SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

0
Güncellendi - 2021-05-23 20:38:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Koronavirüs pandemisinin tamamen kontrol altına alınmasının ardından Türkiye’nin yeniden hızlı bir büyüme gerçekleştireceğini söyleyerek “İnsanlarımız bu sıkıntılı süreci atlatarak refaha ve sağlıklı günlere kavuşacak” dedi.

Milletvekili Bülent Tüfenkci Hekimhan ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede meydana gelen zirai dondan etkilenen çiftçilerle de bir araya gelerek taleplerini dinleyen Tüfenkci her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

Malatya’yı 6. Bölge teşviklerinden yararlandırarak istihdamın ve yatırımın önünü açtıklarını aktaran Tüfenkci, yeni kurulan ve kurulacak olan fabrikalarla beraber Malatya’nın istihdam merkezi olacağına inandığını ifade etti.

Pandeminin yanı sıra doğal afetlerde de vatandaşların yanında olduklarını ve destek verdiklerini aktaran Tüfenkci, “Geçtiğimiz yıl Malatya’da yaşanan deprem hepimizin hafızlarında. Depremin ardından yaraların büyük bir bölümünü sardık. Şehir merkezilerindeki TOKİ konutları bitti, bir kısmını teslim ettik. Geçmişte Malatya’da büyük bir don felaketi yaşandığında hiçbir bölgemizde kayısı adına bir şey kalmadığında Cumhurbaşkanımız yine Malatyalıların yanındaydı. Hükümetimiz 90 milyon TL’nin üzerinde bir parayı Malatya’ya gönderdi. Daha sonra yine kısmi zararlardan dolayı 30 milyon TL gönderildi. Geçtiğimiz yıl da manolya hastalığından dolayı 10 milyon TL yine Malatya’ya gönderildi. Bu yıl da bir don felaketi yaşandı maalesef. Tabi meydana gelen afetin ardından hasar tespitleri için muhtarlarımızla Tarım İl Müdürlüğüne talepte bulunmuştuk. Onlar gelip tespitlerini yaptıktan sonra hasarın boyutu ortaya çıkacak. Daha sonra da ne kadar vatandaşımızın zararını giderebiliriz onu da Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize arz edeceğiz” şeklinde konuştu.

"Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı"

Türkiye’nin bekasına yönelik yapılan saldırıları ve onanan oyunları milletin bozacağına inandıklarını dile getiren Tüfenkci, “AK Parti kurulduğundan bu yana milletle beraber yol yürüdü, yürümeye de devam edecek. Biz kimseyi ayrıştırmadan Türkiye’yi kucaklayarak hizmet üretmeye çalıştık. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Türkiye’nin neresine gitsek AK partinin hizmetleri ile karşılaşmış oluyoruz. İnşallah 1,5 yıldır ülkemizi kasıp kavuran bu salgından sonra Türkiye yeniden hızlı bir büyüme gerçekleştirecek ve insanlarımız bu sıkıntılı süreci atlatarak refaha ve sağlıklı günlere kavuşmuş olacak” dedi.

Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesinin geçen yıl kent genelinde önemli anlamda yol çalışması yaptığını dile getirerek, “Başkanımıza bu noktada teşekkür ediyoruz.  Bütün ilçelerimizde inşallah bu sene de kalan yerlerimizi tamamlayarak 2 veya 2,5 sene içerisinde Malatya’da önemli yol ağlarımızı asfaltla buluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Halil (2 yıl önce)
    yaptığınız ortada işte. her ay beylerderesi köprüsü kapanıyor. alternatif yol yok. çevre yolu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın Antartika ve Kutuplar bölgesi milletvekilleri, bizim vekillerimizin bize hayrı yok, siz bana iş bulabilirmisiniz .Bir yıldır iş bulamıyorum.Her ev aylık 100 TL bulabilir dediler inandım gittim Zorunlu sağlık sigortası yaptırdım. Meğerse bulunamıyormuş. Kalp hastası çocuğumun yüzdelik payını bile eczaneye veremiyorum .Kevgire dönmüşüz halen rahatlamadan bahsediyorlar, yaramız dikiş tutmaz. Ben dava adamıyım diyen esnaf dava adamı sıfatıyla iş almaya veya elindeki ürünü satmaya bakıyor. Kırk kapıya kırk değnek vurdum.Kimsenin umrunda değil. Ekmek bulamıyoruz diyoruz abartı geliyor. Vallahi billahi ekmek alamıyoruz diyince gülüyorlar. Bende vallahi billahi diyorumki yediğiniz tüm mazlum masum fakir fukara ahı yanınıza kalmaz. Cimere yazıp diyorumki 35 yaş üstü iş yok ve inanın en az 5 defa yazdım. Halâ diyorlarki işkurla görüşebilirsiniz. Ama adamı olan 50 küsür yaşındaki adam belediyede iş bulabiliyor...Velhasılı hakkım haram olsun...Çocuklarımın bayramda üzgün gözlerle baktığı ahı tutsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Yandaşlar, akrabalar alabildiğine büyüdü, doymak nedir bilmezler, virüsten sonra büyümeye devam edeceklermiş, vay bizlerin haline !
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Şimdi yandık desenize
    0
    0
    Yanıtla