SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe'nin Suçladığı Hakem Ç.Rize- HYMS Maçına

0
Güncellendi - 2021-05-07 11:07:46
F.Bahçe'nin Suçladığı Hakem Ç.Rize- HYMS Maçına
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin 'kural hatası var' diyerek tekrarını istediği Aytemiz Alanyaspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, MHK tarafından bu hafta Çaykur Rizespor-Yeni Malatyaspor müsabakasına atandı.

Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı mücadelenin ardından, 'kural hatası' olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 'tekrar' başvurusunda bulunmuştu. Sarı-lacivertliler henüz bu talebine cevap alamamışken, söz konusu karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ise Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından ligin 40. haftasında önemli bir maçta görevlendirildi.

Uğurlu, alt sıraları yakından ilgilendiren Rizespor - Yeni Malatyaspor müsabakasında düdük çalacak. Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi olan Yaşar Kemal Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Serkan Çimen ve Mustafa Çimen, maçta 4. hakemliği ise İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan yapacaklar.

Süper Lig’in 40. haftasında görev alacak hakemler şöyle:

20.30 BB Erzurumspor - Kasımpaşa: Halil Umut Meler

20.30 MKE Ankaragücü - Fenerbahçe: Fırat Aydınus

20.30 DG Sivasspor - Medipol Başakşehir: Ali Palabıyık

20.30 Kayserispor - Gaziantep FK: Ümit Öztürk

20.30 Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

20.30 A.Hatayspor - Denizlispor: Erkan Özdamar

20.30 Galatasaray - Beşiktaş: Cüneyt Çakır

20.30 Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği: Özgür Yankaya

20.30 Göztepe - İH Konyaspor: Arda Kardeşler

20.30 Trabzonspor - FT Antalyaspor: Abdulkadir Bitigen

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mustafa Uzunbacak (2 yıl önce)
    Bu hakem bizi 10 kişi bırakmak ve rakibimize penaltı çalmak için gelmiş Ankara’yı ve Gençlerbirliğini kurtarmak için gelmiş. Çok dikkat edip sakın kırmızı görmeyip gereksiz fauller alıp sarı kart görmeyelim,Chabek özellikle sen gereksiz fauller yapma . Ceza sahamızda şakın faullü el kol hareketleri yapmayalım, hakem en basit böyle el kolda hemen penaltı çalacak bir kişi.Adem kaptan sen karekteri üst düzey bir kardeşimizsin bu takımı ateşle lütfen keyifle oyna ve keyifle Malatya ya gelin . Bu hakemden dolayı tüm Türkiye bu maçı özellikle izleyecek , eğer akıllı bir hakemse kariyerini mahvetmez çünkü yanlı taraflı duruşu hakemliğini kesinlikle bitirir. Kredisini Fener maçında tüketti. Sayın Hocam Ankaralı olduğunuzu cümle alem biliyor en ufak taraflı bir kararınız sizi ipe götürür ve kariyerinizi bitirirsiniz. Malatyaspor u şakın ha başkanına bakarak sahipsiz sanmayın Türkiye ekonomisine yön veren ve ülkemizde itibar sahibi bir çok siyasi ve iş adamları var bunun hesabını size sorarlar. İnşallah temiz adil bir maç yöneterek üzerinizdeki bu kadar olumsuz zanları boşa çıkartırsınız. Bu kader maçıdır bu aziz mübarek Kadir gecesinde şakın adaleti unutmayın,çünkü bu maçın telafisi olmaz ve çok büyük kul hakkına girersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Kesin 3 puan gitti. Ankara takımları ile ligde kalma mücadelesi veren bir takımın maçına tesadüfe bak yine Ankara bölgesi hakemi tayin ediliyor, sahipsizlik böyle bir şey bu hafta da rahat yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Ne o şimdiden bu hazırlık niye bir kurbanmı arıyorsunuz aslanlar gibi çıkın futbol oynayın kazanın kimseyi suçlu gösterip mağdur edebiyatına sığınmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Yani demek istediğiniz Malatyaspor kümede kalırdı da Hakemler düşürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok .Herşey rastlantı beyefendi.Ayrıca Ankaragücü ve Kayseri varken Malatyaspora sıra zor gelir.Ancak son olarak .Ankaragücü maçına atanan Hakemin Denizli bölgesi hakemi de tamamen rastlantı.Malatyaspor aleyhine verdiği penaltıyı uydurma ve Ademe yapılan hareketin kırmızı kart olduğunu da biz değil,TRTsporda hakem Bünyamin gezer söylüyor.Hakemlerin hiçbir etkisi yokmuş değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Koskoca tff mhk başka hakem kalmamış gibi ankara bölgesi hakemi atanması doğru değildir. Bu ülkede bunlarida yaşıyoruz. Sahipsiz malatya. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Zapçı (2 yıl önce)
    Yönetim çıkın hakemin değiştirilmesini talep eden, yoksa bu hakemler Malatya’yı doğramaya gelmiş 1 Ankara takımıyla düşme mücadelesi verirken Ankara bölgesi hakemlerini atamak art niyetten başka bir şey değildir, ya hakemi değiştirdin yada maça çıkmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali duran (2 yıl önce)
    Bu,başakşehir-malatyaspor maçında hiçde adil maç yönetmemişti.malatya kaybetsin diye epey uğraştı ve muvafak da olmuştu.inşallah rize'de başımıza çorap örmez.yönetim bir kaç kelime etsin.ağlamayana mama yok bu ülkede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın maçında çok basit kural hatası işleyen,Üstelik Ankara bölgesinden bir hakeminin bizim maça atanması tamamen bir rastlantı mı diyelim!Ne hikmetse ve tesadüfen ki, Ege takımlarıyla oynadığımız da,İzmir bölgesi,Ankara takımlarıyla oynadığımız da Ankara bölgesi hakemleri atanıyor.Sevsinler sizi.Yönetim de birkere olsun mesela bir maçımıza Suat arslanboğayı talep etsin bakalım tff ne diyecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit anaç (2 yıl önce)
    Düşme hattında ki Ankaragücü ve Gençlerbirliği nin bölgesindeki bir hakemin atanması düşündürücü aman dikkat?
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Hiç hesap kitap yapmaya gerek yok, kimseye güvenmeyin. 1990 ve 2006'da çok hesap kitap yaptık, düşmeyiz dedik ve küme düştük, kalan maçlarda çıkıp aslanlar gibi EN AZ 4 PUAN almamız lazım, yoksa işimiz çok zor.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle o yıl düşelim diye çaykur rize maçı kendi sahasında Denizliye satmış biz küme düşmüştük eğer o maç berabere dahi bitse kümede kalmıştık rize ye güven olmaz Aslanlar gibi sahaya çık oyna kazan hakemle ilgili itiraz da bulunulmalı tetikçi bir hakem bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hakemlikte babadan oğla,akrabalara uzanan bir yükselme ağı olduğundan ve kesinlikle liyakata bakilmadigindan iyi hakem çıkacağına inanmıyorum benim ne demek istediğimi mevcut ve eski il,bölgesel ve 3.lig hakemleri çok iyi bilirler ama kimse konuşamaz,sadece azda olsa sayın Erman Toroğlu ve sayın Ahmet Çakar konuşurlar,bu kadar olmaz diyenler alın üst hakemleri bakınız kimlerin eski hakem,gözlemci ve futbolcularla bağlantıları var ,gördüğünüze inanamaz bu kadar da olmaz dersiniz onun içinde iyi hakem yetişmez siz şükredin varı var oynat ugurcugum var ya alt liglerde neler oluyor bilen varmı,işte geçen hafta Adem'in ayağını kıracak kırmızı çıkaramadı.
    0
    0
    Yanıtla