SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanın Duvarındaki Kemal Sunal

0
Güncellendi - 2021-05-19 20:20:57
Apartmanın Duvarındaki Kemal Sunal
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözlerinin yer aldığı afiş vatandaşların ilgi odağı oldu.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’a hayranlık vefatının üstünden yıllar geçse de bitmiyor. Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi'nde bulunan Yıldız Sitesi’nde bulunan bir apartmana usta oyuncunun ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözlerinin ve fotoğrafının yer aldığı afiş asıldı. Apartmanın dış cephesinde bulunan afiş vatandaşların ilgi odağı olurken görenleri de gülümsetiyor. Afişi ilk kez görenler fotoğraf çekmeyi de unutmuyor.

“Görenlerin hepsinin ağzı açık kalıyor”

Apartman sakini Hatice Kümbel, afişi ilk kez görenlerin fotoğraf çekerek hayranlıkla baktığını belirterek, “Binamızın dış cephesinin yaptırdık ardında Kemal Sunal’ın sözlerinin yer aldığı afişi koydurduk. Görenlerin hepsinin ağzı açık kalıyor. Herkes bakıyor. Hala fotoğrafını çekiyorlar, bakıyorlar. Yaptıralı 3 ay oldu, görenler şaşırıyor” dedi.

“Her gelip geçmemde bakıyorum”

Zaviye Mahallesinde yaşayan Gülcan Kızıldere, her gelip geçerken baktığını belirterek “Kemal Sunal’ın oraya fotoğrafını ve sözlerini astıklarından çok memnunuz. Eline sağlık, yapanların anısını yaşatmışlar. Bir Malatyalı olarak çok mutluyum. Her gelip geçmemde bakıyorum. Çok güzel duruyor. İlk gördüğümde çok heyecanlandım” dedi.

Afişi apartmanın dış cephesine asan vatandaşlara teşekkürünü dile getiren Umut Taş, “Kemal Sunal’ın söylediği, ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözleri yer alıyor. Çok anlamlı bir söz. Yapanların emeğine sağlık” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ozgur (2 yıl önce)
    hangi sokakta?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Belediyenin yapamadığını şehrin sakinleri yapıyor helal olsun. Belediye de örnek alsın. İsmini önemli bir yere, sanat, kültür merkezine versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)
    dün çarşıya giderken dolmuşa binecektim bir baktım marketin üstünde baya büyük bir foto kemal sunal güzel olmuş yıldız sitesi adından'da söz ettirdi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Malatya da ismi bir yere verilebilse daha iyi our.Sayın Selahattin GÜRKAN a ricamız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Belediye başkanlarının yüzünü görmek yerine kemal Sunal daha iyi olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Gero (2 yıl önce)
    Malatya'nın güzel değerlerinin bu şekilde hatırlanması ve hatırlatılması çok güzel. İnşallah diğer değerlerimiz de bu şekilde hatırlanır. Malatya dışında yaşayan bir Malatyalı olarak hem gurur duydum hem de çok mutlu oldum. Yapanların eline sağlık :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Çok güzel yapmışlar, aynı yazı Şehbayram mahallesinde bir işyerinde de yapmışlar ellerine sağlık, Kemal Sunal ı da rahmet ile anıyoruz, mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla