SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Mahir Ünal'ın Dayısı Darende'de Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-05-09 21:33:24
AKP'li Mahir Ünal'ın Dayısı Darende'de Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın 82 yaşında vefat eden dayısı Başer Beşeren'in cenazesi Malatya'nın Darende ilçesinde toprağa verildi.

Yaşlılığa bağlı nedenlerle dün ilçenin Heyiketeği Mahallesi'ndeki evinde hayatını kaybeden Beşeren'in naaşı, Çarşı Camisi'nde kılınan namazın ardından aynı mahalledeki kabristanlığa defnedildi.

Cenazeye Ünal ve Beşeren ailesinin yakınlarının yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Malatya Valisi Aydın Baruş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Basitlik sergilemeyin ya, sadece yazmak için yazmayın.. Biz cenazeden bahsediliyor, illa birşey yazmak zorunda değilsiniz. Ayıptır, edep yahu, belliki kendinizi hiçbir platformda ifade edemiyosunuz, cenaze üzerinde bile klavye borozanlığı yapıyosunuz. Bu haberi akrabalarıda okuyor, yakınlarıda okuyor, ölen şahsın oğlu kızıda okuyor. Olmadı birde rahmetlinin kabirde göreceği yaşayacağı şeyleri yazın.. EDEP EDEP EDEP
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Lebalep cenaze töreni. Ancak sıradan bir vatandaş olduğunda kurallar uygulanıyor. Uygulamayana hemen ceza kesiliyor. Bu nedir. Adamına göre muamele. Adalet mi?, hak mı? Bunlar alışmışlar her konuda ayrıcalık ve torpile. Bunlar için normal. Öbür dünyada torpil geçerli olmayacak. O zaman ne yapacaklar? Ancak 83 milyondan nasıl helallik alacaklar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Çakır vekilde görünüyor ama yazılmamış bu sizlerin ne kadar art niyetli ve taraf olduğunuzun göstergesidir sayın editör
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Dayısı Malatyalı yani annesi Darendeli olan sayın mahir unalin bu haber olmasa Malatya ile akrabalık bağını bilmezdik buda gösteriyor ki malatyamiza sayın vekilin partide önemli bir yerde olmasına rağmen bir faydası olmamıştır,olsa bilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hani cenazeler on kişiyi geçmeyecekti
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli Mehmet bey cenazelerde 30 kişi sınırlaması sizin ve benim içindir,bakınız Mehmet bey İngiltere prensi ölüyor cenaze töreninde kaç kişi var 30 ,pandemi kuralına uymayan Norveç başbakanına ceza kesilebiliyor .
    0
    0
    Yanıtla