SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor Yarı Finalde

0
Güncellendi - 2021-05-10 18:53:11
Ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor Yarı Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor,2. Lige Yükselme Play-off Çeyrek Finalinin ikinci maçında kendi sahasında Ofspor ile karşı karşıya geldi. Of'taki ilk maçı 2-1 kaybeden MYB, Malatya'daki maçı 1-0 kazandı ve deplasman golü avantajıyla rakibini eleyerek yarı finale yükseldi.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi - Malatya

HAKEMLER: Cihan Aydın (Hakem), Oğuz Terzi (1. Yardımcı Hakem), Abdullah Uğur Sarı (2. Yardımcı Hakem), Burak Demirkıran (Dördüncü Hakem),

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69. İsmail Cengiz, 10. Emre Gemici, 11. Akın Akman, 14. Gökhan Payal, 6. Fahri Utku Öçalmaz (Dk.85 44. Erhan Gözetlik), 18. Ayhan Gürbüz, 21. Deniz Ataç (Dk.64 16. İzlem Anıl Balakkız), 22. Erçin Ilgaz, 33. İlker Günaslan, 61. Mücahit Çakır, 70. Halil Çelik (Dk.78 39. Uğurcan İkikardeş),

YEDEKLER: 96. Timur Çakıroğulları, 2. Erşan Yaşa, 16. İzlem Anıl Balakkız, 39. Uğurcan İkikardeş, 41. Burak Balaban, 44. Erhan Gözetlik, 97. Yusuf Erdem

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

OFSPOR: 29. Mızhat Burak Sarı, 3. Şeyhmus Abdulkadir Aksu, 4. Buğrahan Karslı, 5. Furkan Işıkdemir, 9. Adnan Gülen, 11. Muhammet Emre Kalkan, 20. Batuhan Calap (Dk.51 50. Barış Çiçek), 21. Osman Şahin, 22. Fikret Topaloğlu (Dk.88 14. Miraç Türkyılmaz), 26. Volkan Can, 7. Mustafa Aydoğdu (Dk.64 24. Emre Turan),

YEDEKLER: 25. Sercan Çobanoğlu, 6. Gökdeniz Gür, 50. Barış Çiçek, 14. Miraç Türkyılmaz, 18. Onur Paksoy, 23. Muhammed Can, 24. Emre Turan

TEKNİK SORUMLU: Kadir Kar

GOL: Dk.7 Emre Gemici (Malatya Yeşilyurt Belediye)

SARI KARTLAR: Deniz Ataç, Halil Çelik, Ayhan Gürbüz, Erhan Gözetlik (M.Yeşilyurt Belediye), Batuhan Calap, Fikret Topaloğlu, Emre Turan (Ofspor)

Dakika 7 GOL: Halil Çelik'in soldan ceza sahasına yaptığı ortada topla uzak direkte buluşan Emre Gemici, kalecinin solundan topu filelere gönderdi:1-0

Dakika 21 GOL POZİSYONU: Orta sahadan Halil Çelik, uygun durumdaki Deniz Ataç'a pas çıkardı. Bu futbolcu topu sürdü, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ofspor kalecisi, Deniz'in ayaklarına yatarak topu aldı ve mutlak golü önledi.

Dakika 44 GOL POZİSYONU: Erçin Ilgaz'ın pasıyla buluşan Deniz Ataç, ceza sahası içerisinde kaleciyle karşı karşıyayken vurdu. Kaleciden dönen topu önünde bulan Emre Gemici şutunu attı, kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.

İlk yarı Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 72: Ofspor atağında Muhammet Emre Kalkan soldan ortaladı. Topa Oflu Adnan Gülen ile kaleci İsmail birlikte çıktı. Kaleci yumrukla topu uzaklaştırdı.

Dakika 78: Ofsporlu Osman Şahin'in uzaktan sert şutunu kaleci İsmail iki hamlede önledi.

Dakika 90 GOL POZİSYONU: Ayhan Akman'ın pasıyla solda topla buluşan İzlem Anıl Balakız, topu sürdü, kaleciyle karşı karşıyayken kötü vurdu. Top kalecide kaldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2 DİREĞE ÇARPTI: Geriden gelen uzun topla buluşan Ofsporlu Barış Çiçek'in vuruşu yan direkte patladı.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor yarı finale yükseldi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Gol yemeden maçı alırsa İzmir Buca'daki müsabakada neder eder,Buca'yı turnuvanın dışına atar.Gönlümüz Yeşilyurt Bld.Spordan yana.Dualarımız Yeşilyurt için.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Nihat BALAN tek kelime ile başarılı ve bir o kadar da mütavazi biridir.Gittiği her takıma ciddi katkılarda bulunmuş ve gittiği hemen her takıma ciddi dokunuşlar yapmıştır.İşte yeşilyurt belediye buna güzel bir örnektir devamı gelecektir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Malatya futbolu için tarihi bir dönemeçte. İşallah başaracaklar.izlemeye gelemiyoruz ama kalbimiz,ruhumuz sizinle
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    1983 den buyana Malatyaspor Altyapısından kaç futbolcu sayabilirsiniz.Aklıma gelen Biri Hayati diğeri Mustafa ve Yılmaz üç kişi hatırladım 2000 öncesi satafatli dönemden. Nedeni bir pilot takımı yada 2.ve 3.liglerde takım bulunduramamasiydi. 2 sezon Malatya İdman Yurdu 3.ligde oynadı Düştü sonrası yok uzun yıllar boyunca.ve Malatya Belediyespor çıktı sonra adı Yeni Malatya olarak Eski Malatya nin yerini aldı .Altyapı yine yok sadece bir kaleci çıkarabilmış. Yeşilyurt un lige çıkması demek altyapı demek pilot takım demek İnşallah Nihat Hoca bunu başarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Bravo gönlümüz sizinle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Başarılarınız daim olsun.Nihat hocamız ve tüm takımın emeklerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Emeği geçen bütün takım oyuncularına teknik direktör Nihat hocaya Mehmet Çınar başkana malzemecisinden sağlık ekibine taraftarlara hepsine sonsuz teşekkürler inşaallah bir üst lige terfi ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (2 yıl önce)
    tebrikler takım ınsallah ıkı macı da alırız da bu takım da bır ust lıgde mucadele eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Güven (2 yıl önce)
    Tebrikler...Kalan maçların tarihleri belli olunca haberleştirirseniz seviniriz. Bugün bilsek izlerdik..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Emeginize saglik tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • okan (2 yıl önce)
    kalan 2 maçı alır inşallah 2 liğe çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malatya'da teknik adamların olduğunu duyurdun Varol sağol Nihat hocam ,tek eksiğiniz ne biliyormusunuz büyük takımlarda top oynamamaniz ve spor camiasinda lobinizin olmayışı,sizin dışınızda da Malatya ve Anadolu'da bir çok değerli hocalarımız var tek eksikleri lobileri yok ve büyük takimlarda top oynamamislar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Malatyada futbol adına başarılı bir dönemden geçiyoruz bugün Yeşilyurt yarım Malatyaspor bizi gururlandırdı işallah bunu hak ediyor şehrimiz. Başarıların devamını can ı gönülden istiyoruz. ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tebrikler Cirmihti sporumuz . İyiki varsınız . Nihat hoca ve oyuncularına vede yönetime kısaca herkese Tebrikler Yolunuz Şampiyonluk olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Tebrikler 2.ligde bir takımımızın olması Allah korusun ama ilerde yeni Malatyaspor da oluşabilecek bir sıkıntı durumunda bize can simidi olması demektir. Aynı Malatyaspor ve yeni malatyasporda olduğu gibi. İnşallah finale kadar çıkar ve 2.lige yükselebilir Yeşilyurtspor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Aslanlarım benim emindim eleyeceğimize çok poziyon kaçırdık ama elemeyi bildik. Nihat hocadan ve futbolcularından 2. Bir Kupa bekliyoruz Malatyaya aynı Yeni Malatyasporla kazandıkları gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • MaLatYaLi (2 yıl önce)
    emeği geçenleri tebrik ederim bekle bizi 2 lig geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun başarılar dileriz
    0
    0
    Yanıtla