SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS'nin Rize Deplasman Zaferi:0-4

0
Güncellendi - 2021-05-09 12:26:57
HYMS'nin Rize Deplasman Zaferi:0-4
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi ve bu kritik karşılaşmayı 4-0 kazandı. Ev sahibi ekipten Meriah'ın 48. dakikada kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, Yeni Malatyaspor'un gollerini 5. dakikada penaltıdan Adem Büyük, 23. dakikada Hadebe, 79. dakikada Fofana ve 90. dakikada Kubilay Kanatsızkuş kaydettiler. Yeni Malatyaspor, aldığı bu galibiyetle ligde kalma mücadelesinde büyük bir avantaj elde etti.

STAT: Çaykur Didi - Rize

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu (Hakem), Mustafa Sönmez (1. Yardımcı Hakem), Serkan Çimen (2. Yardımcı Hakem), Hakan Ceylan (Dördüncü Hakem), Koray Gençerler (VAR), İbrahim Çağlar Uyarcan (AVAR)

ÇAYKUR RİZESPOR: 25. Gökhan Akkan, 4. Montassar Omar Talbı, 5. Abdullah Durak (Dk.90 35. Alberk Koç), 11. Tunay Torun (Dk.52 24. Emır Dılaver), 18. Braıan Jose Samudıo Segovıa (Dk.90 54. Mithat Pala), 21. Mılan Skoda (Dk.72 7. Loic Alex Teliere Hubert Remy), 52. Erik Sabo (Dk.46 17. Konrad Hubert Mıchalak), 53. Darıo Melnjak, 55. Mykola Morozıuk, 80. Yassıne Merıah, 88. Damjan Dokovıc,

YEDEKLER: 1. Tarık Çetin, 7. Loic Alex Teliere Hubert Remy, 14. Alexander Toft Soderlund, 15. Selim Ay, 17. Konrad Hubert Mıchalak, 24. Emır Dılaver, 26. Onur Bulut, 35. Alberk Koç, 54. Mithat Pala, 71. Celal Emir Dede

TEKNİK SORUMLU: Bülent Uygun

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 17. Teenage Lınganı Hadebe, 19. Benjamın Tetteh (Dk.73 90. Kubilay Kanatsızkuş), 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 21. Moryke Fofana (Dk.84 9. Umut Bulut), 26. Semih Kaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 4. Stephen Patrıck Mallan, 61. Zeki Yavru, 77. Mustafa Eskihellaç, 99. Adem Büyük (Dk.80 20. Ahmed Ildı),

YEDEKLER: 1. Abdulsamed Damlu, 6. Afrıyıe Acquah, 8. Fernando Ruben Zuquı, 9. Umut Bulut, 12. Aly Malle, 14. Doğukan Emeksiz, 20. Ahmed Ildız, 27. Erıc Ndızeye, 90. Kubilay Kanatsızkuş, 92. Bülent Cevahir

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOLLER: Dk. 5 Adem Büyük- penaltıdan, Dk. 23 Hadebe, Dk. 79 Fofana, Dk. 90 Kubilay Kanatsızkuş (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk.48  Yassıne Merıah (Ç.Rizespor)

SARI KARTLAR: Moroziuk (Rizespor)

Dakika 4 PENALTI: Yeni Malatyaspor atağında Mallan'ın sert şutuna Meriah elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 5 GOL: Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını Adem kullandı, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi:0-1

Dakika 7: Adem Büyük, 6 pas üzerinde sahip olduğu topa dokundu, savunmadan geri geldi.

Dakika 10: Malatya atağında Adem Büyük, ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Konuk takım penaltı beklerken hakem Yaşar Kemal Uğurlu oyunu devam ettirdi.

Dakika 14: Samudio, Malatya ceza sahası önünde şut atmak isterken kendini savunmanın müdahalesiyle yerde buldu. Hakem serbest atışa hükmetti, kullanılan atışta top barajda kaldı.

Dakika 18: Rize atağında defansın arkasına atılan topla buluşan Skoda'nın vuruşu auta gitti.

Dakika 22: Adem Büyük'ün pasında sol çaprazda buluşan Hafez'in sert şutunu kaleci Gökhan kornere çeldi.

Dakika 23 GOL: Yeni Malatyaspor'un kullandığı korner vuruşundan gelen topu kaleci elinden kaçırdı, arka direkteki Hadebe kafa vuruşuyla golü kaydetti:0-2

Dakika 27: Savunma arkasına sarkan Rizeli Skoda'nın dokunduğu topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 29: Rize atağında savunma müdahale etti ve pozisyon kornerle sonuçlandı. Tunay Torun'un kullandığı atıştan sonuç yok.

Dakika 36: Savunma arkasına sarkan topa ceza sahasında hamle yapan Tunay Torun kendini yere bıraktı, ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 38: Ceza sahasının önünde seken topu Skoda şutladı, üstten aut.

Dakika 40: Samudio'nun ceza sahası dışından vuruşunu Ertaç aldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 47: Yeni Malatya atağı soldan gelişti. Fofana ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak vuruşunda Gökhan gole izin vermedi.

Dakika 48 KIRMIZI KART: Tetteh, Meriah'ın solundan atıp sağından geçerken, bu oyuncu tarafından formasından çekilerek düşüldü. Hakem Meriah'ı ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

Dakika 58: Mallan'ın uzaktan şutu kalenin üstünden auta gitti.

Dakika 62 DİREKTEN DÖNDÜ- OFSAYT: Melnjak'ın pasına Skoda vurdu. Top direkten dönerken hakem pozisyonun ofsayt olduğunu belirledi.

Dakika 79 GOL: Yeni Malatyaspor farkı 3'e çıkardı. Rakipten topu kapan Yeni Malatya atağa hızlı çıktı. Adem Büyük'ün pasını alan Fofana golü kaydetti:0-3

Dakika 90 GOL: Yeni Malatyaspor bu dakikada bir gol daha buldu. Ani atağa çıkan Malatya, rakibini az adamla yakaladı. Karim Hafes'in pasında topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş, kaleciyi de geçerek maçın skorunu ilan etti:0-4

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- AA- YMSkulubu (Rize)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Malatya her yıldüşme hattında mı ligi tamamlayacak. Adam gibi bir yeni yönetim gelmelidir. Malatya süperlig de iddialı ve kalıcı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rodegellayı kaçırma Hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Sadece bir puan değil iki maçta alabileceğimiz kadar puan alıp federasyondan gelecek galibiyet ve beraberlik primi ile futbolcuların alacakları ödenebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Öncelikle HYMS'u kutlarım.Rize deplasmanında farklı kazanarak taraftarları sevindirdi Canla başla mücadele edersen galip gelmemen için bir neden yok.Malatyaspor Rize deplasmanında bunu yaparak spor otoriteleri ve yorumcuları şaşkına uğrattı.Atakaş Hatay karşılaşmasında da en az bir puan almalıyız.Küme düşme hattında Denizli'den sonra Gençlerbirliği ve Erzurum'un kurtulma ümitleri çok zor.Dördüncü takım puan sıralamasına bakınca ya Kayseri ya da Ankaragücü TFF 1.lige düşebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Maçdan önce Hakemi Resmen ipe çektik. Demekki öyle bizim düşündüğümüz gibi olmuyormuş. Sayın, Yaşar Kemal UĞURLU Kusura bakmayın, Hakkınızı helâl edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu hakem Rize nin uğuruyduGeçen yıl3-0 yenildiğimiz maçında hakemiydi.Bu sefer bize uğurlu geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Güzel bir galibiyet oldu. Sevinmek tabiiki hakkımız, Ama dikkatli olmak lazım,daha herşey BITMEDI 1 Puan lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru bir puan almamız ve yahut Kayseri nin yenilmesi Ankaragücü nün puan kaybetmesi gerekecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Bu zafer İrfan Hoca liderliğindeki takımındır. Yeni sezona İrfan Hoca ve canını dişine takıp varını yoğunu ortaya koyan futbolcularla devam edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (2 yıl önce)
    Ya Arkadaşlar hep istifa diyorsunuzda Adaymı var ciddi yok.Yardım varmı dışardan belediye hariç yok hemen istifa diyorsunuz bence beklemek lazım başkanında açıklamaları olacaktır bekleyelim görelim kolay değil takım yönetmek para olmassa olmuyor istifa et demek kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Güzel bir galibiyet aldık, bizi mutlu ettiniz sizde mutlu olun. Zaman zaman tatlı eleştiri yapsakda bu takımın en yetenekli adamı adam gibi adam Adem Büyük'tür. Gelelim İrfan hocaya bizi süper lige çıkardın şimdi bir kez daha çıkardın gibi oldu varolasın sağolasın İrfan hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Vay sizin Allahınıza gurban olam
    0
    0
    Yanıtla
  • sevket (2 yıl önce)
    ADEM BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK diyorum her yerde var teşekkürler kaptan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    MaaşAllah Nazar Değmez İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sonuç iyi olunca yorumlarda oldukça olumlu.Öncelikle bu takımın gerçek sahibi Y.Malatyaspor taraftarına geçmiş olsun.Artık önümüzdeki sezon içim bütün enerjimizle tüm camia olarak en iyi desteği vermeliyiz.Malatya’ nın en önemli markası ve birleştirici sosyal unsuru olan takımımıza başta Selahattin Gürkan Başkan olmak üzere(futbolu sevmese de,büyük Malatya taraftarı için) çok ciddi kaynaklar oluşturarak destek vermeli.Tabii diğer belediye başkanları,milletvekilleri, organizedeki değerli sanayiciler ,ülke çapındaki iş adamlarımız.bu isme markaya sahip öıkmalılar.Takıma gelince,Rize maçındaki gayret ve mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.Ancak bu takım bu maçtaki önce özellikle Erzurum ve Sivas maçlarında işi bitirmeliydi Sanırım bize bu heyecanı yaşatmak istediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Kendimizi kandırmayalım Rize isteseydi maçı alırdı Rize bize hediye etti maçı
    0
    0
    Yanıtla
  • Rizenin çok eksiği vardı.Ayrıca Maçı hediye eden takım sahasında 4 tane yemez.Galibiyet zoruna gitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi bitmediniz! Kayseri, Erzurum veya Ankara Gücü takımları galip gelseydi Rize de potaya girecekti, nasıl verecek maçı? Ayrıca hiç kimse sahasında 4 gol yiyerek maç satmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen maca baktinmi ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Birinci yarıda 4-1 YENMİŞTİK..Kanatsuzkuş Rize ye boş geçmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Rize bize maçı hediye etti Malatya Lig boyunca 4 golü maçı Yok ayrıca yönetim bizi 2 senedir verem etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bir maçlık yorum yapan bir futbol cahilisin.Aynı Malatya bu sezon Aynı rizeyi sahasında da 4-1 yenmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlk devre yine RİZE 4-1
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’daki maçı da hediye etti demi onda da 4 atmıştık!?
    0
    0
    Yanıtla
  • He ya bu Rize hep bize çalışan belli Malatya da da 4 yemişti
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Sezon başından beri hamza hamzaoğlu ile umut bulutun oyuncağı haline getirilen takım birde chabek olmayınca adeta Real madrid gibi oynadı.taraftarın yüreği ağzına geldi.hep burda yırtınıp durduk inaşllah seneye aynı hataları yapmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bize boş felsefe ve demogoji yapan Hikmet Karaman gibi hocalar lazım değil ( malum geçen sene bizi küme düşürttü) irfan hoca gibi mütevazı herseyini veren hoca lazım.Tesekkurler İrfan hocam???
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN GÖKALP (2 yıl önce)
    Kadir gecesi Allah yüzümüze baktı ve ligde kaldık İrfan hocamızla kesinlikle devam edilmeli .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu iş bitti .6 puan fark oldu.puan almaya gerek kalmadı. Çarşamba Kasımpaşa -Ankaragücü maçı var Ankaragücü iki maçı kazansa bile ikili averajlar Malatya ankara eşit genel averajla Malatya kümede kaldı . Tebrikler Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 li averaj eşit değil 3 1 yenildik 2 1 yendik nasıl eşit?
    0
    0
    Yanıtla
  • İkili averaj Ankaragücü nde.Puan kaybederse oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hesabın gene yanlış...Ankaragücü +1 averaja sahip.Bu nedenle Hataydan en az 1 puan almamız gerekiyor.Boşver hesap yapma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sen hesap yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Bu iş bukadar kolay maçayı biraz sık al üç puanı kalmayı garantile.Yok o şununla berabere kalırsa yok bu onu yenerse yok biz üç puan alırsak bütün bunlar geride kaldı.Kendi göbeğini kendin kes işi bitir.Emeği geçenlerden Allah razı olsun bizi bu Kadir gecesinde sevindirdiniz Allahta sizi sevindirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (2 yıl önce)
    Mübrek kandilin hediyesi Afferim çocuklara helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Çok şükür rahat bir nefes aldık başta ftbolcileri teknik heyeti yunetimi malzemecisina ve cefakar ve vefakar taraftarine emeyigecen herkese tesekur eder Allah razı olsun bu sene çok onemlidi 4 takım düşüyordu burada kurtarmak unemlidi cunk dusmamaya oynayan enaz on takım vardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir can (2 yıl önce)
    Şen ola Malatya şen ola 4*4 lük Malatya 4*4 lük plakayı yazdırdı.Allahımıza şükür. Tüm emeği geçenlere çok teşekkür.Hemde4*4*4
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bugün bayram günümüz ,Hatay'dan bir puan alıp Perşembe günü çift bayram yaparız inşallah , başta başkan, yönetim,irfan hoca teknik ekip,kaptanımız Büyük Adem ve bütün futbolculara teşekkürler,ayağınıza sağlık bu saatten sonra sayın başkanım Mali kongre ile birlikte kalırsanız yeni bir yönetimle futbolcularımızın alın terlerinin hakkını Malatyalı is adamlarinin katkılarıyla ödememiz öncelikle olmalıdır temennimiz bizden biri olan irfan hocanın yeni sezondada bizlerle birlikte olmasıdır.insallah buradan gerekli dersleri çıkarırız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayseri maçından önce futbolcu alacakları ödenmiş.Sanırım son taksit ödemeleri vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (2 yıl önce)
    Geçen hafta bize 3 puan yeter ve Malatya bunu fazlası ile alacak güçte diye yazmıştım. Biz Malatya ya güvendik ve Malatya başardı. Yendiğimiz maçlarda bile Malatya yı eleştirenler. Kümede kalmamızdan bile rahatsız olanlar var. Umurumda değil bu onların sorunu. Ben Malatyalıyım ve Malatya ile her zaman onur duydum. TEBRİKLER MALATYAM !!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Has (2 yıl önce)
    Zorda olsa likte kaldık Adil ve hoca istifa bu hocayla yürümez yalan dolan hakaret yandaşcilik kardaşcilik olmayan buna rağmen yorumlarımı yayınlamayan Malatya haberi kınıyorum son yazdığın paragraf nedeniyle bu yorumunda yayınlamayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yılmazer (2 yıl önce)
    tebrikler, teşekkürler malatya. bize bir ohh çektirdiğin için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Helal olsun. Özlenen sonuç.Tebrikler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Teşekkürler Malatya Spor
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan hoca farkı, teşekkürler irfan buz ve oyuncular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Rizeye teşekürler seneye çok iyi takım kurmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlışlıkla rize yazdın galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş Rizeye niçin teşekkür ediyorsun. Teşekkürü YMS hak etmiyor mu. Sen Rizelisin sanırım !...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak -E- ile başlayan iki şehirden sanırım. Acısını Malatya kimliği altında bastırmaya çalışıyor. Geçmiş olsun gurban olduğum :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tebrikler İrfan hocam ve futbolcularımız.Helal olsun Malatyasporlu????
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Iyi kurtardık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isde malatyam bu teknik heyetini oyunculari Kutluyorum emeginize saglik 2 bayram yasatiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Doğru kadro güzel sonuç...teşekkürler malatyaspor...teşekkürler rize
    0
    0
    Yanıtla
  • Size olacaktı sanırsam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Allah’ınıza gurban, bu mübarek gecede güzel ve anlamlı galibiyet. Allah’ın izniyle ligde kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 44 (2 yıl önce)
    Geçen hafta takımı düşürenler, mümkünse bu akşam yorum yapmasınlar. İçlerinden sevinsinler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumlara saygı duymak gerekiyor..o mesajları atanlar sinir hali ile yazılmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulcelil (2 yıl önce)
    Helal size çocuklar. Bize şimdiden bayramı yaşattınız. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Sizin Allahınız gurban olayım ne güzel bir gece mübarek kadir gecesi,Malatyasporumuzdan muhteşem skor 0-4 ve erken gelen çifte bayram kutlu olsun Malatyamıza .???????
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    geçen hafta kızmıştım,yenilirseniz gelmeyin diye.aferin çok güzel oynadınız ve aldınız maçı.tebrik ediyorum.ayağınıza sağlık gençler
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin Başkana irfan hocaya bütün oyunculara çok çok teşekür gerçek malatya spor böyle gerçek malatyalıları tebrikler mübarek gecede çok iyi oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Başta teknik direktör kaptan ve tüm oyuncularimizin yüreğine sağlık inşallah birdaha böyle korkulu rüyalar görmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Malatyasporumuz Rizespor maçını kazanacak inşallah şeklinde yazmıştım geçen hafta. Şükürler olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu galibiyet öyle önemliki anlatamam.Sağolun,varolun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 44 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Düşmüştük hani? Yorum yapmaya yüzünüz var mı Nuri bey?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben en son ne demişim garanti 45 puan alırsak hesaba girmeden bizi ligde tutar demişim .Sahamızda alttaki tüm takımlara puan verdik.Kayseri yi yenemedik. Futboldan anlayan her Malatyalı, en iyi ihtimal rizeden 1 puan,Hataydan da 3 puan alırız ve ligde kalırız umuduyla hesap yapmıştır..Ha hayır ben rizeyi deplasmanda yeneriz demiştim diyorsan,Bu da senin futbol seviyeni gösterirdi,bu sonuc,normal değil bizim için sürpriz oldu.İyide oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 44 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Deplasmanda Feneri yenen takım Rize’yi niye yenmesin? Rize’yle maçtan önce aramızda 4 puan vardı. Hatay dediğin takım 5. olmak için oynuyor. Güçten bahsediyorsan eğer kendinle çelişiyorsun. Futboldan anlamak puan hesabı yapmayla olmuyor. Bir takımı teknik, taktik ve değerli oyuncularının stili üzerinden yorumlamakla oluyor. Benden iyi anlayabilirsiniz baş tacısınız. Mesele bu değil. Karamsar olmak her zaman kaybettiriyor. Bu takımın asil ve cefakar taraftarı bu takıma inandı. Siz ve sizin gibiler ve sadece takımı süper ligdeyken takip edenler bu takıma inanmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Var olan Gerçeklerin yanında ütopik düşünceleri üstün tutmak tek anlamıyla yağcılığa girer.Sizin gibi klavye kahramanlarının yazdıklarını,geçen yıl bu zamanlarda yaptıkları yorumları ve takımın küme düşüşünü halen bu zihinler unutmadı.Ben bazı şeyleri iddialı ve şiddetli savunuyor isem,bunu mevcut yönetimin bu takıma yaşattıklarından ,tavrından çıkartıyorum.Sen eğer bu şartlarda sahamızda yendiğimizde bu işi bitireceğimiz kayseri maçını alamayıp ,deplasmanda rizeyi yenmemizin çok normal olduğunu söylüyorsan futboldan zerre kadar anlamadığını gösteriyor..Bu işler öyle sinerji,enerji,inanmak veya inanmamak değil önce parayla oluyor.Eğer bu takım müthiş bir performans sergilediyse,yönetiminin mecburen bu dönemlerde yapmadığı bir işi ödemeleri yapmasından kaynaklanıyor.Ezbere kahramanlık yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 44 (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumlarınız takdire şayan. Altı boş ifadeler değil. Anlamadığım ve beni çıldırtan nokta; bu Rize ne oldu? Aramızda 4 puan fark vardı. Benim göremeyipte sizin gördüğünüz ne var bu Rize’de? Yorumu görürseniz lütfen açıklayın. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği’ne yenildi. Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. Bu ligde herkes herkesi yeniyor. İnançtan kastımı çarptırıyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz kadar bitikse bu takım düşsün zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Doğru kadro ile sahaya çıkarsan elbette sonuç alırsın...ahmed,kubilay,umut,chaebak,..defalarca burdan yazdim.bu futbolcular la olmaz..hele chaebak gol yiyoruz hem de onun hatasından bir de pis pis sırıtıyor..hadi malatya sen bu ligde olmalısın.. bir teşekkürde rizeye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Hakiki Malatyalı (2 yıl önce)
    Ulu Tanrı ya şükür, bu maçı kazanmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Uzun zaman sonra kadroyu yakaladılar ama bizi catlattiniz seneye iyi bir revizyon şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    İnşallah maçı bu skor veya 3 puanı getiren skorla biter ve o zaman çaylar bizden için afiyet olsun deriz,haydi dayanın 45 dk.daha bu mübarek gecenin yüzü suyu hurmetine 3 puan bizim olur bütün hemşerilerimin ve islam aleminin kandili mübarek olsun .?????
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (2 yıl önce)
    Hadi inş böyle bitsin maç. Diğer skorlarda tam Malatyamın istediği gibi. Böyle giderse kesin ligde kalırız. Ama şu yönetim son 2 senedirli bize sıtma tutturuyor. Lütfen Adil başkanım. Emeklerin için gercekten çok ama çok tesekkürler. En azından ligde kalarak bırak. Her zaman gönüllerde kalasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Chebake'nin yokluğu belli oluyor takım kazanıyor:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Helal olsun Hadebe aldığın para sonuna kadar helal olsun.Haydi Malatyam ikinci yarı aynı ciddiyetle devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Allahiniza gurban emeklerinize ayaklariniza saglik mac boyle bitsin amerikadan selam olsun malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Geçmiş yıllarda bir çok kez oldu. Malatya deplasmanda Rize’ye ters gelen bir takım. Bu maçtan 3 puan alıp gelecek. Ahanda buraya yazdım.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    İlk yarı itibarı ile şükür diğer maçlarda lehimize böyle biterse 2 hafta kala derinin derini nefes alırız ki anlatamam ! Hadi inşallah böyle bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah mac boyle bitter
    0
    0
    Yanıtla