guvenelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Başakşehir ligde kaldı.Kayseriye yatar.Alanyada Ankaraya yatar.Bizde İkili averajla kümeye düşeriz.Direkt rakibini yenemiyen bu takım,Rizeden ve Hatay maçlarından 4 puan alacak ve ligde kalacak öylemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Karamsar Kernekli Ali gitti, karamsar Nuri geldi şimdi de buraya. Nuri bey emin olun ki bu taraftar bu takımın neler yapamayacağını da iyi biliyor neler yapacağını da... Rize rahat artık Kayseri’nin yaptığı savunmayı yapmayacak. Tabi bizimkiler gol atabilirse... Bu konuda haklısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rizeden puan alamazsak ne diyeceksiniz?Sizler bu seferde , Gs maçını alıp ligde kalırız dersiniz değilmi?.Sizler her hafta böyle atarız,alırız diye diye bu takımı Küme düşme adayı yaptınız.Hâla Neyin yorumunu yapıyorsunuz.İnandırıcılığınızı çoktan kaybettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Rakiplerle olan maçlar daha zor ve stresli. 2 sezondur bunu anlamadınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Rakiplerle olan maçlara kadar bu takım tüm kredisini neden kullandı.Strese girdi.Bizde bunu söylüyoruz.2 sezondur bunu anlamadınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (2 yıl önce)
    iyiki varsın adem büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Takım ikinci yarı tek kale oynadı ama Olmayınca olmuyor işte. 1 galibyet, 1 beraberlik bizi ligde tutacaktır, taraftara bu saatten sonra düşen hep destek tam destek olmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Rizeyi yenemezsek küme düşeriz geçmiş olsun. Prim verin birşeyler yapın Kayseri'yi yememeyeni dövüyorlar yine biz yenemedik. Çalışın rizeyi yenin. İrfan hoca mahvettin takımı mallan ve aquah yedek Ahmet oyunda!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • AQUAH, en az 6 puanımızı çaldı, şimdi havaya girmiş, oynamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acquah oyunu provake ediyor.Oynamak istemiyor.Bunu görmeyenleri anlamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    İkili avarajlarda kötüyuz tek kurtuluş Rize'den bir puan hatayı içerde yeneceksin başka hesap kalmadı adeta ruh hastası olduk ,bu saatten sonra teknik heyet ve oyunculara güveniyoruz,eğer ligde kalırsak değerli oyuncularımız ödenmeyen paralarıniz için fedarasyona başvurunki takke düşe baş görüne , gerçekler ortaya çıka,lütfen iki maç 4 puan alın alniniz ak olarak fedarasyona başvurunuz boşta kalıp bonservisiniz elinizde gidiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Alttaki takımların hepsi can derdinde. Arkadaşlar sakin olalım. Beraberlik fena değil. Haa yenseydik iş tamamdı. Olsun bize Bi 3 puan lazım o da olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor (2 yıl önce)
    Başakşehir 2 haftadır ipten alıyor bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    İrfan kadroyu bile kuramıyorsun hala teknik direktör lük yapıyorsun mallen oynamazmı Mustafa yı nasıl çıkartırsın umut alırsın sizde beceri hiç yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın eti budu bu.Takımın hepsi bu.İrfan buz olmasaydı çoktan havlu atmıştık.Gerçekci olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali ak (2 yıl önce)
    hocanın kabahati yok. takıma başarıyla hücum oynattı. ama o kadar pozisyonda o kadar beceriksiz olan futbolcuların yerine sahaya girip golü atacak hali yok ki. buna da şükür.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Bütün yorumcular erken erken aleyhte yorum yapmışlar.Takım özellikle 2.yarı üst düzey mücadele hırs ve gayret vardı.Böyle mücadele devam ederse rahatlıkla Lig’de kalacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Maç berabere kavga berabere kırmızı kart bir bir berabere brarerligi kucumsamayin bir puan çok unemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Başkan yetti artık varlığında belli değil yokluğunda, hoca taktik sıfır bu takıma bir dağa önce çalışmış gelmesin, futbolcular boş yetersiz aidiyet yok hepiniz Malatyasporumuzu bitirdiniz. İki yıldır eziyet çekiyoruz yeter yeter yeter. Bir an evvel takım düşsede kalsada camiada başkanı yönetimini hocayı ve ruhsuz futbolcuları görmek istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl yorum? Senin çok üstündeki maliyetli takımları Lig’de kalma mücadelesi veriyor .Bakınız geçen senenin şampiyonunu Başakşehir’in ayakları titriyor şansa galip geliyorlar.Bu maçlarındaki oynamak sislerin düşündüğü gibi kolay değil.Hele 1-0 geriye düştüğümüz maçta verilen mücadele (ikinci yarı) çok çok üst düzeydi.Sizin gibilerin basireti bağlanmış ki bu gayreti bile göremiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Bu Mallen i yedek bekletenlere yazıklar olsun.Adam ne top oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Ahmet çıktı, takım baskı kurmaya başladı. Bunu gören İrfan Buz, tam takım bir şeyler yapmaya başlamışken, Mustafa'yı ve Fofana'yı çıkarıp, büyük kurtarıcı Umut' u takıma aldı. O da topuna!!!! gelen kafaya vurdu. Yandan aut,,, Hamza'ya selamlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Teknik direktör istediği kadar değişsin iddia ediyorumki kadroyu başkaları yapiyor...amatorde bir hoca getirsen ahmed-zeki orta sahasini oynatmaz.hamza cuevayi irfanda malleni harciyor .baskan da malatyasporu harciyor...acaba ne zaman bitecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    ekmek hamurundan baklava olmaz.eldeki kadroyla da ancak bu kadar olur.elinize emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Tehteh 90 dakika da olumlu bir hareket yapmadan sahada kaldi hocada öyle Film izler gibi izledi. Söylenecek söz kalmadi , dakika 90 Semih yakindan ceza sahasina iyide bir top cikardi El kol hareketi dünya umrunda degil Vücut Dili ne olursa olsun umrumda degil dercesine?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankaralı (2 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Galiba ademin attığı golün asisti sen yaptın
    0
    0
    Yanıtla
  • Golün asistini kim yaptı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hoca umut bulutu gol atması için mi aldınız.Ben söylüyeyim.?Atamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • He Gardaş onun için aldı da... Fukara topu unutmuş. Karpuz zannediyi, yohsam atar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam Kayserili sen olsan kendi memleketine bu durumda gol atar mısın.keyseriye gittiğinde adamın yüzüne tükürürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    bence gol atması için değilde rekor,unu pekiştirmsi içindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allaha şükür beraberliği yakaladık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Çıkarmakta adil ile irfana nasip oldu düşürmekte adil ile irfana nasip oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Kurtar bizi Allah'ım bu ruhsuz takımdan ,kurtar bizi Allah'ım Adil Gevrekten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (2 yıl önce)
    Taraftardan başka herkes ama herkes futbolcusu başkanı belediye başkanı vekili velhasıl herkes malatyasporun düşmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yazıklar olsun alayınıza. Düşünde taraftar olarak bizde kurtulalım. Yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    İnşallah kırmızı kart yemeyiz. Allah yardımcımız olsun. Zor olacak ama olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Takımın el frenini çekmişler yine. Bu takım bu şekilde hak etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bence kral başkan düşün demistir, düşürmeden teslim etmem demiştir Rezil utanç verici futbol. Bu futbol .ile dusmeyi hâk ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (2 yıl önce)
    Yahu final maçı bu final yani bunu kazanamassa zaten müsade buyrun düşsün bu takım !! Bu maçı alma,o maçı alma,şu maçı alma eeee nasıl kalacak ligde kardeşim sen ? Bu maçı alırsa kıymeti olacak Yeni Malatyaspor için aksi durumda ise zaten düşmesi haktır.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu takım,harbiden israf.Nasil bir araya getirilmiş tez konusu olur,hele birde ligde kalırsa eyvah,eyvah,elaleme rezil olduk.Amator küme bile çok bunlara...Onur,gurur,haysiyet şeref yerlerde sürünüyor, yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (2 yıl önce)
    İkinci yarı alırız demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adem kaptan dedik takimin her seyisin dedik En önemli macta Bu El kol hareketlerine gerek varmi? Bu hava niye düsmeye oynuyorsun attigin gollerin yüzde 90 i penaltidan hirsini kayip etmissin yazik Her top sana gelsin Sen kayip et Hafez ve Chabek topu kayip edince atiyorlar kendilerini Yenilen golde yüzde 50 Hafez in hatasi yüzde 50 Chabek Hoca iyi ise devre arasi ikisinide oyundan cikarir Hadebe de bugün iyi uyuyor,Tehteh ayakda zor duruyor Kubilay bundan 2 gömlek üstün Kimse kusura bakmasin düsmeyi hak ediyoruz Bir Malatya li olarak üzülüyoruz , bir futbol sever olarak seviniyorum böyle zevksiz sahipsiz vizyonsuz isteksiz klüp süperligde görmek üzücü Süper ligde tesadüfen kalirsak Hadebe ve Wallace haric bütün yabanci futbolcular gönderilsin Kayserisporu simdiden tebrik ederim en azindan mücadele ediyorlar 3 puani hak Eden taraf .
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (2 yıl önce)
    Allah aşkına Ahmet Ildız'a Zeki'ye nasıl tahammül ediyor bu teknik ekip. Forvette Tetteh bomboş hiç bir katkısı yok, Kubilay'ı arattı valla bunları görmek zor bir şey mi.Gerekli tedbirleri almazlarsa iş kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Erzurum,Malatya, Gençlerbirliği ve Denizli düştüler adil gevrek Haziran'da malı kongrede aklansın sonra borç batağında başkan bile bulunamaz transfer yasağı gelir ver elini Malatya amatörune Malatya lütfen Yeşilyurt Belediyespor'u playoftan 2.lige çıkarmak için uğraş verelim kısmet olurda 1.lig ordan süper lige çıkarsak İstanbul yollarına düşer bir başkan daha ararız,kulübün adınida teze Malatyaspor yaparız.aziz mübarek Ramazan gününde bu işkence inşallah biter bu başkandan kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl bir sevdalı ise?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Demirci (2 yıl önce)
    Bu kadar ruhsuz olunabilir.. Yazıklar olsun. Ahmet Ildiz a kaldı koca bir şehrin kaderi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun teknik heyete ve başkan ve yalakalarına sonunda küme düşürdünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Takımın hali şu ana kadar içier acısı İş tamamen İrfan hocaya kaldı.Motivasyonu sağlaması lazım acilen
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Karakuş (2 yıl önce)
    Ahmet ıldız denilen adamın sahada ne işi var ya ne işi var alt yapıdan genç biri oynasın en azından koşar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İki gündür ,Sadece fikstüre bakıp ,Kayseri maçını çantada keklik görüp hesap yapmaya gerek duymayanlar,Buyrun
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Takımın 10 numarası Ahmet Ildız. Hucum planı kendi sahasından rakip sahaya top şişirme. Fıkra bu kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Yazıklar olsunki irfan gibi bir teknik direktör olup olmadığı belli olmayan biri teknik direktör ve adil başkan küme göründü
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (2 yıl önce)
    Kayseriyide yenemeyeceksek düşelim gitsin her maçi izlerken kanser oluyoruz ev sahibi olarak bu maçi alamiyorsak sözün bittiği yerdeyiz kasimpaşa 2 _0 önde ankaragücü önde bizde yenik durumdayiz takimi bu hale getirenleri allaha havaş ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyaspor (2 yıl önce)
    Yine 6 puanlık bir maç, yine kaybeden bir malatya. Düşün de rahatlayalım artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyaspor (2 yıl önce)eskimalatyaspor isimli kullanıcı yorumuna
    İkinci yarı 5 de atsa, kazara ligde de kalsa ben bu takımdan bıktım kardeşim. valla kanser ettiler bizi. komple revizyon lazım yönetimden tut tüm futbolculara kadar. #adilgevrekistifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Adil ne sendenden başkan nede irfan dan teknik direktör olur yazıklar olsun size takım dökülüyor top yapan yok adamlar oynuyor sizler izliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan ne yapsın gardaş takımda adam mı var oynatsin harik hurik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Hepimize Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Ahmet ile Zeki’nin orta sahada oynadığı, sağ ve sol kanadın ne yaptığı belirsiz şahıslarla galibiyet zor adamlar resmen tek ayak üzerinde sekerek orta sahayı geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takım iyi oynamıyor.İkinci yarıda müdahaleler olmazsa bu maçı alamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (2 yıl önce)
    Bizim bu maçı kazanmamıza imkan yok.Sağlığımı kaybetmek istemiyorum. Haftalardır stres yaşatıyorlar.Top tutamıyoruz.Yavaş oynuyoruz.Chebake takımı sabote ediyor.Ahmet, Zeki, Mustafa ne yaptıkları belli değil. Rakibi seyrediyorlar.Koşmadan maç kazanılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    3 hafta sonra adil gevrek ve takımından kurtuluyoruz yeter bu işkence ,ruhsuzlar ordusu iki yıldan beri bizimle alay ediyorlar ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesela (2 yıl önce)
    Allah'tan korkun be düşecekseniz düşün bizi fitil etmeyin kalacaksanızda adam akıllı 3 puan alın bezdirdiniz yemin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    İleride çoğalamiyoruzve sapunaruve lucakesen ikinci yarı oynarsa Malatyamiz çok gol yer.ilk yarı aguah alması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Korktuğumuz başımıza geldi.Golü yedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (2 yıl önce)
    Kasimpaşa ankaragücü ensemizde iki takimda önde inşallah bizde aliriz maçi yoksa işimiz çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (2 yıl önce)
    Rabbim inşallah dualarimizi kabul eder küme düşmeyiz kayseriyide yenemeyeceksek zaten küme düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Chebake, hafez,zeki,ahmed ve irfan buza rağmen geri kalan futbolcularımız gerekeni yapacak ve üç puanı alacağız inşallah...ayağınıza kuvvet...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Kim ev sahibi kim deplasman takımı belli değil. Kayserispor orta sahayı çok rahat geçiyor. İnşallah puan yada puanlar alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • BANAZILI (2 yıl önce)
    3-1 ALACAĞIZ Adem babaya güvenimiz tam çatlasın içimizdeki hainler dış güçler :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    1-0 olsun,bizim olsun
    0
    0
    Yanıtla