SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor Kontrolsuz ve Kalabalık Hücum Etti"

0
Güncellendi - 2021-05-03 19:18:33
A- A+ PAYLAŞ

Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sahalarındaki Gaziantepsor müsabakasını kazanarak rahatlamak istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 39. haftasında Yeni Malatyaspor, Kayserispor’u ağırladı. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Karşılaşma sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Koşukavak, “Oyunu yorumlamak bizim açımızdan ilk yarı ve ikinci yarı olarak ifade edilebilir. İlk yarı itibariyle tamamen takımın oyunun hakimi Kayserispor, çok alan bulduk. Çok rakip kaleye gittik. Deplasmanda ilk 45 dakika bu kadar rakibi etkisiz hale getirip, kaleye yaklaşıyorsanız skoru çoğaltmanız lazımdı. 1-0 ile içeri girdik ama ikinci yarı başka bir oyun vardı. tamamen içgüdüsel, duygusal bir hücum etti Malatyaspor, kontrolsüz ve kalabalık. Biz oyunu kontrol edemedik. İlk yarıdaki gibi oyunu kontrol etseydik ikinci yarı bu kadar öne gelen bir takım, arkada çok alan bırakmıştı. Ama bunlar kolay olmuyor. Benim bugün Kayserispor’da 7. günüm ve bir oyun planlamak, bir oyun inşa etmek, bunlar kolay şeyler değil. Zamanla alakalı şeyler. Tabii skora baktığımız zaman burası bir deplasman ama ligin boyu kısalıyor. Maçı kazanabilirdik, kaybedebilirdik. İkinci yarı kaybedebilirdik, ilk yarı kazanabilirdik. Aslında ikinci yarıda Malatyaspor bize fırsat verdi. Bu kadar kontrolsüz öne geldiği zaman arkada çok alan bıraktı. Sadece topu kontrol edemedik, alanı kullanamadık. Bunlar zamanla düzelecek şeyler. Deplasmanda 1 puan aldık, artık iç sahadaki maça bakacağız. İç sahadaki maçı kazanıp, rahatlamak istiyoruz. Malatyaspor’a da başarılar dilerim” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Ne demek rakip kalabalık ve kontrolsüz geldi.Daha iyi ya top kapıp goller atabilirdiniz.?Sende İrfan buz gibi ne dediğini bilmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Sen geçen hafta 4 gol atan ilhanla Avramoskiyi oyundan alıp takımı geriye yaslarsan 1-0 ın üstüne yatmaya çalışırsan Malatyada kalabalık gelir iyikide yaslanmışsınız bu sayede 1 puan alabildik sen de bu ligin hocası değilsin İrfan Buz gibi.
    0
    0
    Yanıtla