SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor Ligde Kalmayı Garantiledi:1-1

0
Güncellendi - 2021-05-12 02:01:07
H.Yeni Malatyaspor Ligde Kalmayı Garantiledi:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Diouf'un golüyle 1-0 geriye düşen Yeni Malatyaspor, 64. dakikada Adem Büyük'ün golüyle 1-1'lik beraberliği sağladı. Bu gol karşılaşmanın da skorunu ilan etti ve puanını 45'e çıkaran Yeni Malatyaspor, aritmetik olarak da süper ligde kalmayı garantiledi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Halil Umut Meler (Hakem), Cevdet Kömürcüoğlu (1. Yardımcı Hakem), Esat Sancaktar (2. Yardımcı Hakem), Emre Malok (Dördüncü Hakem), Atilla Karaoğlan (VAR), Yakup Özhan (AVAR),

HELENEX YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 4. Stephen Patrıck Mallan (Dk.90 92. Bülent Cevahir) , 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 17. Teenage Lınganı Hadebe, 19. Benjamın Tetteh (Dk.72 Kubilay Kanatsızkuş), 21. Moryke Fofana (Dk.72 20. Ahmed Ildız), 26. Semih Kaya, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 61. Zeki Yavru, 77. Mustafa Eskihellaç (Dk.46 57. Issam Chebake), 99. Adem Büyük (Dk.81 9.Umut Bulut),

YEDEKLER: 67. Eray İşcan, 6. Afrıyıe Acquah, 8. Fernando Ruben Zuquı, 9. Umut Bulut, 12. Aly Malle, 20. Ahmed Ildız, 27. Erıc Ndızeye, 57. Issam Chebake, 90. Kubilay Kanatsızkuş, 92. Bülent Cevahir

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ATAKAŞ HATAYSPOR: 1. Munır Mohand Mohamedı, 55. Yusuf Abdioğlu, 14. Pablo Renan Dos Santos, 90. Strahıl Venkov Popov, 16. Mesut Çaytemel, 5. Isaac Sackey, 8. Aabıd Rayane (Dk.86 23. Abdurrahman Canlı), 88. Ruben Tıago Rodrıgues Rıbeıro (Dk.71 28. Adama Traore), 17. Babajıde Davıd Akıntole (Dk.77 30. Mohammed Kesselly Kamara), 9. Aaron Salem Boupendza, 92. Mame Bıram Dıouf,

YEDEKLER: 97. Emir Kireççi, 95. Eren Fansa, 3. Alexandros Katranıs, 2. Burak Can Çamoğlu, 12. Youssouf Kone, 23. Abdurrahman Canlı, 19. Muhammed Mert, 30. Mohammed Kesselly Kamara, 41. Joseph Akomadı, 28. Adama Traore

TEKNİK SORUMLU:

GOLLER: Dakika 44 Diouf (Hatayspor), Dk. 64 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Adem Büyük, Tetteh (Yeni Malatyaspor), Sackey (Hatayspor)

Dakika 4: Diouf'un sağdan içeriye gönderdiği topa dokunan olmadı.

Dakika 7 GOL-OFSAYT: Hatay atağında Akintola'nın attığı gol, bu futbolcunun ofsaytta bulunduğu belirlenince geçersiz kaldı.

Dakika 9: Hatay atağında Boupendza'nın soldan ortaladığı topun gelişine Diouf vurdu. Top üstten aut.

Dakika 11: Yeni Malatya atağı hızla gelişti. Mustafa Eskihellaç sağdan ortaladı, kafayla indirilen top Mallan'a geldi, bu oyuncunun şutu az farkla autla sonuçlandı.

Dakika 13: Hatay'ın Rayane Aabid ile kullandığı korner atışı tekrar kornerle sonuçlandı.

Dakika 14: Hatay'ın kazandığı korneri Mesut Çaytemel kullandı. Sonuç yok.

Dakika 19: Mesut Çaytemel'in soldan içeriye ortaladığı topa Diouf dokunamadı.

Dakika 25: Adem Büyük, sert gelen topu kontrol edemedi ve tekrar alabilmek için kayarak müdahale yapınca sarı kart gördü.

Dakika 26: Hataysporlu Akintola'nın ceza sahası dışından attığı şutta top çerçeveyi bulmadı.

Dakika 27: Hava topuna ayakla çıkan Tetteh de sarı kart gören bir başla Yeni Malatyasporlu oldu.

Dakika 29- 30: Hatayspor, Rayane Aabid ve Mesut Çaytemel'le peş peşe kullandığı korner atışlarından sonuç alamadı.

Dakika 35: Yeni Malatya atağında Semih Kaya ceza sahasına ortaladı. Altı pasta topu kontrol eden Tetteh'e defans vuruşunu yaptırmadı.

Dakika 41: Fofana soldan Hatay ceza sahasına girdi, ortasını çıkardı. Defansa çarpan top kalecide.

Dakika 43: Diouf, savunmadan kaptığı topla sağdan ceza sahasına girdi, yerden sert şutunu kaleci kurtardı.

Dakika 44 GOL: Hatayspor'un baskısı bu dakikada golü getirdi. Akintola'nın ortaladığı topa Diouf kafaya yükseldi ve vuruşuyla golü attı:0-1

İlk yarı Hatayspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Yeni Malatyaspor, Mustafa Eskihellaç'ın yerine İssam Chebake'yi alarak ikinci yarıya başladı.

Dakika 47: Boupendza'nın uzaktan şutu auta gitti.

Dakika 54: Hatay yine tehlikeli oldu. Boupendza soldan topu taşıdı, Malatyalı defans oyuncusundan sıyrıldıktan sonra şutunu attı. Az farkla aut.

Dakika 55: Mallan, uzaktan direkt kaleye sert bir şut çıkardı. Kaleci Münir, topu kornere tokatlayarak gole izin vermedi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 56: Mallan'ın uzaktan şutu kalecide kaldı.

Dakika 60: Fofana'nın pasını takip eden Adem Büyük, topu çevirmekte geç kalınca, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 64 GOL: Yeni Malatyaspor, kaptan Adem Büyük'ün golüyle beraberliği sağladı. Kazanılan korner atışını Zeki Yavru kullandı. Tetteh'in  ceza sahasına aktardığı topla buluşan Adem Büyük, iki futbolcuyu geçti ve yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-1

Dakika 66: Hatay atağı hızlı gelişti. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Boudpenza'nın şutu auta gitti.

Dakika 71: Mallan sağdan topu Chebake'ye aktardı. Bu futbolcunun çaprazdan sert şutu savunmadan döndü.

Dakika 74: Kubilay'ın sol çaprazdan şutunu kaleci Münir son anda kornere çeldi.

Dakika 79: Yeni Malatya atağında, topla ceza sahası önünde buluşan Semih Kaya kaleyi karşısına aldı ve şutunu attı. Top kaleyi bulmadı.

Dakika 80: Kubilay'ın sert şutunu Hatay defansı engelledi.

Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • paşa44 (2 yıl önce)
    Bu yönetime rağmen bu takımın ligde kalması mucizedir. Bu başarıda aslan payı İrfan Hoca ve aslanlarınındır keza son maçlarda maddi destek veren Selahattin Başkanı da unutmamak gerekir. Yönetimin bu şehre ve takıma yapacağı en büyük iyilik olağanüstü kongre kararı alıp kenara çekilmesidir. Şehrin ileri gelenleri, M.Ali Aydınlar, Mustafa Küçük ve Ahmet Çalık gibi iş adamlarının takıma başkan olması veya onların desteklediği bir adayın başkan olması için acil lobi oluşturmalıdır. Yeter artık her sene düşme korkusus yaşadığımız biz de Sivas ve Hatay gibi takır takır meydan okuyan bir takım istiyoruz. Seneye bu yönetimle devam edersek kesin düşeriz.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (2 yıl önce)
    Çok şükür bu sezonu atlattık. Selahattin başkan olmak üzere adil gevrek İrfan buz ve kaptanımız adem büyük e teşekkürler. Seneye adil gevrek başkanlığında daha kaliteli yönetim ve transfer komitesi ile daha güçlü kadro kuralım ve ilk hedefimiz ilk 10 olacak şekilde sezona girelim Allahın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar adili istiyormu eminmisin
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Doğunun kaplanı Allaha şükür başta takım kaptanı olmak üzere tüm oyuncuların gayreti ile zoru başarılarılar liğde kalmayı garantilediler. Galatasaray la oynanacak olmak sezonun son maçına çıkacak Malatya sporun başta takım kaptanı ve tüm oyuncular arkadaşları sağaya çıkıp Atatürkün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanı severim dediği gibi bizim de takımımıza güvenimiz tamdır. Bizim de Takım şerefiyle namusuyla sahaya çıkıp onuruyla gururuyla oynar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Malatya'ya geçmiş olsun bugeca rahat uyuyacam hesap yapmaktan kafam yandı adem kaleciyla beraber 4 kişiyi yatırdı gölü atı maşallah ademe boza fazla transfer lazım deyil kaliteli iki orta sahaya alirsek yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (2 yıl önce)
    Gs macinda tum malatya nin serefi haysiyeti gururu sizin oynayacaginiz oyunda olacak lutfen covuklariniza yedirgidiniz helal ekmegi dudunup ogle oynayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    nasıl oynasınlar mesela? iyi oynasalar beşiktaş için oynadı diyecekler,kötü oynasa galatasaray için diyecekler.nasıl oynamaları hakkında da bir bilgi verirseniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Sanırım BJK lisin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Sen daha neyin kafasındasınız çözmedim. Değişik ama hakkaten çok değişik bakış açısı. Neresinden bakacağım anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel kardesim adem GS li umut gsli Semih GS li diğer maçlarda nasıl oynuyorsanız öğle oynayın diyorum GS şampiyon olması için 4yemeyin diyorum sonra ah alırız şike oldugunu düşünürlerse yarın bir bjk yönetici TFF başkanı olur acısını çıkartır diyorum , saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Burada barì yapmayın malatya sporlu olmadığın aşikar başkasının kedisi fare yakalamaz sende taraftar olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu maçla şampiyonluğa oynayan bir takıma yenildiğimiz takdirde,(Mantıken bu maçta galibiyet en zor olanı)Yada yendiğimiz takdirde diğer takımın şampiyon olmasına neden olacak bu maçı nasıl oynamalıki şerefini kaybetmesin?Bu nasıl bir yorum.Bu takımın şerefini,haysiyetini sana mı soracağız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gs gs dediğine göre beşiktaşlısın? kısmet artık iyi oynayan kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Bu yıl geçti iyi kötü yeni sezona forma alarak maçlara giderek destek olmalıyız başkana hocaya saldırarak bir yerlere varamayız gördük birlik tek yumruk 44 gibi oluruz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Bu başarı İrfan hocanın ve Selahaddin başkanın para akıtmasıyla oldu. Allahına kurban selahhattin başkan. Varolasın. Bize bu mutluluğu yaşatma daki payından dolayı Rabbim tırnağını taşa değdirmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sallayın durun. sanki babasının malı. sanki bir hizmet yapmıs. yatırım yapmısta. ordan gelen parayla Malatyasspora aktarmıs. gecin bu laf ebeliğini. Herkes herseyi biliyor. Kafadan uydurma... Para varsa önce kendi emek veren işçilerine versin. 4 tane topcuya degil. Hı verirsede zaten ne oldukları ortaya cıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Herkes adil başkanı atıyor. İnsan biraz utanır. Bu takım çiğköfteciler in elindeyken kimse sahip çıkmazken nerden nereye getirdi. Bizi yakan hamzaydı.eğer iki sezondur kötü yönetildi ama ahde vefa olsun kardeşim. eğer başkan güçlendirilmiş yönetim uygular sa ondan başkada hiç kimse gelmesin.zor günde çıkmayan Akbabalar başkanlığa adayım demeye başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Sevgili oyuncular öncelikle ayağınıza yüreğinize sağlık. 3 milyon insanı mutlu ettiniz. Ancak tüm Türkiye haftaya Galatasaray maçına kilitlendi. Galatasaray'a karşı yüreğinizle oynayın ve 90 larda yaşadığımız utancı kapatın. Yenin yenilin berabere kalın ama yüreğinizle oynayın. Tüm spor otoriteleri ve izleyiciler bizde daha önce Galatasaray da oynayan çok oyuncu olduğu için maçın satılacağını düşünüyor. Bu iftiraları engelleyin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Takımda irfan hocaya sahip çıkılmalı umut ve bazı topçular gönderilmeli. Diğer takımın iskelet oyuncuları elde tutulmalı ve iyi bir takviye yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor,tebrikler teknik heyet her ne kadar vatandaş kızsada tebrikler Adil başkan bu yoklukta pandemi gibi olumsuz şartlarda parasızlıktan yıkılıyor ortalık,ligde kalabilmek bu zamanda çok onemliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (2 yıl önce)
    Ademmm BÜYÜKKKK !!!???
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Bence takım çok iyi oynadı. Çok da iyi gidiyordu. Ancak hocanın değişikliklerini anlayamadım. Kimse kusura bakmasın Ahmet'ten, Kubilay'dan, Zekiden, Cehabeke'den, (Umut'u söylemeye gerek yok) bir şey olmaz. Bunlar girdi takım resmen durdu. Bunlardan kurtulmak lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (2 yıl önce)
    İrfan Buz ve futbolcuları canı gönülden kutluyoruz.Adem BÜYÜK iyiki varsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Umarım GS maçında formaya leke sürülecek bir durum olmaz. Bir iddamız yok,çıkın en iyi futbolunuzu oynayın tadını çıkarın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (2 yıl önce)
    Ve, Süper ligin kilit takımı Malatyaspor oldu. Gündem, Malatya. Konuşulan Malatya.. Sorulan soru Malatya, Galatasaraya yenilir mi.. Yenilirse fark olurmu... Malatya direnecek mi... Malatya ne kadar karşı koyabilecek... Hep Malatya, Yine Malatya... Lig Şampiyonu olamasak ta, Lig Şampiyonunu Malatya belirleyecek. Bir anda değil Uzunca bir süreçte birinci sınıf takım olursan Konularında ana teması olursun.. Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray- Malatyaspor karşılaşması gibi. Eminim Malatya çıkacak ve kendine yakışanı yapacak ve yenilse bile normal bir sonuçla tamamlanacak maçın ardından şampiyonluk bizim umurumuz da değil; Kazanan Malatya etiketi ve Malatyanın itibarı olacak... Malatyaspora önümüzdeki sezon için Süper ligde başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Teknik ekibe ve oyuncu kardeşlerimizin ayaklarına sağlık. Haftaya sonuç ne olursa olsun önemi yok sadece Malatya şehri üzerine şaibeye yer bırakmayacak bir oyun oynasınlar. Hamza zamanında gönderilseydi bu stresi yaşamazdık. Allahtan Rizespor bizim maça kadar ligde kalmayı garintilemiş. Seneye güçlü bir başkan ve yönetimle yola çıkarız İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Umarım irfan Hocayı yine Küstürmeyiz... 1.ligden Çıktık ilk işimiz irfan Hocayı göndermekti.Şimdi ligde tuttu inşallah yine göndermezler,büyük hata olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Öyle bir hafta yaşadık ki; hem ligde kalıp hem de bir sonraki haftaya şampiyon takımı biz belirleyeceğiz.Yine Malatya çok konuşulacak çoook :)
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Teşekkürler efsane başkan tebrikler ikinci sapmiyonlugu yaşatan irfan buz helal olsun BÜYÜK adem baba
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Yapilan hatalardan ders alınsın.aquah..olcay..erkan. ve takıma faydası olmayan topçular gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çarmuzulu (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatya Tebrikler ADEM büyük Malatya’nın kahramanısın. Adil gevrek artık bırak git senin yüzünden 2 yıldır kan kustuk . Tadında bırak gelen yönetim gerideki defterleri açmaz.. İrfan hocayla acilen 5 yıllık anlaşma yapılmalı, acilen yeni kadro kurulup gereksiz adamlar gönderilmelidir. Herkesin eline yüreğine sağlık. Selahattin Başkan Malatya da çarşıya ADEM büyük ün heykelini dikin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Basta baskana yoneticilere teknik heyetini Oyunculari kutluyorum emeginize saglik Malatyamiza hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    44 sen hangi başkanı kutluyorsun kendine gel
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin Başkana husûmetiniz kininiz neden?Sanki çok büyük bütçelerle takımı küme düşürmüş.Senden daha büyük bütçeleri olan, A.Gücü,Kayseri,G.Birliği düşmeme derdindeler. Son iki yıl. pandemi nedeniyle zor yıllardı.Ciddi destek almadan takımı Lig’de tutmak başarıdır.Varsa takımı çalmadan çırpmadan ileriye taşıyacak aday çıksın kamuoyu olarak destekleyelim .Ortada aday Yok sizin telefuzunuza bakın Başkan gitsin.Bu takımın düşmanımısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Biz geçen hafta işi bitirmiştik haftaya Galatasaray karşısında Malatya spora Malatya taraftarına ve Malatya şehrine geçmişte olduğu gibi leke getirecek skorlardan kaçınmalıyız şan ve şerefimiz için oynamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)HAS isimli kullanıcı yorumuna
    Cok dogru söyledin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)HAS isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyaya yakisan da dediginiz gibi Galatasaraydan da iyi bir skorla donmekdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    artık lig bitti şimdi sıra adil efendide onun içinde süper lig biterse bu iş olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Adayınız kim
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Erhan kardeş Yüreğine sağlık çok haklısın Adil beg şimdigidebilirsin arkanda yıkılmış dökülmüş üç kuruşa muhtaç Bir Takım ve yürekleri umutları buruk Bir malatyaspor sevdalıları bırakarak git artık düş Malatyanın yakasından tüm Malatya adına artık git gitki bizde başımızın çaresine bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor Tebrikler irfan buz
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Irfan hocamiza tesekkur ederiz. Bu adama sahip cikin. Denizliden rodelgayi alin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)Misafir isimli kullanıcı yorumuna
    Rodallega 35 yasinda haberin varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskiye rağbet olsa,bit pazarına nur yağardı
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    çok şükür kabus bitti.haftalar sonra,son haftaya rahat bir şekilde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.dilerimki önümüzdeki sezona da, yeni yönetimle girmenin ikinci mutluluğunu yaşarız.Emeğinize,yüreğinize sağlık.Haftaya da şaibesiz bir futbolla sezonu kapatalım inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tebrikler İrfan hoca ve futbolcularımız.Adil başkan ve yöneticilerine birazda buruk olsamda yine de emeklerine teşekkürler.Ancak yeni sezonda yeni başkan ve yöneticileri bekliyoruz.2 yıldır yeterince korku ve stess bizlere yasattınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bir an düşünün demekki Adem Büyük olmasaydı bu takım aylar önce küme düşerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    ve irfan buz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuribey zaten sen ayler onca takımı düşürmüştü hatırla adem olmasaydı diyorsun ademda bizim ftbolcimiz deyilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Hatay süper bir takım. Biz amatör üz sanki. Vayyy beee
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazık o kadar emek var saygısizlık oluyor malatya dünyanın en iyi takımı Hocaya ademe ve bütün oyunculara tebrikler çok çok teşekürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bos laf.farkindamisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amatör takımmışız ama,süper ligde mücadele ediyoruz ne tuhaf bir durum değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Dua edelim de ankaragücü galip gelmesin...oyun yine sıfır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporumuz ligde kaldi cok mutluyuz.tebrik ediyorum ama Burada ki ilk yorumumu beğenmeyen arkadaslara soruyorum .adem büyüğün son haftalardaki performansı olmasaydı acaba şu an bu mutluluğu yasayabilirmiydik...olmadı ama biz bugün yenilsek haftaya gs dan puan alabilirmiydik ben ilk yorumu ilk yarının sonunda yaptım ve ilk yarı sonucu 3-0 da hatayın lehine olabilirdi...bu hayatı maçın ilk yarısı böylemi olmalıydı...simdi herkes başkanı, teknik ekibi ve futbolcuları alkışlayacak ve methiyeler düzecek ama daha rize maçından önce bir çok yorum yapan arkadaşlar salliyorlardi...yani sonuca göre yorum kimseye birşey kazandırmıyor...tez zamanda gidecekler ve gelecekler belirlenmeli...son dakika kimsenin almadığı futbolcuları toplamayalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (2 yıl önce)
    hatay degil sanki realmadrit. adamlar ne takim kurmus
    0
    0
    Yanıtla