SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eteğimdeki Taşları Dökeceğim.. Artık Yeter!."

0
Güncellendi - 2021-06-09 20:54:13
A- A+ PAYLAŞ

YMS BAŞKANI GEVREK'TEN ÇARPICI AÇIKLAMA VE İDDİALAR.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın organizasyonu ile 4 Haziran Cuma gecesi İstanbul’da yapılan, “Yeni bir Başkan adayı bularak Adil Gevrek yönetimine son verme” amacı taşıdığı öğrenilen ve çok sayıda ünlü işadamının davet edildiği ‘Olağanüstü’ toplantı sonrasında, malatyahaber.com muhabirinin sorularını cevaplandıran Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, malatyahaber.com’a çok özel açıklamalar yaptı.

Kulübü 2. Lig’den devraldığı günden İstanbul’daki toplantıya kadar yaşananlar konusunda artık bazı gerçeklerin konuşulmasının zorunlu hale geldiğini belirten YMS Başkanı Adil Gevrek, “Malatya’nın, Malatyaspor’un menfaatler için sustum. Belki iyi olur, ha bugün olur, ha yarın olur deyip sustum, ama artık yeter. 12 Haziran’daki Mali Kongre’de konuşacağım. Artık herkes her şeyi bilsin” dedi.

“Artık konuşacağım, çünkü..”

İstanbul’da yapılan, “Yeni bir Başkan bularak Adil Gevrek’i gönderme” amaçlı toplantı ile ilgili soruya verdiği cevapta, derin üzüntü ve kırgınlık duyduğu hissedilen YMS Başkanı Adil Gevrek, "İstanbul'da düzenlenen bu olağanüstü toplantının arka planındaki asıl amaç nedir?" şekilndeki soruya şu karşılığı verdi:

“Bu toplantıyla alakalı şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Yapılan konuşmalar, öneriler, tartışmalar maalesef… Bir şey demek istemiyorum. Ama ben 12 Haziran’da yapacağımız mali kongrede bu toplantıyla ilgili neler olup bittiğini anlatacağım. Gerekli açıklamaları yapacağım. Neyin nasıl yaşandığını, toplantının niyetini, toplantının düzenini, toplantıda neler konuşulduğunu anlatacağım çünkü bunları bilmek Malatya’nın hakkı. Ve geçmişiyle geleceğiyle… Artık herkes her şeyi bilsin. Eteğimdeki taşları dökeceğim çünkü artık yeter. Malatya’nın menfaatine sustum. Belki iyi olur, ha bugün olur, ha yarın olur deyip sustum ama artık yeter. Çünkü görüyorum ki Malatya’yı düşünen yok, Malatyaspor’u düşünen yok.  Tek derdim Malatyaspor".

"Kulüpten elde ettikleri menfaatleri kestik.."

Medyanın yapıcı eleştirilerine önem verdiklerini belirten YMS Başkanı Adil Gevrek, ancak medya içindeki bazı çevrelerin kulüp üzerinden elde ettikleri menfaati kesmeleri nedeniyle  eleştiri sınırlarının ötesinde yerden yere vurulduklarını belirterek, "Bu adamlar düne kadar yanımda geziyorlardı, Düne kadar bunlar Adil Gevrekçi diye adlandırılıyordu, benim köyüme kadar geliyorlardı, ne oldu da bir anda tersine döndüler?  Ne oldu menfaatiniz mi çalışmadı" diye sordu.

Malatya'nın tüm toplum kesimleri, STK'lar ve medya temsilcileri ile diyalog halinde olmaya çalıştıklarını ifade eden Adil Gevrek, menfaati kesilenlerin Yeni Malatyaspor'a zarar vermekten kaçınmayan bir tavır içinde olduklarını kaydetti.

"Ne oldu, menfaatiniz mi çalışmadı?"

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek şöyle konuştu:

"Ama…Bazıları var ki, bunların düşüncesi niyeti zihniyeti bakın ben 7 yıldır oradayım ve şampiyonluklar yaşadım, şampiyonluklar yaşarken bile eleştirildik, eleştirin ama bunlar artık eleştiri sınırlarının ötesinde yerden yere vurdular. UEFA’ya gittik protesto edildik. Bunların tek bir amacı var, menfaatleri kesilmiş.  Bunların niyeti, zihniyeti bu. Dertleri Malatya veya Malatyaspor’un çıkarları değil, kesinlikle kendi menfaatleri kesilmiştir. Ben bunlarla kaç kez oturdum konuştum. Bunların arasında kendi köylüm olan gazeteci de vardı. Bu adamlar düne kadar yanımda geziyorlardı, benimle köyüme kadar geliyorlardı, ne oldu da bir anda tersine döndüler. Hani düne kadar bunlar Adil Gevrek'çi olarak adlandırılıyordu. Ne oldu menfaatiniz mi çalışmadı? Gerçekten Adil Gevrek Malatyaspor çıkarları için yanlış yaptığı için mi çekildiniz, yani Malatya’nın menfaatleri için mi, yoksa menfaatleriniz kesildiği için mi çekildiniz. Lütfen bunları araştırın".

"Derdi  Malatya ve Malatyaspor olan herkesin eleştirisinin başımız üstünde yeri var"

malatyahaber.com muhabirinin, "Malatya yerel medyası ile haberci - haber kaynağı bağlamında sağlıklı bir ilişki kuramadığınızı düşünüyorum. YMS'de neler oluyor bitiyor, şeffaf bir bilgilendirme yapılmıyor. Mesela, özellikle transfer dönemlerinde, bilgileri İstanbul medyasından ya da transferin yapıldığı ülkenin medyasından toplamaya çalışıyoruz. Yönetim merkezi Malatya'da olan bir kulübün bilgilerini biz neden başka merkezlerden elde etmek zorunda çalışıyoruz? Neden siz sağlıklı bilgi akışı gerçekleştirecek bir mekanizma kurmuyorsunuz? Güncel bir örnek vermek istiyorum, Hadebe'nin transferini ABD ve Zimbabve medyasından elde ettiğimiz bilgilerle yazmak zorunda kaldık. Bundan sonra, bu sorunu giderecek bir çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?" yolundaki sorusuna Adil Gevrek şu cevabı verdi:

"Elbette eksikliklerimiz var. Derdi sadece ve sadece Malatya ve Malatyaspor olan herkesin eleştirisinin başımız üstünde yeri var ve biz bu eleştirileri iyi niyetli bütün bu insanlarla birlikte ortak akılla üzerimize düşeni yapacağız. Bu anlamda bugüne kadar iyi niyetli insanları tanımamış olmak, onların yapıcı eleştirilerini duymamış olmak bizim eksiğimiz. Bu eksiğimizi gidereceğiz en kısa sürede".

"Hadebe'nin Amerika'ya transferi hakkında net açıklama yapılmadı; çünkü..."

ABD'nin Houston Futbol Kulübü'ne satışı kesinleşme yolunda olan YMS'nin gözde stoperi Teenage Hadebe'nin transferi konusunda kamuoyuna bilgi verilmemesinin nedenini, bu transferde yürütülmesi zorunlu olan prosedürlerin henüz tamamlanmaması olduğunu vurgulayan YMS Başkanı Adil Gevrek Hadebe'nin güncel durumunu şöyle anlattı: "Biz daha bu konuyu  paylaşmadık nedeni de şu: Amerikan takımı ile yüzde 90 oranında anlaştık ama oraya bir madde konuldu. Oyuncu gidecek sağlık kontrolünden geçecek bu işlemler bittikten sonra hem Amerikan kulübü hem biz açıklama yapacağız şeklinde.  Bu nedenle transferi bitti diyemiyoruz ve dolayısıyla bu konuyu paylaşmadık

***

malatyahaber.com muhabirinin, Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gevrek ile, İstanbul'da 4 Haziran Cuma gecesi yapılan 'olağanüstü' toplantıdan sonra yaptığı söyleşide Adil Gevrek'in yaptığı açıklamaların tamamı şöyle:

"KONGRE GÜNÜ GELDİĞİNDE HERŞEYİ KONUŞACAĞIM"

"Mali kongrede konuşacağım şeyler çok önemli. Artık bazı gerçeklerin konuşulması gerektiğini düşünüyorum. 12 Haziran’da yapacağımız mali kongrede Malatya’da Malatyaspor’un hem geçmişi hem geleceği hem olan bitenlerle ilgili çok açık konuşacağım. Biliyorum ki siz ve Malatya kamuoyu dünkü toplantı da neler konuşulduğunu haklı olarak bilmek istiyor ama şu an zamanı olmadığı için cevap veremeyeceğim. Bunu da Malatya’nın menfaati için yapacağım ama kongre günü geldiğinde her şeyi konuşacağım".

"BİR TAKIM SÜPER LİG'DE KALIYORSA ORADA BÜYÜK BAŞARI VARDIR"

Kentle yeterince bağ kurmadığımız gerekli iletişimi sağlayamadığımız konusundaki eleştirilerinize hak veriyorum. Eleştiriden çekinmiyoruz veya kızmıyoruz. Yeter ki iyi niyetli olsun. Bundan sonra bizim niyetimiz adımlar atmak. Biz artık bu saatten sonra Malatyaspor ile ilgili çok şeyin değişeceğini ifade etmek istiyorum. Mesela şunu söylemek istiyorum ki kim ne derse desin biz bu sene başarılıydık. Bir takım ligde kaldıysa bu büyük bir başarıdır. Bir takım faktörleri de göz önünde bulundurarak fotoğrafın tamamına bakmak lazım. Herkes geçen seneyi söylüyor. Ya geçen sene geçti gitti. Önümüze bakmak zorundayız. 7. Yıla giriyoruz, fotoğrafın tamamına baktığınızda bu takımın nerden nereye geldiğini görürsünüz. Bu büyük fotoğrafın tamamına bakmak lazım.

"KENTLE YETERİNCE BAĞ KURMADIĞIMIZ KONUSUNDAKİ ELEŞTİRİNİZE KATILIYORUM"

Emin olun şehirle ilgili gerekli bağı kurma noktasında veya Malatyasporu kentle bütünleştirme noktasındaki eleştirilerinize katılıyorum. Bundan sonra bu eleştirileri ve eksikliklerimizi dikkate alarak hep birlikte iyi niyetle, menfaatten uzak bu hatalardan döneceğiz. Ama sizin de şunu bilmenizi istiyorum ki Malatya basını elbette hem Malatya hem Malatyaspor için çok önemli ve takımları ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak hakları. Mutlaka diyalog ve istişare içinde olmamız lazım

"BAZI GRUPLAR VAR Kİ BUNLARIN DERDİ KENDİ ÇIKARLARI.."

AMA…bazıları var ki, bunların düşüncesi niyeti zihniyeti bakın ben 7 yıldır oradayım ve şampiyonluklar yaşadım, şampiyonluklar yaşarken bile eleştirildik, eleştirin ama bunlar artık eleştiri sınırlarının ötesinde yerden yere vurdular. UEFA’ya gittik protesto edildik. Bunların tek bir amacı var, menfaatleri kesilmiş.  Bunların niyeti, zihniyeti bu. Dertleri Malatya veya Malatyaspor’un çıkarları değil, kesinlikle kendi menfaatleri kesilmiştir. Ben bunlarla kaç kez oturdum konuştum. Bu adamlar düne kadar yanımda geziyorlardı, benimle köyüme kadar geliyorlardı, ne oldu da bir anda tersine döndüler. Düne kadar bunlar Adil Gevrekçilerdi. Noldu menfaatiniz mi çalışmadı. Gerçekten Adil Gevrek Malatyaspor çıkarları için yanlış yaptığı için mi çekildiniz, yani Malatya’nın menfaatleri için mi, yoksa menfaatleriniz kesildiği için mi çekildiniz? Lütfen bunları araştırın.

Elbette eksikliklerimiz var. Derdi sadece ve sadece Malatya ve Malatyaspor olan herkesin eleştirisinin başımız üstünde yeri var ve biz bu eleştirileri iyi niyetli bütün bu insanlarla birlikte ortak akılla üzerimize düşeni yapacağız. Bu anlamda bugüne kadar iyi niyetli insanları tanımamış olmak, onların yapıcı eleştirilerini duymamış olmak bizim eksiğimiz.

"BUNDAN SONRAKİ YOL HARİTAMIZ.."

Bakın şu anda yapmak istediğim kesinlikle Malatya'yı bundan sonra sürdürülebilir bir yol haritasını çizmek. Bunu STK'larımız iş adamlarımız, siyasilerimiz, basınımız ve Malatya halkıyla birlikte yapmak. Artık hep beraber ortak akılla Yeni Malatyaspor’u yönetmek.  Malatya’yı günü kurtarmak değil sürdürebilir ve akılcı bir yönetim anlayışıyla götürmek. Toplantıda da (İstanbul'da 3 gün önce yapılan) ben bunu anlattım ama maalesef bu toplantıyla alakalı bir şey söylemek istemiyorum. Yapılan konuşmalar, öneriler, tartışmalar maalesef.. Bir şey demek istemiyorum. Ama ben 12 Haziran’da yapacağımız mali kongrede bu toplantıyla ilgili neler olup bittiğini anlatacağım. Gerekli açıklamaları yapacağım. Neyin nasıl yaşandığını, toplantının niyetini, toplantının düzenini, toplantıda neler konuşulduğunu anlatacağım çünkü bunları bilmek Malatya’nın hakkı. Ve geçmişiyle geleceğiyle… Artık herkes her şeyi bilsin. Eteğimdeki taşları dökeceğim çünkü artık yeter. Malatya’nın menfaatine sustum. Belki iyi olur, ha bugün olur, ha yarın olur deyip sustum ama artık yeter. Çünkü görüyorum ki Malatya’yı düşünen yok, Malatyaspor’u düşünen yok.  Tek derdim Malatyaspor.

"TRANSFER % 100 TAMAMLANMADIĞI İÇİN.."

Biz her transfer olan oyuncumuzu sitemizde paylaşırız. Biz daha bu konuyu  paylaşmadık nedeni de şu: Amerikan takımı ile yüzde 90 oranında anlaştık ama oraya bir madde konuldu. Oyuncu gidecek sağlık kontrolünden geçecek bu işlemler bittikten sonra hem Amerikan kulübü hem biz açıklama yapacağız şeklinde.  Bu nedenle transferi bitti diyemiyoruz ve dolayısıyla bu konuyu paylaşmadık.  Ne kadara transfer olduğunu biz bu konuyla ilgili her detayı sitemizde açıklayacağız ama dediğim gibi transfer olayı yüzde yüz bitmediği için bizim burada net bir şey söylememiz doğru değil. Ama şunu söyleyebiliriz ki her iki kulüp de görüştü ve önemli oranda anlaştı.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • Beydağı (2 yıl önce)
    Bırak artık yıprandın güven kalmadı, şeffaf bir şekilde hesabını ver ve git kimse sen başkanlık yap diye maddi manevi destek olmak zorunda değil, daha iyi yapacak biri bulunur, eteğindene taşı varki dökesin
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    bir ara yüksek sesle "adaylık" naraları atanlar kulübe yüksek gelirli sponsorluk olacağını dillendirenler görülmüyorlar. başkan hatası sevabı ile bu takımı bir yerlerde tutmaya çalışıyor. ne taraftar ne de kent yöneticileri bir türlü ısınamadılar acaba neden? biri yazmış yapamıyorsan bırak, başkan bırak da o zatı muhterem aday olsun bakalım neler yapacak... el insaf
    0
    0
    Yanıtla
  • canmalatya (2 yıl önce)
    başkanı savunanlar geçen yıl ligden düştüğümüzü unutmuşlar herhalde. ligde kalmak başarı ise düşmek kaçınılmaz olur. hedefe bak çay demle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senol (2 yıl önce)
    Adil başkanı devrmek için toplantı düzenle, iyi tamam düzenle ama kendin aday olmuyorsun niye? Yeni gelen başkan Malatyaspor'u süper lig şampiyonu mu yapacak? Boş işlerle uğraşmayın gelin Adil Başkana MADDİ destekte bulunun Malatyaspor'u düşünüyorsanız
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Yapamıyorsun bu işi bırak git, yapabilen gelsin. Yeter, iki yıldır takım düşmeye oynuyor. Daha eteğindeki taşlardan bahsediyorsun. Şeffaf değilsin. Git artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın başkan demir yumruğu vurma zamanı gelmiştir.Bugün kulübe beş kuruş faydası olmayan maça gelirken bile beleş nasıl girebilirim düşüncesiyle hareket eden bir grup sürekli sizin aleyhinizde kamuoyu oluşturma gayreti içerisindeler bence görevde olduğunuz süreçte imkanlar ve şartlar içerisinde başarılı oldunuz.Bizimle aynı statüdeki takımlara baktığımızda son derece başarılıyız bazen futbolcu hoca ve tranfer konularında stratejik hatalar olmuştur buda bize özgü değil sizi şahsen tanımam kamuoyundan tanıdığım kadarıyla pozitif ve iyi niyetli bir insansınız suskunluğunuz bana göre asaletinizde saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Adil Başkan iyisin hoşsun şeffaf değilsin bize bir adım gel umursa bizi ku kafayla olmaz taraftar desteği senin arkanda kale onlara durumunu anlat aç bir hesap no bak borcun kalıyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Bazı Anadolu kulüplerinin başkanları ekonomik sıkıntılarında etkisiyle istifa edip gittiler.Pandemi şartları özelikle dar gelirli kulüpleri daha çok vurdu.Adil başkan hepsine rağmen takımı ayakta tuttu.herkesin akıl verip bir kuruş vermediği kulübümüzü süper ligde tutmayı başardı.hiçbir faydanız yok bari zararınız olmasın.omuzundaki yüke omuz vermek yerine taş atmak çok kolay.ama vicdani değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    bu takım üçünçü olduğu zamanda eleştiriler vardı ben bir taraftar olarak türbünde kalktım başka yere gidipte maç izledim adam kalkmış başkan istifa yahu kardeşim niye böyle yapıyorsun senin şu anki durumun üçünçü neyin prostosu ne yazık ki b,z,m taraftarlar böyle takıma destek vereceyine köstek olurlar biz taraftar olarak takıma ve başkana sahip çıkacayız başka yolu yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Yeter artık bu hikayeleri yutmuyoruz artık bir an önce bırakıp gidersen en doğrusunu yaparsın borçsuz Takımı Bir anda Gırtlağa kadar borçlu göstermen hemde Takımın onca miliyon miliyon AVRO geliri Olmuşken para eden oyuncuları satmışken Takımı uçuruma yuvarlamana Biz Taraftarlar gece gündüz ağladık sızladık vede korktuğumuz oldu yanlış yenetilmenin sonucu uçuruma düştük ALLAH Spor Bakanından razı olsun düşmeyi kaldırdıda Amatörelere kadar gideceğimiz yolu kapamış oldu bundan sonra kim gelirse gelsin ŞEFFAF OLSUN Basınla Taraftarla Malatyayla Barışık olsun sizin yönetim tarzınız gibi olmasın Bizlere Spordan Futboldan Tiksinti getiridiniz Hasta Taraftar ettiniz YETTİ ARTIK
    0
    0
    Yanıtla
  • canmalatya (2 yıl önce)
    ben bir vatandaşım bir menfaatim yok sayın başkan. sezonun ortasında oyuncu sattın takımı zora düşürdün. sezon sonu sat. para kazandım derken yanlış politikadan milyonlar kayboldu. saç baş yoldurdun. son 3 sezondur son 2 ay zor geçiyor. en başarılı hocaları yolladın adamlar şampiyon oldu sen beğenmedin. görünen köy klavuz istemez. eteğinde taş varsa bizde kaya oldu. yüreğimize oturdu. yeteeeerrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sayın başkan geç bile kaldınız.O kadar çok kötü günler yaşadıkki en son olanı söyleyip fazla yoruma da gerek yok diye düşünüyorum.Mesela Klüp öyle bir hale gelmişki,İrfan hocadan önce getirdiğiniz hocalar bile bu klübü medyada sayenizde Türkiyeye rezil ettiler.Bunların konuşmasına neden engel olmadınız? Sizde medyada onlara neden hak verdiniz?O basın sözcüsü ne iş yapar?Neden konuşmaz? Mesela O Hikmet karamanın ulusal medya ya çıkıp,klübün tv si kapalıydı.Dijitürk parasını bile ben cebimden verdim demesine ne demeli?Bunları unutmak mümkünmü?.Sayın başkan bildiğiniz her şeyi anlatın, o menfaat ve çıkar çevrelerini herkes öğrensin..Bunları sözde değil kayıtlı kuyutlu,belgeli anlatın ki herkes gerçeği görsün.Borçlarımız arttı.Yardım eden yok demekle olmuyor başkan.Herşeyi belgelerinizle ortaya dökün..Sizi eleştirenleri utandırın.Bakın o zaman nasıl takdir edileceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın başkanın klübün ..Futbolcu transferleri,futbolcu satışlarından kazandığı paralar..klübün . gelirleri,giderleri vs. Bunları ibra edeceğini düşünmüyorum.Sayın başkan bunları zamanında yapsaydı hiç bir problem yaşanmazdı.Hatta bugün kurtarıcı yada kahraman olurdu.Bana göre kamuoyundan gizlenen, açıklanmıyan ,şeffaf olmuyan bu yönetim anlayışıyla güveni kaybolmuştur.Devam eden bu anlayışa ise bu saatden sonra kimse destek vermez,bu yönetime güvenmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Adil başkan,kendini hiç üzme, bırak gitsin,bakalım hangi babayiğit taşın altına elini sokacak görelim.İstanbulda toplantı yapanlar şimdiye kadar nerdeymis,akıl değil para versinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kan değişikliği şart değil artık farz oldu.Yeter ve kardeşim tamam yaptığın emeklere karşılık teşekkür ediyoruz tadında bırak yeni biri gelsin.Unutmayin ki dünyada DEGİSMEYEN TEK SEY DEGİSİMDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    adil gevreği malatya halkı istemiyor.adil bey neden direniyor kardeşim,futbol aşkımı,malatya aşkımı,yoksa başka aşklarımı var görülmüş duyulmuş şey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Başkanım şehirle bütünleşme için efsane malatyasporla yeni malatyasporun birleşmesi lazım. Bunu yaparsanız bütün Malatya'nın desteğini arkanıza almış olursunuz. Malatyaspor adıyla ve efsane armayla devam edelim. Malatyanin bayramı olur. Stat tıka basa dolar her maç. Şehre bir heyecan gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar hiç transfer bitmedi sanırım!!! Çünkü alınan satılan hiçbir oyuncu net olarak açıklanmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Baskan 7 yilldan beri yeni malatyasporu yonetiniz emeginize tesekkur gercekleri soyleyin kosteklik yapanlar ortaya ciksin biz malatyali olarak gercekleri gormeden bilmeden camur atmasini iyi biliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (2 yıl önce)
    Adil gevreği eleştiren ler sahaya çıkın siz oynayın hiçbiri aslen MALATYA lı değil siz hesabını verin arpalıklar kesildi takım 4 atıyor eleştiri kümede kalıyor eleştiri ŞAMPİYON olsa eleştiri el insaf be
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat3444 (2 yıl önce)
    Bir belediye başkanının hali hazırdaki başkanı devirmek yerine desteklemek için bir gece organizasyonu yapmasını beklerdim. Selahattin Gürkan'ın diş geçiremediği tek adam. Helal olsun Adil Başkan! Herkes işini yapsın. Zira Malatyaspor kimsenin rant sahası değil, şehrin marka yüzüdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • KML (2 yıl önce)
    Başkan seni eleştirenlere bırak 2 senede 3 lige götürürler. Sonra ortadan kaybolurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ben Adil Gevrek'in takım süper ligde olduğu müddetçe başkan olarak devam etmesi gerektiği kanaatindeyim. Salahattin Gürkan'ın ise Malatya menfaatine olduğu için yeni başkan aradığını düşünmüyorum. Malatyaspor ortak değerimizdir. Lütfen siyasiler D O K U N M A S I N.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Yönetim başkan şu bu kavgayla uğraşın alan alsın satan satsın Bizde akşam pazarı gibi çürük çarık ne kalmısa çöpe gidecek malları ucuza alırız yöntemiyle idare ederiz Malatya sporu seven böyle yapmaz şimdi trensfer zamanı Kavga zamanı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Sayın başkan çok emeğiniz geçti çok teşekürler bunu unutmadık Çıkarcılar olduğunu söylüyorsunuz bunları biliyordunuz da neden şimdiye kadar susdunuz bu da suç demeki yeni başkar adayı olmasa o manfet gurubuyla devam edecektiniz bu da size yakışmadı Örnek x partisinde yıllarca siyaset yapan biri z partisine geçtimi vatan hayini illan edilirdi sizde o pis oyunu oynuyor gibi oluyor Malatya spor bütün malatyalıların Gururu sahışların malı değil Bildiğinn yanlışları şimdiye kadar gizledin sende o işlere ortak sayılırsın bir aday olmasaydı böyle gittiği yere kadar gidecektin Malatyalıların suçu neydi bunun günahı büyük olur haksızlığa göz yumak dilsiz şeytan derler şimdiye kadar susdun şimdi konuşmayın ne anlamı var bilen bilir gideceksen dürüstce kalacaksanda mertce olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Göreve geldiginiz günden bugüne, aktif ve pasifleriyle yeni malatyasporun bilançosu ile, kendi şirketlerinin bilancolarini ve ayni tarihlerdeki mal varlığı değişimlerini malatya kamuoyuna deklare etmeniz yeterli, bunlari yapmazsanız sayet, siz degil, malatyalilar eteklerindeki taşları dökerler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek; hedefiniz büyük başarılar elde etmek değilde günü kurtarmak ise, kümede kalmak başarı olarak görülebilir. Şu; musluklarını kestik, menfaatleri bilmem ne oldu söylem ve suçlamalarından da artık gına geldi. Bu suçlamaları yapıyorsunuz ya size ve yönetiminize de bu tipten birçok yolsuzluk suçlaması var. Şeffaf olmadığınız, Malatyaspor'un menfaatlerini koruyamadığınız, temsil zaafiyeti gösterdiğiniz ve amatörce kulüp yönettiğiniz için bu eleştiriler az bile. Artık çok elzem bir şekilde kan değişimine ihtiyaç var ve hâlâ devam etmekten bahsediyorsunuz. Pes doğrusu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek 2 yıldır bize sıkıntılı süreç yaşatıyorsunuz.Susma ile topu başka taraflara atmak ile olmaz.Geçen sene ders aldık tekrarlanmayacak dediniz bu sene tekrar aynı.kendi gücümüzle ligde kalmıyoruruz diğer takımların sayesinde tutunduk lige.Bizi futboldan soğuttunuz:Senelerdir başkansınız ama klüp hala profösyenel değil.Başarılı yönetici yok maalesef.Biz sporseverler başarılı takım istiyoruz lakin bu sizinle olmuyor artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Eskilerin bir sözü var Yarımı yeme bütünü bölme ye Allahını seversen ye..İş adamlarından aday olayım diyen yok Adil başkanıda desteklemiyorlar ama malatyasporumuz da süperligde'de kalsın diyorlar nasıl olacak bu iş tamam belki adil başkanda çok doğru şeyler yapmamış olabilir ama en azından kaçıp gitmiyor varsa bir pisiliği mutlaka ortaya çıkacaktır kaysıdan sonra birde futbolumuz var şu memlekette ona bile sahip olamıyorsunuz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    inşallah dağ fare doğurmaz. 2-3 yıldır bi konuşamadın. %99 yine üstü kapalı, genel bu konuştuklarını konuşacak. Malatyaspora kimin ne iyiliği var, kimin ne kötülüğü var söyle de bilelim. Adil Gevrek yine kendi koltuğunu garantiye alma peşinde bence. Belli ki İstanbul da koltuğu sallayacak bir şeyler yapmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek bu işler susma ile hedef çarpıtma ile olmaz. Geçen sene hata yaptık dediniz bir daha olmayacak dediniz bu sene tekrar aynı sıkıntılar. Biz Başka takımların hataları ile onlar sayesinde ligde kalıyoruz. Kendi gücümüzle iyi futbolla başarılar istiyoruz.2 yıldır futboldan soğuttunuz bizi. Ayrıca hep para krizi gündemde. Kaç yıldır başkansınız hala klüp profösyenel seviyeye gelemedi burda ki suç kimin yani.Bir Malatyalı sporsever olarak artık size inanamıyorum.Asıl olan devamlı olan başarıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.E (2 yıl önce)
    7 yıldır sattığın tüm oyuncular netleşmediği için kamuoyunu bilgilendirmedin zaten menejerlere ne kadar para verdiğiniz hiç birini paylaşmadınız. Kasımpaşadan sonra oyuncu alım satımında en fazla + da olan takımız ve hala 80-90 milyon borç var diyorsan burdaki oyunları ilkokul çocuğu bile fark eder. Malatya halkını bu kadar küçümseme Adil Gevrek...
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (2 yıl önce)
    Sayın adil; "Malatya’yı bundan sonra sürdürülebilir bir yol haritasını çizmek" istediğini söylemişssin. Demek ki bundan önce sürdürülebilir hiçbir planın yoktu. Sürekli yanındaki tayfayla günü kurtarıp yiyip, içmekle meşguldün. Küme düşmemeyi başarı olarak nitelemişsin. Yuhh sana..Malatya'nın önde gelenleri, belediye başkanları, milletvekilleri senin bu takımın başında olmanı istemiyor...Geçen sene bizi küme düşürdüğünde şehrin bütün önde gelenleri, taraftarlar seni istifaya davet etti..Sen ise inatla benim dediğim olacak dedin bırakmadın..Sezon başladıktan sonra Malatya'nın, Malatyaspor'un menfaatleri için herkes sustu hatta senden nefret edenler bile "MALATYA" ismi için destek verdi...Sayın Adil Gecrek son 3 senede çok büyük hatalar yaptın, bunlar taraftarı dinlememek, yancılarınla herşeye karar vermek, şeffaflıktan uzaklaşmak, ucuz futbolcu almak için yaşlı ya da yeteneksiz kişileri almak, istanbul takımlarına iyi görünmek için açıklamalar yapmak, deprem zamanı açıklamaların, Trabzonspora malatya camiasını ezdirmek, erzurum taraftarıyla malatyayı düşman etmek, guilherme konusunda açıklamaların en önemlisi de vizyonsuzluğun ve hitabetinin çok çok kötü olması...2 senedir Malatya taraftarı maçları izleyip izleyip kahroldu..Sen çıkmış küme düşmemek başarı diyorsun!!!!! Seni hiç kimse istemiyor..Yapacağın tek açıklama İSTİFA....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)SERDAR isimli kullanıcı yorumuna
    SERDAR Kardeş Bravvoooo Tüm Malatyanın söylemek istediğini burada açıklamışsınız Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Hiç kusura bakma Adil Efendi, destek istemeye hiç hakkın yok, tam bir yıldır şehrin ileri gelenleri taraftarlar, sivil toplum kuruluşları kısaca herkes sana bangır bangır bağırdı sana destek olmayacağız çekil dediler, anlamadın ya da anlamazlıktan geldin, şimdi destek istemeye hakkın yok, zirvedeyken bırakacaktın. Şeffaf olamadın, kaça alıp sattığını senden başka kimse bilmedi, hocaların istediği futbolcuları almadın, sırf bonservisleri elinde diye çer çöpleri toplayıp getirdin, hocaların güvenini kaybettin, teklif ettiğin hiçbir hoca kabul etmediği için mecburen İrfan Hocayı getirmek zorunda kaldın. Şehrin ve herkesin güvenini kaybettin. Şimdi sana yakışan zirvedeyken onurunla istifa etmek olacaktır, şimdi istifa edersen bu şehir ve taraftar seni minnetle, başarılarınla ve saygıyla anar ama küme düşürdükten sonra gidersen bedduayla anılırsın iki yakan bir araya gelmez. Hadi sana yakışanı yap, zirvedeyken bırak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi44 (2 yıl önce)
    Başkanım biz sizden herşeyin açıklamasını bekliyoruz çünkü kimler destek oluyor kimler köstek oluyorbilmiyoruz sizde hep sezon sonu diyorsunuz aha sezonda bitti açıklayın bizlerde bilelim bütçemiz ne kadar dostumuz kim düşmanımız kim inanın düşmanımız içerdendir yiyemiyenlerdir buna inanıyoruz,ama sizin bunların kim olduğunu açıklamanız lazım yoksa sizler zan altında kalacaksınız isminiz kötü anılacak.İnşallahsiz yönetirsiniz. Ben kendi adıma memnunum herşeye açık olursanız şeffaf davranırsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Haydi görün. Üstifa istifa diye bağıranlar çıkın meydana. Başkan ensesi kalınlara gelin alın dedi ama kimse yok. Gardaş mevucudun yerine birini bulmadan mevcut gitsin derseniz olacağı bu. Ben başkanın yerinde olsam bırakır giderim.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sayın adil gevrek valla bana bu kadar laf söyleseler bir dakika orda durmam istifamı veririm. sizinde durmanızdaki sebebide anlamış değilim. rize başkanı bıraktı. antep başkanı bıraktı. kayseri kongreye gidiyor. dah bir çok klup başkanı bıraktı. sizde yedi yıldır başkansınız sizde bırakın. neden bırakın diyorum. bakın önceki yöneticelere bakıyorum malatya ile barışıktılar. ertv.vuslattv. güneştv. ufuktv.TVM. gibi kanalllara hep çıkıyorlardı çıkmadıkları zaman canlı telefonla katılıyorlardı her gelişmelere haber veriyolardı. bide size bakıyorum malatyanın yerel kanallarına çıkmadığın gibi YMS. nin TV kanalında çıkmıyosun. malatyasporun. instagram ve facebbook. sosyal medayası var orayada çıkmıyorsunuz. sizi ne çarşıda gören var ne esnaf ziyaretiniz var sayın adil gevrek neden kaçıyorsunuz. siz malatyalı değilmisiniz insan kendi memleketinin insanında kaçarmı. başka bir olay süperlige dört yıldır o kadar futbolcı satıldı ve alındı haribce kaça alındı kaça satıldı neden söylemiyosun birde etekğimde taşları dökecem diyorsun sizin hatanınz kabahatından büyük. süperligde yöneticilik yapıyosunuz çimlerle ilgili bir gelişme yok hala. bak galatasaray eski çimleri sökmeye başladı. WC. lerde sıcak su akıyor bir türlü çözemediniz. bütün statlara bakın büyük harika mascitler yapmışlar. bide bizikilere bakın küçücük ve insanlar ortalıkta çöplüğün içinde namaz kılıyorlar sığmadıkları için. stadta çıkarken bi tel örgü var orda inanışmaz yığılma ve sıkışma var bir türlü orayı kaldırmadınız. sayın adil gevrek önce bi kendizie bakın bir sonrada başkasına laf söyleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    İyi yaptın kötü yaptın konuşacaksan konuş sana kimse konuşma diyemez anlaşılan sen kendi iradenle gelememişsin getirildiğinden iyi git denildiğinde neden kızıyorsun Malatyalıların dediği gibi bak gardaşım efendi geldiğini gibi efendice git
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    başkan söylediklerin bana inandırıcı gelmiyor. yedi yıldır başkansın. bence bırakma zamanın geldi istafını ver.. başka bir olay yazının özetinde iş adamları. ve milletvekilleri belediye başkanları. STK.lar daha doğrusu seni istemiyor peki ısrarla neden kalmak istiyorsun bunu anlamış değilim. örnek vereyim ben şu anda bir yerde çalışıyorum ama beni burda çok seviyorlar ve kalıp çalışıyorum. ama beni istemediklerini anladığım anda isrifa eder giderim eğer kalırsan orda halbur altı olmuş olurum. sayın adil gevrek seni istemediklerini biliyosun istifanı ver git eğer bu şekil kalırsan malatyada kalite olarak ayağa düşmüş olursun. bir başka olay 12. haziranda mali kongrede senden şu söylemi beklerim. şunu diyebilecekmisin. sayın malatyalılar malatyasporun hile yoluyla şişirme faturayla. ucuza aldığımı pahalı göstermediğimi çocuklarımın üstüne.. namusum üzerine. kuranı kerim ve allahın üzerine yemin ediyorum diyebilecekmisin. eğer bunu dersen inandırıcı olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Başkan eğer devam edecekseniz yönetime belli başlı adamları al. Yönetim kurulun çok zayıf ve yetersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (2 yıl önce)
    Malatya'nın, "yolunacak kaz, sağılacak inek, çarpılacak paralılar" bulmakta pek yetenekli olan bazı medya tiplerinin şimdi de Baskilli birini Malatyaspor'un başına geçirmek için harekete geçtiklerini gözlüyoruz. Bu şehrinin başının belası işte tek amaçları kendi menfaatları olan bu medya tipleri. Sedat Peker videolarında bunların ağababalarının hallerini, rezilliklerini görüyorsunuz. Malatya'daki benzerleri olan bu tiplerden Malatya kurtulmazsa daha başına çok iş gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Baskanim size buradan bir çok eleştiri yaptık ve bir çok soru sorduk...7 yıldır bu kulübün başındasınız emeklerinize sağlık ama bu 7 yılda ne aldınız ne verdiniz malatya da bunu bilen siz dışında kimse yok...ligde kalmak başarı demissiniz o zaman şampiyon olan takıma basarisizmi diyeceğiz...bu zamana kadar eteginizde bu kadar taş vardı niye dökmediniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kulüp üzerinden kendi çıkarlarını düşünenlerin sizin aleyhinizde neler yaptığı Malatyaspor taraftarını ilgilendirmiyor. Malatyaspor taraftarları sizden sattığınız oyuncuları kaç paraya sattığınızı duymak istiyor. Transfer ücretlerini açıklamadığınız için, şeffaf davranmadığınız için ve yönetim olarak Malatya şehrinden kopuk yaşadığınız için taraftarlar ve Malatya kamuoyu size tepkili.
    0
    0
    Yanıtla