SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Olimpik Havuz İnşaatı Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-05-05 05:11:12
Yarı Olimpik Havuz İnşaatı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesinde yapımına başladığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatındaki çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sevdalısı olduğumuz genç nesillerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi ve sportif faaliyetleri ilçemizde çoğaltmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediyesi tarafından Göztepe mahallesindeki 5 bin 752 metrekare alan içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla yapımına başladığı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatındaki çalışmalar aralıksız sürüyor. İçerisinde ofis, duş, giyinme odası, antrenör odası, çocuk oyun alanları, yürüme alanları, teshin merkezi havalandırma tesisat odası, 40 araçlık açık otopark ve mini bir kafe’nin de bulunacağı tesis, fonksiyonlu ve modern yapısıyla yeni şampiyonların yetişeceği bir mekan olarak Battalgazi halkına hizmet verecek. Hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı yatırımlarla ilçeyi daha güzel yarınlara hazırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gençlik yatırımları kapsamında hayata geçirdiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi tamamlandığında ise çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Battalgaziliyi yüzme ile buluşturacak. Sevdalısı olduğu gençlere verdiği sözü bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yaşayan Başkan Güder, sportif faaliyetleri ilçede çoğaltmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

“GENÇLERİMİZİ SEVİYORUZ, ONLARA GÜVENİYORUZ”

Projeyi kısa sürede tamamlamak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’ye vermiş olduğumuz sözleri yerine bir bir yerine getiriyoruz. Bu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Battalgazi’mizi insanların tercih ettiği bir ilçe haline getirmek ve ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlamak için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Gençliğimiz bizim için çok çok önemli. Gençlerimizi seviyoruz, onlara güveniyoruz. Sizler, bu milletin ve Türkiye'nin geleceğisiniz, umudusunuz. Ecdadın mirasının sadece büyüklüğünün değil, getirdiği sorumluluğun da idrakinde bir gençlik olarak sizler bizim iftihar kaynağımızsınız. Sanal bir dünyanın hakim olduğu bir süreçte, gençlerimizi dijital dünyanın dışına çıkarılması noktasında hükümet ve yerel yönetimler olarak bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte bölgemize ciddi anlamda yatırımlar yapıyoruz. İnşallah kapalı havuz projemizi kısa sürede tamamlayarak, gençlerimizin istifadesine sunulacak” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız