SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Rize Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-05-07 10:49:10
Yeni Malatyaspor, Rize Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü kendi sahasında Kayserispor'la karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 8 Mayıs Cumartesi günü Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynayacağı maç için ilk çalışmayı Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yaptı. Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri sahasında yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Antrenmanı, kulüp forma ve eşofmanını giymiş olan başkan Adil Gevrek de izledi.

Yeni Malatyaspor'un Cumartesi günü Rize'de oynayacağı, ligdeki tüm maçlar gibi saat 20.30'da başlayacak karşılaşma öncesi takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • pasa44 (2 yıl önce)
    Hiç hesap kitap yapmaya gerek yok, kimseye güvenmeyin. 1990 ve 2006'da çok hesap kitap yaptık, düşmeyiz dedik ve küme düştük, kalan maçlarda çıkıp aslanlar gibi EN AZ 4 PUAN almamız lazım, yoksa işimiz çok zor.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Bakın en şanslı takım biziz. Alanya ve Rizenin iddiası kalmadı. İkiside rahat. İşallah hucumla alacağız. Bari en azından ikisindede beraber kalsak işallah yine ligdeyiz. Ankaragücü maçında dananın kuyruğunu kopardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Kayseriden kendi sahamızda beraberliği zor kurtardık şimdi neye dayanarak Rizeye 3 tane 5 tane atıyoruz anlamak çok zor.kendi kendimizi kandırmaktan vazgeçip gerçek fotoğrafı görmezden gelmek geçen seneden hiçmi hiç ders almadığımızı gösteriyor.Bnece rizede işimiz biter.inşallah tersi olurda ben yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Rizede kaç yiyip geleceksiniz merak ediyorum. Artık sizlere hiç güvenim kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali mert (2 yıl önce)
    Sayın vekilin güzel bir resmini koysaydınız. Bu ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Haşim Karadağ ne işe bu adil de o işte.Hasim geldi takımı mahvetti borclandirdi duzelemez hale getirp çekip gitti.Ama mahkemeyi kaybedince kös kös ödemeye başladı.Diyorum ya Haşim ne isebuda o. Bir de malatyasporu dışarıdan tezgaha getiriyorlar.Eni boyu bir bildik bir tane şahıs var malatyasporu sosyal medya adı ile kullanıp kulübün içine gizli mahrem bilgilerine ulaşan tesiste futbolcular ile yiyip içen tüm ihtiyaçlarını tesisten sağlayan adilin yeğeni eni boyu bir adam var bunların hepsinde kurtulacağız yeterki bu sene bı küme düşmeden bitsin.Tum malatyayi ve yeni malatyasporu sevenler sizi kurtaracak Maka layık başkan adayımız hazırlıklarına başladı bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın durumuma bak sizin yaptığınız yoruma bakın.Koyun Can derdinde kasap et derdinde.Sağ Salim Ligi bitirelim sonrada bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkar.Zaman kenetlenme zamanı.Bilerek mi bilmeden mi resmen takıma düşmanlık yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin badem (2 yıl önce)
    Gençlerbirliği Başkan yardımcısı Çaykur başkanının Kartal’ın oğluymuş yönetimdeymiş Çav cav istifa edip yerine kartalın oğlu geçecekmiş küme düşerse oğlu istifa edip yerine babası Çaykur ile birlikte Gençlerbirliğine bakacakmış . Arkadaş Türkiye ‘nin gözünün içine bakarak Çaykur başka takımlar düşsün diye elinden geleni yapıyor ,Çaykur Rizedeki maça final gözüyle bakıp , hatta oyuncularımızı bile sakatlamak İÇİN oynayacaklar. sen adam ol onları sahasında 3-0,4-0,hatta 5-6-0 yen Sergen hoca gibi hadlerini bildir. Yoksa defansa çekileyim centilmen olayım dersen oyuncak olursun karşılarında Hendek hiç acımayıp 8-0 yapıp gönderirler, sen adam ol sen onları 8-0 ‘lık yap vur gel işi bitir. Tüm Türkiye Çaykur un her maçını izleyecek şike iddası nedeniyle. Bakın bu maçta ölümüne oynayacaklar,sebep Genlerbirliği ve Ankara’yı kurtarmak. Yönetim,Teknik heyet ve futbolcular ister 0-0 berabere kalın,ister1-0 yada 19-0 yenilin hiç bir şey farketmez. Ama 1-0 yenersiniz çok şey farkeder. Kümede kalmanız İÇİN mutlaka Çaykur’u yenmemiz lazım. Sert oynayacaklar korkutmak için biz asla atak futboldan vazgeçmeden oynamalıyız,hedefimiz ÇAYKUR’u 3-0 yenmek bu yetenek te bu kabiliyette fazlasıyla bu takımda var . Çaykur u yenin Bırakın Gençlerbirliği ve Ankara düşünsün .Bizi tahrik edip kırmızı kart almamız için ellerinden geleni yapacaklar. Dikkat edelim ltfn
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Lütfen bir galibiyet getirin şu taraftarın yüzü gülsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Başkan baktıki olmuyor, Kendisi soyundu bu işe. Rizede ilk 11 de olur artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nadi AKİN (2 yıl önce)
    işiniz gucunuz rast gelsin.rizede atak futbolunuzla birden fazla ses gelsin.irfan hocama ve futbolcularimiza guvenimiz sonsuz. allah yar ve yardimcimiz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Yeşilyurt (2 yıl önce)
    Kesinlikle 90 dakika atak oynarsak kazanırız defansa çekildiğimiz an gol yemeye başlar maçıda kaybederiz. İsterse 3-0 önde olalım kesinlikle aynı tempo ile ileriye atak oynayıp top kontrolünü rakibe vermeden maçı bitirmeliyiz. İlk yarı 2 -0 öndeysek ikinci yarı yorulan yada konsantrasyonu eksik olan oyuncuyu hemen değiştirip aynı şekilde atak oynarsak , oyunu her iki yarımada rakip sahaya yığarsak bu maçı alıp ligde kalırız. Başkan olacak arkadaşta bu maçtan başka hiç bir şansı olmadığını anlamalı ve bu maçı kazanmak icin futbolcuların varsa alacaklarını ödemeli ve maçı aldıklarında pirim ödeyeceğini basının önünde ve futbolculara açıklamalı. Bay başkan sanma bu takım düşünce elini kolunu sallayarak istifa edip hesap vermeden gideceksin. Eğer bu takım küme düşmezse istifa edersen kimse sana zorluk çıkartmaz ve eski defterleri karıştırmaz , sende kurtulursun Malatyaspor’da senden kurtulmuş olur. Takım küme düşerse İnan bana altında en çok sen ezilirsin ve hepsinin hesabını kanunen vermek zorunda kalırsın. varını yoğunu ver Başkan ama bu maçı al bu takım küme düşmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Cengiz bey Öncelikle şunu belirtmek isterim.Protokolde bulunan bir tanıdığımdan aldığım bilgiye göre,Kayseri maçı öncesi futbolcu alacaklarının ödendiği yönünde.Başkana gelince ,Tabiiki mahkeme kadıya mülk değil.Ancak bunu ifade ederken bir adayınız varmı? Takımı 7 senedir sevabi ile günahı ile yöneten Adil başkanın Emeklerini de bir çırpıda Yok saymak aklı selim taraftara yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent44 (2 yıl önce)
    Başkan futbolcular la konuşup ne gerekirse söylemeli ve bu maçı kazanmaları nı üstüne basa basa tekrarlamalı prim vermeli.! Biliyorum Malatyalıyım diyenler Malatya’nın kaymağını yiyenler maddi destek vermiyorlar... Bari futbolcular daha duyarlı olmalı yoksa düşeriz.!!! Dönüm maçımız inşallah bu maçı kazanırız.&
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid (2 yıl önce)
    Kayseri maçındaki ilk yarı gibi oynarsanız 5 yersiniz...ikinci yarısındaki gibi oynarsanız 5 tane atarsınız....korkmayın saldırın....saldirmazsaniz dk 90 da da olsa bir şekilde yiyorsunuz zaten...90 dakka defans olmuyor..bunu bari şimdi anlayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Şartlar ne olursa olsun oyuncu kadromuzun elinden geleni yapacağından eminiz ,eskiden kulüpler maç hasilatlari,spor toto gelirleri , başkan ve yonetimin ceblerinden harcadıkları paralarla yonetilirdi tabi o zamanda paralar dikkatli harcanır,israf yapılmaz,altyapıya önem verilirdi,adamın birisi tarla alacak oğluna demiş ki evlat alacağın tarla satıcıya babadan miras kalmış ise yapacağın kadar pazarlık yap ,yok eğer satıcı kendi parası ile aldığı tarlayı satiyorsa gerçek fiyatını buldunmu pazarlığı bırak tarlayı al ,şimdi kulüplerde maalesef aynı maç hasılatı kalmamış,başkan ve yöneticiler ceblerinden kuruş vermiyorlar,tek gelir reklam ve yayıncı kuruluştan gelen para maalesef miras tarlasını satan satıcı gibi ceplerinden çıkmadığı için o parayı da israf içinde hesapsızca harvurup harman savuruyorlar,özellikle Sivas , Alanya ve Karagümrük kulüplerini bu durumun dışında tutuyorum, özellikle Mecnun başkana teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    İşiniz gücünüz rast gelsin ,Rize de ayağınızdan ses gelsin.
    0
    0
    Yanıtla