SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göletlerde Çevre Temizliği Yapılıyor

0
Güncellendi - 2021-05-18 21:51:02
Göletlerde Çevre Temizliği Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Kaldırım mahallesinde bulunan Kaldırım Göleti alanında geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan temizlik çalışması ile birlikte Kaldırım Göleti, daha temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin her ay periyodik olarak gerçekleştirdiği gölet temizlik çalışmaları kapsamında Orduzu Kaldırım mahallesinde bulunan Kaldırım Göleti alanında geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan temizlik çalışması sonrası Kaldırım Göleti temiz bir görünüme kavuşurken, mahalle sakinleri yapılan hizmet ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini ileten Orduzu Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin, “Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından Orduzu mahallemizde bulunan Kaldırım göletimizin temizliği yapılıyor. Battalgazi Belediyemiz, Orduzu’da bulunan 3 gölette de temizlik çalışmalarını rutin olarak gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyemize ve ekiplere çok teşekkür ediyorum. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana hizmet anlamında Orduzu’dan elini hiç çekmedi. Her zaman yanımızdalar. Rabbim kolaylıklar versin. Bundan sonraki çalışmalarında teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Temizlik çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki göletlerde bakım ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Temizlik işleri ekiplerimiz, vatandaşların yaz aylarında yoğun şekilde kullandığı göletleri daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız periyodik olarak sürecektir. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Gelincik ve Orduzu Pınarbaşı göletinde de temizlik çalışmalarının startını veren ekiplerin bu çalışmaları, ilçedeki vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Yolllar berbar halde imar yok dogalgaz yok belediye otobusu sınırlı sayida geliyor cocuk parki yok sosyal alan yok gölün kenarinda poşetler çöpler toplanıyor teşekkürler başbakanım sanlikaya kaldirima bu hizmetiniz icin yinede
    0
    0
    Yanıtla