SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yardım Edecek İşadamlarını İki Siyasetçi Engelledi'

A- A+ PAYLAŞ

YMS BAŞKANI GEVREK "ETEĞİNDEKİ TAŞLARI" DÖKTÜ.. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'e, "Kulübü şeffaf yönetmiyorsun, senden hesap soracağız ve hesabını ver ve git" diyen siyasilerin hiç biri, yasal ve asıl hesap sorma zemini olan, 'YMS Olağan Mali Genel Kurulu'na katılma gereği duymadı! Genel kurul sırasında, salonun bulunduğu binanın önünde yapılan TOKİ Gelinciktepe Deprem Konutları kura çekme törenine katılan AKP Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkanı İhsan Koca ile diğer bazı yerel yöneticiler toplantıya gitmedikleri bildirildi.

* İKİ SİYASETÇİ YMS'YE YARDIM YAPACAK MALATYALI İŞ ADAMLARINI ENGELLEDİ

* PANDEMİDEN DOLAYI GELİRLERİMİZ ÇOK DÜŞTÜ, BORCUMUZ 75 MİLYON TL

* DİGİTÜRK'TEN GELMESİ GEREKEN 37 MİLYON TL KESİLDİ, 25 MİLYON BORÇ KUR FARKINDAN OLUŞTU

* BİZİM HERŞEYİMİZ ŞEFFAF, MALİ KONGRE YAPIYORUZ, BUYRUN GELİN HESAPLARI İNCELEYİN

* YENİ MALATYASPOR'A ZARAR VERMEYE KALKARLARSA KİMSEYİ TANIMAYIZ

* EĞER BAŞKAN OLMAYA NİYETİ OLAN VARSA, GELSİN OLSUN...

* ADİL GEVREK'İ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ GELİN BURAYA KONGRE KARARI ALALIM

* İSTANBUL TOPLANTISINA SON GÜNDE DAVET EDİLDİK, ÇÜNKÜ DAVET EDİLMEMİZ ENGELLENMEK İSTENDİ

* AYKUT KÜÇÜK (LC WAİKİKİ)'E BAŞKANLIK TEKLİF ETTİM, KABUL ETMEDİ, MEHMET ALİ AYDINLAR'LA DA BU KONUDA GÖRÜŞECEKTİM

* MALATYASPOR SEVDALISI 3 MİLYON MALATYALI VAR, KAMUOYU DEDİKLERİ İSE 100 -200 KİŞİYİ GEÇMEZ

* YMS OLARAK DESTEK ALAMIYORUZ, BULDUĞUMUZ VE SATTIĞIMIZ OYUNCULARLA KULÜBÜ ÇEVİRİYORUZ

* KAN DEĞİŞİMİ OLSUN DİYORSUNUZ, EVET OLSUN, TOPLANTIYA DAVET ETTİĞİNİZ İŞADAMLARINDAN BİRİNİ HADİ GETİRİN BURAYA...

* UEFA'YA KADAR GİTTİK AMA FUTBOLDA VEFANIN OLMADIĞINI DA BİLİYORUZ

* GÜÇLÜ BİR KADRO KURARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün 5 Haziran Cumartesi günü yapılması gerekiyorken çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Mali Genel Kurulu, 12 Haziran Cumartesi günü Battalgazi Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.

Borç 75 milyon.. Gevrek'e "Hesap soracağız" diye konuşan siyasiler Mali Kongre'ye katılmadı

Süper Lig'de 2020 - 2021 Sezonu'nun tamamlanmasından hemen sonra, Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in, 'Kulübü şeffaf yönetmediği' iddiasıyla, gönderilerek yerine yeni bir başkan bulmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın organizatörlüğünde İstanbul'da, 'olağanüstü' bir toplantı düzenleyen ve Malatyalı ünlü işadamlarını başkan adayı olarak toplantıya davet eden AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkçi, Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendooğlu da dahil olmak üzere, Başkan Adil Gevrek'e, "Kulübü şeffaf yönetmiyorsun, senden hesap soracağız ve hesabını ver ve git" diyen siyasilerin hiç biri, yasal ve asıl hesap sorma zemini olan, 'YMS Olağan Mali Kongresi'ne katılma gereği duymadıkları görüldü.

Genel kurul sırasında, salonun bulunduğu binanın önünde yapılan TOKİ Gelinciktepe Deprem Konutları kura çekme törenine katılan AKP Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkanı İhsan Koca ile diğer bazı yerel yöneticiler toplantıya gitmedikleri bildirildi.

YMS Olağan Mali Kongresi'nde, kulübün borcunun 75 milyon TL olduğunu açıklayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bu borcun oluşmasında, normal şartlar altında yayıncı kuruluşun pandemi nedeniyle ödemediği 37 milyon TL ve dolar ve euro'daki kur değişiminden kaynaklı 25 milyon TL büyüklüğündeki kur değişiminin etkili olduğunu söyledi.

"Yeni Malatyaspor'un konuşulacağı toplantı düzenliyorlar; bizim son gün haberimiz oluyor"

Yeni Malatyaspor'un Olağan Mali Kongresi öncesi, malatyahaber.com'a, konuşan ve "Artık yeter, eteğimdeki taşları dökeceğim" şeklinde gündem yaratan bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gevrek, YMS Olağan Mali Kongresi'nde yaptığı konuşmada, söz konusu açıklamasında vurguladığı gibi, başta; kendisini genel kurul - seçim yapılmadan, 'kulüp şeffaf yönetilmiyor' iddiasıyla başkanlıktan düşürmek isteyen siyasilere sert ifadelerle karşılık verdi.

"Kulüp binasını kurşunladılar, bugün konuşanlardan hangisinin sesi çıktı"

Başkan Adil Gevrek, YMS yönetiminden haraç isteyen bir grubun YMS Kulüp binasını kurşunlaması olayını hatırlatan ve "Geldiler, kulübü kurşunlamadılar mı? Kimin sesi çıktı?" diye sordu.

(Yeni Malatyaspor Kulüp binası bir grup tarafından kurşunlanmış, Başkan Adil Gevrek, olay sonrasında yaptığı açıklamada, bir grubun kendilerinden haraç istediğini, bu haraç düzenine prim vermeyeceklerini söylemişti. YMS Kulüp binasının kurşunlanması olayı karşısında Malatya kent yöneticileri ve siyasiler derin bir sessizliğe gömülmüş; buna karşılık sadece Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri kurşunlanan YMS Kulübü'ne giderek silahlı saldırıyı şiddetle kınamış ve bu tür yasa dışı olaylar karşısında YMS Başkanı Adil Gevrek'in yanında olduklarını deklare etmişti).

"40 yıllık düzeni sen mi yıkacaksın diyorlar; evet dedik"

Şimdi Amatör ligde olan Malatyaspor üzerinde bir menfaat düzeni kuran bazı çevrelerin şimdi de Yeni Malatyaspor üzerinden kişisel menfaat sağlamanın mücadelesini verdiğini söyleyen Adil Gevrek, "Bu insanların kim olduğunu sizler biliyorsunuz. Bunların 40 yıllık düzenleri değişti. 40 yıllık geçmiş bir düzen vardı. 40 yıllık bir düzeni adamlar haklı olarak sen mi yıkacaksın diyor. Evet Yeni Malatyaspor’un hakkını savunduğum için biz bunu yıkacağız dedik" dedi.

YMS Başkanı Adil Gevrek şöyle konuştu:

"Biz insanız, elbet hata yaparız. Çalışan insan elbet hata yapar. Ama bize şunu diyemezsiniz, kötü niyetli diyemezsiniz. Hırsız diyemezsiniz. Bizi sevmeyebilirsiniz. Bize yönetim kurulundaki arkadaşlarıma iftiralar attınız. Ama iddia ediyor, dedikodu yapıyorsunuz. Çamur at izi kalsın. Yazıktır. Günahtır. Yeni Malatyaspor’a zarar veriyorsunuz. Malatyalılar sizin geçmişte neler yaptığınızı, eski Malatyaspor’da neler yaptığınızı o grubun neler yaptığını herkes çok iyi biliyor. Biz bu insanların karşısında durduk. Bu insanlara geçit vermedik. Kulüpten menfaatlenen insanlar oldu. Bu durdurulunca, bu insanlar bizlere saldırdı. Takım UEFA’ya gitti saldırdılar. Takım Süper Lig’e çıktı protesto ettiler. Bu insanların kim olduğunu sizler biliyorsunuz. Bunların 40 yıllık düzenleri değişti. 40 yıllık geçmiş bir düzen vardı. 40 yıllık bir düzeni adamlar haklı olarak sen mi yıkacaksın diyor. Evet Yeni Malatyaspor’un hakkını savunduğum için biz bunu yıkacağız dedik. Geldiler kulübü kurşunlamadılar mı? Kimin sesi çıktı. Bunlarla benim şahsi bir meselem mi vardı? Ama birileri çıktı dedi ki kim bilir siz ne yaptınız? Bizi tehdit ettiler. Arabamızın önünü kestiler. Ben arabadan inip taraftarla kavga edecek insan mıyım?"

"Getirin Allah aşkına o başkan adayınızı da görelim..."

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanlığı'nı bırakması yönünde, asılsız iddialarla algı oluşturulduğuna dikkat çeken YMS Başkanı Adil Gevrek, Kulübü bırakmayı kendisinin de istediğini, hatta LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün oğlu Aykut Küçük'e başkan olmasını bizzat kendisinin önerdiğini açıklayan Adil Gevrek, İstanbul toplantısında yeni başkan arayışı yürüten siyasilere yönelik olarak şöyle seslendi: "Siz Adil Gevrek’i değiştirmek istiyorsanız, gelin buraya kongre kararı alalım, isterseniz gelin beraber alalım, değiştirecekse burası (kongre) değiştirecek, başımız üzerine, gelsinler. Ama ‘İlla Adil Gevrek gitsin, gitsin’ diyorsanız, getirin Allah aşkına o başkan adayınızı görelim, bu delegeler de görsün, istiyorlarsa verirler, hiç sıkıntı değil".

"Yardımda bulunmak isteyen işadamlarımız iki siyasetçimiz tarafından engellendi"

İstanbul'da Adil Gevrek yerine yeni bir başkan bulmak amacıyla düzenlenen toplantıya davet edilen iş adamlarının, kendilerine Malatyalı siyasiler tarafından önerilen, 'Yeni Malatyaspor Başkanlığı'nın bu işadamları tarafından reddedildiğini belirten YMS Başkanı Adil Gevrek, kurgulanan planın başarısız olması sonrasında, Yeni Malatyaspor'a maddi yardımda bulunmak isteyen Malatyalı işadamlarının toplantıdaki iki siyasi isim tarafından engellendiğini söyledi.

Hesap sorma zemininin mali kongreler olmasına karşın, YMS Olağan Mali Kongresi'ne katılmayan siyasilerden bazılarının İstanbul'daki toplantıya katılmasının engellemek istediğini de belirten Adil Gevrek, "Bunların derdi Malatya, Yeni Malatyaspor değil" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gevrek,  7 yıldan bu yana yönettikleri Yeni Malatyaspor Kulübü'nü 5 yıl boyunca borçsuz yönettiklerini, ikinci ligden aldıkları Kulübü UEFA'ya taşıdıklarını, son iki yılda ise başta koronavirüs salgını ve deprem nedeniyle oluşan şartlar nedeniyle büyük gelir kayıpları yaşadıklarını vurgulayarak, "Bize kulübü şeffaf yönetmiyorsunuz diyenler var. Arkadaşlar! Her şeyimiz şeffaf. Bize 'şeffaf değilsiniz' diyenler bunun şeffaf olduğunu çok iyi biliyor. Ama bunlar iyi niyetli değiller.   Ama ‘biz seni istemiyoruz çık’ diyenler var. Kim gelirse gelsin buraya, gelecek oylarla seçilecek. Demokraside böyle bir şey mi var? Bu delegelerin hepsini sen yok mu sayacaksın? Bu insanlar Malatyaspor’un delegeleri değil mi? 3 milyon Malatyalıyı yok mu sayacaksınız?" dedi.

"Yardımı engelleyen isimleri, mensup oldukları camialara saygımdan dolayı vermiyorum. Ama.."

İstanbul'daki toplantıya davet edien işadamlarından hiç birinin başkanlık ya da yönetime girme teklifini kabul etmediğini söyleyen Adil Gevrek, İstanbul toplantısında kendisine yönelik engelleme, toplantının başarısız olması, toplantıda yeni bir başkan bulunamaması sonrasında, YMS'ye maddi katkıda bulunmak isteyen Malatyalı iş adamlarını engellediğini belirttiği iki siyasetçi (iki milletvekili) hakkında şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi arayarak davet etti, ama birileri engellemeye çalıştı, bununda altını çiziyorum.  Burada bu isimleri vermiyorum, çünkü bu isimler bir camiayı temsil etmiş insanlar. Almış olduğumuz terbiye ve camialarına olan sevgimizden ve saygımızdan konuşurken dikkat ediyoruz; o camialarla ve siyasi partilerle hiçbir işimiz yoktur. O camialara olan saygımdan dolayı o isimleri vermiyorum; bugüne kadar, hiç bir yerde o camialara saygısızlık yapmadık. Ama Malatyaspor’a zarar verilecekse, Malatyaspor bizim kırmızı çizgimizdir. Malatyaspor’a zarar vermeye kalkarlarsa kimseyi tanımayız. Bunu açıkça söylüyorum. Kimseyi hedef alarak bir camiayı da zan altında bırakmak istemiyorum. O insanlar bu toplantıyı engellemeye çalıştılar. Toplantıya gittim. Bazı işadamlarımız o toplantıya gelirken az çok neyin ne olduğunu biliyorlardı zaten; ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Sonuçta bahsettiğim işadamımız,  ‘Yönetim olmaz, ama maddi olarak üzerimize düşeni yaparız’ dedi. O toplantıda belki işadamları para verecekti, İki tane siyasetçi tarafından engellendi, resmen engel oldular. O camialara olan sevgimizden ve saygıdan dolayı isim vermeyeceğim. O toplantıya katılan işadamlarımız yoğunluklarından dolayı bir araya getirmek kolay değil. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, inanın ki o insanları başkası bir araya getirmeyi beceremezdi. Bu da çok önemli bir şey.  Bu insanlar bir araya geldi mi geldi, sonuç çıktı mı, çıkmadı. Niçin geldiler, Yeni Malatyaspor için bir araya geldiler. Bu insanlar başkan olacaktı, olmadı, yönetime aday vereceklerdi oda ortada kaldı, sponsorluğu ise kimse istemedi. Toplantıya katılanların hepsi için söylüyorum. Toplantının sonucunu şeffaflığı ve farklı yerlere getirdiler. Bunların derdi Malatya değil".

Yeni Malatyaspor'un 5 Haziran'da yapılması gerekirken bugüne (12 Haziran Cumartesi) ertelenen Olağan Mali Kongresi'nde konuşan ve İstanbul'da düzenledikleri 'olağanüstü' bir toplantıyla, davet ettikleri iş adamlarına YMS Başkanlığı teklif eden siyasiler başta olmak üzere, birçok kesim ve kişiye yönelik sert eleştirilerde bulunan Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gevrek'in konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

PANDEMİDEN DOLAYI GELİRLERİMİZ ÇOK DÜŞTÜ, BORCUMUZ 75 MİLYON TL

"Kulüplerin başarıları şampiyonlukları kadar mali anlamda da başarılı olmaları önemlidir. Yaklaşık iki ay önce 2019-2020 mali kongremizi yapmıştık. Yaklaşık 61 milyon TL borç açıklamıştık. Pandemiden dolayı futbol sektörü çok ciddi şekilde etkilendi. Etkilenen kulüplerin arasında Yeni Malatyaspor da vardı. Tabii bir de deprem oldu. Geçen dönem açıkladığımız 61 milyon TL borcumuz, 2020-2021 sezon sonu itibariyle, kısa vadede 55 milyon uzun vadede 20 milyon, yaklaşık 75 milyon borcumuz var. Geçen sene pandemiden dolayı Mart ayından Haziran ayına kadar liglere ara verilmişti. Yayın gelirlerimizde ciddi derecede gerileme olmuştu. Futbolculara para ödeme konusunda sorun yaşadığımız yıl olmuştu. 3 oyuncumuz da sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Bunlarla birlikte FIFA’da 3 dosyamız var. Bu dosyalar pandemiden dolayı daha sonuçlanmadı. Biliyorsunuz; FIFA bir açıklama yapmıştı, 'Düzenleme yapılacak' demişti. Henüz emsali olan bir dosya olmadığı için oradaki borcumuz net değil.

HER MALİ KONGREDE HESAPLARIMIZI ŞEFFAF BİÇİMDE AÇIKLAMAMIZA RAĞMEN KÖTÜ NİYETLİLER FARKLI ŞEYLER ARIYOR

Bunları neden net şekilde söylüyorum? Biz her mali kongreden sonra borcumuzu açıklamamıza rağmen bunu şeffaf şekilde herkese sunmamıza rağmen, kötü niyetli olan kişiler farklı şeyler arıyorlar. Bu borç Türkiye’de ilk 5 içinde yer alan denetim firması tarafından incelenmiş ve tasdik edilmiş. Biz bu borcu kendi açımızdan fazla görüyoruz. Süper Lig’de diğer takımlara bakıldığı zaman, '75 milyon borcumuz var' dediğimiz zaman, 'Bu borç Süper Lig’deki bir takım için borç mu? Diğer takımların 300-400 milyon gibi borcu var'.

SÜPER LİG TAKIMININ TFF'DEN VE YAYINCI KURULUŞTAN GELEN PARAYLA DÖNMESİ İMKANSIZ

Bu borcun neden olduğunu da açıklamak gerekir. Başarılar önemli şampiyonluklar önemli ama ekonomik anlamda dengeleri sağlamamız lazım. 7 yıl içerisinde son 2 yıl hariç buralara borçsuz getirdik. Nasıl borçsuz getirdik? Süper Lig’deki bir takımın sadece yayıncı kuruluş ve TFF’den gelen paralarla dönmesi imkansız. 'Dönderirim' dersen 70 milyon gelirin varsa 70 milyonluk para harcarım. Ama bunun sonuçları kötü olabilir. Bugün rekabet ettiğin bir takımın bütçesi 150 milyonsa 70-80 milyonla rekabet edemezsin. Çünkü Türkiye’de yeterli alt yapın olmazsa, yetiştirdiğin futbolcular olmasa bunu yapmak imkansız.

DİGİTÜRK'TEN GELMESİ GEREKEN 37 MİLYON TL KESİLDİ, 25 MİLYON BORÇ KUR FARKINDAN OLUŞTU

-Biz bugüne kadar ciddi bir destek almadık. Yeni Malatyaspor olarak diğer Süper Lig ekipleri gibi destek almadık. Zaman zaman Büyükşehir Belediyesi sağ olsun destek verdi. Ama genel anlamda, gerek işadamlarından gerek esnaflardan destek almadık diyebileceğimiz kadar destek aldık. Biz bugüne kadar Afrika gibi ülkelerden genç oyuncuları bularak 50 bin dolar bonservisle 2 milyon dolara satarak kulübümüzü yaşatmaya gayret ettik. Bugün Anadolu kulüpleri içerisinde en az bonservisle futbolcu getirip satabilen tek kulübüz. Yaklaşık 10 milyon dolara yakın 7-8 oyuncu satmışız. Gelirlerimizi bu şekilde döndürmeye gayret ettik. Hala scout ekiplerimiz araştırıyor. Kulübümüzü yaşatmak için bu alanda çalışmalarımız devam ediyor. Digitürk’ten bizim almamız gereken para 37 milyon liraya yakın para kesildi. 'Nasıl bu kadar çok borç var?' diye soranlara bunların kayıtları var. Kur farkı ne kadar olmuş, yaklaşık 25 milyona yakın da kur farkı olmuş. Biz bunlarla mücadele ediyoruz. Yine de mücadele ederken en az borcu olan ilk beş kulüpten biriyiz.

YMS OLARAK DESTEK ALAMIYORUZ, BULDUĞUMUZ VE SATTIĞIMIZ OYUNCULARLA KULÜBÜ ÇEVİRİYORUZ

-Malatyaspor tarihinde gerek tesis, gerek alt yapı yatırımlarına harcama yapan tek yönetimde biziz. Şu an mevcut tesise 35 milyon lira yatırım yaptık. Antrenman sahalarını ve alt yapı sahalarını yeniledik. Tesisi beş yıldızlı hale getirdik. Bunları biz kulüp olarak kendimiz yaptık. 37 milyon kesinti, 35 milyon yatırım, 25 milyon lira kur farkı yaklaşık 100 milyon. Borcumuz var, ancak yatırım yapan bir kulübüz. Bugün 75 milyon borcu çevirmek bence Süper Lig takımı için kolay. Yaklaşık 3 milyon taraftarımızın bilmesi lazım; biz Yeni Malatyaspor olarak destek alamıyoruz. Bulduğumuz ve sattığımız oyuncularla Süper Lig’de mücadele etmeye çalışıyoruz.

UEFA'YA KADAR GİTTİK AMA FUTBOLDA VEFANIN OLMADIĞINI DA BİLİYORUZ

7 yıllık süre içerisinde inişler çıkışlar mutlaka oldu. 2. Lig’de bu takımı alırken camiamız bize inandı. Allah bizi mahcup etmedi. 2. Lig’den 1.Lig’e, oradan Süper Lig’e, Süper Lig’den UEFA’ya kadar bir takım var. Maalesef bu başarılar bir tarafa atılıyor. Tabii ki futbolu biliyoruz. Futbolda vefanın olmadığını biliyoruz. Malatya futbol tarihinde belli kişiler tarafından bu yokmuş gibi davranılıyor. Neyi görüyorlar biliyor musunuz? Fotoğrafın içinden geçen sene yaşananları inceleyip seçiyorlar. Evet geçen sene hatalarımız yanlışlarımız oldu. 'Pandemi ve deprem' dedik. Hepsi bir etken. Bizim eksilerimiz her şey söyleyebilirsiniz. Takım düştü olabilir, düşebilir, çıkabilir. Ama sonuç olarak bu takım Süper Lig’de kaldı. Süper Lig’de kalması için emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

BİZİM HERŞEYİMİZ ŞEFFAF, MALİ KONGRE YAPIYORUZ, BUYRUN GELİN HESAPLARI İNCELEYİN

Tüm bu başarıları kenara atıp sadece geçen seneye odaklanıyorlar ve çıkıp şeffaf olmadığımızı söylüyorlar. Bugün mali kongre yapıyoruz. Bu mali kongrede herşeyi açık açık söylüyoruz. Her şeyi ekrana yansıtacağız. İddia eden, farklı şeyleri farklı şekilde iddia eden varsa bu iddiayı kanıtlayacaksınız. Maalesef birkaç grup tarafından, her zaman 'yok şeffaf değil, yok o değil bu değil'. Onlar iyi niyetli değil. Bizim her şeyimiz şeffaf. Burada bir örnek vereyim. Biz ilk transferimizi yaparken, Azubuike’yi satarken 2 milyon Euro’ya sattık. Yaklaşık 6 ay bunu açıklamadık. Kulüple kendi aramızda yaptığımız bir protokol vardı. Bu protokol gereği bazı sebeplerden dolayı iki kulüp de bu rakamı açıklamayacaktı. Ama çıkıp farklı şeyler konuşmaya başladılar. Ben bunu buradan söylüyorum. Azubuike’yi 2 milyon Euro’ya sattık. Bunlar resmi satışlar. Youssouf’yu 2 milyon 150 bin Euro’ya sattık. Bugün yüzde 99’u bitti, Hadebe’yi Amerika’ya 1,5 milyon Euro’ya veriyoruz.

YMS'NİN KAPILARI HERKESE AÇIK, BUYRUN GELİN NE SORUYORSANIZ CEVABINI VERELİM

Arkadaşlar her şeyimiz şeffaf. Bize 'şeffaf değilsiniz' diyenler bunun şeffaf olduğunu çok iyi biliyor. Ama bunlar iyi niyetli değiller. Belli kurumlardaki belli başlı kişiler de 'şeffaf olmadığımızı' söylüyor. Ben onlara hep şunu dedim ve diyorum: 'Gelin ister bizi sevin ister sevmeyin, bu hesapları gerçekten öğrenmek istiyorsanız Yeni Malatyaspor tesislerinin kapılarını açıyoruz. Ne soruyorsanız sorun. Size izah edelim.

HODRİ MEYDAN... AMA SİZ BUNDAN DA KAÇARSINIZ...

Hodri meydan. Ama siz bundan da kaçarsınız. Nasıl bir şeffaflık var. Hepsini gelin görün. Çünkü bu artık bizi de üzüyor. Biz şeffafız demekten istemiyoruz. Biz 7 yıldır buradayız benim tek düşüncem Yeni Malatyaspor’un menfaatidir.

ÇALIŞAN İNSAN HATA YAPABİLİR, 'HATALISINIZ' DİYEBİLİRSİNİZ AMA 'HIRSIZSINIZ' DİYEMEZSİNİZ

Biz insanız, elbet hata yaparız. Çalışan insan elbet hata yapar. Ama bize şunu diyemezsiniz, kötü niyetli diyemezsiniz. Hırsız diyemezsiniz. Bizi sevmeyebilirsiniz. Bize yönetim kurulundaki arkadaşlarıma iftiralar attınız. Ama iddia ediyor, dedikodu yapıyorsunuz. Çamur at izi kalsın. Yazıktır. Günahtır. Yeni Malatyaspor’a zarar veriyorsunuz. Malatyalılar sizin geçmişte neler yaptığınızı, eski Malatyaspor’da neler yaptığınızı o grubun neler yaptığını herkes çok iyi biliyor. Biz bu insanların karşısında durduk. Bu insanlara geçit vermedik.

GELDİLER KULÜP BİNASINI KURŞUNLADILAR, KİMİN SESİ ÇIKTI?

Kulüpten menfaatlenen insanlar oldu. Bu durdurulunca, bu insanlar bizlere saldırdı. Takım UEFA’ya gitti saldırdılar. Takım Süper Lig’e çıktı protesto ettiler. Bu insanların kim olduğunu sizler biliyorsunuz. Bunların 40 yıllık düzenleri değişti. 40 yıllık geçmiş bir düzen vardı. 40 yıllık bir düzeni adamlar haklı olarak sen mi yıkacaksın diyor. Evet Yeni Malatyaspor’un hakkını savunduğum için biz bunu yıkacağız dedik. Geldiler kulübü kurşunlamadılar mı? Kimin sesi çıktı. Bunlarla benim şahsi bir meselem mi vardı? Ama birileri çıktı dedi ki kim bilir siz ne yaptınız? Bizi tehdit ettiler. Arabamızın önünü kestiler. Ben arabadan inip taraftarla kavga edecek insan mıyım? Benim bugüne kadar taraftarla hiçbir sorunum olmadı. Ama o grupların kim olduğunu çok iyi biliyorum. O gün arabanın önünü kesenlerle o kulübü kurşunlayanlar aynı zihniyet aynı grup. 40 yıldır bu kulüp zarar gördüyse bu insanlar yüzünden gördü. Ama biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Gerçek Malatyalılardan esnaflardan Allah razı olsun. Geçen sene bu takım düşmesine rağmen arkamızda duran insanlar ve esnaflar oldu. Bize telefon açıp yanımızda olanlar oldu.

EĞER BAŞKAN OLMAYA NİYETİ OLAN VARSA, GELSİN OLSUN...

Eğer bu kulübe başkan olmaya insanların niyeti varsa gelsinler olsunlar. Malatya’nın önemli beş iş insanı Allah onlardan razı olsun, eğer gelip aday olurlarsa bu kulübe değer katarlar. Eğer bu adamlar gelirse ben bu görevi bırakırım. Eğer bırakmazsam kendi adıma bunu ihanet sayarım. Ben inanıyorum ki; maddi olarak da isim olarak da bunlar bizim değerimiz. Değerimiz olanın Malatyaspor’a değer katacağına inanıyorum. Ama maalesef geçen sene dahil olmak üzere, siyasetçilerimiz de Adil Gevrek bıraksın diye baskı yapıyor. Onlarda bu işe alet oldu. Dediler ki kamuoyu Adil Gevrek’i istemiyor. Ben de şunu diyorum; Malatyalıların 3 milyon olduğunu biliyorum. Eğer Malatya halkının beni istemediğini hissettiğim an 1 dakika bile bu kulüpte durmam. Ben gerçek Malatyalıların bizi istediğini biliyorum. Bizim samimiyetimize inandıklarını biliyoruz. Ama bir grup o bahsettiğim bütün herkese baskı yaparak kamuoyu istemiyor algısı yapıyor. Üzerine basa basa iddia ediyorum eğer bu kamuoyu 200-300 kişiyi geçsin, bu rakam da sorun yaşadığım insanlar.

KAN DEĞİŞİMİ OLSUN DİYORSUNUZ, EVET OLSUN, TOPLANTIYA DAVET ETTİĞİNİZ İŞADAMLARINDAN BİRİNİ HADİ GETİRİN BURAYA...

Dediler ki; kan değişimi olsun. Evet olsun. Bizi burada istemeyen siyasetçilere de söylüyorum. Benim bu bahsettiğim iş insanlarından birini hadi getirin buraya. Getirin başkan olsun. Antep’e bakın arkadaşlar... Antep’in yönetim kuruluna bakın. Ben Antep’in yönetim kurulu başkanıyla, Adil beyle görüştüm. Takımı Süper Lig’e çıkardı. Kulüpler Birliği başkanıyken bizi ziyarete geldi. Kendisine göreve devam edip etmediğini sordum. Dedi ki ‘Ben devam etmiyorum’,  'Niye başkanım?' dedim, ‘Benim futbolla işim yok. Bana gel dediler geldim. Görevimi yaptım bırakıyorum’. Bu da Antep’in önde gelen bir iş adamı ve bir markası. Ben de bizim siyasilerimize soruyorum; sizin gücünüz var. Evet Adil Gevrek gitsin. Tamam gitsin ben de kabul ediyorum. Bu insanları getirelim. Bir tanesini Antep usulü yapalım. Şimdi o gidiyor öbürü geliyor. Bu insanları alıp getirelim. Başkan yapalım. Yönetime alalım. Maddi anlamda sponsor yapalım.

3 MİLYON MALATYALI VAR, KAMUOYU DEDİKLERİ İSE 100 -200 KİŞİYİ GEÇMEZ

Ama bunların hepsini bir tarafa bırakıyorsunuz. Kamuoyu Adil Gevrek’i istemiyor. Yalan arkadaşlar. Bizi istemeyen 100 veya 200 kişiyi geçmez. Ama bu durum Malatyaspor’a zarar verdi. Zarar verecek. Ben delegelerin oylarıyla seçildim. Atamayla başkanlık olmuyor. Kim gelirse gelsin buraya gelecek oylarla seçilecek. Ama ‘biz seni istemiyoruz çık’ demokraside böyle bir şey mi var? Bu delegelerin hepsini sen yok mu sayacaksın? Bu insanlar Malatyaspor’un delegeleri değil mi? 3 milyon Malatyalıyı yok mu sayacaksınız?

LC WAİKİKİ'DEN AYKUT KÜÇÜK'E BAŞKANLIK TEKLİF ETTİM, KABUL ETMEDİ

-Kimse destek vermese de kimse yanımızda durmasa da ben Yeni Malatyaspor’da tek başıma da kalsam Malatyaspor’un haklarını savunmaya Malatyaspor’u daha iyi yerlere getirmek için elimden gelen gayreti gösterip savaşacağım. İstanbul’da herkesin bildiği bir toplantı gerçekleşti. Yeni Malatyaspor’un ekonomik anlamda bahsettiğim iş adamlarının da katıldığı bir gece oldu. Aslında bunun öncesinde lig biter bitmez arkadaşlarımla yaptığım bir toplantıda ekonomiyi değerlendirirken biz bugüne kadar kimsenin kapısını çalmadık. Kimsenin kapısına gitmedik. Yeni Malatyaspor olarak kendi yağımızda kavrulduk. Ama artık uzun vadeli bir plan yapmak zorundayız. Sadece günü kurtarmak değil. Eski Malatyaspor’un durumuna düşmemek için gerekirse kapı kapı dolaşırız. Çok değerli iş adamlarımız var. Bunlardan bir tanesini ziyaret ettim. Bizzat kendim gidip Aykut (Küçük)'a başkanlık teklif ettim. Elimden gelen bütün desteği vereceğimi söyledim. Kendisi işlerinin yoğunluğundan dolayı başkan olamayacağını söyledi. O zaman yönetime temsilen birini verin ya da maddi olarak destek verin dedim. Artık siz bizim gururumuzsunuz. Her yerde bunu söylüyoruz. Ama Malatyaspor da 3 milyonun gururudur. Siz Malatyaspor ile nasıl gurur duyuyorsanız bunlardan birini yapmanız gerekiyor dedim. Ben bunları hem Vahap Küçük’e hem de Aykut Küçük’e izah ettim. Dedikleri şuydu; 'Biz yönetime dahil olamayız ama kulübe destek verebiliriz'. Aykut bey daha önce de yönetimimizdeydi, bize destek verdi.

İSTANBUL TOPLANTISINA SON GÜNDE DAVET EDİLDİK, ÇÜNKÜ DAVET EDİLMEMİZ ENGELLENMEK İSTENDİ

Diğer bir işadamımız Mehmet Ali Aydınlarla görüştüm. Aslında 4-5 iş adamıyla görüşüp kendilerine başkanlık teklifinde bulunacaktım. Ha bunları yapmak zorunda değiller. Ama ben bir Malatyalı olarak hemşerilerimizin bunları yapmasından gurur duyarım. Ve bunları Sayın Bülent Tüfenkci’ye ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza anlattım. Bir organizasyonda herkesi bir araya getireceğimizi bahsettim. 7 yıldır yaşadıklarımızı sizlerle paylaşayım. Hem fikir alışverişi yapalım. Hem de destek olalım. 'Tamam', dediler. Aradan bir hafta geçtikten sonra bir toplantı olduğunu ve bunun İstanbul’da yapılacağını duydum. Sayın Tüfenkçi’yi ve Gürkan’ı aradım. Evet dediler, işadamlarımızı ve bizi davet edeceklerini söylediler. Son gün de olsa davet edildik. Birileri davet edilmemizi istemedi. Bizsiz bir toplantı olacaktı.

ADİL GEVREK'İ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ GELİN BURAYA KONGRE KARARI ALALIM

Kimse destek vermese de, kimse yanımızda durmasa da, ben Yeni Malatyaspor’da tek başıma da kalsam Malatyaspor’un hakkını savunmaya, Malatyaspor için yapacaklarım neyse, birlikte, bizlerin destekleriyle Yeni Malatyaspor’u daha iyi yerlere getirmek için, daha iyi bir takım haline getirmek için, Malatyaspor’u daha  iyi temsil etmek için elimden gelen gayreti sonuna kadar savaşacağım ve yapacağım.

Siz Adil Gevrek’i değiştirmek istiyorsanız, gelin buraya kongre kararı alalım, isterseniz gelin beraber alalım, değiştirecekse burası başımız üzerine, gelsinler. Ama ‘İlla Adil Gevrek gitsin, gitsin’ diyorsanız, getirin Allah aşkına o başkan adayınızı görelim, bu delegelerde görsün, istiyorlarsa verirler, hiç sıkıntı değil. Ama ‘bunu bir tarafa bırakalım, bu olmuyorsa biz destek olmayız’. Kusura bakmayın böyle olmaz. Bu şehri temsil ediyorsanız, bu şehrin oylarıyla seçilmişseniz, buralara geldiyseniz Yeni Malatyaspor’a destek vereceksiniz. 3 milyon Malatya sizi seçtiyse kusura bakmayın arkadaşlar, siz beni sevin, sevmeyin ama Malatyaspor’a destek olacaksınız, Malatyaspor’u seveceksiniz, derdiniz Malatyaspor olmak zorunda. Çünkü bu şehrin marka değeri.  Gelin hep beraber tekrar iş birliği yapalım, birlikte hareket edelim.

YENİ MALATYASPOR'A ZARAR VERMEYE KALKARLARSA KİMSEYİ TANIMAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi arayarak davet etti, ama birileri engellemeye çalıştı, bununda altını çiziyorum.  Burada bu isimleri vermiyorum, çünkü bu isimler bir camiayı temsil etmiş insanlar. Almış olduğumuz terbiye ve camialarına olan sevgimizden ve saygımızdan konuşurken dikkat ediyoruz; o camialarla ve siyasi partilerle hiçbir işimiz yoktur. O camialara olan saygımdan dolayı o isimleri vermiyorum; bugüne kadar, hiç bir yerde o camialara saygısızlık yapmadık. Ama Malatyaspor’a zarar verilecekse, Malatyaspor bizim kırmızı çizgimizdir. Malatyaspor’a zarar vermeye kalkarlarsa kimseyi tanımayız. Bunu açıkça söylüyorum. Kimseyi hedef alarak bir camiayı da zan altında bırakmak istemiyorum. O insanlar bu toplantıyı engellemeye çalıştılar. Toplantıya gittim.

İKİ SİYASETÇİ YMS'YE YARDIM YAPACAK MALATYALI İŞ ADAMLARINI ENGELLEDİ

Bazı işadamlarımız o toplantıya gelirken az çok neyin ne olduğunu biliyorlardı zaten; ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Sonuçta bahsettiğim işadamımız,  ‘Yönetim olmaz, ama maddi olarak üzerimize düşeni yaparız’ dedi. O toplantıda belki işadamları para verecekti, İki tane siyasetçi tarafından engellendi, resmen engel oldular. O camialara olan sevgimizden ve saygıdan dolayı isim vermeyeceğim. O toplantıya katılan işadamlarımız yoğunluklarından dolayı bir araya getirmek kolay değil. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, inanın ki o insanları başkası bir araya getirmeyi beceremezdi. Bu da çok önemli bir şey.  Bu insanlar bir araya geldi mi geldi, sonuç çıktı mı, çıkmadı. Niçin geldiler, Yeni Malatyaspor için bir araya geldiler. Bu insanlar başkan olacaktı, olmadı, yönetime aday vereceklerdi oda ortada kaldı, sponsorluğu ise kimse istemedi. Toplantıya katılanların hepsi için söylüyorum. Toplantının sonucunu şeffaflığı ve farklı yerlere getirdiler. Bunların derdi Malatya değil.

GÜÇLÜ BİR KADRO KURARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Biz bu senede Malatyaspor’umuzu bahsettiğim insanlardan birisi gelirse hızlı bir şekilde kongre kararı alacağımı buradaki delegelerimize de söz veriyorum. Yönetime girmek isteyen olursa, hızlı bir şekilde kongre kararı alacağım. İstişare edelim hep beraber. Bunlar olmasa da ben kanım son damlasına kadar savaşacağım. Yeni Malatyaspor’a da bu sene de yaraşır bir takım yapacağız. Şu anda görüştüğümüz ve konuştuğumuz oyuncular var. İyi transferler yaparak sezona en iyi şekilde başlayacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, güçlü bir kadro kurarak biz yolumuza devam edeceğiz".

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Yeni malatyaspor belediyenin takımı değilmiydi?son 2 yılda yaşananlar işi bozdu..Şimdi birbirlerine düşmüşler.Bu problemin yanında artık bir başka problemde Tff nin aldığı yeni kararda.Bu karara göre,Klübün tüm mali sorumluluğu klüp başkanına ait olacak.Hep beraber bu flimin sonunu merak ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Adil gevrek yedi sülaleni kongre üyesi yapmışsın... kongrede seçim istiyorsun...herhalde kongreyi sen kazanırsın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O kadar açıklamada sadece bunumu anladın
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra Adil Gevreğin yanında durmak lazım. Hep eleştirdim. Hep eleştirdik. Ancak görünen o ki yanlış yapmışız. Ayrıca yapılması planlanan yardımları engelleyen iki siyasi kişiliği de biliyoruz. Birisi parti il başkanı diğeri de beşiktaş futbol takımı sevdalısı bir vekil. Şimdi onlara cevap hakkı doğdu. Neden yardımı engellediniz çıkıp açıklayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Adil başkan ya ortaya laf atılmayacak ya da atıldı mı korkmadan cesurca MALATYSPOR'a ihanet etme cüretinde olanları açıklamak vazifenizdir aksi halde zan altında kalır iftiracı olarak kalırsınız. Demedi deme...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Adil gevrek düşmanları anından adilci oldular işi cuzdunuzmu
    0
    0
    Yanıtla
  • serdardeniz44 (2 yıl önce)
    Malatyahaber.com'u sürekli takip eder ve takdir ederim. Yalnız son günlerde dikkat ediyorum da haberlerin içeriğinde çok tekrar yapılıyor. Aynı metni alt sıralarda tekrardan görüyoruz. Kısa ve açıklayıcı şekilde yazarsanız yada tekrar yapmazsanız daha anlaşılır olur. Özellikle güler hanımın malatyaspor haberleri. Başarılar malatyahaber.com
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Baştan sona her şey yanlış olunca ortada doğru hiç bir şey olmayınca durum "Tencere dibin kara senin ki benden kara" atasözüne dönmüş durumda. Birincisi spora siyaset karıştırılırsa oradan başarı çıkmaz, çıksa da kısa süreli ve geçici olur. Malatyaspor için toplantı yapılıyor akp milletvekilleri, akp il başkanı. Hayır parti toplantısı mı yapıyorsunuz. Eğer gerçekten spor klübü için toplantı yapıyorsanız öncelikle camianın ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri olur. İkincisine gelince sayın Gevrek te bu siyasiler tarafından o koltuğa oturtulmadı mı? O zaman şikayet ederken bunları da göz önüne alacaksın. Yanlış zincirleme olunca başarısızlık ta zincirleme oluyor. Şikayet etmeye hakkınız yok. Balık baştan kokar. Olaylar baştan aşağı yanlış bir süreçte yürüdüğü için mevcut durumu yama ile düzeltmek mümkün değil. Çünkü sürecin tamamı bozuk. Yama tutmaz. Muhtemelen işadamları da bu yüzden girmek istememişlerdir. Çünkü klübe başkan olan kişi özgür olmalı. Siyasilerin tahakkümü altında olmamalı. Demek ki bu havayı almadıkları için gerekirse maddi yardım edelim ancak biz mümkünse uzak duralım demişler. Adil başkana gelince normal olmayan olağanüstü şartlarda bir süreç yürütülüyor. Normal şartlarda takımı bir sezon ligden düşüren, bir sezon ligde zar zor tutan bir başkan kimsenin git demesine gerek kalmadan o koltuktan kalkmalıdır. Çünkü başarısız olmuştur. Gelsin kongreden alsınlar demeye gerek kalmadan gitmesini de bilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (2 yıl önce)
    Adil başkan senin bakış açın değişmez ve devam edersen düşeriz. Sen bırakırsanda yok oluruz. Çünkü sahipsiz bir takım
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sayın adil gevrek kardeşim bak dürüst olabilirsin malatyasporun parasını çar çur etmemiş olabilirsin ve hesaplarda sorunda olmayabilir. peki benim sana bir sorum var ? selahattin gürkan istemiyor.. milletvekilleri istemiyor. taraftar istemiyor. iş adamları istemiyor.. neden ısrarla orda duruyorsunbenim bildiğim bir insan istenmeyen yerde durmaz. sen diyorsun beş veya 10 kişi iş adamı olursa bırakırım yoksa akbalara bu takımı bırakmam. yavv sanane kardeşim gelen akbalalardan. bu memleketin valisi var milletvekilleri var belediye başkanları var çalanmı geliyor çırpanmı geliyor senle alakası yok kim gelirse gelsin sanane. madem adil gevreğe güven yok bunuda sen biliyosun çeketini al git kardeşim takımda ne olursa olsun seni ne ilgilendirir bu memleketin sahipleri var.. onun için sen nedersen de boş onu diyim sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin gibi düşünenler bu takıma ihaneti istiyenlerdir.Ortada herhangi bir aday yokken başkanın istifa etmesini istemek düşmanlıktan öte nedir?Sanırım takımın kayyuma kalmasının daha iyi olacağını düşünüyorsunuz.Bakınız ihanet edecek Başkan bir takımın başında 7 sene durmaz yapacağını yapıp çekip gider.Futbolda saha sonuçları çok önemli.Başarı ve başarısızlık sonuçlara göre değerlendiriliyor.Daha önceleri takımı süper lige taşımışsınız iki yıl içinde Avrupa’ya gitmişsiniz bunlar çabuk unutulur günü bu gün saat bu saat hesabı yapılır.Bakınız A.Gücü dışardan 165 milyon dışardan destek almasına rağmen alt kümeye düştüler.Taraftarları yine de bizim gibi hakaret vari yüklenmiyorlar.Geçen yıl takımın başarısızlığının pandemi ile birlikte ihanet var sabotaj var ( Jahoviç,Gulerme, Bifiuma vs.) taraftar unsuru var.Gönül istiyor ki takıma güç verece birçok aday olsun Başkan olmak için projelerini ortaya koyup yarışsınlar.Ama malesef böyle aday yok.O zaman mevcut başkana en azından manevi olarak destek olmaktan başka çözüm olmadığını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    yemin ediyorum şu son ana kadar bende ısrarla bırakmanı isteyenlerden biride bendim ama istanbuldaki o toplantıyı kim tertipledi bilmiyorum ama 4 tane milletvekili 3 belediye başkanı il başkanı malatyalı çok önemli iş adamlarını oraya toplayıp bir yönetim bile ortaya koyamadan toplanıp sonrada arkalarına bakmadan çekip gitmeleri tam anlamıyla bir facia olmuşdur ben malatyada duyup utandımda o ortamı sağlayanlar utanmadı dahada önemlisi başkana hesap soran vekiller neden mali genel kurula gelip orada sormuyosunuzda kapalı kapılar arkasında konuşuyosunuz yazıklar olsun hiç birinizin malatya sporu düşündüğü yok özellikle siyasetciler kaybettikleri itibarlarını malatya sporu kullanarak halkdan sempati yakalamaya çalışıyolar artık yemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik ederim,güzel özetlemişsiniz.Madem kafaya koydunuz başkanlığı alıp bi başkasına devredeceksiniz,bunun hazırlığını yaptınız.Neden bi sonuç çıkmadı,neden aday yada başkan ayarlayamadınız.Artık bu saatten sonrada ne başkan olur nede kongre olur.Çünkü zaman kalmadı ve bu işin transferi var,kampı var,stad bakımı var,gelecek gidecek olanların ayarlanması var...Yani anlayacağınız bu saatten sonra daha olmaz ve Bende dahil Adil başkanı istemesek de destek olmak ve takımımızı ayakta tutmak için herşeyi yapmak zorundayız.Bu sene de zor bi sezon olacak.Çünkü yine 4 takım küme düşecek.İşi sıkı tutmak ve güzel bi alternatifli kadro kurmak gerekli.Demekki Siyasilerden de bişey çıkmadı.Bu taraftarın bi aktivitesi var onu da elinden almayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)
    Seni zerre kadar beğenmesemde, birçok konuda hak vermeye başladım. Sevgili malum partinin siyasetçileri, artık çekin o ellerinizi takımdan, adam gibi siyasetinizi yapın Memleketime. Futbol sizin işiniz değil. Ülkeye verdiğiniz zarar yetmiyormuş gibi şimdi de futbolun halledeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Tarih Mayıs 2020 ER TV de konuşan Vekilde ortada yok unutanlar izlesin https://www.facebook.com/ertvcomtr/videos/canli-g%C3%BCndem-%C3%B6zel-konuk-mhp-malatya-mv-mehmet-celal-fendo%C4%9Flu-22052020/260691241952339/
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Geçen sene ER TV de katıldığı programda bol keseden atan günü geldiğinde Adil Gevrek den hesap soracağım diyerek cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunan vekilde ortada yok muş
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Sayın başkan sana destek olacak işadamı olsa siyasetci nasıl engel olacak inandırıcı gelmiyor belki yardımdan kaçmak için sana öyle demiştir.bu arada başkan olduğundan bügüne kulübe cebinden kaç para verdin metak ediyorum açıklarsanız seviniriz
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    25 milyon borç kur farkından dolayı olmuş ise kurla futbolcu alma tl yi kabul edeni al yada kuru sabitle
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (2 yıl önce)
    İki siyasetçi yardımı engelledi iddiası doğruysa o iki siyasetçi derhal istifa etsin ve ülkeyi de terk etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Adil Gevrek gelecek sezonun zeminini şimdiden hazırlıyor. Bravo...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    sayın başkan 2 senedir bizleri verem ettin. O alkışlayanları da anlamak mümkün değil.senin bahsettin sana karşı olan 100-200 kişiden bahsediyorsun.Öyleyse bu alkışlayanlar da sana bağlı olan 20-30 kişiler mi? 100 bin-200 bin Euro Aldığın futbolcuları 1,5 Milyon-2 Milyon-3 Milyon Eurolara sattığını söylüyorsun.Anlışılan o ki Ucuz alıp pahalı satıyorsun. Bir de zaten bonservisi elinde olan emekliliği yaklaşmış futbolcuları almaya bayılıyorsun.yani kısaca alırkan doğru dürüst para harcamıyorsun ama satmaya gelince milyon Eurolar havada uçuşuyor.Bunu da Kur farkıyla vb laflarla izah etmeye çalışıyorsun. sayın başkan aklımızla oynama.Tonlarca borç bırakmışsın ve gel hesap sor diyorsun.soracak ne var ki.ne de güzel anlatıyon ama zaten yapacağını yapmışsın. bir de dürüstsen o iki siyasetçinin adını ver......
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    İdarecisi de siyasetçisi de(ayrım yapmadan)hepsi birbirinden beter.Al birini vur ötekine!Hiç biri güven vermiyor.Böylede olunca ismi geçen iş adamlarımızda ortaya çıkmıyor.Ķime guvensinler. Olan takıma ,şehire ve taraftara oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Başkanı sezon boyunca eleştiren bir taraftar olarak söylüyorum.Hep destek Tam destek Başkan Adil Gevrek..Burda muhasebe dehası kesilen,istifa çağrıları yapanlar kesinlikle çıkar gruplarıdır.Eski malatyasporu Tarihe gömenlerdir.bunları asla dikkate almamalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can malatya (2 yıl önce)
    Malatya da hasutluk her zaman var. Malatyasporun önüne taş koyuyorlarsa geç kaldın konuşmaya. Önceden konuşmalıydın. Guilermenin satışından ne kazandın. Sezon sonu bedava gitseydiler ama kazandıracakları maçlardan gelirin daha çok olurdu. Fırsat maliyetini hesaba katmıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (2 yıl önce)
    En baştan beri söylerim adil başkan malatya tarihini bırakın, türk futbol tarihinin en başarısız ve bir o kadar da şanslı başkanları arasında ilk sıradadır.Yeni malatyaspor'u iki sezondur düşürmek için elinden ne gelirse yaptı.Peki siyasiler ne yaptı ? Bunu iktidar vekillerini kastederek söylüyorum madem bu şehirin vekilisiniz o kadar zengin iş adamı var.İşte acıbadem grup,öznur kablo,lc wakiki vs.vs.Bunlar önemli teşebbüsler ve malatyalı iş adamları tarafından yönetilen şirketler,buradan bir başkan çıkmaması zaten başlı başına soru işareti doğurmaktadır ? Adil gevrek başarısız nokta fakat belediye menşeili yani ( siyasi ) erklerin geri planda olduğu bir takımda,bu takım bir başkan bulamıyorsa bu da o şehirde hakim olan siyasi vekillerin ayıbıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Türkan,soruyorum hangi dönemde ucuz maliyetli futbolcuları değer katarak iyi paralara satan yönetim var? Bunu yapabilen Adil Gevrek yönetimi bu konuda başarısız mı? Mutlaka hatalar olabilecektir.Önemli olan hile yapıp yapmaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kim bu iki siyasetçi lütfen üstü kapalı konuşmayalım bizim ulkemezde üstü kapalı orta yere konuşma maalesef moda oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (2 yıl önce)
    Alem buysa KRAL sensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Al birini vur ötekine. Köy kurnazları.Eskiden Malatya babayiğitler diyarıydı.Para karakter zaafiyeti olan sözde dindarları bozdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Adil Başkan bugüne kadar hep eleştirdik sizi ama görüyorum ki biraz da siz haklıymışsınız destek konusunda. Siyasilerin her maçta poz poz fotoğraf paylaşıp YM üzerinden reklam yapıp, esas lazım oldukları zaman ortadan kaybolmalarına bir anlam veremiyoruz, yazıklar olsun demekten başka.. Adil başkan eğer imkan var ise protokole bunların hiçbirini alma, engelsiz çocuklarımızı, vatandaşlarımızı al, şehit gazi çocuklarını al, huzurevindeki yaşlılarımızı al ama bunları alma.. Malatya Spor içinde bir yardım kampanyası başlat, yeni forma satışı ile, bir yardım haftası düzenle, mümkünse ulusal bir kanalda da yardım gecesi ile bunu neticelendir, herkes tüm Malatyalılar forma satın alsınlar bedellerini güçleri oranında kendileri belirlesinler.. 100 tl yede alan olur, 1 milyon TL yede herkes gücü oranında.. En sonunda da toplanan parayı şeffaf bir kasada toplayıp, gidip bankalara olan borcunuzu ödeyin, ne kadar borç kapansa kardır.. Cumhurbaşkanlığına sunduğun bir futbol köyü projesi var idi ne oldu? Bir an önce o veya başka bir şekilde bu şehrin çocuklarına yönelik ama torpilsiz bir alt yapı oluşturun, geliştirin. Bu şehirden veya çevre illerden buraya gelecek çocuklardan muhakkak cevherler çıkacaktır. Bugün altyapıyı güçlendirmezsek, yarın yine aynı sıkıntıları yaşamaya devam ederiz.. Başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Bizim siyasetçilere Malatya ya zarar vermek yaraşır. Başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Başkan kimse açık açık söyle herkes bilsin kötü olmamak için söylemiyorsan o başka Malatya’ya Malatyaspor’a kim zarar veriyorsa ALLAH bildiği gibi yapsın zaten Malatyalı işadamları STK’lar ve siyasetçiler Malatya’yı Malatyaspor’u sevse daha iyi yerlere gelirdik elimizdeki resmî kurumlar iş sahaları elimizden gitmezdi herkes kimin ne olduğunu biliyor. İnsanlar hep böyle yapacak birşey yok... GÜÇ birlik beraberlik ve dürüstlükle olur başka birşeyle olmaz.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    AMANDA AMAN ne kadarda çok sevenler varmışda bizim haberimiz yokmuş sanki her taraf vıcık vıcık YAĞ peki bu seviciler bunlara ne diyecek bakalım Kasaya giren milyon miliyon AVROLAR Vardı TRT sporda Borçsuz ve kasasında para olan Takımlar listesinde üstlerdeyken Akebinde Bir açıklamayla Takımın Birden Bire Gırtlağa kadar borçlu olduğumuzu öğrendiğimizde Başarılı Hocaları gönderip para eden Oyuncuları satıp Kasaya giren milyon milyon AVRO,ların eriyip bitmesine her sene Düştük Düşeceğiz korkusuyla beceriksiz ve acemice Hatır gönüle Futbolcu satan bu yenetim şekliyle Biz Malatyaspor sevdalılarına emdiğimiz Sütü burnumuzdan getiren Hafta sonlarımızı zehir zıkkım eden bu yönetimi nasıl olurda hala savunursunuz akıllara zarar buradaki Kara Kalemler kendinize gelin Malatyasporumuz ALLAH Korusun Bir daha düşersek ki bu gidişat yine onu gösteriyor sonumuz Amatöre kadar gider vede Diyorlarki Malatyalı Zenginler Bu yönetime güvenmediklerinden yardım etmiyor diyorlar sizce haksızlarmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın çavuş oğlu sper ligda bir tane borçsuz takım gustarabilirmisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben gustarırım emmi...Sivas, Alanya Güztepe.. TFF Boşkanı Nihat Üzdemir açıkladı.Google yaz bak
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Malatyaspor sevdalılarının akıllıca hareket etmeleri gerekir.Adil başkan hodri meydan diyor.Her maçtan sonra istifaya davet edip hakaret edenler gelinen noktayı görsünler.Ben yorumlarımda daha iyisini bulana kadar başkanın en iyisi olduğunu yazdığımda,trol dediler yönetimin adamı dediler.Oysa bende kulübün daha iyi şartlarda yönetilmesini istiyorum.Çok güçlü Başkan adaylarının yarış etmelerini arzuluyorum.Öylese,güçlü adaylar çıkana kadar mevcut Adil başkana gereken maddi manevi desteği vermeliyiz.Köstek olan siyasilerden biri gitsin sevdalısı olduğu Beşiktaş’a ilgi alakasını artırsın.Destek olması kalsın gölge etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Saim bey benim eleştirim başkana şeffaf olmamasından ...neye aldın neye sattın... bunları zamanında niye paylaşmıyor...ikinci eleştirim de menajerlere uyarak futbolcu alması...dikkat edin bu menajerler yüzünden dosyamız futbol federasyon da...küme düşürme cezası bile var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin bey Adil Başkan sosyal medyayı kullanmayı bilmiyor.Açıklamalarını yerinde ve zamanında yapmadığı için bir çok konuda soru işaretleri oluşturuyor.Aldıkları oyunculara gelince,ben başarılı buluyorum .Malatya tarihinde düşük bedelle alınışta karlı bir şekilde satılan oyuncular Adil Başkan dönemi hariç hemen hemen hiç olmamıştır.Tabiiki 40 cevizden bir ikisinde fos çıkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Malatya spor taraftarları lütfen spor olarak bakın siyasi görüşünüz ne olursa olsun ve yorum yaparken bilimsel olarak yapın bazileri ışıma nasıl geliyorsa unun için doğru olan odur kendi suyledigine kendiside inanmıyor deniliyor ki gevrek istifa aday çıkan yok en kotu başkan başkan sizliktan iyidir hepimizin ortak paydamız ms
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık (2 yıl önce)
    Malatya ya 3 kuruşluk faydası olmayan siyasetçiler.. Bir desteğiniz yok bari destek olmak isteyenlere engel olmayın. Adil Başkan iyi kötü elinden geldiğince kulübü idare ediyor. Ancak maçlara gidip boy gösterisi yapmayı bilirsiniz başka da bir şey yapamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyasiler her zaman kendini düşünür aslan payını alır onun sevdası koltuk genel başkanda korkar sayarlar çünkü onu secen başkanı sözde milletin vekili halbuki genel başkanın emir kulu Malatya spora biz halk malatyalılar Destek oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (2 yıl önce)
    Malatya tarım platformu denilmiş ama kimsede vefa kalmamışki bu platform o zor günlerde klüp binası kurşunlanma olayında Ortada kimse yokken destek için ilk gidenlerdi Ama görüyorum ki adil baskan ve yönetimi herkese forma vermiş ziyaret etmiş ama platformu birkere bile ziyaret etmemişler. Biraz ahde vefa zaten malatyanın sorunu bu. Bu şekilde bu şehir hiç bir yere gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Bir futbol takimi sirtini siyasilere dayayarak basarili olamaz zaten . Yapilmasi gereken youssuf gibi guilherme gibi squat transferleri ile altyapidan oyuncu cikarmaktir . Ardindan da avrupaya gidip orada maclar kazanip gelir elde etmektir . Kulup boyle yonetilir . Siyaset ile takim baglantili olursa basaksehir ornegindeki gibi takim 1 sezon basarili olur 2 sezon olur 5 sezon olur en sonunda cokus yasar .
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    başkan bey herşey güzelde iki yıldır bu taraftarın çektiği nedir parayı sen bulacaksın kulüp başkanı sensin o makam ağlama yeri değil kimse seni orada zorla tutmuyor istenmiyorsun şerefinle bırak başkanlık sana babandan miras kalmadı bu şehrin takımına başkan olmaya bilgin yetmiyor zengin olabilirsin o bizleri ilgilendirmez bak ben söylüyorum iç sahada iki maç kaybedince sizi malatyada görmekte zor olur ben bu işi yapacağım diyorsan iyi bir takım kur taraftarın gönlünü al sende rahat et bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl bir üslup nasıl bir yorum şerefin ile bırak Neye kime hizmet ediyorsunuz kongre olmuş ortada volta atan siyasi rant peşinde olanlar neredeler Malatya yı ciddi şekilde ilgilendiren bir kongre yapılıyor Gitselerdi ya neden kapalı kapılar ardında ali cengiz oyunu oynuyorlar Tüm hesapları tek tek kontrol etselerdi 6 millet vekili 1 büyükşehir bld. Bşk Tüm ilçe bld Bşk.ları Ticaret odası Bşk tüm stk Bşk.ları Ve iş adamları gelip kongrede hesap sorsalardı Seçim kararı alsalardı neredeler Yoo adil gevrek istifa etsin Kaos ortamı oluşsun Adaylar aransın herkes bir yerlerden kontrol edeceği bi Bşk arayışına girsin Ama adil gevrek gitsin yeterki diyerek mi Malatya spor kurtulacak Herkes bundan sorumlu belliki Büyükşehir bld başkanını sayın Gürkanın Haricinde kimsenin umurunda değil Adil gevrek i de anlamıyorum Çıkar hesapları mali genel kurulu bitsin Ver istifanı bırak git Bak o zaman şak şakşakçıları görün Ben yaptım ben ettim gibi lafları Bunlar ben ci bunlardan biz lafını duymak mümkün değil
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeşim ben gerçek bir taraftar olarak yazıyorum kimse ile çıkar ilşkim yok ankarada yaşıyorum fırsat buldukca maçlara gidiyorum hiç bir koltuk kimseye tapulu değil iki yıldır yaşadıklarımızı söylüyorum borçsuz bir takım iyi oynayan bir takım gittikce götüye gidiyor 75 milyon borç oluyor efendim kimse destek vermiyor diyor gücün yok destek de alamıyorsan erdemli bir duruş sergiler istifa edersin ben yinede eğer devam edeceksen iyi bir takım kur taraftarın gönlünü kazan diyorum aksi de olursa senin için işler daha kötü olur diye uyarıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (2 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet Bey Hemşehrim yani takımı ortada bırakıp gitmesi daha mı iyi olacak. Boşyere konuşanlar Güçlü bir Başkan adayı buldular mı, Malatya Milletvekilleri bir daha ki seçimde Liderler bir daha kendilerini aday gösterilmenin peşindeler. Sahip olduklarını gösteriyorlar ancak beş kuruşluk bir faydaları da yok
    0
    0
    Yanıtla
  • sıtkı bey takım ortada kalmaz en kötü ihtimalle belediye alır önemli olan malatya spor hakettiği yerde olsun ben adil düşmanı değilim iki yıldır yaşadıklarımız ortada alınan futbolcular gönderilenler bu yanlışlar geçen yıl en az takıma 20 milyon yük getirdi son 4 maçta belediye takıma ödeme yapmasa takım yine düşecekti bu sıkıntıları her yıl yaşamak zorundamıyız kimseye güvenmeyeceksin başkan beynine ve cüzdanına güvenecek onu başaramayacaksa bırakacak
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ (2 yıl önce)
    Sayın İhsanAkın, Malatya'nın tüm değerlerine sahip çıkan bir STK başkanıdır. Sultansuyu konusunda da nasıl ki tepkisini ortaya koyduysa, milyonlarca Malatyalının ortak paydası olan Malatyaspor kurşunlandığında da yönetimi ile birlikte gidip tepkisini ortaya koymuş Malatyaspor'a desteğini ifade etmiştir. Adil Gevrek Başkanın da bu nezaket karşısında binlerce yetiştirici ve üretecinin temsilcisi olan Tarım Platformuna karşı bir iade-i ziyaret borcu vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan başkan herkonuda malatya için birşeyler yapıyor ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Meroglu44 (2 yıl önce)
    Başkanın hataları var ama klübü eleştiren rantçılardan çok iyi yönettiği onların düzenini yıktığı kesin. Bakın burada yorum yapan troller var dikkat edin. Her haberin altına olumsuz yorum yazan kiralıklar var. Dikkatli bakınca anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • kimliksiz (2 yıl önce)
    Tesisleşmeye 34 milyon harcanmış, ortada bu değerde tesis varmı bilemiyorum, maliyeti çok düşük olan 10 milyon $ tutarında oyuncu satılmış, yayıncı kuruluştan ve reklamlardan, sponsorlardan gelen paraları her sezon sonunda kalem kalem açıklasaydın inandırıcı olabilirdin, güven kaybı var, sen başkanlık yapasın diye kimse maddi yardımda bulunmaz tek başına bu işi götürmen zor, yeter bu kadar fazla sevme çekil, yeni yönetim gelir güçlü bir kadro oluşturur, hersene düşük bütçe ile düşmemeye oynayacak kadro kuruldu bu kadar anormal borç olması düşündürücü, diğer takımlar yüksek bütçeli takım kuruyorlar borçlu olmaları normal ayrıca bu durumbizi hiç ilgilendirmez, bizi kendi takımımızın mali durumu ve kadro yapılanması ilgilendirir, kimki takımımız üzerinden maddi çıkar sağladı veya sağlıyor Allah belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.E (2 yıl önce)
    adil BEY evet belki haklısın malatyasporu şu an sahiplenen kimse yok. Sen iyi kötü bi yerlere getirdin eline sağlık ama gerçekten hiç şeffaf değilsin, kıstırdıkları zaman azubuikeyi şu fiyata yusufu bu fiyata sattım diyorsun, bunları satarken zamanında açıklayacaksın ki kafalarda soru işareti kalmasın bu kulüp senin aile şirketin değil burdan kazanç elde edemezsin. Azubikeyi kulüple açıklamama protokolü yaptığımız için açıklamadık diyorsun çok büyük bir saçmalık yada bahane. Hadi 1 tanesi öyle oldu diyelim peki aleksic, yusuf, bifuma bi tanesini kamuoyuyla paylaştın mı ? Malatyasporda güzel işler yaptın fakat bu kulüp üzerindende iyi paralar kazandığını düşünüyorum yoksa bu kadar diretmezdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Bayındır (2 yıl önce)
    Başkan kimse söyle bizde bilelim iki siyasetci
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (2 yıl önce)
    Hiç güven vermiyorsun ama sende haklısın rant güzel birşey Malatyaspor sayesinde bir kimlik kazandın senin yerinde kim olsa gitmek istemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arapgir li (2 yıl önce)
    M. Ali Aydınlar bey FB sevdasından vazgeç. O takımda sana hayır gelmez. Memleket in takımını al. Y. Malatyaspor u Şampiyon yap. Bu büyük lük ve gurur sana yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Başkan kulüp üyelerini nasıl olsa kendisi yazmış ,istemediği müddetçe seçimle gitmesi mümkün değil dışarda konuşanlar malı kongreye gelip neden konuşmazlar,zaten biz böyleyiz ,arkadan konuştuklarımizi yüz yüze konusamayiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (2 yıl önce)
    o iki siyasiye söyluyorum gidin federesyon başkanı atadıgınız demir orene verdiginiz krediyi arastırın gidin mafyadan 10 bin dolar para alan vekili bulun gidin yolsuzlukları bulun gidin adaletsizlikleri bulun bu nasıl bir hırs herşeyi istediginiz gibi yonlendirme sizlere hakkımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Az delikanlı olun kimse açıkla yok siyasi yok iş adami bilmem camiaya olan saygım falan yürek yoksa yapamazsın zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Camur atanlar cikarin baskan adayi cikartamiyorsaniz susun camur atmayin Yenimalatya sporu yipratmayin birakin baskan yonetim kurulu isini yapsin ligler baslayacak acilen yeni oyunculara ihtiyac var
    0
    0
    Yanıtla
  • Cıwan Mert (2 yıl önce)
    Beğenelim yada begenmeyelim Adil Gevrek bir ekip kurmuş ve iyi kötü götürüyor bu işi. Hariçten gazel okuyanlar belliki kişisel menfaatleri için takımın mevcut düzenini bozup yerine daha kötüde olsa yeni bir düzen oturtamayacaklar. Sadece insanları galeyana getirip mevcut başkanı yerinden ettikten sonra umurlarında bile olmayacak Malatya Spor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    Toplantı sonrası habere yorumumda demiştim Adil Gevreğin koltuğunu sallamışlar, o yüzden de hafta içi öyle konuşarak üstü kapalı birilerini tehdit etti. sanırım tehdit ettiği kişilerde geri vites yapmış ki isim vermeden yine genel konuşmuş. anlaşılan koltuğu sağlama almış. sezon ortasına kadar yada gelecek sezon sonuna kadar Adil Gevreği bir daha göremeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    ALLAHIN seven Klübü devralsın Takıma acil yeni Bir güç yeni Bir kan lazım yoksa sezon sonuna kadar nasıl düşmeyiz nasıl ligde kalırız diye diye yine saç baş yolacağız vede huzurlu Bir hafta sonumuz geçmeyecek nedir bu yönetimden çektiğimiz Belliki adam kendisinin bırakmaya niyeti yok peki bu Malatyalı zenginler neredeler hiçmi vicdanları sızlamıyor Kefene cepmi diktirdiler yoka
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Eeee işte bu. Adil Başkan açıkca söyledi Sahipsiz Malatya. O iki siyasi inde mutlaka Bi hesapları vardır. Onlar çıkarsız iş görmezler. Malatya lılar olarak bilin bu Malatya düşmanlarını. Seçim adım adım geliyor. Y. Malatyaspor un yanında olmayan sahneye çıkmasın sakın. Adil Başkan iş adamları, siyasiler olmasada 3 milyon Malatya lının kalbi seninle. Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    vekillerimizin kaçak gürestiklerine bugün şahit olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Başkan yerden ğöğe haklı.Laf çok ama elini taşın altına koyan yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Şu görüldüki Adil gevrekten başka kulübe sahip çıkan yok.kendince şov yapıp tribünlere oynayanlar kongreye gelme zahmetinde bile bulunmuyorlar.ama şakşakçıları hala istifa türküleri söylemeye devam ediyorlar.Adil başkanın yerinde olsam bir gün bile durmam.Adam iyi sabır gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Siyasiler katilmamis malatyanin bunlara ihtiyaci yoktur taraftarlar 3 000 malatyalilar Yeni malatyaya destek olur baskan yonetim kuruluna delegelere katilanlara tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla