SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anadolu Efes'li Simon Malatya'da

0
Güncellendi - 2021-06-11 20:51:33
Anadolu Efes'li Simon Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Efes'in 44 numaralı Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon, fahri hemşehrilik beratı almak için geldiği Malatya’da tarihi yerleri gezdi.

'Malatyalı' diye tezahüratlar yapılan, attığı basketler sonrasında ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ türküsünü salonlarda tüm taraftarlara dinlettiren, Malatya’ya olan ilgisini her fırsatta dile getiren ve Malatya’nın tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Efesli Simon’a hemşerilik beratı verilmesi kararlaştırıldı. Bunun için Malatya'ya gelen başarılı basketbolcu, tarihi ve kültürel yerleri inceledi. Efes'in, Basketbol Süper Ligi ve THY Eurolague şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan ve Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren 44 numaralı forma ile mücadele eden, kendini Malatyalı olarak gördüğünü belirten Krunoslav Simon, Malatya’da sevenlerinin ilgisiyle de karşılaştı.

Fahri hemşerilik beratı verilmesi kararlaştırılan Simon, UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası geçici listesine yer alan, dünya kültür mirası kalıcı listeye girmesi için de aday olan Anadolu'nun en eski şehir devletinin kurulduğu Arslantepe Höyüğü'nü de çok beğendi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • FFM (2 yıl önce)
    Türk havayolu euro lige sponsor yunan ispanyol vs takımlarını dolmuş gibi kullaniyor sanki bir yunan ispanyol TK uçuş yapacak Bir türk genci dünya 4ncüsü oldu Madi durumda uni gidemedi malatyali genc gururumuz boş tebrikler le geçiştirildi futbolda yine öyle 80 li yillarda rehmetli kemal sunanın ve müjdat gezenin filimleri komedi değilmiş ta gerçekmiş kısacası ağlanacak halimize gülermişiz bu yabancı hayranlığı bitmediği sürece rezilik fakirlik bitmez adem büyüğe verilen para markete mağzaya bakkala verilmiş oluyor o parayı vatanında harciyor tetteye verilen para uçup gidiyor hiç kimse faydalanmıyor ben yabancı düşmanı degilim yurdişında yaşıyorum Bizim futbolcular ne zaman yabancı takımda oynarsa o zaman futbolcu oluyor sanki öyle biliniyor Okulda öğretmen dahi paris paris diye hic görmediğim şehrin hayranı olduk halbuki 40 sene öncekj malatya parisden bin kat temiz güzel moderin örnek olsun diye yazdım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Adama helal olsun sözünde durdu geldi Malatya'ya delikanliymis mertmis Vallaha helal olsun.Para versen böyle reklam yaptıramazsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yahu arkadaş adam malatyayı bilmez tanımaz.44 numaralı forması var.Her attığı basket sonrası Anadolu efes klübü salonda malatya türküsü çalmış,seyircilerde ,malatyalı lakabını takmış.S.Krusnovaya.Adam da bu malatya neresidir nedir diye merak ederek,şampiyon olursak malatya ya geleceğini söylemiş.Dikkat edin kendisi malatyaya geleceğini söylemiş.Bu şartlarda Malatyanın ileri gelenleri,belediyesi vs.davet etmiyecekte ne yapacaktı?Hayır kardeşim malatyaya gelme,ne işin var mi diyecekti?Tüm mesele bu.Şimdi Malatya ile ilgili,bilerek yada bilmiyerek bu kadar tanıtım yapan bu ünlü klübün,başarılı oyuncusunu malatya belediye başkanının ağırlaması kadar normal ne olabilir?Bu nasıl bir kafa yapısıdır?Yahu nerdeyse memleketteki işsizliği,enflasyonu,yolsuzluğu,rüşveti bu adama bağlıyacaksanız.Bir şehrin tanıtımı ancak bu kadar güzel yapılmış olur..Misafir bu misafir
    0
    0
    Yanıtla
  • Elin hırvatını bu milletin sırtından ağırlıyorsunuz da nobel ödüllü bilim adamımız aziz sencer'e bir kayısı çekirdeği bile vermediniz.yabancı hayranlığı
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Ulusal medyada defalarca görüntülü haber yapıldı, tv.de 1 dk reklamın ücretini bilmeyenler burada olumsuz görüş yarışına girmiş, sözünde durup şehrimizi ziyaret eden fahri hemşehrimizi ve organizasyonu yapan selahattin başkanı tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Turhan Benli (2 yıl önce)
    Malatya'nın merkez nüfusu 625000 değil 635000. Belediye her yere para buluyor 2 yi 3 yapacak parayı bulamıyor mu. Küçücük ilçeler her yıl nüfuslarını yazabiliyor. Eskiden karayolları yapardı artık yapmıyor. Siz yapın ey belediye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pek yakında nüfus bilgileri tamamen kalkacak zaten tabeladan. Masraf dolayısıyla.
    0
    0
    Yanıtla
  • suriyeli sayısı çok hızla arttığı için,tabelalarla uğraşmanın da bir anlamı kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağı (2 yıl önce)
    Şehrimizin tanıtımı ve reklamına katkı yapacak bir etkinlik, reisimize ve fahri hemşehrimize teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (2 yıl önce)
    Anadolu Efesin önemli bir oyuncusu olan sporcunun şehirle gönül bağı kurması çok güzel ve onu şehirde agirlayip güzel bir gün geçirenlere teşekkür ederiz. Bu siyaset üstüdür. Bu örnek olsun bence önemli spor ve sanat dünyasının isimlerini de şehirde gönül bağı olusturulursa en büyük reklamınız olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hanefi (2 yıl önce)
    yav arkadas bizine elin adaminin malatyaya gelip vatandaslik almasindan bana ne faydasi var belediyenin ne ilgisi var. asfalt yap spor kompleksi yap hizmet ver bos isler belediyesi oldunuz iyice
    0
    0
    Yanıtla
  • eyi oku hanefi eyi oku. Vatandaşlık vermiyi. Hemşehrilik beratı veriyi. Annadın mı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Laf ola (2 yıl önce)
    Bravo belediye başkanına ve meclisine nerede fakir fukaranın derdine derman olmayacak gösteriş reklam kokan iş varsa belediye bütcesinden yani sırtımızdan harcama yapın.bu gösterişe yapacağınız harcamayla pandemi dolayısıyla işsiiz güçsüz ekmeğe muhtaç hale gelmii 5-10 yiğide yardım etseydinüzde çocuklarının eşinin karşısına boynu bükük çıkmadaydı.inşallah sırtımızdan gösteriş son bulur.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kündübek (2 yıl önce)Laf ola isimli kullanıcı yorumuna
    Bu yoruma hiçbir malatyalı eksi vermez belli ki trollük fazla mesai yapıyor. yoksa reklama verilecek parayı malatyanın işsiz kalmış gençlerine harcayın sözüne malatyalı hemşehrilerim neden eksi versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyede hiçbir iş yapmadan maaş alanlar Trollük yapacağım diye bu doğru söze eksileri vermişler bunu anladık ta malatyada 30 trolü bastıracak düzgün malatyalılar nerede yılda milyon euro alan elin hırvatına harcanacak parayı işsiz işini kaybetmiş gençlere harcansın demenin neresi kötü
    0
    0
    Yanıtla