SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de 'Merkezim Her Yerde Projesi' Etkinliği

0
Güncellendi - 2021-06-12 03:15:56
Kale'de 'Merkezim Her Yerde Projesi' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesinde "Merkezim Her Yerde Projesi" kapsamında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Malatya Beydağı Gençlik Merkezi ve Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle "Merkezim Her Yerde Projesi" kapsamında gönüllü gençler, öğrencilerle buluştu.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, matrak, geleneksel okçuluk gibi sportif faaliyetlerin yansıra satranç, mangala, ebru, yüz boyama, sokak oyunları gibi sosyal ve kültürel etkinlikler yapıldı.

Gönüllü gençler daha sonra Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım Projesi kapsamında, ilçede eğitim gören Suriyeli öğrenciler ile sosyal uyum faaliyetleri, eğitsel ve kültürel faaliyetler gerçekleştirdi.

Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, etkinliklerin ardından yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğlenirken öğrenme fırsatı bulduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkaya, Beydağı Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız