SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Sıkı 'İzin Belgesi' Denetimi

0
Güncellendi - 2021-05-06 00:27:56
Polisten Sıkı 'İzin Belgesi' Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Covid-19 salgını nedeniyle getirilen 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Malatya’da polisler denetim yaparken ilginçliklerle karşılaşıyorlar. Kendilerine göre sokağa çıkma izin belgesi hazırlayan bazı vatandaşlar polislerle karşı karşıya geliyor.

Malatya’da korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde sıkı denetimler devam ediyor. Polis ekipleri kontrol noktalarında durdurdukları araçlarda bulunanların muafiyet belgelerine tek tek bakıyor.

Kısıtlama nedeniyle kent genelinde güvenlik güçleri belirlenen yerlere uygulama noktaları kurarak denetimlerini sürdürüyor. Başta kent merkezi ve ana yollar olmak üzere birçok yerde uygulama noktasının araçlara ve yayalara, Malatya merkezde polis tarafından izin belgesi soruluyor.

Polisler denetim yaparken ilginçliklerle de karşılaşıyorlar. Bazı insanlar kendine göre sokağa çıkma izin belgesi hazırlayınca, polis ile karşı karşıya geliyor.

Bu arada, Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 60 kişiye para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde son 24 saatte yapılan denetimlerde, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 57 kişiye 51 bin 300, sosyal mesafe kuralını ihlal eden 3 kişiye ise 2 bin 700 lira ceza kesildi.

Ekipler, 612 iş yeri ile toplu taşıma aracını denetlerken, 18 iş yerine işlem yapıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kadir (2 yıl önce)
    Tam kapanma veya kısıtlama NE ZAMAN BAŞLAYACAK. Küçük esnaflar neden kapalı anlamadım. Bunu bilen yetkililer bilgi versin lütfen. İyi gezmeler diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 yıl önce)
    Kapanmayı ceza yazsınlar diye yaptılar başkada kapanmada bişey anlıyan varsa söylesin bizde anlayalım bide esnafı mağdur etsinler diye kendilerine bağlı holdingler devlet kurumları hepsi çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • cemc (2 yıl önce)
    Ptt onune bakın nasıl kısıtlama bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Eanafı6 bitirdiniz sonrada şu bu deyin. İlk secimde gidicisiniz aha bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Tedbir mi? Akpinara bi gidin bakın cevreyoluna bi bakın
    0
    0
    Yanıtla