SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gereken İvedilikle Yapılsın' Talimatı

0
Güncellendi - 2021-06-03 19:08:53
'Gereken İvedilikle Yapılsın' Talimatı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Battalgazi İlçesinde yapımı devam eden deprem konutlarını ve bu konutların ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yollarını inceledi.

24 Ocak depreminin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından binalarında hasar bulunan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla deprem konutları inşa edilmeye başlandı. TOKİ Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi Gelincik Tepe mevkiinde yapılan ve yakında hak sahiplerine teslim edilecek olan 3 bin konut bulunan Gelincik Tepe TOKİ Konutlarını ve bu konutların ulaşımını sağlayan bağlantı yollarını inceleyen Vali Aydın Baruş, burada TOKİ yetkililerinden bilgiler aldı.

Ardından Eskimalatya’da hak sahibi vatandaşlar için ihale edilen ve yapımı devam eden TOKİ Konutlarını inceleyen Vali Aydın Baruş, yetkililere inşaatın en kısa sürede bitirilerek vatandaşlara teslim edilmesi hususunda gerekenin ivedilikle yapılması talimatını verdi.

TOKİ yetkilileri ise konutların bitme aşamasında olduğunu, bağlantı yollarının da kısa sürede tamamlanacağını belirttiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Valim bina sakinlerinden haksız kazanç elde eden , hiçbir iş yapmamasına rağmen her ay bizden 150 lira aidat alan kayyım gibi başımıza atanan Emlak Konut YönetimA.Ş. yi kime şikayet edelim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Hoca (2 yıl önce)
    Vali ile görüşmek için özel kalemini aradım, vali izinli dedi. Sonra valinin izinli olmadığını öğrendim, burada da haberlerini gördüm. Devleti devlet yapan halktır halk! Efsane vali Recep Yazıcı oğlundan biraz feyz alın
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (2 yıl önce)
    Sayın reisim sayın bakanım sayın vekillerim Malatya merkezde depremde yıkılan Atmaca Yağmur kültür apartmanları ne oldu ne zaman yapılacak bizde mağduruz bizim de sesimizi duyun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Hoca (2 yıl önce)misafir isimli kullanıcı yorumuna
    Yapılmaz çünkü orda rant yok
    0
    0
    Yanıtla
  • birisi (2 yıl önce)
    REİS. senei devriyesinde toki konutlarını teslim edeceğiz demişti.birileri reise duyursa malatya vekillerin bu işi beceremedi konutlar teslim edilemedi depremzedeler mağdur oldu diye seslense acaba REİS duyar mı ya da duyarsa fırçayı kayar mı çünkü malatya reisin arkasında sağlam duruyor ama vekillerinde iş yok malatyalı bunu görüyor biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Toki binaları bitirdi ama koca büyükşehir yolu alt yapıyı bitiremedi!!!
    0
    0
    Yanıtla